iyi haberlerini bekliyoruz canım..inşallah ilk teşhis yanılgılıdır...Iyi aksamlar herkese....iyi ki varsiniz dualariniz icin cok sagolun.ins.cumartesi tekrar kontrolleri olucak kizimin...ins.sonuclar iyi cikar......dualarinizi eksik etmediginiz icin cok sagolun......
Sersum canim esinin dogum gunu kutlu olsun.....
Herkese iyi aksamlar....ins.yarin tartida hepiniz eksi cikarsiniz.....hedef kilonuza ulasirsiniz kizlar.....
Kızlar kaju yiyebiliyor muyduk?
iyi haberlerini bekliyoruz canım..inşallah ilk teşhis yanılgılıdır...
çiğ ve tuzsuz olursa yenebilir canım..
Iyi aksamlar herkese....iyi ki varsiniz dualariniz icin cok sagolun.ins.cumartesi tekrar kontrolleri olucak kizimin...ins.sonuclar iyi cikar......dualarinizi eksik etmediginiz icin cok sagolun......
Herkese iyi aksamlar....ins.yarin tartida hepiniz eksi cikarsiniz.....hedef kilonuza ulasirsiniz kizlar.....
kizlar Leslie ne??
inşallah önemli birşey değildir..geçmiş olsunSizleri hergün muntazam takip ediyorum,ama epeydir menü bildirimi yapmadım.
Nedeni biraz canım sıkkın sağlık sorunları neyse ama kalbim sizinle
iyiyim ben de canımcım.Sağol canım iyiyim sen nasılsın, hamaratım, kol böreği yapıcakmışsın ellerine sağlık
...
sağol canım..tekrar geçmiş olsun canım,ben de çok kullanırım mikrodalgayı..sarma dolma filan tencerede ısıtmak zor....
eşinin doğum günü kutlu olsun canım..dert etme artıyı belki de eksi çıkıcan..o artılar 2 güne gidiyo biliyosun
kızlar hocayı dinliyorum gözlerim kapalııı..
Iyi aksamlar herkese....iyi ki varsiniz dualariniz icin cok sagolun.ins.cumartesi tekrar kontrolleri olucak kizimin...ins.sonuclar iyi cikar......dualarinizi eksik etmediginiz icin cok sagolun......
ficans hemen açtım izliyorum hocayı...özlemişim yaavv
tekrar geçmiş olsun canım,ben de çok kullanırım mikrodalgayı..sarma dolma filan tencerede ısıtmak zor....
gece meyve yenince insülini aniden yükselttiği için acıkıyosun canım,ertesi gün de kan şekeri düzensizliğine sebep oluyor..mümkünse sabah ya da öğlen yiyoruz...
afiyet olsun fıstığımben de haftaya yapayım canım çok çekti kısss
ekmek niye yokoldun sen canım hergün gelsene...
iyiniyetlim hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah..annen gelmiş gözün aydın..benimkiler de 2 haftadır yanımdalar,çok mutluyum..
sahi mi canım yaa,benim de dökülme problemim var,saçlarım azaldı bayaa ama kabarık neyse ki belli olmuyo..inşallah yenileri de çıkar...
eşinin doğum günü kutlu olsun canım..dert etme artıyı belki de eksi çıkıcan..o artılar 2 güne gidiyo biliyosun
kızlar hocayı dinliyorum gözlerim kapalııı..
kızlar cekmecede bir dolu çikolata var ama ben yıyemıyorum( nasıl ama nasıl canım istiyo bilemezsiniz!
ya ayrıca şu haftada 1 yada 2 kez olan lahmacun yerine ince hamurlu pizza olarak tüketilse olur mu
çarşıya gittik kızımla(söylene söylene bi hal oldu)
biraz alışveriş ve eşime pasta aldık geldik..sonra daldım mutfağa..eşime patatesli ve kıymalı kol böreği,fellah köfte ,aynı hamurdan 3 dene de içli köfte ,kendime ayrıca karnıbahar pizzası yaptım..yoruldum beyaa...eşim şimdik gelir..sofra hazır.. yemek kalıyor artık
Neler yapmissin canim,afiyet olsun,ben de sabah fellah kofte yaptim ama cok da emin degilim tariften,musait olunca tarifini yazar misin canim,bir de karnabahar pizzasini
sağol canım dur foto paylaşayım..bi de patlıcan sala,tası yaptım..tarifi yemekten sonra yazarım canım..
liste yapmayı kabul edenler demişsiniz ama anlamadım yani her hafta biri mi liste yapıyor açar mısın biraz ben katılmak istiyorum
Listeyi her hafta sirasi gelen arkadasimiz yapiyor,sen de liste yaparim dersen listemize katilabilirsin canim tabi 2 hafta duzenli bildirimde bulunursan,bu hem bizim motivasyonumuzu da artiriyor,listede olmak istiyorsan sersum arkadasimiza bildirebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?