Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar merhaba. hafta sonunki sınavlarım yüzünden siteye çok fazla giremiyorum. bir yandan iş bir yandan dersler derken kafayı yemek üzereyim anlayacağınız. tbi bu ardaa stresten bzen kaçamklar oluyor ama pes etmek yok.

sabah kahvaltım;
yağda yumurta
1 dilim peynir
zeytin
1 avuc fındık
şekersiz çayy

birazdan da üşenmeyip yermden kalkarsam yeşil çayımı hazırlıcam inş :)))

Kizlar telden yazınca resim ekleme yerini bulamadım kahvaltım
1.5 galeta (evde yaptm
Peynir
10 zeytin
8 findik
Dometes
1 yumurtadan omlet
Sekersiz cay

Çok teşekkür ederim beni bilgilendirdiğiniz için... Bu sabah kahvaltımı k-flakes'le yaptım sonrasında 1 tane muz yedim ve biraz sonra mandalina yicek 1 tane. Öğlen kepekli ekmeğe tost yemeyi düşünüyorum akşamda haşlanmış karnıbahar olabilir :) pilav makarna yasak mı? Bırde ben et tüketmeyi çok sevmıyorum onun yerine ne yiyebilirim? Şimdiden çok ama çok teşekkürler

Merhaba kızlar, ben de taze bir karataycıyım :) pazartesiden itibaren karataya başladıgımı ilan etmek istiyorum listenize beni de ekleyin :)

Bugunku kahvaltım:

2 yumurtayla tereyagında pastırmalı yumurta
5 zeytin
Biraz çeçil peynir
küçük bir çay bardağı ceviz
canım tatlı bişi istedi 1 tane de hurma yedim ama sonradan pişman oldum acaba yememek mi lazımdı ?

ögle yemeginde ne çıkacak bakalım burda yediğim için secme sansım yok sadece ekmek pilav yok. bulgur pilavı az olabilir diyor canan hoca

afiyet olsun
gunaydın kızlar

kahvaltım

1 yagda yumurta
zeytın,peynır,ceviz
süt,yogurt,omega3
yesılcay,turk kahvesı

afiyet olsun bebişim..

öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar

Son düzenleme:
Iyi oglenler kizlar, aksamdan beri hastayim giremedim. Bogazlarim sisti, basimi kaldiramiyorum. Ustune ustluk boynum tutuldu bi de keyfim yok. Kahvalti da bir bardak cay ictim peynir yedim. Biraz ceviz. Dün aksam da karnibahar yemistim. Benden simdilik bu kadar.

Cherrycim bak burdanda karşılaştık :) ben dün başladım diyetime... Bırazdan kitabı indiricem bilgisayarıma okuyarak ayrıntıları öğrenmeye çalışıcam sana da banada kolay gelsın tatlım hedefim 5 kılo vermek! 58'den 53'e

geçmiş olsun canım

sağol canım..güzeldi evet..künefeden de 2 çatalla yırttım

sabah

peynirli omlet
domates soslu biber kavurma
1 çeri
zeytin peynir
2 dilim portakal
2 dilim mandalin
ceviz

gunaydın kızlar

kahvaltım

1 yagda yumurta
zeytın,peynır,ceviz
süt,yogurt,omega3
yesılcay,turk kahvesı

afiyet olsun kızlarörnek menüler bunlar işte yeni gelen arkadaşlaarrr
tesekkur ederım canımmm

geçmiş olsun şebnem....

Sersum bende listeye dahil olmak istiyorum.. Eklersen sevınırım! Şimdilik burdan okuduğum menülerle uygulamaya başlayacağım kitabı alana kadar. Ayrıca kılo çizelgesini nerden yükleyebilrim?

canım çok geçmiş olsun.

canım linki bana da söylersen sevinirim. bende başlayalı 2 hafta olucak ksımetse bu cuma. sonunda bnde listeye giricem

kızlar benim size birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim ben sabah kahvaltıdan sonra kuruyemiş yemeyip ara ögün olarak 15.00 gibi tüketiyorum bu dogrumu ,akşam yemegini 7-8 gibi yesem geç mi ve yemeklere ve salatalara koydugumuz yag miktarı ne kadar olmalı, çiğ havuç tüketemiyomuyuz salatalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…