Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sagolasın sersumcum sayende benimde bir çizelgem oldu yuppi....

merhaba sonia bende yenilerdenim ikimizinde kurtulmak istedigimiz 10 kilocuk fazlamız var umarım yolun sonunda başaran arkadaşlardan oluruz...

Kızlar ben 2 gündür hiç düzenli beslenmiyorum. Misafirim var hem çok yoğunum hemde yediklerim hiç karataya uygun değil... Gelsin bu hafta ++++ lar çantalar bavullar (((

afiyet olsun canım

ohh ellerine sağlık bebeğem,miss gibi olmuştur şimdi evin

sana da afiyet olsun canım

sabah kahvaltısı : 2 yumurtalı peynırlı omlet
6-7 ceviz 4-5 zeytın 2 dılım portakal
öğlen : tavuk(baget haşlama) 3 adet 1 kepçe ezogelın (mecbur kaldım işyerınde) 1 adet yeşil elma
akşam : sanırı evde kapuska var bulgurlu

Arska, canım yukarıda yazdıklarından benim anladığım şu: Sen hala eski diyet alışkanlıklarına devam ediyorsun.

Mesela,

-Biz işlenmiş gıda yemiyoruz (yani k-flakes yok)
-Glisemik indeksi yüksek gıdalar yemiyoruz (yani unlu gıda, dolayısıyla kepek de olsa ekmek yemiyoruz)
-Leptin hormonu, göbeğimizdeki, karaciğerimizdeki depo yağlarımızın yanmasını sağlayan hormon ve yemekten 4 saat kadar sonra salgılanıyor. Bu yüzden ara öğün yapmıyoruz(yani ara öğün olarak mandalina vs. yemek yok)
-Glisemik indeksi yüksek olduğu için pilav ve makarna yok.
-Et yerine baklagillerden yiyebilirsin. Sadece nohutu daha dikkatli tüketiyoruz.
-Kalori hesabı yapmıyor, doyana kadar yiyoruz.

Örnek kahvaltı:

-10-15 tane (istersen daha çok) zeytin
-Tam yağlı peynir(istediğin çeşit, istediğin kadar),
-domates, yeşillik
-bol tereyağına kırılmış 2 yumurta (pastırmalı, kavurmalı, peynirli veya menemen olarak da yiyebilirsin)
-1 çay bardağı kavrulmamış kuruyemiş (ben ceviz ve fındık tercih ediyorum)
-çay

Yukarıdaki kahvaltıyı yaparak 10 kilo verdim ben.

Canlarım,

Ben hamama gidiyorum.

Bu cuma bildirime yetişemeyeceğim. Yarın sabah erken yola çıkıp Cuma akşamı döneceğim inşallah.

Hepinizi öpüyorum.

Ctesi görüşürüz.

Yıldız hepinize geçmiş olsun canım.
Ramaska, döndüğümde senden haber alabilirim umarım. Hep duamdasınız.

ohh ellerine sağlık bebeğem,miss gibi olmuştur şimdi evin
:
sağol canımm..evet yaa miss gibin koktuu...ama ben de oldum bi kızımın camı ve tülleri kaldı onu da yarın halledicem
sagolasın sersumcum sayende benimde bir çizelgem oldu yuppi....
güle güle kullan
2.öğünüm
1 kase mercimek çorbası
etli barbunya
yoğurt
afiyet olsun bebeemm..
afiyetler olsun canımm..
evet yaa temiss oldumm

ohhhh bizim için de keselen kısss
hayırlısıyla git gel bebeemmm..iyi tatiller...

ev işi bitti ben de bittim..

üzerine de 2 mil leslie

sonra da dujjj

2. öğünüm

2 tabak kuru fasulye(akşama yandık)
3 kaşık bulgur pilavı
2 kase cacık
2 taze soğan

SERSUMUM ellerıne saglık gule gule otur
LEYLAKIM afıyet olsun canımm
İGNEOYAM hayırlı yolculuklar ıyı dınlenmeler

geçmiş olsun.....

Hepinizin geçmis olsun dileklerine tesekkur ederim arkadaslar. Boynum kotulesti iyice kipirdayamiyorum. Canim cok yaniyor yandim yandim.

sabah;kkk ve 1 amasya elması,geç kahvaltı etmişitm öğlen sadece ayran içtim ve kuruyemiş hakkımı yedim,az önce de tarhana çorbası,hünkar beğendi ve yoğurt doydum şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…