dün gece o oda benim bu oda senin gezdim durdum..2 -2.30 gibi salonda film seyrederken sızmışım..(evet bildiniss mesajınız var.. )3-4 gibi de kızımın yatağından firar edip babasının yanına kaçtığını görüp onun yatağında uyku serüveni mi sonlandırmış bulunmaktayım.. tatil fazla geldi galiba sanursam. .burada yine kar başladı..
eşim bugün işbaşı yaptı veee bugün onun doğum günü..kol böreğine bayılır onu yapıciim ona..pasta da almam lazım.. offf 1-2 çatalla kurtulmayı düşünüyorum pastadan..:18::18:güyaa bugün protein yaparım diyordum.. hadi hayırlısı..
bu hafta heralde yine ++ olucam...eltim baharatçıdan şu 9 baharatlı çaydan yaptırıp göndericek bana ..metabolizmayı hızlandırıyormuş..bi de onu deniyelim dedik
arkadaşlar size bişe danışmak istiyorum lütfen okuyan herkes cevap versin. 82 kilo ile dikkatli beslenmeye başladım 1 ayda 8 kilo verip 74 oldum sonra karataya başladım gram düşmedi 2 haftadır bana akıl verin bırakıp başka diyetmi yapayım sabırla devam mı edeyim.
Sabah
Peynirli omlet
5 zeytin
2 dilim pastırma
Salatalık,domates ve bol naneli salatam
2 kayısı,1 avuç fındık ve
1 brd süt!!
öğle
1 mandalina ve yoğurtlu karnıbahar
akşam
3 adet tavuk şiş
Bulgur pilavı ( bırazcık)
Ve yoğurt
Gün içindede 2 lt su!
( menülerimde yanlış veya eksik birşeyler gören varsa söylesın lutfen)
Sersumcum bana sabahları alınan bir takım vitamin& gıda takviyesi olan bir kaç ilaç var sanırım. Arkadaşlar bazılarının isimlerini yazmıyorlar problem olmasın dıye sanırım. Bana normal beslenme dışında alınan ilaç isimlerini yazar mısın mesaj'la?
Canım doğum gününüz kutlu olsun, sağlık ve mutluluk sizinle olsun
arkadaslar benim 6. günüm...
sorum olacak: ben genellikle 2 ögün yiyorum, ve menülerde bile cok yememeye calisiyorum.
halsizlik yok ama acaba azmi yiyorum cünkü annem rengin kacmis diyor ve gözlerimin etrafi karardi?
sersum.. mesajin icin sagol canim
ben yazamadim bi türlü
bende regldan dolayi demir eksikligi ve kansizlik var, baska seylerde aliyorum, bunlarin sakincasi olurmu acaba?
sağol canım..naber nasılsın
Sizleri hergün muntazam takip ediyorum,ama epeydir menü bildirimi yapmadım.
Nedeni biraz canım sıkkın sağlık sorunları neyse ama kalbim sizinle
tekrar geçmiş olsun canım,ben de çok kullanırım mikrodalgayı..sarma dolma filan tencerede ısıtmak zor....sağol canım..su ısıtıcım yok..evet mikrodalga tehlikeli..ama çabucak diye yaptım..bidaha yapmıycam
gece meyve yenince insülini aniden yükselttiği için acıkıyosun canım,ertesi gün de kan şekeri düzensizliğine sebep oluyor..mümkünse sabah ya da öğlen yiyoruz...Bir bardak muzlu süt yapıp içtim yemek yemeyi düşünmüyorum...Meyve akşam yasak sanırım değil mi :44::44::44:
afiyet olsun fıstığım:)))))canım benım kurufasulye dun aksam esımden kaldı ıkı yemek kasıgı kadardı dolaba koymustum sabah kahvaltılıkları hazırlarken oda aradan cıksın dedımdıgozundende bırsey kaçmir
ekmek niye yokoldun sen canım hergün gelsene...1.öğün : 10 30
8 zeytin
peynir
çökelek
domates
1 kk yumurta+ tereyağlı yumurta
2.öğün :
ceviz+ 3 gün kurusu
3.öğün : 18 :30
1 kase bulgur pilavı
1 kase yeşil fasulye
turşu
su: 2 lt
kiloma baktım : 60 olmuşum
Canlarım bize dua edin bizim için hayırlısı neyse o olsun diye olur musağol sersumum
iyiniyetlim hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah..annen gelmiş gözün aydın..benimkiler de 2 haftadır yanımdalar,çok mutluyum..Kızlar annem yenice geldi yanıma ben kaçıyorum ayıp olmasın ona
sahi mi canım yaa,benim de dökülme problemim var,saçlarım azaldı bayaa ama kabarık neyse ki belli olmuyo..inşallah yenileri de çıkar...günaydın arkadaşlar,
Akşam:
yarım kase mercimek, 1 tabak pırasa,20 zeytin, 4 icir,
koca bir kase ceviz ve fıstık
Gün içinde 4-5 fincan ıhlamur, 4 litre su, 1 soda
Yatmadan öncede 1 bardak süt
Bu sabah:
1 bardak süt, biraz beyaz peynir biraz kaşar peyniri,
10 zeytin, 15-20 sap maydonoz, 3 incir, 1 omega 3, 2 vitamin
Arkadaşlar bu diyete başlayalı beri yüzüme renk geldi, yanaklarım kızardı, cildim parladı sanki, en önemliside alnımdan başımın ortasına doğru kelliğe yakın saç dökülmesi vardı. Yeni yeni saçlarım çıkmaya başladı. Kızlar istermisiniz zayıflayıp amacıma ulaşırken gümrah gümrah saçlarım olsun. Şöyle savura savura gezeyim
Bu sabahki menümü eksik yazmışım 1 avuç ceviz ve 1 avuç da fıstık yedim.
Bu sabah saydım
Bir avuç 32 fıstık ediyormuş...
dün gece o oda benim bu oda senin gezdim durdum..2 -2.30 gibi salonda film seyrederken sızmışım..(evet bildiniss mesajınız var.. )3-4 gibi de kızımın yatağından firar edip babasının yanına kaçtığını görüp onun yatağında uyku serüveni mi sonlandırmış bulunmaktayım.. tatil fazla geldi galiba sanursam. .burada yine kar başladı..
eşim bugün işbaşı yaptı veee bugün onun doğum günü..kol böreğine bayılır onu yapıciim ona..pasta da almam lazım.. offf 1-2 çatalla kurtulmayı düşünüyorum pastadan..:18::18:güyaa bugün protein yaparım diyordum.. hadi hayırlısı..
bu hafta heralde yine ++ olucam...eltim baharatçıdan şu 9 baharatlı çaydan yaptırıp göndericek bana ..metabolizmayı hızlandırıyormuş..bi de onu deniyelim dedik
canan hoca bizde çığır açtı.....ama eksik.......baklagiller de zararlı ....uzun vadede çok zararlı.......prof dr ahmet aydın ı takip edin........taş devri diyeti
baklagillerin kısa ve uzun vade zararlarını biraz anlatırmısın canım bilgilenelim bizde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?