Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hemen başlama kıss yürüyüşe..az bi toparlan bak tekrar eder..:26::26:
Ohhh sen de mi temizlik yaptın bacımmm Siz de güle güle oturun ve Allah bana da bi istek versin inşallah...
Hee yakına gelince imece usulu çalışalım biz senle...Bigün sana yufka açalım bigün bana

istek bekledim bekledim 2 hafta gelmedi sonra işe başlayınca yapamayacağım geldi aklıma ya allah dedim giriştim..ama kızımın camı ve perdeleri kaldı..onu da yarın yaparım artık..elim yanınca unuttum
evet evet..imece..

Kızlar ben eşyalarımı kolilemeye başladım YİNE

canımmm dün aklıma geldi senin tayin işi..bizimkiler bu yıldan itibaren erken Nisanın sonu belli olcak sizinkiler ne zaman.:44:.doğu mu gözüküyor acep.:26:.ah canım benim geçen yıl ki halim..buyıl sen seneye ben..kaderimiz..hayırlı tayinler olur inşallah

Son düzenleme:
ben de ben de hele ütü ayynen...eşimle sırayla yapıyoz bazen rüşvet veriyom(el açımı kol böreği yapıyom)sıramı savıyorum

durmaz o körolasıca mutfak durmazzzz
Biz seninle aynıyız ev işlerinde.Yemek tamam , başımüstüne ama öteki işler no no no
Temizlik hiç bitmiyor di mi buzdolabının altı makinanın altı filan pismişiz be yaw temizlendik
Hiç bitmiyo hem de ...Ne mutfak duruyo ne banyo Yaparken sinir oluyorum , yapınca da hoşuma gidiyo...Çok büyük çelişki içindeyim İyiniyetlim Tahmin edeceğin üzre ben buzdolabını yılda bikaç kez anca...valla...Allah affetsin

Sersumum demin haberlerde hakkari devlet hastanesinde doğum sırasında bi bebeğin kafasının koptuğuna dair haber yayınlandı acep recep doğru mudur ki

doğruymuş canım heralde..soruşturma başlamışş..ben izinliyim yaa tam haberim yok..:26::26:

Hayırdır hayatım , tayin mi ? Eee sen niye temizlik yaptın ki o vakit ?
Evet canım , kendiisi gelmiyo isteğin , zorlamak lazım...Bi cam-bi perde komaz sana bacımmm , yarım saatte tamamdır o iş alimallah

he kıss ben = sen aynı kafa.. yapınca temiz temiz benim de hoşuma gidiyor kıss..buzdolabına gelince anladın sen onu..

Canım görünmez kaza, onla geçmiş olsun

Ben de seviyorum , arada toplu yapıyorum , sonra rahat ediyorum bi kaç gün,ama her zaman olmuyor, nasılsa evdeyimmm deyip son ana da bırakabiliyorum

Canım biraz daha toparlan da öyle başla istersen

Hayırdır canım, tayin işi mi,

doğruymuş canım heralde..soruşturma başlamışş..ben izinliyim yaa tam haberim yok..:26::26:
Hımm üzüldüm ben bayağı
Yeter kıss benim buzdolabı koccaman Allahtan tekerlekli de içini boşaltıp silmişken sürükleyip altını da siliverdik. Yoksa benimki kıpırdamıyordu ne zamandırCanımcım yapınca misler gibi oluyor.. Ben temizlik için ilham perimi beklerim
canım aslında doğu tayinimize 2-3 yıl kadar zamanımın vardı ama biz kızımın lise çağında doğuda olmak istemediğimizden tayin isteyeceğiz doğuya:112: yaza belli olur gideceğimiz. Bakma sen bana lazım olmayan herşeyi (konserve kavanozlarım vb) kutulayıp kaldıracağım yazın sıcakta zor olur
İnş. tekrar olmaz yaw:18::18: yürümesem daha iyi bence de

mesaj kutun dolmuş bacım buradan cevaplıyayım

tamam o vakit.. küserim yoksam haaa

Evet ficansım hem temizlik de yapıyorum beni bulur gene faranjit..
He canım olup olmayacağı yaza belli olur

yazık tabii canım..
iyi düşünmüşsünüz canım lise de kız çocuğunun doğuda olması zor..biz de onun için bitirip gidelim diye geldik..
ıvır zıvırlar kutulanması zor zaten iyi yapıyorsun canım..kolay gelsin

evet evet bir müddet yürüme bence canım

Canım görünmez kaza, onla geçmiş olsun
,

Canlarım bize dua edin bizim için hayırlısı neyse o olsun diye olur mu sağol sersumum

Kıssslar ben kaçıyorum , belki uğrarım sonra yine.Öptüm şimdilik hepinizi

kizlar cok üzgünüm :2:

aksam ablamda kendime hakim olamadim :2: :2:

Allahtan midem biraz kücülmüs, yoksa tatlidanda yerdim..

sabah: peynir, yumurta, pastirma, süt
aksam cislari: lahana sarmasi (pirincli), tüm bi kete ve 2 kasik makarna :2: :2:

cok sucluyum coooook

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…