Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bennn bugun ne ayptımmm üc tane tulumba tatlısı yedimmmmmmmmmmmmmm hergun kacamak hergun kacamak bakalım bu kacamaklarla ay sonunda nekadar kılo vercem:-(((((((

salı
sabah (09:30) klasik karatay kahvaltısı
akşam (17:30)yrm porsiyon ciğer,yrm porsiyon sebzeli kebap
buraya kadar herşey iyi ama saat 21den sonra 4 kestane 2 lokum ve pişmanlık
çarşamba
sabah (09:30) pastırmalı yumurta,6 zeytin,az peynir
akşam (18:00)1 tavuk budu,az yoğurt,bol salata

İyiniyetli ve sersum asker eşlerimisiniz? Koliler fılan hiç yabancı gelmedi bana bende daha 2 yıl önce attım o kolileri birer birer şimdi bakalım bu sene sepetlenecek miyiz başka bır yere bılmıyorum

Uzun bir aradan sonra ben geldim :) nasilsinizzzzzzzz

Gelmediğimden beri gram eksilmedim ne yazık ki ama yasaklara da uymadım değil hani.
Şuan 69,800 gibi gösteriyor tabii regl yeni bitti.
20Şubat a kadar 2 kilo da olsa hemen vermeliyim.
Brokoli çorbası yaptım içemedim ya çok kötü iyyy hala midem kötü. En iyisi onu Çiğden tüketmek olacak.
Bir ara bir arkadaşımız lahana çorbasi içiyorum demişti hatta haftanın birincisi olmuştu eğer görürse yazımı tarifini merakla bekliyorum.

Yarından itibaren menümü yazmaya başlarım ya da sınavdan sonra artık :)

Merhaba kızlar dun iyi başlayıp kotu bitirdim.. Bol kaçamakli bir gündü menümü hic yazmayayım.
Ama dun 1 saat ekstra da yürüdüm

ama bugun bambaşka olacak insallah

kahvaltim:
1 yumurta sarisi
biraz badem
5ceri
biraz peynir
cay
omega 3

simdi trene gitmek icin evden çıkacağım yaklaşık 15 dakika

günaydın kızlarrr hemen menümü yazıp kaçayım benim oglanın dr kontrolü var sabahın köründe yollara düşcem...dün akşam kısır+çay bu sabah kk kahvaltısı yaptım ama fazla yiyemedim inş ileri saatlerde iştah patlaması yaşamam..

Gunaydin Kizlar bugun kahvaltim
2 haslanmis yumurta 1 corba kasigi lor peynir 7 sekiz Zeytin bir avuc fistik ve badem 2 kayisi 3 incir cay

günaydın arkadaşlar,

Akşam:
yarım kase mercimek, 1 tabak pırasa,20 zeytin, 4 icir,
koca bir kase ceviz ve fıstık
Gün içinde 4-5 fincan ıhlamur, 4 litre su, 1 soda
Yatmadan öncede 1 bardak süt

Bu sabah:
1 bardak süt, biraz beyaz peynir biraz kaşar peyniri,
10 zeytin, 15-20 sap maydonoz, 3 incir, 1 omega 3, 2 vitamin

Arkadaşlar bu diyete başlayalı beri yüzüme renk geldi, yanaklarım kızardı, cildim parladı sanki, en önemliside alnımdan başımın ortasına doğru kelliğe yakın saç dökülmesi vardı. Yeni yeni saçlarım çıkmaya başladı. Kızlar istermisiniz zayıflayıp amacıma ulaşırken gümrah gümrah saçlarım olsun. Şöyle savura savura gezeyim

İyiniyetli ve sersum asker eşlerimisiniz? Koliler fılan hiç yabancı gelmedi bana bende daha 2 yıl önce attım o kolileri birer birer şimdi bakalım bu sene sepetlenecek miyiz başka bır yere bılmıyorum

evet canım doğru tahmin..benim ki asker iyiniyetlimin ki polis..bu sene o seneye ben tayinciyiz..:18::18:hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

ne kaaa güzel etkiler canım...sevindim senin adına

Bu sabahki menümü eksik yazmışım 1 avuç ceviz ve 1 avuç da fıstık yedim.

Bu sabah saydım
Bir avuç 32 fıstık ediyormuş...

dün gece o oda benim bu oda senin gezdim durdum..2 -2.30 gibi salonda film seyrederken sızmışım..(evet bildiniss mesajınız var..)3-4 gibi de kızımın yatağından firar edip babasının yanına kaçtığını görüp onun yatağında uyku serüveni mi sonlandırmış bulunmaktayım..tatil fazla geldi galiba sanursam..burada yine kar başladı..

eşim bugün işbaşı yaptı veee bugün onun doğum günü..kol böreğine bayılır onu yapıciim ona..pasta da almam lazım..offf 1-2 çatalla kurtulmayı düşünüyorum pastadan..:18::18:güyaa bugün protein yaparım diyordum..hadi hayırlısı..

bu hafta heralde yine ++ olucam... eltim baharatçıdan şu 9 baharatlı çaydan yaptırıp göndericek bana ..metabolizmayı hızlandırıyormuş..bi de onu deniyelim dedik

eşine mutlu yaşlar, size de çoluk çocuk hep birlikte geçireceğiniz çook mutlu bir ömür dilerim :)

selam kızlar, yiine şöyle geçmişe baktım, her şey yolunda görünüyor, benimde diyetim iyi gidyo şimdilik,

dün
etli bulgurlu sarma
yoğurt

bu sabah
sucuklu yumırta
klasik karatay
1 elma

günaydın kısslar...dün hiç gelemedim,çünkü pazarı vardı buranınyürüyerek gittik pazara..rahat 2-3 saat yürümüşümdür yani dünakşama da annemlere balık yemeğe gittik.bu yüzden gelemedim.bugün de arkadaşıma gidicem,hazırlanmam lazım.erken çıkıp hediye bakıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…