Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım doğum gününüz kutlu olsun, sağlık ve mutluluk sizinle olsun

Devam canım, bırakma, çok hızlı kilo verince bir süre kilo verme durur sonra tekrar devam eder

Menün çok güzel canım afiyet olsun

canim banada yolliyabilirmisiniz lütfen

arkadaslar benim 6. günüm...

sorum olacak: ben genellikle 2 ögün yiyorum, ve menülerde bile cok yememeye calisiyorum.
halsizlik yok ama acaba azmi yiyorum cünkü annem rengin kacmis diyor ve gözlerimin etrafi karardi?

arkadaslar benim 6. günüm...

sorum olacak: ben genellikle 2 ögün yiyorum, ve menülerde bile cok yememeye calisiyorum.
halsizlik yok ama acaba azmi yiyorum cünkü annem rengin kacmis diyor ve gözlerimin etrafi karardi?

2 öğün en doğrusu..annen yediğin sağlıklı şeyleri gör müyor mu canım..bu kadar diyeyim

sersum.. mesajin icin sagol canim

ben yazamadim bi türlü

bende regldan dolayi demir eksikligi ve kansizlik var, baska seylerde aliyorum, bunlarin sakincasi olurmu acaba?

Evveett bi kaç günlük kaçamalı günlerden ve aradan sonra tekrar aranızdayım...
Bugünden itibaren kaçamak yok..

Kahvaltım
Ev yapımı sucuk ile yapılmış tereyağlı yumurta
Lor peyniri
Ezine peyniri
6 yeşil zeytin 1 avuç fındık
Şekersiz Form çayı

Akşamada mercimek köftesi yapıcam bol marul ve limon ile yerim yanınada bol bol ayran ohhh miss :)

sersum.. mesajin icin sagol canim

ben yazamadim bi türlü

bende regldan dolayi demir eksikligi ve kansizlik var, baska seylerde aliyorum, bunlarin sakincasi olurmu acaba?

rica ederim canım..onları kullanmaya devam et canım sorun olmaz..sadece kilo verişini yavaşlatabilir...demir eksikliği de kilo verememe sebebi zaten bunu halletmen lazım..geçmiş olsun

Selam kizlar,ben geldim. Biraz daha iyiyim bugün. Toparlandim. Kahvalti da bugün 2 adet yagda kasarli yumurta. 5 zeytin, 2 bardak cay ve yarim simit yedim. Dün aksam mantar yemistim firinda lor peynirli. Bu aksamda kiymali kereviz yaptim. Yarin tarti günü, vay anam vay :)))

Sizleri hergün muntazam takip ediyorum,ama epeydir menü bildirimi yapmadım.
Nedeni biraz canım sıkkın sağlık sorunları neyse ama kalbim sizinle

sağol canım..naber nasılsın

Sağol canım iyiyim sen nasılsın, hamaratım, kol böreği yapıcakmışsın ellerine sağlık

Sizleri hergün muntazam takip ediyorum,ama epeydir menü bildirimi yapmadım.
Nedeni biraz canım sıkkın sağlık sorunları neyse ama kalbim sizinle

Geçmiş olsun canım, sıkıntın biran evvel geçer umarım...

ben de bu hafta gelemedim
regl yüzünden cumartesi günü itibari ile cozurttum. hazır bi sürü karbonhidrat yemişken şeker yükleme testimi de yaptırayım dedim (karbonhidratsız beslenirken şeker yüklenirse dokular sünger gibi şekeri emeceği için sonuç yanlış çıkıyormuş) sonuç şeker hastalığı değil. ciddi bir şeker düşmesi de yok ama anlamadım şeker yüklendikten sonra şekerim açlık seviyesinin altına düştü.reaktif hipoglisemi denir mi bilmiyorum eşim sorup öğrencek ama henüz belli değil. ben alacağım dersi aldım : şekerli yedikçe doymuyormuşum

neyse toparlanmam zor oldu. karbonhidratı azalttım iyice ve bu gün leyla gibiyim, datlı yemicem diye uğraşıyorum kendimle
.....
yeni cici kitaplar aldım. biri zayıflama da ph mucizesi

canan hoca bizde çığır açtı.....ama eksik.......baklagiller de zararlı ....uzun vadede çok zararlı.......prof dr ahmet aydın ı takip edin........taş devri diyeti

ficans hemen açtım izliyorum hocayı...özlemişim yaavv

sağol canım..su ısıtıcım yok..evet mikrodalga tehlikeli..ama çabucak diye yaptım..bidaha yapmıycam
tekrar geçmiş olsun canım,ben de çok kullanırım mikrodalgayı..sarma dolma filan tencerede ısıtmak zor....
Bir bardak muzlu süt yapıp içtim yemek yemeyi düşünmüyorum...Meyve akşam yasak sanırım değil mi :44::44::44:
gece meyve yenince insülini aniden yükselttiği için acıkıyosun canım,ertesi gün de kan şekeri düzensizliğine sebep oluyor..mümkünse sabah ya da öğlen yiyoruz...
:)))))canım benım kurufasulye dun aksam esımden kaldı ıkı yemek kasıgı kadardı dolaba koymustum sabah kahvaltılıkları hazırlarken oda aradan cıksın dedımdıgozundende bırsey kaçmir
afiyet olsun fıstığımben de haftaya yapayım canım çok çekti kısss
ekmek niye yokoldun sen canım hergün gelsene...
Canlarım bize dua edin bizim için hayırlısı neyse o olsun diye olur mu sağol sersumum

Kızlar annem yenice geldi yanıma ben kaçıyorum ayıp olmasın ona
iyiniyetlim hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah..annen gelmiş gözün aydın..benimkiler de 2 haftadır yanımdalar,çok mutluyum..
sahi mi canım yaa,benim de dökülme problemim var,saçlarım azaldı bayaa ama kabarık neyse ki belli olmuyo..inşallah yenileri de çıkar...
Bu sabahki menümü eksik yazmışım 1 avuç ceviz ve 1 avuç da fıstık yedim.

Bu sabah saydım
Bir avuç 32 fıstık ediyormuş...

Eki Görüntüle 626443

sabah kahvaltım..

hepinize afiyet olsun

eşinin doğum günü kutlu olsun canım..dert etme artıyı belki de eksi çıkıcan..o artılar 2 güne gidiyo biliyosun

kızlar hocayı dinliyorum gözlerim kapalııı..

canan hoca bizde çığır açtı.....ama eksik.......baklagiller de zararlı ....uzun vadede çok zararlı.......prof dr ahmet aydın ı takip edin........taş devri diyeti

baklagillerin kısa ve uzun vade zararlarını biraz anlatırmısın canım bilgilenelim bizde...

baklagillerin kısa ve uzun vade zararlarını biraz anlatırmısın canım bilgilenelim bizde...

ben de okuduğum makalelerden öğrendim....talıllarda bulunan maddeler

LEKTİNLER:sindirim sürecinde parçalanmıyor...barsaklar büyük ve bozulmamış proteinlere maruz kalıyor.....tahıllar protein parçalayan enzimlerin işlevini de durdurur...bunun sonucunda lektinlerin sindirimi tamamen imkansız hale gelir.....protinler parçalanmamış olarak barsakta kalır...barsak duvarından bu şekilde geçer......vücut bozulmamış proteinleri yabancı olarak algılar ve onlara karşı antimadde üretir

ne yazık ki bu antimaddeler ilerde beynimize ya da pankreasımıza saldıracaktır...dolayısıyla bozulmamış proteinlere saldırmak isteyen vücudumuz bir taraftan aynı anti maddelerle(antikorlarla) beyin hücreleri ve insülin salgılayan organımıza saldırır.........sonuç tip 1 diyabet ve ms hastaılığı.........ms hastalığı(multiple skleroz) sizi yatağa bağımlı bırakır

lektinler çölyak hastalığına sebebiyet verir.......çölyak hastalarında romatoid artrit...lupus ....multiple skleroz ve diğer bağışıklık sistemi hasdtalıkları da çok büyük oranda görülür

lektinler transglutaminaz enzimlerini de etkiler....sonuç üreme sorunları vitiligo...narkolepsi

barsak geçirgenliği arttığı için gıda allerjileri de meydana gelir.....barsakta kalması gereken kimyasal maddeler vücudumuza sızar....psikiatrik problemler problemler peşi sıra gelir

barsaklar problemli hale geldiği için safra kesesine sinyal gitmez......safra tuzu üretimi durur...safra kesesi taşları oluşur......safra tuzu oluşmayınca sindirim tamamlanmaz ve tokluk hissi oluşmaz sürekli tahıllı ve şekerli yiyecekler yemek istersiniz....ayrıca vücudumuz yağları sindiremeyince D A K vitaminleriyle vedalaşabilirsiniz

FİTAT yine tahıllarda bulunur ve metal iyonlarıyla birleşiler(kalsiyum magnezyum demir çinko gibi)...bu ne anlama geliyor...bu matller bağlanıp sindirime katılmadığı anlamı....iyileşmeyen kansızlıklar ve yorgunluklar....kalp hastalıkları

pastorize süt ürünleri de benzer etkiler yaratabilir miş....ama bunların tamamı herkesde oluşacak diye bir kaide yok elbette.......

sadece şu söyleniyor....Afrikadaki avcı toplayıcı toplumlarda......bunlar tahıllarla da beslenmiyor........diş çürüğü dahil hiçbir kronik haslalıklarının olmadığı.......10 bin sene önce tarım toplumu olduğumuzdan beri bu hastalıkları yaşıyoruz........fosiller bize bunu gösteriyor

bende başladım karatay diyetine

sabah:
1 tane portakal
avuç içi kadar beyaz peynir
3 tane kuru kayısı
1 ince bel ceviz
2 tane haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay

kızlar cekmecede bir dolu çikolata var ama ben yıyemıyorum ( nasıl ama nasıl canım istiyo bilemezsiniz!
ya ayrıca şu haftada 1 yada 2 kez olan lahmacun yerine ince hamurlu pizza olarak tüketilse olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…