hemen başlama kıss yürüyüşe..az bi toparlan bak tekrar eder..:26::26:canımmm sağol yaa
Az öksürüyorum ama dikkat etmem gerek daha:112: camı içten ben sildim dıştan bakıcım sildi mesela evi ben sildim
yürüyüş yapacaktık eşimle ne güzel yürüyüşe belki yarın başlarım
Ohhh sen de mi temizlik yaptın bacımmmSiz de güle güle oturun ve Allah bana da bi istek versin inşallah...
Heeyakına gelince imece usulu çalışalım biz senle...Bigün sana yufka açalım bigün bana
Kızlar ben eşyalarımı kolilemeye başladımYİNE
ben de ben dehele ütü ayynen...eşimle sırayla yapıyoz bazen rüşvet veriyom(el açımı kol böreği yapıyom )sıramı savıyorum
durmaz o körolasıca mutfak durmazzzz
Hiç bitmiyo hem de ...Ne mutfak duruyo ne banyoTemizlik hiç bitmiyordi mi buzdolabının altı makinanın altı filan pismişiz be yaw temizlendik
Sersumum demin haberlerde hakkari devlet hastanesinde doğum sırasında bi bebeğin kafasının koptuğuna dair haber yayınlandı acep recep doğru mudur ki
Hayırdır hayatım , tayin mi ? Eee sen niye temizlik yaptın ki o vakit ?Kızlar ben eşyalarımı kolilemeye başladımYİNE
Evet canım , kendiisi gelmiyo isteğin , zorlamak lazım...Bi cam-bi perde komaz sana bacımmm , yarım saatte tamamdır o iş alimallahhemen başlama kıss yürüyüşe..az bi toparlan bak tekrar eder..:26::26:
istek bekledim bekledim 2 hafta gelmedi sonra işe başlayınca yapamayacağım geldi aklıma ya allah dedim giriştim..ama kızımın camı ve perdeleri kaldı..onu da yarın yaparım artık..elim yanınca unuttum
evet evet..imece..
Biz seninle aynıyız ev işlerinde.Yemek tamam , başımüstüne ama öteki işler no no no
Hiç bitmiyo hem de ...Ne mutfak duruyo ne banyoYaparken sinir oluyorum , yapınca da hoşuma gidiyo...Çok büyük çelişki içindeyim İyiniyetlim Tahmin edeceğin üzre ben buzdolabını yılda bikaç kez anca...valla...Allah affetsin
Evet canım , kendiisi gelmiyo isteğin , zorlamak lazım...Bi cam-bi perde komaz sana bacımmm , yarım saatte tamamdır o iş alimallah
enson başka bi doktor daha bakmış ve ameliyat olmayabilir dedi..inşallah atlatıcak bebişimiz
sağol canımm..daha iyi çok şükür
evet ya benim de elim ayağım..özellikle de kızım için..tüpten çok korkarım kızım için ben ..ben işteyken o yemeklerini ısıtsın diye aldıydım..aslında benim ki bile bile ladess oldu..beklesene azcukk
he kıss öyle dediydik yaa senle yakına gelirsem bak bigün sana yapçaz temizlik yemek sonrada bana..unutma
ohh ellerine sağlık.ben iyi ki dün bitirmişim o işi yoksa bu elle yapamazdım hiç bişey
Aaaa hadi inşallah , Allahım kolayca şifasını versin inşallah ...
Yaptım bişiler canımcım .Her gün yemek yapmayı sevmiyorum , böyle toplu yapınca daha pratik geliyo bana.Buyur gel , misafirim ol , beraber yiyelim hayatım
Ohh senin de ellerine sağlık hayatım , güle güle oturun.Benim de mutfağı temizlemem lazım..Yeni yaptım ama hiç durmuyo yaaaaaa
canımmm sağol yaa
Az öksürüyorum ama dikkat etmem gerek daha:112: camı içten ben sildim dıştan bakıcım sildi mesela evi ben sildim
yürüyüş yapacaktık eşimle ne güzel yürüyüşe belki yarın başlarım
Kızlar ben eşyalarımı kolilemeye başladımYİNE
Hımm üzüldüm ben bayağıdoğruymuş canım heralde..soruşturma başlamışş..ben izinliyim yaa tam haberim yok..:26::26:
Yeter kıss benim buzdolabı koccaman Allahtan tekerlekli de içini boşaltıp silmişken sürükleyip altını da siliverdik. Yoksa benimki kıpırdamıyordu ne zamandırBiz seninle aynıyız ev işlerinde.Yemek tamam , başımüstüne ama öteki işler no no no
Hiç bitmiyo hem de ...Ne mutfak duruyo ne banyoYaparken sinir oluyorum , yapınca da hoşuma gidiyo...Çok büyük çelişki içindeyim İyiniyetlim Tahmin edeceğin üzre ben buzdolabını yılda bikaç kez anca...valla...Allah affetsin
canım aslında doğu tayinimize 2-3 yıl kadar zamanımın vardı ama biz kızımın lise çağında doğuda olmak istemediğimizden tayin isteyeceğiz doğuya:112: yaza belli olur gideceğimiz. Bakma sen bana lazım olmayan herşeyi (konserve kavanozlarım vb) kutulayıp kaldıracağım yazın sıcakta zor olurcanımmm dün aklıma geldi senin tayin işi..bizimkiler bu yıldan itibaren erken Nisanın sonu belli olcak sizinkiler ne zaman.:44:.doğu mu gözüküyor acep.:26:.ah canım benim geçen yıl ki halim..buyıl sen seneye ben..kaderimiz..hayırlı tayinler olur inşallah
İnş. tekrar olmaz yaw:18::18: yürümesem daha iyi bence dehemen başlama kıss yürüyüşe..az bi toparlan bak tekrar eder..:26::26:
istek bekledim bekledim 2 hafta gelmedi sonra işe başlayınca yapamayacağım geldi aklıma ya allah dedim giriştim..ama kızımın camı ve perdeleri kaldı..onu da yarın yaparım artık..elim yanınca unuttum
evet evet..imece..
Canım görünmez kaza, onla geçmiş olsun
Ben de seviyorum , arada toplu yapıyorum , sonra rahat ediyorum bi kaç gün,ama her zaman olmuyor, nasılsa evdeyimmm deyip son ana da bırakabiliyorum
Canım biraz daha toparlan da öyle başla istersen
Hayırdır canım, tayin işi mi,
yazık tabii canım..Hımm üzüldüm ben bayağı
canım aslında doğu tayinimize 2-3 yıl kadar zamanımın vardı ama biz kızımın lise çağında doğuda olmak istemediğimizden tayin isteyeceğiz doğuya:112: yaza belli olur gideceğimiz. Bakma sen bana lazım olmayan herşeyi (konserve kavanozlarım vb) kutulayıp kaldıracağım yazın sıcakta zor olur
İnş. tekrar olmaz yaw:18::18: yürümesem daha iyi bence de
Canım görünmez kaza, onla geçmiş olsun
,
yazık tabii canım..
iyi düşünmüşsünüz canım lise de kız çocuğunun doğuda olması zor..biz de onun için bitirip gidelim diye geldik..
ıvır zıvırlar kutulanması zor zaten iyi yapıyorsun canım..kolay gelsin
evet evet bir müddet yürüme bence canım
Canlarım bize dua edin bizim için hayırlısı neyse o olsun diye olur musağol sersumum
Kızlar annem yenice geldi yanıma ben kaçıyorum ayıp olmasın ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?