Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Akşam:
yarım kase mercimek, yarım kase yoğurt, 1 tabak pırasa yemeği
1 avuç ceviz, 1 avuç fıstık, 4 incir

saat 9 gibide sinemaya gittik. Ordada patlamış mısır yedim malesef

Bu sabah:
2 yumurta(tereyağlı),peynir, 1 bardak süt, 5 zeytin, 2 incir bol zeytinyağıyla beraber,
1 omega 3, 2 vitamin (biri selenyum e , biride b kompleks)
1 avuç ceviz (hesapladım 4 ceviz içine tekabül ediyor.)
1 avuçda fıstık ( onu sayamadım, bir dahaki sefere sayacağım, bakalım bir avuç kaç fıstık içi eder... )

Öğle bir şey yemeyeceğim.

Akşamada kısmet (pırasayı daha iki akşam yerim herhalde...)

Sevgiler....

Tekrar geçmiş olsun ramaskacım.
Yüce Rabbim Şafi ismiyle tecelli edip yavruna şifa nasip etsin inşallah...
Dualarımız sizinle...

Arkadaşlar merhaba bu diyetle kilo verenler ne kakar sürede kaç kilo verdiniz ?Yazılanlara baktımda baya fıstıklar falan kalorili şeyler.

Arkadaşlar merhaba bu diyetle kilo verenler ne kakar sürede kaç kilo verdiniz ?Yazılanlara baktımda baya fıstıklar falan kalorili şeyler.

19 ekim 2012 89,2 ile başladım
geçtiğimiz cuma 80 kg dım ( bu cuma + yada - ne olur bilemem...)

hemen hemen 2,5 ay olmuş, toplamda 9,2 kg vermişim.

Aslında kuruyemiş ve kuru meyvalar akşam öğününde pek tavsiye edilmiyor
ama canım istediğinde kendimi çok fazla geri çekmiyorum.
Başka yenmemesi gerekenlere el uzatmamak için nefsimi bunlarla öldürüyorum.

akşam kuyemiş kuru meyve yenmezse kilo verimi daha hızlı ve kolay oluyor.
daha tecrübeli ve bu konuda bilgili arkadaşlarımız sana daha iyi yardımcı olacaktır.

Sersum arkadaşımızdan alıntıdır...

öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..ana kuralları söyliyeyim..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

gunaydın kızlar

once dunku bıldırımı vereyım
Öglen:tavuk sıs salata ayran
ara: turk kahvesı 2-3 adet kuru uzum

aksam:kıymalı domateslı menemen gıbı bıseyler yaptım (uydurmaca oldu dıyet ıcın ) +salata+yogurt
yanınada esıme yogurtlu makarna yapmıstım bırazda dayanamadım ondan yedım ama o makarnayı canım cok yemek ıstedı bıraksam kendımı bır koca kase yerdım...

bugun
sabah:2 yumurta
5-6 zeytın
bır bardak sut

arada:yesılcay ve normal cay ıcerım

oglen herzaman kı karrasızım sımdıden tasası coktu belkı sadece mercımek cobası ıcerım ....

Canım her ne kadar önceden bır sohbetımız olmasada yavrunu amelıyata gerek kalmadan kollarına alıp eve götürmenı diliyorum! Allah onun ömrüne ömür katsın! Kokla onu bizim için.... Evlat .... Başka hiç bir şeye benzemez,kıyaslanmaz!

canım ben inanıyorum bebeğimiz ameliyata ihtiyacı olmadan sağlıklı bir şekilde çıkacak o hastaneden.evinize de hepberaber gdeceksiniz. onların o küçücük bedenleri bizlerden çok daha fazla dirençli. dualarımız hep onunla. Allah yardımcınız olsun ..

bugün işe her zamanki gbi geç kalınca evde apar topar atıştıırıp çktım..
1 tane haşlanmış yumurta
zeytin
1 dilim peynir
1 avuç fındık
şekersiz çay

şimdide yeşil çayımı hazırlaöaya gidiyorum. hepinizi öpüyorum. güzel bir gün olsun hepimiz için :)

Son düzenleme:
selam kızlar şöyle bi baktım geçmişe, ramaskanın bebeği amliyat olmayabilirmiş, inş. ameliyat olmadan düzelir canım yaa
ben bu sıralar fazla gelemiyorum ama aklım burda kalıyor, neyse dünkü menülerimi yazayım ipin ucunu kaçırmak istemiorum burdan ayrılarak

dün öğlen
sebzeli et yemeği
havuç salata
oğlumdan kalan mercimek çorba

dün akşam
mercimek çorba
1 portakal
1 kurabiye

bu sabah
peynirli omlet
çay badem ceviz
2 gün kurusu

Teşekkür ederim nurudila.Dukan diyeti baktım birde bana bize uymaz gibi geliyor.Çünkü adam Türk değil nerden bilsin bizi değil amaBugün dışarı çıkıcam bakayım kitaba.Hoca birde yürüyüş öneriyor sen düzenli yürüdün mü_?

haydi kızlar ben kaçtımm herkesler geçmişi okuyor sanırsam galiba kesin olarak bende eviimi toplayım, öğlene etli bulgurlu sarma var yarının yemek hazırlığını düşüneyim, yemek yetişmiyor, eşim öğlen yemeğine geliyor hergün, bende yemek yiyorum offf, eskiden akşam ı abır,cıbır, hamır işiyle geçiştirirdim artık olmuyo aslında çocuk içinde iyi oluyo, seviyorum bu diyeti yav, bi de hızlı kilo verdirse

selam kızlar hepımız ıcın guzel bır gun dılıyorum ramaskacım kuzuna sıfa sana sabır dılerım allah yar ve yardımcın olsun

kahvaltım

1 yumurta
zeytın,peynır
3 cevız,omega3
yogurt,kfasulye
yarım elma

Şu an yedıklerm ;

Tereyağında pastırmalı yumurta
3 kuru kayısı ( ben kuru incirden nefret ederim)
1 avuç fındık
5 zeytin
1 bardak süt

İyi midir?

arkadaşım evet dukan bize uymuyor..ben bunu denemiş biri olarak söylüyorum;bi kere zor bir diyet;katı kurallı,sıkıcı,sürekli mutfaktasın çünkü hep kendine ayrı yemek yapıyosun.ayrıca sürekli işlenmiş,katkılı gıda tüketiyosun(light yoğurt,süt,tatlandırıcı,kola,salam),geç saatte yiyip yatabiliyordum.halbuki yanlışmış;yiyip yatınca leptin nasıl çalışacak?ben sıkıldım sürekli aynı şeyleri yemekten bıraktım.doğru yapmışım kitabı okudukça anlıyorum.sende doğru yoldasın devam et(yürüyüşü sormuşsun arkadaşa;ben kendimden örnek vereyim;3 aydır düzenli yürüyorum(haftada 5 gün) bazen yarım saat bazen 2saat,ve sadece 9 kg vermeme rağmen alt bölgeden 3 beden küçüldüm)

Tünaydın kızlarrrrr!

Dün akşam bir arkadaşımın doğum günü idi. Çikolatalı pasta yedi herkes. VE BEN YEMEDİMMM. off tek dayamadığım şeyler tatlı. ve hem iş yerinde hem de çevremde sürekli tatlı yeniyor.

Ama diyetimi asla bozmuyorum. Çünkü kutlamalar, özel günler bitmez. Diyetimi bozayım derken bir bakmışım ki yaz olmuş kilo verememişim. Siz de bunu düşünüp motive olun. İnşallah bu hafta geçtiğimiz haftadan da daha iyi bir sonuç alıcam.

Sabah yumurta yapmaya vaktim yoktu. Ben de muz hakkımı kullandım. Bir muz, yoğurt ve bir avuç ceviz yedim. Şu anda çok acıktım, ama 1 saat sonra öğle yemeği yiyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…