Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Arkadaşlar merhaba bende diyete başlayacağım yarın.Sabah kan vereceim kahvaltımı geç yaparım artık gerisi güzel gider inşallah.Sorum şu zeytin yiyemiyorum onun yerine kahvaltıda ne yenilebilir başka,???Kitaptada birşey yazmıyor.

inşallah canım..

çok çabuk bitti valla..dün yine kar yağdı ama bugün yumuşadı hava..inşallah çok yağmaz bundan sonra işe gitmek çok zor oluyor çünkü:26::26:

arkadaşlar bende karatay diyetine başlamak istiyorum,ama bana çok karışık geliyor ne yiyeceğim ne yemeyeceğim bilemedim..birde ortalama ayda kaç kğ verdiniz acaba...

yeni gelen arkadaşlarımıza.....lütfen verdiğim linkleri okuyun..

öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar

Canım tarifler için teşekkürler, ellerine sağlık

Sağol canımcım, kilo dışında iyiyim

canım hamuru tutmuyordur..üstte benim tarifimi verdim aslında göz kararı yaklaşık oranları söyledim..birde benimkini dene..yapışması lazım ..unla ayarlaman lazım

Canım bazı tariflerde içine irmik koymuşlar, bugünkünü öyle yaptım, hamur iyi tuttu ama anlamadım , suda dağıldılar, senin tarihteki gibi yaptığımda hiç böyle bişey olmamıştı, bayağı da yapıp dondurucuya koymuştum, dondurucudan alıp suya attım, orada mı yanlış yaptım acaba:44:

yarın biliyorsunuz ki kilo bildirim günümüz ve bizler topluca sıkıyönetim kararı aldık..yanii herşey kuralına uygun yapılacak ve düzenli olacak arkadaşlar..tıpkı eskiden olduğu gibi.sonra ben duymadım bilmiyodum demeyin okaa

KURALLARIMIZ..
1-regl dahi olsak listeye katılınacak..
2-kilo bildirimi formata uygun olacak.(aşağıda örnek vereceğim).formata uymayanlar listeye alınmayacak.
3-izinli olanlar önceden mazeret bildirecek.
4-2 hafta mazeret bildirmeden kilo bildirmeyenler liste dışı olacak..DUYURULUR...
5-2 hafta düzenli bildirim yapanlar kendilerini liste yapan arkadaşa 2 haftamız doldu diye hatırlatsın lütfen
6- bildirimler engeç saat 13.00 a kadar yapılacak..
7-kafa karıştırmamak için yeni gelen arkadaşlar cuma günü kilo bildirimi yapmasınlar lütfen..

8-kilo bildirim listesine sadece liste yapma sırasına girmeyi kabul edenler alınır...

FORMATIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..

kilo bildirim formatı

rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta kilo:79 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:6 kg
beden:42-44
spor:4 gün leslie

.

Sersumum köftelerin fotosu, ters çıkıyor ama

Eklentiler

• $image.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 45
  • $image.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 42
sabah(07:30)1 yumurta,7 zeytin,yrm kk fıstıklı helva,1kk b. peynir,1 kk kaşar peyniri,1 lokma su böreği,1 lokma tahinli çörek (dışarıda)
öğlen (14:30) 1 lokma poğaça
akşam(19:30)pastırmalı yumurta,12 zeytin,1kk peynir

inşallah sonuçlar iyi çıkacak canım benimher aklıma geldiğinde sizin için dua ediyorum ramaskam

döndüm kıss döndüm
leylakım geldi ama habire geziyo..ben de gün sayıyorum tatil bitiyor.son 3 gün

:86::86::86:

herkese iyi akşamlar kısslarsözde akşam gelecektim ama eve dödüğümde komşularım haber verdi yarın gelicez diye.akşamdan bazı şeyleri yapayım dedim.bu saat oldu,yeni oturdum vallayarın da yokum anlıyacağınız:101::101:

umarım tartı hepinizin yüzünü güldürür yarın

Merhaba Arkadaşlar..
Dün yazamadım evlilik yıldönümümüzdü
Dün sabah :Klasik Karatay Kahvaltısı
Dün Akşam: Somon + Salata+ Kaşarlı mantar
bir saat yürüyüş,bitki çayları su,keten tohumu,omega vs ..

Yalnız şöyle bir kaçamağım oldu.
Gerçi izin var mıydı bilmiyorum ama canım o kadar çok şalgam istedi ki ?
Bir litre aldım,bir bardak içtim gerisini döktüm korkudan :)
Neticede turşu suyu netten araştırdım herkes çok sağlıklı demiş,kalorisi yok gibi birşey ama içim hiç rahat etmedi.

Bugün sabah :Klasik Karatay kahvaltısı
Akşam : Ispanak yemeği + bolca yoğurt+ zeytinyağlı brokoli birkaç adet.omega keten tohumu
Sizlerin aksine benim tartılma günüm bugün.
Sabah bir hevesle tartıldım.1.300kg vermişim.
Bir bozuldum :) Sanki 3 kilo vermeliyimi bir haftada..
14 günde 5 kilo verdim.İnşallah böyle devam eder.

Hayırlı cumalar diliyorum şimdiden,yarın inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız.
Sizin sonuçlarınız bana da destek olacak.

Akşam yemeğim:
1 tabak pırasa yemeği , yarım kase yoğurt içine iki yek kaşığı keten tohumu attım,
2 tavuk butu
Yemekten sonra bir tatlı kaşığı keten tohumunu kemirdim.

kuruyemişve incir yemeden geceyi atlattım sanırım

darısı önümüzdeki günlerin başına...

Şimdi bir bardak süt içip yatacağım.

Yarın liste yapma sırası bende inşallah sorunsuz oluşturabilirim...
Hayırlı geceler, bol leptinler...
Hepinize kucak dolusu sevgiler...

Tebrikler 15 gunde 5 kilo cok güzel bir basari ve bence 1 haftada 1300 de oyle

Bu arada Şalgam konusunu bende merak ediyorum cok severim bende ama korkumdan icemiyorum

Bugün sabah konserve menemen eşliğinde klasik kahvaltı yaptım...

Öğlen ızgara tavuk ve ayran

Akşam yemeyecektim.Yarın gelecek misafirlerime yaptığım havuçlu kek yedim neden yedim bilmiyorum aç değildim halbuki

Benim yarın ikinci hafta dolmuş oluyor mu acaba? Menü bildirimini bir buçuk haftadır yapıyorum ama bu cuma ikinci tartı gününü görmüş oluyorum :44::44::44:

Bu arada köy yumurtaları buldum...Eşimin arkadaşıda Kırklarelinden köyden tereyağ getirecek...Dolaptaki tavuklar bitsin köy tavuğuda alıcam ama hala bulabilmiş değilim tavuğu

Son düzenleme:
merhaba kızlar iyi başladığım karatay gunünü felaket kaçamak ile sonlandi yarın artılar müthiş olacak herkeze ii gecelerr

kızıçeler merhaba... geçmişe dönüp bakamıyorumm ne var ne yok diye.umarım hasta olan arkadaslarımız kendilerini toparlamışlardır ve umarım ramaskacımında bebeğinden yana Rabbim yüzünü güldürmüştür.. sınavlar yüzünden ders çalışmaktan ne siteye girmeye fırsatm oluyor nede başka birşeye. hafta sonu geçsin aynı şekilde menü menü bildirim yapıcam Allahın izniyle. tbi bu arada bazı kaçamaklar oldu ama o kdr değil. önümüzdeki hafta basından itibaren daha istikrarlı olucak inş hersey. hepinize iyi geceler kızlaar.. yarın tartı hepimize güler inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…