Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ohhh ellerine sağlık bana da gelsenen bigün kıss yemek yapmayaa sucuk içi köfte nekii:44::44:

herkeslerde kurufasulye pişmişş..ben de dün ve bugün yedimm

Son düzenleme:

Oh oh maaşallah
Ya Sersumum Ramaska'dan tekrar haber geldi mi ? 2 hafta içinde ameliyat olacak demişti son gördüğümde...

:78::78::78:evet tamamen dikkatsizliğim..mikrodalgada işlem bitse bile pişme devam ediyor ya ben onu bizzat gördüm yanee..
Mikrodalga candır ama süt ısıtmak da çok risklidir , derhal taşırır namussuz..Ama ben herşeyi orda ısıtıyorum , özellikle pilav-makarna-dolma ısıtmasına bayılıyorum
ohhh ellerine sağlık bana da gelsenen bigün kıss yemek yapmayaa sucuk içi köfte nekii:44::44:
Geliim bebeğim , akşama kadar bisürü yemek yaparım sana , 3-4 gün rahat edersin valla Sucuk gibi tadı olan köfte , ev sucuğu bildiğin...Bizde niyeyse sucuk içi köfte deniyo

Selam kızlar, nasılsınız

Hafta sonu evde yoktum, iki gündür de misafirim geldi, uğrayamadım

Karatay falan kalmadı, tartıya çıkmaya korkuyorum, neyse ki bugün bi 40 dakika dışarıda yürüdüm, resmen bahar havası var, çok güzel

Ramaskacım Allah şifalar versin canım, inşallah atlatır bebecik

Leylakım sen de güle güleotur canım yeni evinde misler gibi

he ıyı bunlar guzel mesgaleler(yuruyus,aıle falan)oyle olsunda:)))
bana temızlık deme bugun duble 37 oldum eve dıp kose bır gırmısım hala daha hızımı alamadım

yarında yemek olayına gırecem menuyu belırledım karalahana yemeee

Ben iyim Ficansım , senin nasıl keyifler canımcım ?

Oh oh maaşallah
Ya Sersumum Ramaska'dan tekrar haber geldi mi ? 2 hafta içinde ameliyat olacak demişti son gördüğümde...

Başka bir doktora götürmüşler, belki ameliyat olmayacakmış inşallah

Ben iyim Ficansım , senin nasıl keyifler canımcım ?

İyiyim canım, Sağol, gene güzel mamalar yapmışsın, afiyetle yiyin

Papiş ben taksitle yapıyorum temizliği :86: bugün bi cam perdesini yıkayıp sildik, bir de mutfağı biraaz temizledik accuk da ev sildim süpürdüm yemekti filan akşam oldu:86:

Ellerine sağlık hayatım , güle güle oturun Yaaa ben hiç sevmiyorum bu ev işlerini yaaa...Üç-beş parça ütü var taa yılbaşından önce yıkamıştım , düşün..hala duruyo , hiç elim gitmiyo valla
Ben de alıcaktım bugün karalahana ama pırasa aldım diye onu erteledim.Yapıcam ben de bikaç gün sonra...Size şimdiden afiyet&sağlık olsun bebeğimmm

Oh oh maaşallah
enson başka bi doktor daha bakmış ve ameliyat olmayabilir dedi..inşallah atlatıcak bebişimiz
Canım çok çok geçmiş olsun, çabucak geçer inşallah
sağol canımm..daha iyi çok şükür
evet ya benim de elim ayağım..özellikle de kızım için..tüpten çok korkarım kızım için ben ..ben işteyken o yemeklerini ısıtsın diye aldıydım..aslında benim ki bile bile ladess oldu..beklesene azcukk

he kıss öyle dediydik yaa senle yakına gelirsem bak bigün sana yapçaz temizlik yemek sonrada bana..unutma

ohh ellerine sağlık.ben iyi ki dün bitirmişim o işi yoksa bu elle yapamazdım hiç bişey

Son düzenleme:
Başka bir doktora götürmüşler, belki ameliyat olmayacakmış inşallah

İyiyim canım, Sağol, gene güzel mamalar yapmışsın, afiyetle yiyin
Aaaa hadi inşallah , Allahım kolayca şifasını versin inşallah ...
Yaptım bişiler canımcım .Her gün yemek yapmayı sevmiyorum , böyle toplu yapınca daha pratik geliyo bana.Buyur gel , misafirim ol , beraber yiyelim hayatım

Papiş ben taksitle yapıyorum temizliği :86: bugün bi cam perdesini yıkayıp sildik, bir de mutfağı biraaz temizledik accuk da ev sildim süpürdüm yemekti filan akşam oldu:86:
Ohh senin de ellerine sağlık hayatım , güle güle oturun.Benim de mutfağı temizlemem lazım..Yeni yaptım ama hiç durmuyo yaaaaaa

Canım nasıl oldun , düzeldi mi Boğaz'ın, öksürükgeçmiştir inşallah

canımmm sağol yaa

Az öksürüyorum ama dikkat etmem gerek daha:112: camı içten ben sildim dıştan bakıcım sildi mesela evi ben sildim
yürüyüş yapacaktık eşimle ne güzel yürüyüşe belki yarın başlarım

Ohhh sen de mi temizlik yaptın bacımmm Siz de güle güle oturun ve Allah bana da bi istek versin inşallah...
Hee yakına gelince imece usulu çalışalım biz senle...Bigün sana yufka açalım bigün bana

ben de ben de hele ütü ayynen...eşimle sırayla yapıyoz bazen rüşvet veriyom(el açımı kol böreği yapıyom)sıramı savıyorum
Ohh senin de ellerine sağlık hayatım , güle güle oturun.Benim de mutfağı temizlemem lazım..Yeni yaptım ama hiç durmuyo yaaaaaa

durmaz o körolasıca mutfak durmazzzz

Temizlik hiç bitmiyor di mi buzdolabının altı makinanın altı filan pismişiz be yaw temizlendik

Sersumum demin haberlerde hakkari devlet hastanesinde doğum sırasında bi bebeğin kafasının koptuğuna dair haber yayınlandı acep recep doğru mudur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…