Canlarım,
Ben hamama gidiyorum.
Bu cuma bildirime yetişemeyeceğim. Yarın sabah erken yola çıkıp Cuma akşamı döneceğim inşallah.
Hepinizi öpüyorum.
Ctesi görüşürüz.
Yıldız hepinize geçmiş olsun canım.
Ramaska, döndüğümde senden haber alabilirim umarım. Hep duamdasınız.
sağol canımm..evet yaa miss gibin koktuu.. .ama ben de oldum bi kızımın camı ve tülleri kaldı onu da yarın halledicem
afiyet olsun bebeemm..
2 mil leslie
2. öğünüm
2 tabak kuru fasulye(akşama yandık)
3 kaşık bulgur pilavı
2 kase cacık
2 taze soğan
LEYLAKIM afıyet olsun canımm
hepimizin ortak amacı ideal kilomuza ulaşmak ve bunu sağlıkla yapmak,merak ettiklerinizi buradaki herkes seve seve cevaplarteşekkürler...zaman ayırıp sorularımı cevapladıgın için
hoşgeldin..kahvaltında yumurta yememişsin,yumurta tok tutar ve iyi bir protein kaynağı..bu diyetin temel taşlarından biri...mrb arkadaslar aranıza bugun katılmıs bulunmaktayım sabah yedıklerim ;6 zeytin ,peynir,maydonoz,bitki çayı,ceviz ve iki üc tane kayısı
ögle yeşi salata ve haslanmız tavuk gögüsü bir kase den az yogurt
sana da afiyet olsun canım
afiyetler olsun canımm..
evet yaa temiss oldumm
ev pislendi mi suratım asılır,mutsuz olurum...temiz ev gibisi var mı yaaa...
ev işi bitti ben de bittim..
üzerine de 2 mil leslie
sonra da dujjj
2. öğünüm
2 tabak kuru fasulye(akşama yandık)
3 kaşık bulgur pilavı
2 kase cacık
2 taze soğan
temizlikte baya yorulmuşsun kıss belliiafiyet olsun canım..
Arska, canım yukarıda yazdıklarından benim anladığım şu: Sen hala eski diyet alışkanlıklarına devam ediyorsun.
Mesela,
-Biz işlenmiş gıda yemiyoruz (yani k-flakes yok)
-Glisemik indeksi yüksek gıdalar yemiyoruz (yani unlu gıda, dolayısıyla kepek de olsa ekmek yemiyoruz)
-Leptin hormonu, göbeğimizdeki, karaciğerimizdeki depo yağlarımızın yanmasını sağlayan hormon ve yemekten 4 saat kadar sonra salgılanıyor. Bu yüzden ara öğün yapmıyoruz(yani ara öğün olarak mandalina vs. yemek yok)
-Glisemik indeksi yüksek olduğu için pilav ve makarna yok.
-Et yerine baklagillerden yiyebilirsin. Sadece nohutu daha dikkatli tüketiyoruz.
-Kalori hesabı yapmıyor, doyana kadar yiyoruz.
Örnek kahvaltı:
-10-15 tane (istersen daha çok) zeytin
-Tam yağlı peynir(istediğin çeşit, istediğin kadar),
-domates, yeşillik
-bol tereyağına kırılmış 2 yumurta (pastırmalı, kavurmalı, peynirli veya menemen olarak da yiyebilirsin)
-1 çay bardağı kavrulmamış kuruyemiş (ben ceviz ve fındık tercih ediyorum)
-çay
Yukarıdaki kahvaltıyı yaparak 10 kilo verdim ben.
oncelıkle gecmis olsun ben yenıyım burda çızelgen dıkkatımı cektı masallah nekadar guzel kılo vermıssın nezamandır karatay yapyosun darısı benım basıma inş.
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için canım.. Evet ben bay eskide kalmışım! Ama Galeta bıle yiyememek gerçekten çok kötüsana bir şey daha sormak istiyorum. Ben çikolata hastasıyım onu nasıl halledip rafa kaldırıcam :) Aaa bıde mücver yememın bır sakıncası var mı? Tekrar tekrar teşekkür ederım sana
iğneoyasının yerine ben cevap vereyim;karatay diyetine tam olarak uyduğun zaman canın tatlı bişey çekmiyor.evet şaşıracaksın belki ama gerçekten aklına bile gelmiyor:)
seni çok merak ediyorum canım.:26:.Allah yardımcın olsun seni ve bebeğini korusun..dualarım seninle..
Herkese gunaydin....oncelikle dualariniz icin cok sagolun allah razi olsun....soyle bir gecmise baktim.isim olarak yazmiyorum olurda birinizi unutursam diye....allah hepinize ne muradiniz varsa versin...
Hastane baska bir hastaneden uzman doktor getirtti.tekrar kontrolleri. Yapildi.doktor serumu cikartti.simdilik 2-3 gun kontrol altinda tutacaklar.ins.hersey yolunda giderse ameliyata gerek kalmayacak ins....
Arkadaslar lutfen allah rizasi icin dualarinizi eksik etmeyin bu 2-3 gun cok onemli ins.hersey yolunda gider hayirlisiyla kizimla evimize gideriz....
Herkese iyi gunler....leylakcim sende yeni evinde saglik ve huzurla oturursun ins....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?