canımmm dün aklıma geldi senin tayin işi..bizimkiler bu yıldan itibaren erken Nisanın sonu belli olcak sizinkiler ne zaman.:44:.doğu mu gözüküyor acep.:26:.ah canım benim geçen yıl ki halim..buyıl sen seneye ben..kaderimiz..hayırlı tayinler olur inşallah
İyiniyetli ve sersum asker eşlerimisiniz? Koliler fılan hiç yabancı gelmedi banabende daha 2 yıl önce attım o kolileri birer birer şimdi bakalım bu sene sepetlenecek miyiz başka bır yere bılmıyorum
günaydın arkadaşlar,
Akşam:
yarım kase mercimek, 1 tabak pırasa,20 zeytin, 4 icir,
koca bir kase ceviz ve fıstık
Gün içinde 4-5 fincan ıhlamur, 4 litre su, 1 soda
Yatmadan öncede 1 bardak süt
Bu sabah:
1 bardak süt, biraz beyaz peynir biraz kaşar peyniri,
10 zeytin, 15-20 sap maydonoz, 3 incir, 1 omega 3, 2 vitamin
Arkadaşlar bu diyete başlayalı beri yüzüme renk geldi, yanaklarım kızardı, cildim parladı sanki, en önemliside alnımdan başımın ortasına doğru kelliğe yakın saç dökülmesi vardı. Yeni yeni saçlarım çıkmaya başladı. Kızlar istermisiniz zayıflayıp amacıma ulaşırken gümrah gümrah saçlarım olsun. Şöyle savura savura gezeyim
ne kaaa güzel etkiler canım...sevindim senin adına
[sıze=3][ı]dün gece o oda benim bu oda senin gezdim durdum..2 -2.30 gibi salonda film seyrederken sızmışım..(evet bildiniss mesajınız var.. )3-4 gibi de kızımın yatağından firar edip babasının yanına kaçtığını görüp onun yatağında uyku serüveni mi sonlandırmış bulunmaktayım.. tatil fazla geldi galiba sanursam. .burada yine kar başladı..
Eşim bugün işbaşı yaptı veee bugün onun doğum günü..kol böreğine bayılır onu yapıciim ona..pasta da almam lazım.. offf 1-2 çatalla kurtulmayı düşünüyorum pastadan..:18::18:güyaa bugün protein yaparım diyordum.. hadi hayırlısı..
Bu hafta heralde yine ++ olucam...Eltim baharatçıdan şu 9 baharatlı çaydan yaptırıp göndericek bana ..metabolizmayı hızlandırıyormuş..bi de onu deniyelim dedik [/ı][/sıze]
eşine mutlu yaşlar, size de çoluk çocuk hep birlikte geçireceğiniz çook mutlu bir ömür dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?