Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sağol canım 30-40 dk kadar tuttum içinde şimdi de yanık merhemi sürdüm bayaa aldı acısını..:26:

offf geçmiş olsun

Sersumcum çok geçmiş olsun...

Ramaska inşallah bebeğinle hastanede çok kalmadan evine mutlulukla gidersiniz...Allah yardımcınız olsun ikinizinde...

Sabah klasik karatay kahvaltısı yaptım...Spora gidip uzunca bir süre spor yapacaktım ama evde sular akmıyor Belki akşama doğru giderim.

Şimdi dışardan tavuk döner yerim...Dolaptan tavuk çıkarmıştım ama erimemiş

mrb arkadaslar sabah dayanamadım yarım sımıt yedim:-((( menemen zeytın peynır
öğlen mantar corbası sabahtan kalan ıkı kasık menemen bıraz da yogurt bir avucta fındık
aksam ıcınde sulu kofte dusunuyorum yanıan salata ve yogurt

sağol canım..

2. öğünüm

1 tabak kurufasulye
3 kaşık bulgur pilavı
cacık

erken yedim yine acıkırsam 8 de 3. öğün yapıcam

Benim bir sorum varr :) Menengiç kahvesi içen var mı aramızda :) Ben ilk defa içtim de aslında kahve çay hiç sevmem bu da hediye gelmiş bir deneyeyim dedim, hata etmemişimdir umarım
duydum ama hiç içmedim,işlenmiş değilse şekersiz içilebilir heralde...

geçmiş olsun sersum yaa...su ısıtıcın yok mu yavv onda ısıtsaydınmikdodalgada su,süt filan ısıtmak çok tehlikeli..çay mı içiyosun ben suya devam arada bitki çayları,kahve..tuvalitten çıkamıyorum ama

sersum gecmis olsun.. tahinin ustundeki yagda yanik icin bire bir aklinizda bulunsun..
ramaskam dunya dua ustune ..ins yavruna amaliyat gerek kalmadan atlatirsiniz bu durumu.
bende bugun daha iyiyim cok sukur ama diyet moduna girmem 3-5 gunu bulur herhalde...herseYin basi saglik..rabbim kimseyi sagligiyla imtahan etmesin..

Öğle yemeğim;
Karnıbahar yemeği ve yoğurt
Aralarda bol bol su tüketmeye gayret edıyorum..

Akşam yemeğim iseeee;
Tavuk şiş ve salata olucak...

(Ayrıca benım çizelgede bır sorun var oraya yazdığım rakamlar gözükmüyor)

Yanık acısı çok pistir geçmişolsun cnm...

öğlen arası 45 dakika kadar yürüdüm,biraz kuruyemiş aldım eve..bugünkü menümü yazayım..
uyanınca 2 kuru kayısı ve yarım litre su
kahvaltı 08.00;1 yumurta,lorlu z.yağlı 1 kase salata,5 siyah zeytin,1 avuç badem,omega 3,1 medine hurması(arkadaş umreden getirdi,herkes akşam yedi)
öğle 13.00;1 tabak salata,ton balığı,1 bardak ayran(evde yemek kalmamıştı getirecek ben de dolabımdaki tonu yedim)
akşam 18.00;1 kase brokoli çorbası,1 kase fırında karnabahar,yoğurt yiyeceğim,

dün akşam 45 dakika yürüdüm bu akşam da yürümek istiyorum bakalım..

Sersum cok gecmis olsun oglen yemek yeme dim su an tavuk ssote kerevizli havuclu yogurt Yedim ve bu gunki yemek isini bitirdim Yeşil cay ice rim tabikii spor yok henuz

İyi akşamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar,dunku menum ...... 1.ogun(sabah): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (13 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün (aksam)kurufasulye,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum. Ayran ya da sut ıcıyorum.

sağol canım..su ısıtıcım yok..evet mikrodalga tehlikeli..ama çabucak diye yaptım..bidaha yapmıycam
sağol canım..aklımda olsun tahin de..senin de daha iyi olmana sevindim..
Yanık acısı çok pistir geçmişolsun cnm...

acısı epey azaldı..sağol

Son düzenleme:

geçmiş olsun arkadaşım zeytinyağ sürmekte iyi gelir aklında bulunsun dedim....

merhaba kızlar. ben sizi bayadır sessiz sessiz takip ediyorum. 29 haziranda doğum yaptım hamileyken tam 30 kilo aldım bunun 15 kilosu şimdiye kadar gitti ama 15 kilom daha var. karatay diyeti kitabını okudum ve denemeye başladım çok fazla kaçamak yapmama rağmen bir ayda 4 kilo gitti. bu son 15 kilomu sizinle beraber vermek istiyorum çünkü sizi takip ettiğimde çok gaza geliyorum. daha 27 yaşındayım ve bu kilolarla yaşamak istemiyorum........

geçmiş olsun arkadaşım zeytinyağ sürmekte iyi gelir aklında bulunsun dedim....
sağol canım..sürdüm şimdi

hoşgeldin aramıza..başarılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…