Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Dün dayımlarda misafirlikteydim fırında patatesli tavuk vardı patatesinden az yedim yanında salata ve turşu ile beraber...Birazda çiğ köfe yedim...

Sabah dışardaydık kahvaltıda elimden geldiğince dikkat ederek klasik karatay kahvaltısı yapmaya çalıştım...akşamda kahvaltı yaptım

Merhaba kizlar nasilsiniz ??

Bugun tum gun stajdaydim ve bu demek oluyor ki tum gun ayakta hareket halindeydim.. cok yoruldum yaw ama idareme yenik duzmedim ve kacamak yapmadim..

sabah kahvaltimda ;

biraz badem
bir yumurta sarisi
bir kuru incir
5 zeyrin
biraz peynir
5 ceri domates
kahve

ogle;
bir bardak ayran ve bir minik dilim peynir

aksam;
kanibahar pizza
bol salata
ve biraz peynir
cay
kahve

bol bol su

Merhaba..Bugün pek tadım yok,uykusuzum ondan galiba.
Sabah: tek yumurta ile klasik karatay kahvaltısı ve yeşilçay.
Akşam: Dün ile aynı yarım porsiyon ciğer + yarım porsiyon böbrek + bolca yoğurt + iki adet köz paprika

Bugün keten tohumu ve omega 3 aldım.
Akşam yemeğinde ikisini de tükettim hemen.
Kuruyemiş aldım ve ilk defa tuzsuz fıstıkda aldım pek sevmem ama galiba çeşit olması açısından iyi olacak.

Biraz enerjim düşük olduğu için sporu sabahtan yaptım iyi ki yapmışım öğleden sonra enerjim kalmadı.
Diyetle bir alakası yok çünkü hiç acıkmadım.Bugün de böyle geçti.

iyi tatiller,iyi eğlenceler canım
sağol canımm..evet yaa miss gibin koktuu...ama ben de oldum bi kızımın camı ve tülleri kaldı onu da yarın halledicem

afiyet olsun bebeemm..

onları da yarın halledersin bebeğem
sağol canıımmm

2. öğünüm

2 tabak kuru fasulye(akşama yandık)
3 kaşık bulgur pilavı
2 kase cacık
2 taze soğan

afiyet olsun sersumum

LEYLAKIM afıyet olsun canımm

sağol datluuum

teşekkürler...zaman ayırıp sorularımı cevapladıgın için
hepimizin ortak amacı ideal kilomuza ulaşmak ve bunu sağlıkla yapmak,merak ettiklerinizi buradaki herkes seve seve cevaplar
hoşgeldin..kahvaltında yumurta yememişsin,yumurta tok tutar ve iyi bir protein kaynağı..bu diyetin temel taşlarından biri...
sana da afiyet olsun canım

Merhabalar arkadaslar teyzemin kizinin dugunu Vardi bir kac gundur oradaydim Internet olmadigi icin yazamadim elimden geldingince dikkat etmeye calistim AMA yer degistirdigim icin sanirim afedersiniz kabiz oldum umarim kilo almamisimdir neyse bugun den itibaren devam ediyorum menum soyleydi bugun
Sabah bir Kase mercimek corba
Oglen bir adana kebap
Aksam bir tane cupra
Biraz kacirdim sanirim bu Uç gunde surekli misfire halinde oldugumuz icin ekmek yeme dim AMA mesala icin de pirinc olan corbalar Yedim spor da Yoktu AMA tam gaz devam

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için canım.. Evet ben bay eskide kalmışım! Ama Galeta bıle yiyememek gerçekten çok kötü sana bir şey daha sormak istiyorum. Ben çikolata hastasıyım onu nasıl halledip rafa kaldırıcam :) Aaa bıde mücver yememın bır sakıncası var mı? Tekrar tekrar teşekkür ederım sana

oncelıkle gecmis olsun ben yenıyım burda çızelgen dıkkatımı cektı masallah nekadar guzel kılo vermıssın nezamandır karatay yapyosun darısı benım basıma inş.

arkadaşım ben diyete başlamadan önce karatayla dukan arasında kararsız kalmıştım,sonra hızlı sonuç alınıyor diye dukana başladım 2,5 ayda 8,700 verdim sıklıkla tavuk yemekten tiksindim, katı kuralları olan,uğraştırıcı bir diyet olduğundan karataya geçtim bende burda yeniyim yani yaklaşık 2 haftadır yapıyorum sadece -400 verdim ama ben böylede mutluyum nasıl olsa gidecek bu kilolar acelem yok:) tickerı da öyle yaptım işte...9kg verdiğimi görünce mutlu oluyorum.sende aramıza hoşgeldin

iğneoyasının yerine ben cevap vereyim;karatay diyetine tam olarak uyduğun zaman canın tatlı bişey çekmiyor.evet şaşıracaksın belki ama gerçekten aklına bile gelmiyor:)

kızlarrrr nasılsınız bkalım yarn iş var ama benim gözümde zerre uyku yok biraz da canım sıkkın. bende bir sizi yoklayayım dedm ..

iğneoyasının yerine ben cevap vereyim;karatay diyetine tam olarak uyduğun zaman canın tatlı bişey çekmiyor.evet şaşıracaksın belki ama gerçekten aklına bile gelmiyor:)

Gerçekten mi inanamıyorum buna:) denemeden anlamayacağım sanırım... Offff bayılırım tatlıya :) hiç hatırlamak istemıyorum! Az evvel açlıktan mideme ağrılar girdi bende 1 tane Galeta yedim

Akşam yemeğim:

Karnıbahar yemeği ve yoğurt tu!
Taze tazeyaptıgm makarnadan yiyememek beni yıktı

seni çok merak ediyorum canım.:26:.Allah yardımcın olsun seni ve bebeğini korusun..dualarım seninle..

Dün sabah 1 tas mercimek corbasi. 1 dilim peynir, 10 tane zeytin, bir avuc badem.
cay.
1. 1/2 Saat fitnes. Bol bol su.

Ögle. 1 tabak kisir. salata.

Aksam bi ördek budu kizarmis, salata, erik kompostosu.
SU 6 cay.

seni çok merak ediyorum canım.:26:.Allah yardımcın olsun seni ve bebeğini korusun..dualarım seninle..

Herkese gunaydin....oncelikle dualariniz icin cok sagolun allah razi olsun....soyle bir gecmise baktim.isim olarak yazmiyorum olurda birinizi unutursam diye....allah hepinize ne muradiniz varsa versin...

Hastane baska bir hastaneden uzman doktor getirtti.tekrar kontrolleri. Yapildi.doktor serumu cikartti.simdilik 2-3 gun kontrol altinda tutacaklar.ins.hersey yolunda giderse ameliyata gerek kalmayacak ins....

Arkadaslar lutfen allah rizasi icin dualarinizi eksik etmeyin bu 2-3 gun cok onemli ins.hersey yolunda gider hayirlisiyla kizimla evimize gideriz....

Herkese iyi gunler....leylakcim sende yeni evinde saglik ve huzurla oturursun ins....

merhaba , günaydın kızlar ,
staja gidiyorum ... Trendeyim.
vaktim varken yazayım dedim..
Kahvaltimda:
1 dilim karatay usulü kekimden yedim
2 zeytin
biraz peynir
4 ceri
kahve

trene de 2 durak sonra bindim Buda 15 dakika eder

yüce allahım acil şifalar versin dualarımız evlâtcigin ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…