Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tebrikler 15 gunde 5 kilo cok güzel bir basari ve bence 1 haftada 1300 de oyle

Bu arada Şalgam konusunu bende merak ediyorum cok severim bende ama korkumdan icemiyorum

İçinde bulgur mayası var ise içmeyin yazmış birisi bende onu okuyunca döktüm hemen.
Adanada yapılan yani gerçek şalgam suyunu güvenle içebilirmişiz aslında,tabi karatay hocam ne diyor bilemem :)
Kalorisi çok az bir bardağı 20 cal galiba.

Teşekkür ederim.V
verdiğim kilonun fazla olması ilk haftanın içinde ödem bulunması,ikinci hafta ani bir düşüş yaşadım o yüzden.
Yine de bin şükür ..

oyy maşallah arkadaşım devamı gelir inşallah, aylardır uğraşıyorum anca 5 kılo verdım, yağı suyu tuzu içinde

oyy maşallah arkadaşım devamı gelir inşallah, aylardır uğraşıyorum anca 5 kılo verdım, yağı suyu tuzu içinde

Hiç üzülme muhtemelen ideal kilona yakınsın.
Yani 55 olmayı istiyorsun diyelim 60 sın ? Gibi..
Ondandır yavaş ver, verdiklerinin geri alma,yağdan ver.
Bence en güzeli bu ikinci hafta verdiğim 1,300 için ben kendimi böyle teselli ettim

Iyi geceler kizlar. Cok yogunum buraya gelemiyorum malum. Türkiyeden misafirimiz var.

7 Subat. kahvalti. 2 yumurta, 10 tane zeytin 1 avuc badem.
1 dilim beyaz peynir. cay.

ögle 1 tabak yesil fasulye, bol su. 1.1/2 saat fitnes.

Aksam yogurtlu, sarimsakli ispanak. kahve, Cay.

08 Subat. Kahvalti menemen, yumurtasiz, 10 tane zeytin.
1 avuc badem.cay.

Ögle 1 Elma. su. 1 tas ayranli corba.

Aksam. izgara et, köfte, salata, Pizzapanda yaptigim 1 yufka. 1 mini kadayif tatlisi.
Tursu, 1 dilim portakal.

Davetim vardi epey yorgunum. Emmioglu Türkiyeden ziyarete gelmisti.
Onu ve diger aile fertlerini yemege aldim.

Sevgili ramaskam canim büyük gecmis olsun.
Dualarim seninle & sevgili yegenimle canim benim.
Rabbim korusun ins..

Son düzenleme:
sersum kullanıcısından alıntı

2 bardak köftelik bulgur kaynar suyla ıslatılır 10-15 dk
1 yumurta 1 kaşık un karabiber,nane,kırmızı toz biber ve tuz konulup eller arada ıslatılarak iyice yoğurulur (dağılmayan yapışkan kıvamda olacak ama eller ıslatılınca ele yapışmıyacak)
eller arada ıslatılarak düğme şekli verilerek kaynayan suya atılır..köfteler suyun yüzüne çıkınca piştiği anlaşılır..

sosu...

3-4 domates rendesi , 1 kaşık biber salçası ,zeytinyağı sos kıvamında kaynatılır
pişmeye yakın içine ince kıyılmış maydanoz eklenir
süzülen fellah köftelerin üzerine dökülerek soğuk ya da sıcak servis edilir..

afiyet olsun

Bu kek tarifini yeni gördüm.

elmalı incirli kek tarifi
2 adet yumurta
1,5 çay bardağı süt
1 çay bardağı iri kıyılmış ceviz
4 adet küçük küçük doğranmış elma (kabuksuz)rende de olabilir
4 adet kuru incir veya kuru kayısı küçük küçük doğra
1 yemek kaşığı bütün keten tohumu
1 çay kaşığı tarçın
yarım su bardağı un
1 paket kabartma tozu

İlk meyvesiz malzemeleri karıştır.sonra meyvelerle karıştır.yağlanmş tepsiye dök.180 derece fırında 20-30 dakika pişir.Afiyet olsun.değişik gelebilir.ama tüm tatlı isteğini keser.yanında kısırla bir öğün olur.bol limonlu.

Son düzenleme:
günaydin kizlar..

dökün bakalim marifetlerinizi, merak ettim kim kac kilo vermis

ben bir hafta icinde anca 1.3kg verebilmisim, bi aksami ama malesef kacamak yapmistim, spor yapmayada fazla vaktim olmadi bu hafta :2:

insallah bundan sonra daha dikkatli olurum....

hafta sonu karatay hocanin kitabindan bir tatli yapmayi düsünüyorum, mesela kek veya hurmali dondurma..

ama sorun saf salep buralarda bulamamam, salep yerine ne koyabilirim acaba??

evet cozurtmamın ve reglimin sonucu olarak bu hafta +700 deyim.
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.

canim yaa sende benim gibi cok keten tohumu tüketenlerdensin galiba

Rumuz:Gul63 Bıldırım: 8, 2.2013 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 58.5kg Bu hafta:58.5kg
Fark: 0 kg
Toplam fark:61.5kg
Beden:40-38
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %0 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma ,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım?

günaydın güzellerkeyifler nasıl?akşam nerdeyse tüm ana haber bültenlerinde güleç yüzlü hocamız vardı yaa ne şeker insan değil miumarım daha çook ses getirir karatay diyeti.ve umarım başta sevdiklerimiz olmak üzere herkes tatlı zehirleri yemekten vazgeçer.bugün tartı gününüz,inş hepinizin yüzü gülsün,ben +700 ü bugün kışkışladım

Dün ilk defa yedim.Artık sık sık tüketirim. Bakalım sonuç ne olacak... Tohum halinde yiyorum. Acaba ne şekilde tüketmeli tohum halinde mi? öğütülmüş halde mi?

canim ben hergün aliyorum.. wc sorunum cok büyük :2:

hocamiz, ögütülmüs olarak alinmamalidir diyor.
tane olarak alinip, kullanimdan hemen önce ögütlenip tüketilebilir.

ben ama tüm tüm koyuyorum yogurdumun icin, veya iki tatli kasigini su ile cabucak yutuyorum..

Rumuz: melexin
Başlangıç tarihi : 19/Ekim/2012
Başlangıç kilo : 80,300 gr
Geçen hafta kilo : 70,100gr
Bu hafta kilo : 69,800gr
Fark : -300
Fark yüzdesi :-%0.427
Toplam fark :-10,500gr
Spor: yok
Boy:1,59 cm
Beden : bilinmiyor

Rumuz: adigegupse
Başlangıç tarihi : 29/01/2013
Başlangıç kilo : 71,200 gr
Geçen haftaki kilo : 70.100 gr
Bu hafta kilo : 69.000 gr
Fark : -1,100 gr
Fark yüzdesi : 1,569
Spor: yok
Boy:1,72 cm
Beden : 42

iki haftadır aynı kiloyu veriyorum. az da olsa bu beni mutlu ediyor. yılmak yok ideal kiloya kadar devam. ayrıca bugün 2.haftam olduğu için listeye girebilicem. eminim bu da ilerki haftalarda beni daha hırslandırıcak sizde durumlar nasıl kızlar :)

Son düzenleme:

maşallah çok güzel kilo vermişsin. tebrik ederim

dün benim de canım şalgam suyu çekti daha doğrusu tansiyonum düşünce şalgama sarıldım.
doğru kaloris düşük ama içinde acayip tuz var. 100 mlsinde 0,8 sodyum, bilmem kaç gram da tuz eklenmiş. sodyumu 2,5 ile çarpıp içindeki tuz miktarı hesaplanıyor ve 1 su bardağında yani 200 ml.sinde 5,5 gram tuz =1 tatlı kaşığından fazla tuz var. 1 günlük tuz ihtiyacını bir bardak şalgam suyundan karşılamak ve ben dün dayanamadım 2 bardak içtim:26:
eeee boşuna 700 gram fazla çıkmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…