çok sevindim ramaskacım,bizim için de öp kokla kızınıinşallah pazartesi günü hayırlı haberler alıp,evinize dönersiniz hep beraber canım benim
ohh canım çok şükür..missler gibi kokla bizim için bebişini. ..inşallah hayırlısıyla herşey yolunda gidecek dualarımızla canım. .bu arada bebişimize ne isim verdiniz canımcım..öpüyorum ikinizi de
çok sevindim senin adına doyasıya kokla artık kızını inşallah testler de iyi çıkar ve sağlıkla evinize dönersiniz canım
Kizlar merhaba.biraz once kizima kavustum nihayet.hemsire odama getirdi kizimi.suan cok mutluyum.doktor pazartesi yapicaz dedi testleri.eger hersey yolunda giderse eve pazartesi gidersiniz dedi.hadi bakalim hayirlisi umutla bekliyoruz.....
Gecmise birazdan bakicam bakalimgizel kilolar verilmistir ins.....hepinizi yuzu gulsun ins......
canım ben hiç irmik koymadım.:44:.tatvanda kızımın bakıcı teyzesi bana böyle öğretti ve hiç dağılmadı şimdiye kadar..buzluğada koydum ama hiç dağılmadı..
ellerine sağlık canım ama benimkinin görüntüsü bulgur taneleri daha yapışkan duruyor..ondan ve irmikten dağılmış olabilir..
seni senii..hadi yerleşene kadar affediyom seni..
yıldönümünüz kutlu olsun .nice yıllara..ben şalgam suyunu arada içiyorum ve bağırsaklarımı da çalıştırıyor. .bu da benim kaçamağım
canım 2 haftan dolmuşsa da bana liste yapacağını bildirmedin.:44:.liste yapma sırasına girenler cuma listesine katılabiliyor..
Kizlar merhaba.biraz once kizima kavustum nihayet.hemsire odama getirdi kizimi.suan cok mutluyum.doktor pazartesi yapicaz dedi testleri.eger hersey yolunda giderse eve pazartesi gidersiniz dedi.hadi bakalim hayirlisi umutla bekliyoruz.....
Gecmise birazdan bakicam bakalimgizel kilolar verilmistir ins.....hepinizi yuzu gulsun ins......
adıyla mutlu ve sağlıkla yaşasın inşallah canımmCok sagolun kizlar iyi dilekleriniz ve dualariniz icin....canim isim konusunda kararsizdik 3-4 isim vardi karar verememistik.doktor kalbinde problem var deyince o psikolojiyle insan hicbirsey dusunemiyor....sonra dokuman icin ismini sordular bizde iremsu koyduk....buyuk kizimin adida elifsude....isimde fena degil zaten kizimida kucagima alinca icime sindi.....
Tek istedigim saglikli olsun yeter.....cirkin ordek yavrum benim.....
Sersumcum bunların hepsi mayalı hamurdan yapılıyor ama ! Lahmacun da mayalı hamurdan yapılıyor.. Oturduğum lojmandakı pide fırınında görüyorum hep mayalayıp mayalayıp kenara ayırıyorlar hazırda bulunsun dıyeNeyse artık bulurum bır orta yolunu..
arkadaşlar şu suratlar çok tatlı ama ben yapamıyorum nasıl nerden ekliyoruz onları
bu arada kahvaltımı da paylaşayım
saat 10:00 7 zeytin az bişi lor peynir zeytinyağlı iki yumurtalı melemen (yumurtanın bırı çift sarılı çıktı:))1 çay bardağı ceviz badem fıstık karışımı 4 hurma 2 kuru kyısı omega 3
bu arada bu hafta 600 grm vermişim valla almadığıma şükrettim :)
düğün tarihini belirlemişsiniz hayırlı olsun canım
Hoşbuldum teşekkürler.. Valla aşkımla çok güzel günler ama alışveriş yapmadık. başka zamana kaldı. Kısmet..
sağol canım..
sağol canımohh nekaa güzel..ellerine sağlık..ben de eşimin nöbetçi olduğu birgün pişiricem bamya..eşim sevmez malesef
Aynen, ben de canim
günaydın canım nasılsınGunaydin
Hayirli cumalar
kızının ismi ne kadar güzel..bahtı da güzel olsun inşallah..bizim yerimize de kokla onu...büyük kızının ismi de çok güzelmiş,insanın içini açıyor ikisi de...hepimizin yavrularına Allah sağlık,başarı ve mutluluk nasip etsin bir ömür inşallah...canım iyi haberlerini de bekliyoruzCok sagolun kizlar iyi dilekleriniz ve dualariniz icin....canim isim konusunda kararsizdik 3-4 isim vardi karar verememistik.doktor kalbinde problem var deyince o psikolojiyle insan hicbirsey dusunemiyor....sonra dokuman icin ismini sordular bizde iremsu koyduk....buyuk kizimin adida elifsude....isimde fena degil zaten kizimida kucagima alinca icime sindi.....
Tek istedigim saglikli olsun yeter.....cirkin ordek yavrum benim.....
merhaba kızlar
sabah kahvaltıda yediklerim (07,30-8,00)
2 yumurta (tereyağlı sahanda)
yarım çay bardağı ceviz
yarım avuc içi tel peynır az tuzlu
1 tane zeytın 1 salatalık
ancak bu kadar yiyebıldım ama şiştim yanı
daha fazlasını yıyemem aslında bıraz azaltsam mı anlıyamadım
öğlen saat (12,30-13,00)
olur ama işyerinde patates yemeği bulgur pilavı var
ben nasıl yemek yesem bana bır akıl :) :18::18::18:
adıyla mutlu ve sağlıkla yaşasın inşallah canımm
valla haklısın canım..çoğu lokanta mayalı yapıyor ..ama asıl lahmacun hamuru mayasız olmalı..benim lahmacuncu olan bi arkadaşım da bana öyle dedi..ama mayasız da yapılıyor dedi..artık inceliğine güvenip yiyoruz yapacak birşey yok.:44::44:.ya da evde yapabiliriz..ben arada yapıyorum..tavada kapağını kapatıp pişiriyorum güzel oluyor..
++++ 200 gramin etkisiiyle bol cissli bir kahvalti yaptim,aslinda 200 gram degil canimi sıkan,sersumum aksam acikmalarin gecti mi canim,ben cok fena durumdayim,gece uykudan kalkip biseyler yiyorum bikac gundur,niye boyle oluyor anlamiyorum,belki de gunduz yaptigim kacamaklardan midem kaziniyor gliba,eski sifir kacamakli gunlerime donmek istiyorum ama motivasyon yerlerde
++++ 200 gramin etkisiiyle bol cissli bir kahvalti yaptim,aslinda 200 gram degil canimi sıkan,sersumum aksam acikmalarin gecti mi canim,ben cok fena durumdayim,gece uykudan kalkip biseyler yiyorum bikac gundur,niye boyle oluyor anlamiyorum,belki de gunduz yaptigim kacamaklardan midem kaziniyor gliba,eski sifir kacamakli gunlerime donmek istiyorum ama motivasyon yerlerde
Herkese günaydın ,
Nurudilara , kolay gelsin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?