Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Iyi aksamlar herkese....iyi ki varsiniz dualariniz icin cok sagolun.ins.cumartesi tekrar kontrolleri olucak kizimin...ins.sonuclar iyi cikar......dualarinizi eksik etmediginiz icin cok sagolun......

Sersum canim esinin dogum gunu kutlu olsun.....

Herkese iyi aksamlar....ins.yarin tartida hepiniz eksi cikarsiniz.....hedef kilonuza ulasirsiniz kizlar.....

kızlar menümü bildirip pazara çıkacağım

uyanınca 2 kuru kayısı ve yarım litre su
kahvaltı 08.30;1 yumurta,1 minik kase yoğurt,1 kk beyaz peynir,1 kase salata,5 siyah zeytin,4 ceviz,omega 3
öğle 13.00;1 tabak salata,ton balığı:18::18:,1 bardak ayran
akşam 18.00;köfte,salata

iyi haberlerini bekliyoruz canım..inşallah ilk teşhis yanılgılıdır...
Kızlar kaju yiyebiliyor muyduk?

çiğ ve tuzsuz olursa yenebilir canım..

Merhaba Kizlar yediklerimi ya zayim Kursa gidecegim
saat 1 Gibi sutlu Turk kahvesi ictim simdi de aksam yemegimi yiyorum bir tabaktan fazla bulgurlu ispanak Yemegi ve bir Kase yogurt Yedim bir de cisss ( bir tatli kasigi tahin pekmez ) dayanamadim

spor lesli ile 2 mile kasinmaktan devam edemediim niye Boyle oldu anlamadim ara verdigim icin galiba bi kac gundur

Bugun yemek isi bitti artik sadece Yeşil cay ice rim

Inshallah canim bebeginle birlikte biran once saglikli bir sekilde evinize donersiniz

Selam kızlar,
bugun 4ç. günüm. sabah geç kaldıgım için menum söyle gerçekleşti :)

bir küçük yerli muz (ithallerin yarısı kadar)
8-9 zeytin
az çeçil peyniri
7-8 ceviz
1 hurma
2 gün kurusu

ögle yemegi lahmacun çıktı. 1 tam accık da 2. ciyi kemirdim :) corba, ayran, salata

aksam yemeğimde de tarhana çorbası, haslanmış brokoli, yogurt ve yine 1 hurma olacak. Sabahtan beri 1,5 lt ye yakın da sıvı tükettim :)
spor yapamıyorum 4 gündür ama gündde 15 -20 dk falan yürüyorum işten eve.
adet oldum olucam balon gibiyim. geçen sabah şiş halimde sabah aç karna 55.5 çıktım. Bakalım :)))
acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sizleri hergün muntazam takip ediyorum,ama epeydir menü bildirimi yapmadım.
Nedeni biraz canım sıkkın sağlık sorunları neyse ama kalbim sizinle
inşallah önemli birşey değildir..geçmiş olsun
Sağol canım iyiyim sen nasılsın, hamaratım, kol böreği yapıcakmışsın ellerine sağlık
...
iyiyim ben de canımcım..eşimin en sevdiği yemek kol böreği..yaptım bile
sağol canım..bugün hiçbişey kalmadı elimde..hametan sağolsun

ben kaçırdım hocayı

sağol bidenem..sen gönlünü ferah tut herşey güzel olacak inşallah

çarşıya gittik kızımla(söylene söylene bi hal oldu)

biraz alışveriş ve eşime pasta aldık geldik..sonra daldım mutfağa..eşime patatesli ve kıymalı kol böreği,fellah köfte ,aynı hamurdan 3 dene de içli köfte ,kendime ayrıca karnıbahar pizzası yaptım..yoruldum beyaa...eşim şimdik gelir..sofra hazır..yemek kalıyor artık

yarın biliyorsunuz ki kilo bildirim günümüz ve bizler topluca sıkıyönetim kararı aldık..yanii herşey kuralına uygun yapılacak ve düzenli olacak arkadaşlar..tıpkı eskiden olduğu gibi.sonra ben duymadım bilmiyodum demeyin okaa

KURALLARIMIZ..
1-regl dahi olsak listeye katılınacak..
2-kilo bildirimi formata uygun olacak.(aşağıda örnek vereceğim).formata uymayanlar listeye alınmayacak.
3-izinli olanlar önceden mazeret bildirecek.
4-2 hafta mazeret bildirmeden kilo bildirmeyenler liste dışı olacak..DUYURULUR...
5-2 hafta düzenli bildirim yapanlar kendilerini liste yapan arkadaşa 2 haftamız doldu diye hatırlatsın lütfen
6- bildirimler engeç saat 13.00 a kadar yapılacak..
7-kafa karıştırmamak için yeni gelen arkadaşlar cuma günü kilo bildirimi yapmasınlar lütfen..

8-kilo bildirim listesine sadece liste yapma sırasına girmeyi kabul edenler alınır...

FORMATIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..

kilo bildirim formatı

rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta kilo:79 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:6 kg
beden:42-44
spor:4 gün leslie

eksiğim varsa arkadaşlar tamamlayınız lütfen..

Ben de canim,gulumseyerek izledim

kızlar cekmecede bir dolu çikolata var ama ben yıyemıyorum ( nasıl ama nasıl canım istiyo bilemezsiniz!
ya ayrıca şu haftada 1 yada 2 kez olan lahmacun yerine ince hamurlu pizza olarak tüketilse olur mu

En iyisi eve hic sokmamak

Neler yapmissin canim,afiyet olsun,ben de sabah fellah kofte yaptim ama cok da emin degilim tariften,musait olunca tarifini yazar misin canim,bir de karnabahar pizzasini

1-sersum-9 kasım 2012 liste yaptı
2-iyiniyetli-16 kasım 2012 liste yaptı
3-papadiya-23 kasım 2012 liste yaptı
4-nazfiliz -30 kasım 2012 liste dışı
5-amiboid-07 aralık 2012 liste dışı
6-reyhan_55 -14 aralık 2012 liste yaptı
8-birdy -21 aralık 2012 liste yaptı
9-elifezgi -28 aralık 2012 liste dışı
10-melexin-4 ocak 2013 liste yaptı
11-iğneoyası-11 ocak 2013 liste yaptı
12-kaneel-18 ocak 2013 liste yaptı
13-sersum-25 ocak 2013 liste yaptı
14-ficans-1 şubat 2013 liste yaptı
15-nurudilara-8 şubat 2013
16-kadifegül-15 şubat 2013 2 hafta bildirim yapmadı liste dışı
17-zeytindalı-15 şubat 2013
18-sivasingulu -22 şubat 2013
19-fbmy8785-1 mart 2013
20-Sadece_Askiim-08 mart 2013 izinli
21-topalpire-15 mart 2013
21-Bruxelles-22 mart 2013
22-sebnemguducu-29 mart 2013
23-adilemir-05 nisan 2013 izinli
24-özlemkartal-12 nisan 2013
25-adigegupse-19 nisan 2013
26-burcuaydan-26 nisan 2013
27-beyhan25-3 mayıs 2013
28-arska-10 mayıs 2013

Son düzenleme:
Neler yapmissin canim,afiyet olsun,ben de sabah fellah kofte yaptim ama cok da emin degilim tariften,musait olunca tarifini yazar misin canim,bir de karnabahar pizzasini

sağol canım dur foto paylaşayım..bi de patlıcan salatası yaptım..tarifi yemekten sonra yazarım canım..

liste yapmayı kabul edenler demişsiniz ama anlamadım yani her hafta biri mi liste yapıyor açar mısın biraz ben katılmak istiyorum

liste yapmayı kabul edenler demişsiniz ama anlamadım yani her hafta biri mi liste yapıyor açar mısın biraz ben katılmak istiyorum

Listeyi her hafta sirasi gelen arkadasimiz yapiyor,sen de liste yaparim dersen listemize katilabilirsin canim tabi 2 hafta duzenli bildirimde bulunursan,bu hem bizim motivasyonumuzu da artiriyor,listede olmak istiyorsan sersum arkadasimiza bildirebilirsin

akşam yemeğim..

yediklerim

karnıbahar pizza
1 içli köfte
felleh köfte
patlıcan salatası
ince dilim pasta

yemediklerim

kol böreği

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…