- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
ama un yasak,ceviz yerine tabii fındık yiyebilirsin veya badem
iğneoyası cevaplamış canım
sağol canım..güzeldi evet..künefeden de 2 çatalla yırttım
En doğru iş Karatay kitaplarını okuyarak başlaman. Eğer 1 tanesini okuyacaksan, 2. yi tavsiye ederim. Kitabı alıp okuyana kadar da ilk sayfalardaki bilgiler ve aşağıya yazacağım özetle Karatay'a başlarsın. Bu sırada da her öğün yediklerini burada, bizimle paylaşırsan, bizler de elimizden geldiğince yorum yaparız menülerine... Zaten bir süre sonra düzene girersin.
Hoşgeldin ve başarılar.
Sersum'dan alıntıdır:
ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur, nohut kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz
8-bezelye, havuç, pirinç, un, her çeşit ekmek glisemik indeksi yüksek olduğu için yasak
9-türk kahvesi serbest(şekersiz), nescafe yasak.
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..
kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup
liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz başarılar
afiyet olsungünaydın kısslarbugün kahvaltıyı eşim hazırlamış ben uyurken:132:erkenden kahvaltımı yapıp yürüyüşümü bile yaptım
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
pastırma
zeytin
peynir
fıstık
çay
omega 3
veeeeee yine tam 1 saat yürüyüş
gunaydın kızlar
kahvaltım
1 yagda yumurta
zeytın,peynır,ceviz
süt,yogurt,omega3
yesılcay,turk kahvesı
Kizlar telden yazınca resim ekleme yerini bulamadım kahvaltım
1.5 galeta (evde yaptm
Peynir
10 zeytin
8 findik
Dometes
1 yumurtadan omlet
Sekersiz cay
Mrblarmesela bu kahvaltı bu diyete tam anlamıyla uygun bir kahvaltı mıdır?
Merhaba kızlar, ben de taze bir karataycıyım :) pazartesiden itibaren karataya başladıgımı ilan etmek istiyorum listenize beni de ekleyin :)
Bugunku kahvaltım:
2 yumurtayla tereyagında pastırmalı yumurta
5 zeytin
Biraz çeçil peynir
küçük bir çay bardağı ceviz
canım tatlı bişi istedi 1 tane de hurma yedim ama sonradan pişman oldum acaba yememek mi lazımdı ?
ögle yemeginde ne çıkacak bakalım burda yediğim için secme sansım yoksadece ekmek pilav yok. bulgur pilavı az olabilir diyor canan hoca
Iyi oglenler kizlar, aksamdan beri hastayim giremedim. Bogazlarim sisti, basimi kaldiramiyorum. Ustune ustluk boynum tutuldu bi dekeyfim yok. Kahvalti da bir bardak cay ictim peynir yedim. Biraz ceviz. Dün aksam da karnibahar yemistim. Benden simdilik bu kadar.
sağol canım..güzeldi evet..künefeden de 2 çatalla yırttım
sabah
peynirli omlet
domates soslu biber kavurma
1 çeri
zeytin peynir
2 dilim portakal
2 dilim mandalin
ceviz
gunaydın kızlar
kahvaltım
1 yagda yumurta
zeytın,peynır,ceviz
süt,yogurt,omega3
yesılcay,turk kahvesı
afiyet olsun kızlargünaydın kısslarbugün kahvaltıyı eşim hazırlamış ben uyurken:132:erkenden kahvaltımı yapıp yürüyüşümü bile yaptım
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
pastırma
zeytin
peynir
fıstık
çay
omega 3
veeeeee yine tam 1 saat yürüyüş
tesekkur ederım canımmm
Iyi oglenler kizlar, aksamdan beri hastayim giremedim. Bogazlarim sisti, basimi kaldiramiyorum. Ustune ustluk boynum tutuldu bi dekeyfim yok. Kahvalti da bir bardak cay ictim peynir yedim. Biraz ceviz. Dün aksam da karnibahar yemistim. Benden simdilik bu kadar.
afiyet olsun
afiyet olsun kızlarörnek menüler bunlar işte yeni gelen arkadaşlaarrr
hayır değildir..unla yapılan herşey yasak canım..galeta harici olur..
öncelikle hoşgeldiniz
hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..
En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..
kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar
Cherrycim bak burdanda karşılaştık :) ben dün başladım diyetime... Bırazdan kitabı indiricem bilgisayarıma okuyarak ayrıntıları öğrenmeye çalışıcamsana da banada kolay gelsın tatlım hedefim 5 kılo vermek! 58'den 53'e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?