Canlarım selam ,
Pampişim nasılsın cancağızım ?
Sersumum çok geçmiş olsun bitanem , yanık jidden tiksinç ötesi iğrenç bişidir , sabır diliyorum...
sağol canım..yumurta akı ve yanık kremi iyi geldi ama acısı çok azaldı..kızarıklığıda çok azaldı
:)))))canım benım kurufasulye dun aksam esımden kaldı ıkı yemek kasıgı kadardı dolaba koymustum sabah kahvaltılıkları hazırlarken oda aradan cıksın dedımdıcanım sana bi tavsiyem olacak kızmazsan...önce bu beslenme şeklinin mantığını kavrayıp beynine yerleştirmek lazım..galeta,makarna ya da çikolata yada benzeri şeylerin duygusal açlığımızı tatmin haricinde vücudumuz ve sağlığımıza ne gibi bir katkısı olabilir..diyeceksin ki ortalık bunlarla kaynarken ömür billah ellemeyecekmiyiz bunları...elbet bunları ömür boyu yiyemeyecek değiliz...ideal kilomuza inince ya da kendimizi tutamadığımızda arada az az yeriz ve sonra telafi ederiz..ama şimdi sağlığımız için bişeyler yapmaya odaklanmalıyız..diye düşünüyorum...zaten bunları yiyerek kilo almadık mı..hepsinin tadını bilmiyor muyuz..bi süre beklesinler bizi bakalım biyere kaçmıyolar..bu beslenme şekliyle zaten tok geziyosun...bu arada mücveri kızartmadan yağlı kağıtla fırında yaparsan bi zararı yok,kızartma yapmamalısın...tabi içine un da koyma...kolay gelsin...
ramaskam canım Allah sana sabır versin,kızına da acil şifa,dualarımız sizinle..inşallah bu günler geçecek...
ben yanıtlayayım çalışan bi bayan olaraktanben öğle yemeğimi hergün yanımda getiriyorum...bu çoğunlukla akşamdan kalan yemek,salata,yoğurt filan oluyo,akşam yemeğine yaptığım salatadan bi miktarını soslamadan ayırıyorum,onu getiriyorum...yumurtalı kahvaltı sorun değil,haşlayacaksam kalkınca hemen ocağa koyuyorum,peynir zeytin çıkarırken 5 dakikada haşlanıyo ...kuruyemiş filan zaten el altında...tabi evden 8 buçukta çıktığım için yetiştirebiliyorum...daha erken çıkmak zorundaysam aynı kahvaltılığı yanıma alıp işte yiyorum...çok acelen varsa çantana 1 muz,biraz fındık badem atarsın..marketlerde günlük ufak sütler var imkanın varsa onu da alırsın..al sana bi kahvaltı..
afiyet olsun papiş ve menüsünü paylaşan tüm kızlarkız sabah sabah ne kurufasulyesi rüyanda mı gördün
evet canım 4-5 saat iyidir...arada atıştırma yok..ara öğün yok...için kıyılırsa ayran içebilirsin..çay,bitki çayı.kahve aralarda serbest...mücveri yukarıda söyledim,çok canın çekti galibaa
Canlarım selam ,
Pampişim nasılsın cancağızım ?
Sersumum çok geçmiş olsun bitanem , yanık jidden tiksinç ötesi iğrenç bişidir , sabır diliyorum...
sağol canım..yumurta akı ve yanık kremi iyi geldi ama acısı çok azaldı..kızarıklığıda çok azaldı
hemen soğuksuya tuttum ya canım toparladı heralde..su toplamadı çok şükür kızarıklığı kaldı sızlıyor biraz.İyi iyi çok sevindim , su toplayacak gibi mi ?
Canım geçmiş olsun çok mu kötü
sersumum oy oy kıyamam sana uf mu oldun sengecmıs olsun bıdenem allah baska acı gostermesın dur opem
kızlarrr elimi yaktım...çok acıyor vallaa.. .bitki çayı içeyim dedim ocakta kaynatmaya üşendim microdalgada kaynatayım dedim..bardağı elime almamla bir patladı su içinden direk elimin üstüne..hemen soğuksu ve krem sürdüm sonrada yumurta akını çırpıp sürdüm(internetten duymuştum iyi geldiğini) sanırım iyi geldiler..acı var ama dayanılmayacak gibi değil. .yanık çok kötü yawwww
:)))))canım benım kurufasulye dun aksam esımden kaldı ıkı yemek kasıgı kadardı dolaba koymustum sabah kahvaltılıkları hazırlarken oda aradan cıksın dedımdıgozundende bırsey kaçmir
selam datlum senı gordum daha ıyı oldum sankı az mı gırıyosun bu ara ssz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?