nerelerdesin kıss..yokoldun yinee..
karatayın kitabını almanı tavsiye ederim......ama mantık olarak dışardan paketlenmiş gıdalar yemek yasak.....öğün aralarında da birşey yemeyeceksin......üç öğünle başla ekmeği kes ev yemeği ye......pilav ve makarna da yeme ...şimdilik bunlar yardımcı olur sanamerhaba arkadaşlar
ben aranıza katılmak istiyorum
ama karatay diyetiyle ilgili bilgiye sahip değilim
dukan dıyeti yaptım ama devam edemedim aslında işe yarıyor ama ben pekte protein seven biri olmadığımdan vede yulaf kepeğinin tadına hiç alışamadığımdan bıraktım çünkü yediklerimden zevk almıyordum
sonra bu dıyetı biraz okudum baktım ki damak tadıma hitap eden bir çok yemek var ama
nasıl beslenmem gerektiğini bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim
birde ne kadar zamanda kaç kilo veriyoruz bu bilgiye de ulaşamadım.
şimdiden hepimize zayıf ve sağlıklı günler diliyorum :)
arkadaşlar size bişe danışmak istiyorum lütfen okuyan herkes cevap versin. 82 kilo ile dikkatli beslenmeye başladım 1 ayda 8 kilo verip 74 oldum sonra karataya başladım gram düşmedi 2 haftadır bana akıl verin bırakıp başka diyetmi yapayım sabırla devam mı edeyim.
evet canım doğru tahmin..benim ki asker iyiniyetlimin ki polis..bu sene o seneye ben tayinciyiz..:18::18:hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.
al işte ben gibi gerçi 2 haftada -400 olmuştum ama bu hafta hooop +700 bilemiyorum yaaa çok mu sebze tüketiyorum acep?neyse 2 gün sadece protein yapıcam bakalım...geldiği gibi gidecek devam devam...
sersumum eşinin doğum günü kutlu olsun
ohhh gez bakalım..günaydın kısslar...dün hiç gelemedim,çünkü pazarı vardı buranınyürüyerek gittik pazara..rahat 2-3 saat yürümüşümdür yani dün akşama da annemlere balık yemeğe gittik.bu yüzden gelemedim.bugün de arkadaşıma gidicem,hazırlanmam lazım.erken çıkıp hediye bakıcam...
üst mesajda açıkladım bebeğem
afiyet olsun bebemmkahvaltım
çökelekli yumurta
pastırma
peynir
zeytin
fıstık
domates
omega 3
1 saat de yürüyüş
arkadaşlar size bişe danışmak istiyorum lütfen okuyan herkes cevap versin. 82 kilo ile dikkatli beslenmeye başladım 1 ayda 8 kilo verip 74 oldum sonra karataya başladım gram düşmedi 2 haftadır bana akıl verin bırakıp başka diyetmi yapayım sabırla devam mı edeyim.
Aynen canım hayırlısı olsun hepimiz içinbizim daha 4-5 senemiz var Doğu için... Hakkımızda hayırlısı
Sabah
Peynirli omlet
5 zeytin
2 dilim pastırma
Salatalık,domates ve bol naneli salatam
2 kayısı,1 avuç fındık ve
1 brd süt!!
öğle
1 mandalina ve yoğurtlu karnıbahar
akşam
3 adet tavuk şiş
Bulgur pilavı ( bırazcık)
Ve yoğurt
Gün içindede 2 lt su!
( menülerimde yanlış veya eksik birşeyler gören varsa söylesın lutfen)
menüler gaayet güzel canım..afiyet olsun
Sabah
Peynirli omlet
5 zeytin
2 dilim pastırma
Salatalık,domates ve bol naneli salatam
2 kayısı,1 avuç fındık ve
1 brd süt!!
öğle
1 mandalina ve yoğurtlu karnıbahar
akşam
3 adet tavuk şiş
Bulgur pilavı ( bırazcık)
Ve yoğurt
Gün içindede 2 lt su!
( menülerimde yanlış veya eksik birşeyler gören varsa söylesın lutfen)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?