hımmmm kıss dikkat etseneBen de cattel var ama kullanmam ocakta ısıtırım suyu dikkat et canım kendine
Bitanem havalar acayip güzel gidiyo ya (gerçi ben soğuk havayı severim ) sürekli sokaktayım.Mahallenin delisi gibi devamlı yürüyorum.Bi de karar aldım ; yürüme mesafesi olan yerlere arabasız gidiyorum.Alışverişe yürüyerek gidiyorum.Bazan geceleri de bizim sitenin parkurunda yürüyorum , o bakımdan çok gelemedim
Kurufasulye muhabbeti olmuş ; ben de pişirdim bugün ağzınıza layıkZaten bugün yemek yapma günüydü ; kurufasulye , bulgur pilavı , etli yaprak sarma , tava böreği (kocam istedi) , palamut yaptım.Koca da şimdi işkembe çorbası yapıyo.Bikaç gün yemek yapmam artık.Ha bi de Cuma annemler gelecek , akşamüzeri simit alıp geleceklermiş , ben de sucuk içi köfte yaptım bugün ayrıca...Yarın da kurabiye yapiciimmm , ve maalesef biraz da biraz da temizlik Hava çok güneşli , tozlar çok belli oluyo Pampişim
hemen soğuksuya tuttum ya canım toparladı heralde..su toplamadı çok şükür kızarıklığı kaldı sızlıyor biraz.
sağol bebemm..yok yok çok şükür toparladım..yumurta akı ve yanık kremi aldı acısını. .kortuydum valla kabaracak diye..
:78::78::78:evet tamamen dikkatsizliğim..mikrodalgada işlem bitse bile pişme devam ediyor ya ben onu bizzat gördüm yanee..
Mikrodalga candır ama süt ısıtmak da çok risklidir , derhal taşırır namussuz..Ama ben herşeyi orda ısıtıyorum , özellikle pilav-makarna-dolma ısıtmasına bayılıyorum:78::78::78:evet tamamen dikkatsizliğim..mikrodalgada işlem bitse bile pişme devam ediyor ya ben onu bizzat gördüm yanee..
Geliim bebeğim , akşama kadar bisürü yemek yaparım sana , 3-4 gün rahat edersin vallaohhh ellerine sağlıkbana da gelsenen bigün kıss yemek yapmayaa sucuk içi köfte nekii:44::44:
Bitanem havalar acayip güzel gidiyo ya (gerçi ben soğuk havayı severim ) sürekli sokaktayım.Mahallenin delisi gibi devamlı yürüyorum.Bi de karar aldım ; yürüme mesafesi olan yerlere arabasız gidiyorum.Alışverişe yürüyerek gidiyorum.Bazan geceleri de bizim sitenin parkurunda yürüyorum , o bakımdan çok gelemedim
Kurufasulye muhabbeti olmuş ; ben de pişirdim bugün ağzınıza layıkZaten bugün yemek yapma günüydü ; kurufasulye , bulgur pilavı , etli yaprak sarma , tava böreği (kocam istedi) , palamut yaptım.Koca da şimdi işkembe çorbası yapıyo.Bikaç gün yemek yapmam artık.Ha bi de Cuma annemler gelecek , akşamüzeri simit alıp geleceklermiş , ben de sucuk içi köfte yaptım bugün ayrıca...Yarın da kurabiye yapiciimmm , ve maalesef biraz da biraz da temizlik Hava çok güneşli , tozlar çok belli oluyo Pampişim
Selam kızlar, nasılsınız
Hafta sonu evde yoktum, iki gündür de misafirim geldi, uğrayamadım
Karatay falan kalmadı, tartıya çıkmaya korkuyorum, neyse ki bugün bi 40 dakika dışarıda yürüdüm, resmen bahar havası var, çok güzel
Ramaskacım Allah şifalar versin canım, inşallah atlatır bebecik
Leylakım sen de güle güleotur canım yeni evinde misler gibi
Oh oh maaşallah
Ya Sersumum Ramaska'dan tekrar haber geldi mi ? 2 hafta içinde ameliyat olacak demişti son gördüğümde...
Ben iyim Ficansım , senin nasıl keyifler canımcım ?
he ıyı bunlar guzel mesgaleler(yuruyus,aıle falan)oyle olsunda:)))
bana temızlık deme bugun duble 37 oldum eve dıp kose bır gırmısım hala daha hızımı alamadım
yarında yemek olayına gırecem menuyu belırledım karalahana yemeee
bana temızlık deme bugun duble 37 oldum eve dıp kose bır gırmısım hala daha hızımı alamadım
Papiş ben taksitle yapıyorum temizliği :86: bugün bi cam perdesini yıkayıp sildik, bir de mutfağı biraaz temizledik accuk da ev sildim süpürdüm yemekti filan akşam oldu:86:
enson başka bi doktor daha bakmış ve ameliyat olmayabilir dedi..inşallah atlatıcak bebişimizOh oh maaşallah
Ya Sersumum Ramaska'dan tekrar haber geldi mi ? 2 hafta içinde ameliyat olacak demişti son gördüğümde...
sağol canımm..daha iyi çok şükürCanım çok çok geçmiş olsun, çabucak geçer inşallah
evet ya benim de elim ayağım..özellikle de kızım için..tüpten çok korkarım kızım için ben .Mikrodalga candır ama süt ısıtmak da çok risklidir , derhal taşırır namussuz..Ama ben herşeyi orda ısıtıyorum , özellikle pilav-makarna-dolma ısıtmasına bayılıyorum
Geliim bebeğim , akşama kadar bisürü yemek yaparım sana , 3-4 gün rahat edersin vallaSucuk gibi tadı olan köfte , ev sucuğu bildiğin...Bizde niyeyse sucuk içi köfte deniyo
Aaaa hadi inşallah , Allahım kolayca şifasını versin inşallah ...Başka bir doktora götürmüşler, belki ameliyat olmayacakmış inşallah
İyiyim canım, Sağol, gene güzel mamalar yapmışsın, afiyetle yiyin
Ohh senin de ellerine sağlık hayatım , güle güle oturun.Benim de mutfağı temizlemem lazım..Yeni yaptım ama hiç durmuyo yaaaaaaPapiş ben taksitle yapıyorum temizliği :86: bugün bi cam perdesini yıkayıp sildik, bir de mutfağı biraaz temizledik accuk da ev sildim süpürdüm yemekti filan akşam oldu:86:
Canım nasıl oldun , düzeldi mi Boğaz'ın, öksürükgeçmiştir inşallah
enson başka bi doktor daha bakmış ve ameliyat olmayabilir dedi..inşallah atlatıcak bebişimiz
sağol canımm..daha iyi çok şükür
evet ya benim de elim ayağım..özellikle de kızım için..tüpten çok korkarım kızım için ben ..ben işteyken o yemeklerini ısıtsın diye aldıydım..aslında benim ki bile bile ladess oldu..beklesene azcukk
he kıss öyle dediydik yaa senle yakına gelirsem bak bigün sana yapçaz temizlik yemek sonrada bana..unutma
ohh ellerine sağlık.ben iyi ki dün bitirmişim o işi yoksa bu elle yapamazdım hiç bişey
ben de ben deEllerine sağlık hayatım , güle güle oturunYaaa ben hiç sevmiyorum bu ev işlerini yaaa...Üç-beş parça ütü var taa yılbaşından önce yıkamıştım , düşün..hala duruyo , hiç elim gitmiyo valla
Ben de alıcaktım bugün karalahana ama pırasa aldım diye onu erteledim.Yapıcam ben de bikaç gün sonra...Size şimdiden afiyet&sağlık olsun bebeğimmm
Ohh senin de ellerine sağlık hayatım , güle güle oturun.Benim de mutfağı temizlemem lazım..Yeni yaptım ama hiç durmuyo yaaaaaa
Aaaa hadi inşallah , Allahım kolayca şifasını versin inşallah ...
Yaptım bişiler canımcım .Her gün yemek yapmayı sevmiyorum , böyle toplu yapınca daha pratik geliyo bana.Buyur gel , misafirim ol , beraber yiyelim hayatım
Ohh senin de ellerine sağlık hayatım , güle güle oturun.Benim de mutfağı temizlemem lazım..Yeni yaptım ama hiç durmuyo yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?