- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
çok teşekkürler :)
sağol canım..bugün hiçbişey kalmadı elimde..hametan sağolsun
ben kaçırdım hocayı[/COLOR]
hametanı ben kızıma yaptığım epilasyon sonrası sürerdim iyi gelirdi,yanığa da iyi geldiğini öğrenmiş olduk..biraz acı olsa da
hocayı,hem örf ve adetlerimize değer verdiği,bize ait geleneksel doğal beslenme biçimine önem verdiği,aynı zamanda modern bir bilim insanı olduğu için çok önemsiyorum...biraz ağdalı mı oldu neBen de canim,gulumseyerek izledim
ellerine sağlık canıum nefis görünüyo hepsi de,afiyet olsun...Eki Görüntüle 626982 Eki Görüntüle 626983
akşam yemeğim..
yediklerim
karnıbahar pizza
1 içli köfte
felleh köfte
patlıcan salatası
ince dilim pasta
yemediklerim
kol böreği
selam aşkım hoşgeldin,nasıl geçti nişanlınla günler ve alışverişler...Selam Hanımlar..
bu arada sesum beni de kaydetmeni istiyorum ama daha 7 aylık bir kızım var ve bazen onunla ilgilenmekten internete giremiyorum ve aslında sizden istediğim beni de kabul etmeniz arada bi gelemesemde burada olmak istiyorum çok güzel bir ortam ve beni motive ediyor.....
selam aşkım hoşgeldin,nasıl geçti nişanlınla günler ve alışverişler...
sağol canım..ellerine sağlık canıum nefis görünüyo hepsi de,afiyet olsun...
..
yavlum hoşgeldin nasıl moraller..Selam Hanımlar..
hoşgeldin aramıza..vaktin yok ve liste yapamam diyorsan burada bizimle kalıp menü paylaşımlarında bulunup cuma listesine girmeyebilirsin.. sen de biz listeyi yayınladıktan sonra kilonu bizimle paylaşırsın canım.. başarılar..
kızlar yazdan buzluğa attığıum bamyalardan birini pişirdim...bulgurlu yaprak sarma içi hazırladım şimdi saracağız annemle...yarın tartıdan sonra akşama sarma yiyeceğimbamyayı da öğlen yerim
yavlum hoşgeldin nasıl moraller...yarın listeye gircen mi
Hoşbuldum annem.. moraller iyi nasıl olsun. Düğün tarihimizi belirledik şafak sayıyoruz işte..yarın listeye yetişemem sanırım. daha yola çıkmadım gece çıkacagım yarın öğlene evde olurum. listeye geç kalırım sandımca. ve zaten çoook kiilo almışımdır herhalde askım zayıflamış halimide beğenmedi zaten kurumuşsun dedihiç tartılmadım . bakalım tartı ne yapacak bana. listeye yetişemezsem artık bir dahaki haftaya inşallah. Ama inşallah kilo almamışımdır...
Sen neler yapıyorsun bakalım. geçmişe bakmadım... leylakım döndümü ramaskanın bebeği nasıl oldu.. haberler istiyorum
Eki Görüntüle 626982 Eki Görüntüle 626983
akşam yemeğim..
yediklerim
karnıbahar pizza
1 içli köfte
felleh köfte
patlıcan salatası
ince dilim pasta
yemediklerim
kol böreği
teşekkür ederim...
Selam Hanımlar..
hocayı,hem örf ve adetlerimize değer verdiği,bize ait geleneksel doğal beslenme biçimine önem verdiği,aynı zamanda modern bir bilim insanı olduğu için çok önemsiyorum...biraz ağdalı mı oldu ne
ellerine sağlık canıum nefis görünüyo hepsi de,afiyet olsun...
selam aşkım hoşgeldin,nasıl geçti nişanlınla günler ve alışverişler...
hadi hayırlısı bakalım..üzülme ben de tatilde 2-3 kilo veririm diyodum aynı kaldım buna da şükür..beraberce veririz inşallah..
ramaskanın bebişi doktor kontrolünde..inşallah ameliyatsız hallolacak herşey..dualarımız onunla..leylakım geldi ama habire geziyo. .ben de gün sayıyorum tatil bitiyor.son 3 gün
Hosgeldin canim,nasilsin
Afiyet olsun,hepsi ve fellah koftelerin cok guzel gorunuyor,ben de aksam haslayim dedim,hepsi dagildi,un ufak oldu niyeyse anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?