Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kahvaltım
çökelekli yumurta
pastırma
peynir
zeytin
fıstık
domates
omega 3

1 saat de yürüyüş

gunaydın kızlar
bu aralar kacamaklarım cogaldı gıbı elde olmayan sebeblerden dolayı ama o kacamklar sayesınde spora yapıyorum bıryandanda ıyı oldu haftaya duzene sokamma lazım yemek duzenımı artı bıde spor olursa cok ıyı olacak

dun ogleden sonra dayanamadım ceyrek tost yedım
aksam balık ve zeytınyagında kızartılmıs 7-8 dılım patates ve salata
2,5 milll leslıı yaptım ınsallh yedgım cızlar gıtmıstı umıdıyle

sabah oglumu asıya goturdum ısyerıne yetısmek ıcın kosturmacada ne kahvaltı yapabıldım nede kahvaltı alabıldım yanıma bekledım sabrettım yemıyım bısey dıye ama cok acıkınca arkadas bıberlı ekmek getırmıs bırtane onu yedım kahvaltı olarak :26::26::26::26::26:

oglen arası cıkıp 45 dk yuruyecem onun acısını cıkarmam lazım

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
ben aranıza katılmak istiyorum
ama karatay diyetiyle ilgili bilgiye sahip değilim
dukan dıyeti yaptım ama devam edemedim aslında işe yarıyor ama ben pekte protein seven biri olmadığımdan vede yulaf kepeğinin tadına hiç alışamadığımdan bıraktım çünkü yediklerimden zevk almıyordum
sonra bu dıyetı biraz okudum baktım ki damak tadıma hitap eden bir çok yemek var ama
nasıl beslenmem gerektiğini bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim
birde ne kadar zamanda kaç kilo veriyoruz bu bilgiye de ulaşamadım.

şimdiden hepimize zayıf ve sağlıklı günler diliyorum :)

karatayın kitabını almanı tavsiye ederim......ama mantık olarak dışardan paketlenmiş gıdalar yemek yasak.....öğün aralarında da birşey yemeyeceksin......üç öğünle başla ekmeği kes ev yemeği ye......pilav ve makarna da yeme ...şimdilik bunlar yardımcı olur sana

arkadaşlar size bişe danışmak istiyorum lütfen okuyan herkes cevap versin. 82 kilo ile dikkatli beslenmeye başladım 1 ayda 8 kilo verip 74 oldum sonra karataya başladım gram düşmedi 2 haftadır bana akıl verin bırakıp başka diyetmi yapayım sabırla devam mı edeyim.

kurallara uyduğum halde +700 de neyin nesi ama yaa bu arada günaydınyeni arkadaşlar hoşgeldiniz,sorularınız için arkadaşlar sanırım yardımcı olacak,hemen çıkmam lazım,misafirim gelecekmiş akşam yemeğinehepinize bol leptinler

al işte ben gibi gerçi 2 haftada -400 olmuştum ama bu hafta hooop +700 bilemiyorum yaaa çok mu sebze tüketiyorum acep?neyse 2 gün sadece protein yapıcam bakalım...geldiği gibi gidecek devam devam...

evet canım doğru tahmin..benim ki asker iyiniyetlimin ki polis..bu sene o seneye ben tayinciyiz..:18::18:hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

Aynen canım hayırlısı olsun hepimiz için bizim daha 4-5 senemiz var Doğu için... Hakkımızda hayırlısı

Sabah

Peynirli omlet
5 zeytin
2 dilim pastırma
Salatalık,domates ve bol naneli salatam
2 kayısı,1 avuç fındık ve
1 brd süt!!

öğle

1 mandalina ve yoğurtlu karnıbahar

akşam

3 adet tavuk şiş
Bulgur pilavı ( bırazcık)
Ve yoğurt

Gün içindede 2 lt su!

( menülerimde yanlış veya eksik birşeyler gören varsa söylesın lutfen)

al işte ben gibi gerçi 2 haftada -400 olmuştum ama bu hafta hooop +700 bilemiyorum yaaa çok mu sebze tüketiyorum acep?neyse 2 gün sadece protein yapıcam bakalım...geldiği gibi gidecek devam devam...

facedede bir grup var karatay diyeti yaapn onlara sordum vucut hızlı kilo vermiş yorulmuş dinleniyor sabırla devam et gidecek diyorlar

sersumum eşinin doğum günü kutlu olsun

ohhh gez bakalım..
üst mesajda açıkladım bebeğem

kahvaltım
çökelekli yumurta
pastırma
peynir
zeytin
fıstık
domates
omega 3

1 saat de yürüyüş
afiyet olsun bebemm

sabır ve de sabır..

alışkanlıklar kolay kolay değişmediği için bu diyetle birdenbire kilo verilmez..
çünkü maalesef vücutta yıllarca biriken yağlar,kızgın tavadaymış gibi erimez.
seneler boyunca bozulmuş olan metabolizmanın terse dönerek normal olarak çalışması için zamana ihtiyaç vardır..
bu nedenle sabırlı ve sebatlı olmamız gerekmektedir..
karatay diyeti ile önce vücudun kilo alması yani yağların birikmesi önlenir.
Daha sonra bir durağanlık devresi olur.Ondan sonra da birikmiş olan yağlar yakılarak kalıcı olarak kilo verilir..
Alıntı karatay mutfağı kitabı sayfa 43

öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar

Aynen canım hayırlısı olsun hepimiz için bizim daha 4-5 senemiz var Doğu için... Hakkımızda hayırlısı

menüler gaayet güzel canım..afiyet olsun

menüler gaayet güzel canım..afiyet olsun

Sersumcum bana sabahları alınan bir takım vitamin& gıda takviyesi olan bir kaç ilaç var sanırım. Arkadaşlar bazılarının isimlerini yazmıyorlar problem olmasın dıye sanırım. Bana normal beslenme dışında alınan ilaç isimlerini yazar mısın mesaj'la?

vaaayyy diyete başladık hııh karatay güzel ama zor bi diyet bence.. ben yolumu buldum akşam 18:00 den itibaren dükkan kapancak bişey yemicem kasımla aralık arası bi 15 günlük spor ve diyet maceram var akşam da dediğim gibi 18 den sonra yemedim karnım dümdüz oldu hiç beklemediğim kadar etkili oldu ama sıkıldım hemen bıraktım işte en büyük hata buu ve ben bunu bile bile yaptım... bu sefer yaşam sekline cevircem 18 den sonra yemek haram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…