Geçmiş olsun canım... Yumurta akı iyidir. Yanığın üzerini örtecek kadar olsun daldır içine hemen çıkarma bekle...Yanığın dercesine göre 1-2 saat bile olabilir.
Daha sonra zeytinyağı sür. Besler...
kızlarrr elimi yaktım...çok acıyor vallaa.. .bitki çayı içeyim dedim ocakta kaynatmaya üşendim microdalgada kaynatayım dedim..bardağı elime almamla bir patladı su içinden direk elimin üstüne..hemen soğuksu ve krem sürdüm sonrada yumurta akını çırpıp sürdüm(internetten duymuştum iyi geldiğini) sanırım iyi geldiler..acı var ama dayanılmayacak gibi değil. .yanık çok kötü yawwww
Sersumcum çok geçmiş olsun...
Ramaska inşallah bebeğinle hastanede çok kalmadan evine mutlulukla gidersiniz...Allah yardımcınız olsun ikinizinde...
Sabah klasik karatay kahvaltısı yaptım...Spora gidip uzunca bir süre spor yapacaktım ama evde sular akmıyorBelki akşama doğru giderim.
Şimdi dışardan tavuk döner yerim...Dolaptan tavuk çıkarmıştım ama erimemiş
duydum ama hiç içmedim,işlenmiş değilse şekersiz içilebilir heralde...Benim bir sorum varr :) Menengiç kahvesi içen var mı aramızda :) Ben ilk defa içtim de aslında kahve çay hiç sevmem bu da hediye gelmiş bir deneyeyim dedim, hata etmemişimdir umarım
kızlarrr elimi yaktım...çok acıyor vallaa.. .bitki çayı içeyim dedim ocakta kaynatmaya üşendim microdalgada kaynatayım dedim..bardağı elime almamla bir patladı su içinden direk elimin üstüne..hemen soğuksu ve krem sürdüm sonrada yumurta akını çırpıp sürdüm(internetten duymuştum iyi geldiğini) sanırım iyi geldiler..acı var ama dayanılmayacak gibi değil. .yanık çok kötü yawwww
sağol canım..geçmiş olsun sersum yaa...su ısıtıcın yok mu yavv onda ısıtsaydınmikdodalgada su,süt filan ısıtmak çok tehlikeli..çay mı içiyosun ben suya devam arada bitki çayları,kahve..tuvalitten çıkamıyorum ama
sağol canım.sersum gecmis olsun.. tahinin ustundeki yagda yanik icin bire bir aklinizda bulunsun..
ramaskam dunya dua ustune ..ins yavruna amaliyat gerek kalmadan atlatirsiniz bu durumu.
bende bugun daha iyiyim cok sukur ama diyet moduna girmem 3-5 gunu bulur herhalde...herseYin basi saglik..rabbim kimseyi sagligiyla imtahan etmesin..
Yanık acısı çok pistirgeçmişolsun cnm...
Sersum cok gecmis olsun oglen yemek yeme dim su an tavuk ssote kerevizli havuclu yogurt Yedim ve bu gunki yemek isini bitirdim Yeşil cay ice rim tabikii spor yok henuz
sağol canım..geçmiş olsun arkadaşım zeytinyağ sürmekte iyi gelir aklında bulunsun dedim....
merhaba kızlar. ben sizi bayadır sessiz sessiz takip ediyorum. 29 haziranda doğum yaptım hamileyken tam 30 kilo aldım bunun 15 kilosu şimdiye kadar gitti ama 15 kilom daha var. karatay diyeti kitabını okudum ve denemeye başladım çok fazla kaçamak yapmama rağmen bir ayda 4 kilo gitti. bu son 15 kilomu sizinle beraber vermek istiyorum çünkü sizi takip ettiğimde çok gaza geliyorum. daha 27 yaşındayım ve bu kilolarla yaşamak istemiyorum........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?