Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugün yediklerimi yazarak başlamak istyorum:
sabah 11:00
bir avuç ceviz içi, 7-8 zeytin, 2 domates, roka, iki küçük parça peynir
13:00
az şekerli türk kahvesi
15:00
haşlanmış bulgur kattığım yeşil salata ve yoğurt
17:00
bir bardak şekersiz süt
şuana kadar 2 litre su içtim

öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar

Bir bardak muzlu süt yapıp içtim yemek yemeyi düşünmüyorum...Meyve akşam yasak sanırım değil mi :44::44::44:

Canlarım selam ,
Pampişim nasılsın cancağızım ?
Sersumum çok geçmiş olsun bitanem , yanık jidden tiksinç ötesi iğrenç bişidir , sabır diliyorum...

Canlarım selam ,
Sersumum çok geçmiş olsun bitanem , yanık jidden tiksinç ötesi iğrenç bişidir , sabır diliyorum...

sağol canım..yumurta akı ve yanık kremi iyi geldi ama acısı çok azaldı..kızarıklığıda çok azaldı

:)))))canım benım kurufasulye dun aksam esımden kaldı ıkı yemek kasıgı kadardı dolaba koymustum sabah kahvaltılıkları hazırlarken oda aradan cıksın dedımdıgozundende bırsey kaçmir

Canlarım selam ,

selam datlum senı gordum daha ıyı oldum sankı az mı gırıyosun bu ara ssz

İyi iyi çok sevindim , su toplayacak gibi mi ?
hemen soğuksuya tuttum ya canım toparladı heralde..su toplamadı çok şükür kızarıklığı kaldı sızlıyor biraz.
Canım geçmiş olsun çok mu kötü

sağol bebemm..yok yok çok şükür toparladım..yumurta akı ve yanık kremi aldı acısını..kortuydum valla kabaracak diye..

hımmmm kıss dikkat etsene Ben de cattel var ama kullanmam ocakta ısıtırım suyu dikkat et canım kendine

kızlar aklınızda bulunsun yanığa birebir..Hametan krem..kızımın bebekliğinde pişik için kullanırdım şimdide yanıkta kullanıyorum hemen sürünce kızarıklığı da acıyı da alıyor..evden eksik etmeyin

1.öğün : 10 30

8 zeytin
peynir
çökelek
domates
1 kk yumurta+ tereyağlı yumurta

2.öğün :
ceviz+ 3 gün kurusu

3.öğün : 18 :30
1 kase bulgur pilavı
1 kase yeşil fasulye
turşu

su: 2 lt

kiloma baktım : 60 olmuşum

Bitanem havalar acayip güzel gidiyo ya (gerçi ben soğuk havayı severim ) sürekli sokaktayım.Mahallenin delisi gibi devamlı yürüyorum .Bi de karar aldım ; yürüme mesafesi olan yerlere arabasız gidiyorum.Alışverişe yürüyerek gidiyorum.Bazan geceleri de bizim sitenin parkurunda yürüyorum , o bakımdan çok gelemedim
Kurufasulye muhabbeti olmuş ; ben de pişirdim bugün ağzınıza layık Zaten bugün yemek yapma günüydü ; kurufasulye , bulgur pilavı , etli yaprak sarma , tava böreği (kocam istedi) , palamut yaptım.Koca da şimdi işkembe çorbası yapıyo.Bikaç gün yemek yapmam artık.Ha bi de Cuma annemler gelecek , akşamüzeri simit alıp geleceklermiş , ben de sucuk içi köfte yaptım bugün ayrıca...Yarın da kurabiye yapiciimmm , ve maalesef biraz da biraz da temizlik Hava çok güneşli , tozlar çok belli oluyo Pampişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…