- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
kızlar benim size birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim ben sabah kahvaltıdan sonra kuruyemiş yemeyip ara ögün olarak 15.00 gibi tüketiyorum bu dogrumu ,akşam yemegini 7-8 gibi yesem geç mi ve yemeklere ve salatalara koydugumuz yag miktarı ne kadar olmalı, çiğ havuç tüketemiyomuyuz salatalarda
slm kizlar..hastalik bitim eve bir geldi gidemiyorailecek hastayiz bir esim saglam oda bize bakiyor sagolsun..dogal olarak karata usulu beslenemiyorum iyilesip ayaklanmak istiyorum..
7-8 gibi yersen olur canım..araöğün değil onunla 3 öğün yapmış oluyorsun ki bu yanlış değil doğru..sabah yemediğin için..ama ileride bu kilo verişini yavaşlatırsa değiştirirsin..kızlar benim size birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim ben sabah kahvaltıdan sonra kuruyemiş yemeyip ara ögün olarak 15.00 gibi tüketiyorum bu dogrumu ,akşam yemegini 7-8 gibi yesem geç mi ve yemeklere ve salatalara koydugumuz yag miktarı ne kadar olmalı, çiğ havuç tüketemiyomuyuz salatalarda
slm kizlar..hastalik bitim eve bir geldi gidemiyorailecek hastayiz bir esim saglam oda bize bakiyor sagolsun..dogal olarak karata usulu beslenemiyorum iyilesip ayaklanmak istiyorum..
merhaba bayanlar,isleri henüz toparladim,en son yemegimi de ocaga koydum ve pc nin basina gecebildim.
RAMASKA dan(bebeginden) yeni haber yok sanirim,ben rastlamadim,meraktayim valla
YILDIZ,acil sifalar,gecmis olsun.
kahvaltisini,ögle yemegini yiyen herkese afiyet olsun,bol leptinler...
benim yediklerime gelince
SABAH:kalsik kahvaltim,1 günkurusu,1 ufak kan portakali,1 avuc kuruyemis,omega3,antioksidan,demir hapi
ara:sütlü filtre kahve
ÖGLE:2 mercimekli köfte,1 kepce yarmali yogurt corbasi,peynir(BAYILIYORUM YAAAA),1 avuctan fazla kuruyemis
AKSAM:Yaprak sarmasi,-kuru patlican ve biber dolmasi(bulgurlu-etli),yogurt,salata
Gün kurusu,omega3 ve antioksidan hap olarak mı alınıyor? Bırde neden pastırmalı yumurta bu kadar çok tüketiliyor merak ettım :)
canım ara öğünü yapmamaya çalışırsan ve yemeklerini 4-5 saatlik aralarla yersen depo yağları yakan leptin hormonu görevini yerine getirebilir,kahvaltını 10-11 gibi yapıyorsan 3 te kuruyemiş,ayran,1 meyve gibi bir öğün yapabilirsin.. akşam yemeğini ne kadar erken yersen o kadar iyi..18 i pek geçirmemeye çalış ama zorunluysan geç vakit yemeye hafif geçir,sebze,salata.yoğurt gibi...yemeklere ve salataya aşırı abartmadan ama kaşık ölçüsüne gerek olmadan z.yağı ve tereyağı koyabilirsin...çiğ havuç serbest...kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?