Herkese gunaydin....oncelikle dualariniz icin cok sagolun allah razi olsun....soyle bir gecmise baktim.isim olarak yazmiyorum olurda birinizi unutursam diye....allah hepinize ne muradiniz varsa versin...
Hastane baska bir hastaneden uzman doktor getirtti.tekrar kontrolleri. Yapildi.doktor serumu cikartti.simdilik 2-3 gun kontrol altinda tutacaklar.ins.hersey yolunda giderse ameliyata gerek kalmayacak ins....
Arkadaslar lutfen allah rizasi icin dualarinizi eksik etmeyin bu 2-3 gun cok onemli ins.hersey yolunda gider hayirlisiyla kizimla evimize gideriz....
Herkese iyi gunler....leylakcim sende yeni evinde saglik ve huzurla oturursun ins....
iyidir afiyet olsun
Şimdi ben bu kahvaltıyı yaptım ya üzerinden 4 saat mi geçmesi gerekıyor öğle yemeği yemem için?
Yoksa aralarda yıne kuru meyve fılan atıştırılabılır mı?
Ya da sadece sıvı mı tuketılmeli öğle yemeğine kadar?
Ve mücver tüketmemin bir sakıncası var mıdır?
Çok sordum kusura bakmayın
Herkese gunaydin....oncelikle dualariniz icin cok sagolun allah razi olsun....soyle bir gecmise baktim.isim olarak yazmiyorum olurda birinizi unutursam diye....allah hepinize ne muradiniz varsa versin...
Hastane baska bir hastaneden uzman doktor getirtti.tekrar kontrolleri. Yapildi.doktor serumu cikartti.simdilik 2-3 gun kontrol altinda tutacaklar.ins.hersey yolunda giderse ameliyata gerek kalmayacak ins....
Arkadaslar lutfen allah rizasi icin dualarinizi eksik etmeyin bu 2-3 gun cok onemli ins.hersey yolunda gider hayirlisiyla kizimla evimize gideriz....
Herkese iyi gunler....leylakcim sende yeni evinde saglik ve huzurla oturursun ins....
selam kızlar hepımız ıcın guzel bır gun dılıyorum ramaskacım kuzuna sıfa sana sabır dılerım allah yar ve yardımcın olsun
kahvaltım
1 yumurta
zeytın,peynır
3 cevız,omega3
yogurt,kfasulye
yarım elma
Eki Görüntüle 625674
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için canım.. Evet ben bay eskide kalmışım! Ama Galeta bıle yiyememek gerçekten çok kötüsana bir şey daha sormak istiyorum. Ben çikolata hastasıyım onu nasıl halledip rafa kaldırıcam :) Aaa bıde mücver yememın bır sakıncası var mı? Tekrar tekrar teşekkür ederım sana
canım sana bi tavsiyem olacak kızmazsan...önce bu beslenme şeklinin mantığını kavrayıp beynine yerleştirmek lazım..galeta,makarna ya da çikolata yada benzeri şeylerin duygusal açlığımızı tatmin haricinde vücudumuz ve sağlığımıza ne gibi bir katkısı olabilir..diyeceksin ki ortalık bunlarla kaynarken ömür billah ellemeyecekmiyiz bunları...elbet bunları ömür boyu yiyemeyecek değiliz...ideal kilomuza inince ya da kendimizi tutamadığımızda arada az az yeriz ve sonra telafi ederiz..ama şimdi sağlığımız için bişeyler yapmaya odaklanmalıyız..diye düşünüyorum...zaten bunları yiyerek kilo almadık mı..hepsinin tadını bilmiyor muyuz..bi süre beklesinler bizi bakalım biyere kaçmıyolar..bu beslenme şekliyle zaten tok geziyosun...bu arada mücveri kızartmadan yağlı kağıtla fırında yaparsan bi zararı yok,kızartma yapmamalısın...tabi içine un da koyma...kolay gelsin...Gerçekten miinanamıyorum buna:) denemeden anlamayacağım sanırım... Offff bayılırım tatlıya :) hiç hatırlamak istemıyorum! Az evvel açlıktan mideme ağrılar girdi bende 1 tane Galeta yedim
Akşam yemeğim:
Karnıbahar yemeği ve yoğurt tu!
Taze tazeyaptıgm makarnadan yiyememek beni yıktı
ramaskam canım Allah sana sabır versin,kızına da acil şifa,dualarımız sizinle..inşallah bu günler geçecek...Herkese gunaydin....oncelikle dualariniz icin cok sagolun allah razi olsun....soyle bir gecmise baktim.isim olarak yazmiyorum olurda birinizi unutursam diye....allah hepinize ne muradiniz varsa versin...
ben yanıtlayayım çalışan bi bayan olaraktangünaydiiin kizlar..
calisanlar ve sabah kalkmakta zorluk cekenler nasil bir kahvalti yapiyor merak ettim
afiyet olsun papiş ve menüsünü paylaşan tüm kızlarselam kızlar hepımız ıcın guzel bır gun dılıyorum ramaskacım kuzuna sıfa sana sabır dılerım allah yar ve yardımcın olsun
kahvaltım
1 yumurta
zeytın,peynır
3 cevız,omega3
yogurt,kfasulye
yarım elma
Eki Görüntüle 625674
Şimdi ben bu kahvaltıyı yaptım ya üzerinden 4 saat mi geçmesi gerekıyor öğle yemeği yemem için?
Yoksa aralarda yıne kuru meyve fılan atıştırılabılır mı?
Ya da sadece sıvı mı tuketılmeli öğle yemeğine kadar?
Ve mücver tüketmemin bir sakıncası var mıdır?
Çok sordum kusura bakmayın
slm arkadaslar oglen corba ıcecektım ıcemedım dısarı yemek yemek ıcın cıktım bır olay canımı cok sıktı moraım bozuldu yemek yemeden ısyerıne dondum ısyerındede yıyecek bısey yoktu cornfleaks yedım (yasak ama benım ıcın bır alternatıf oluyor ısyerınde )
Teşekkür ederim nurudila.Dukan diyeti baktım birde bana bize uymaz gibi geliyor.Çünkü adam Türk değil nerden bilsin bizi değil amaBugün dışarı çıkıcam bakayım kitaba.Hoca birde yürüyüş öneriyor sen düzenli yürüdün mü_?
kızlarrr elimi yaktım...çok acıyor vallaa.. .bitki çayı içeyim dedim ocakta kaynatmaya üşendim microdalgada kaynatayım dedim..bardağı elime almamla bir patladı su içinden direk elimin üstüne..hemen soğuksu ve krem sürdüm sonrada yumurta akını çırpıp sürdüm(internetten duymuştum iyi geldiğini) sanırım iyi geldiler..acı var ama dayanılmayacak gibi değil. .yanık çok kötü yawwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?