Herkese gunaydin....oncelikle dualariniz icin cok sagolun allah razi olsun....soyle bir gecmise baktim.isim olarak yazmiyorum olurda birinizi unutursam diye....allah hepinize ne muradiniz varsa versin...
Hastane baska bir hastaneden uzman doktor getirtti.tekrar kontrolleri. Yapildi.doktor serumu cikartti.simdilik 2-3 gun kontrol altinda tutacaklar.ins.hersey yolunda giderse ameliyata gerek kalmayacak ins....
Arkadaslar lutfen allah rizasi icin dualarinizi eksik etmeyin bu 2-3 gun cok onemli ins.hersey yolunda gider hayirlisiyla kizimla evimize gideriz....
Herkese iyi gunler....leylakcim sende yeni evinde saglik ve huzurla oturursun ins....
Arkadaşlar merhaba bu diyetle kilo verenler ne kakar sürede kaç kilo verdiniz ?Yazılanlara baktımda baya fıstıklar falan kalorili şeyler.
Herkese gunaydin....oncelikle dualariniz icin cok sagolun allah razi olsun....soyle bir gecmise baktim.isim olarak yazmiyorum olurda birinizi unutursam diye....allah hepinize ne muradiniz varsa versin...
Hastane baska bir hastaneden uzman doktor getirtti.tekrar kontrolleri. Yapildi.doktor serumu cikartti.simdilik 2-3 gun kontrol altinda tutacaklar.ins.hersey yolunda giderse ameliyata gerek kalmayacak ins....
Arkadaslar lutfen allah rizasi icin dualarinizi eksik etmeyin bu 2-3 gun cok onemli ins.hersey yolunda gider hayirlisiyla kizimla evimize gideriz....
Herkese iyi gunler....leylakcim sende yeni evinde saglik ve huzurla oturursun ins....
Teşekkür ederim nurudila.Dukan diyeti baktım birde bana bize uymaz gibi geliyor.Çünkü adam Türk değil nerden bilsin bizi değil ama19 ekim 2012 89,2 ile başladım
geçtiğimiz cuma 80 kg dım ( bu cuma + yada - ne olur bilemem...)
hemen hemen 2,5 ay olmuş, toplamda 9,2 kg vermişim.
Aslında kuruyemiş ve kuru meyvalar akşam öğününde pek tavsiye edilmiyor
ama canım istediğinde kendimi çok fazla geri çekmiyorum.
Başka yenmemesi gerekenlere el uzatmamak için nefsimi bunlarla öldürüyorum.
akşam kuyemiş kuru meyve yenmezse kilo verimi daha hızlı ve kolay oluyor.
daha tecrübeli ve bu konuda bilgili arkadaşlarımız sana daha iyi yardımcı olacaktır.
Teşekkür ederim nurudila.Dukan diyeti baktım birde bana bize uymaz gibi geliyor.Çünkü adam Türk değil nerden bilsin bizi değil amaBugün dışarı çıkıcam bakayım kitaba.Hoca birde yürüyüş öneriyor sen düzenli yürüdün mü_?
Şu an yedıklerm ;
Tereyağında pastırmalı yumurta
3 kuru kayısı ( ben kuru incirden nefret ederim)
1 avuç fındık
5 zeytin
1 bardak süt
İyi midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?