Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

çok sevindim ramaskacım,bizim için de öp kokla kızınıinşallah pazartesi günü hayırlı haberler alıp,evinize dönersiniz hep beraber canım benim

çok sevindim senin adına doyasıya kokla artık kızını inşallah testler de iyi çıkar ve sağlıkla evinize dönersiniz canım

Cok sagolun kizlar iyi dilekleriniz ve dualariniz icin....canim isim konusunda kararsizdik 3-4 isim vardi karar verememistik.doktor kalbinde problem var deyince o psikolojiyle insan hicbirsey dusunemiyor....sonra dokuman icin ismini sordular bizde iremsu koyduk....buyuk kizimin adida elifsude....isimde fena degil zaten kizimida kucagima alinca icime sindi.....

Tek istedigim saglikli olsun yeter.....cirkin ordek yavrum benim.....

Sersumcum bunların hepsi mayalı hamurdan yapılıyor ama ! Lahmacun da mayalı hamurdan yapılıyor.. Oturduğum lojmandakı pide fırınında görüyorum hep mayalayıp mayalayıp kenara ayırıyorlar hazırda bulunsun dıye Neyse artık bulurum bır orta yolunu..

Çok sevindim canım .İnşallah herşey yolunda gider... :109:

Olabilir canim,bi dhakine irmik koymam

Canim hayirlisiyla hep beraber cikarsiniz hastaneden

merhaba kızlar

sabah kahvaltıda yediklerim (07,30-8,00)
2 yumurta (tereyağlı sahanda)
yarım çay bardağı ceviz
yarım avuc içi tel peynır az tuzlu
1 tane zeytın 1 salatalık
ancak bu kadar yiyebıldım ama şiştim yanı
daha fazlasını yıyemem aslında bıraz azaltsam mı anlıyamadım

öğlen saat (12,30-13,00)
olur ama işyerinde patates yemeği bulgur pilavı var
ben nasıl yemek yesem bana bır akıl :) :18::18::18:

adıyla mutlu ve sağlıkla yaşasın inşallah canımm

valla haklısın canım..çoğu lokanta mayalı yapıyor ..ama asıl lahmacun hamuru mayasız olmalı..benim lahmacuncu olan bi arkadaşım da bana öyle dedi..ama mayasız da yapılıyor dedi..artık inceliğine güvenip yiyoruz yapacak birşey yok.:44::44:.ya da evde yapabiliriz..ben arada yapıyorum..tavada kapağını kapatıp pişiriyorum güzel oluyor..

Bildirim: 08.02.2013
Rumuz: özlemkartal
Başlangıç tarihi: 21.01.2013
Başlangıç kg: 93
Geçen hafta: 90.5
Bu hafta: 90.3
Fark: -200
yüzde:% 0.220
Toplam fark: -2.700
Beden:46
Spor:bu hafta 3 gün yürüyüş
Boy: 170
Hedef: 70
mazeret:reglim yakın şişim ve de geçen haftasonu yaptığım kaçamaklar...

Herkese günaydın ,

Rumuz: Birdy
Başlangıç tarihi : Hatırlayamadım
Başlangıç kilo : 43 kg
Geçen hafta kilo : 44.9
Bu hafta kilo : 44.9
Fark : 0
Fark yüzdesi :%0
Toplam fark : +1.9
Spor: Yürüyüş , koşu , ağırlık çalışması
Boy:1,50 cm
Beden : 34

Nurudilara , kolay gelsin canım..

canım üst sağdan kullanıcı kontrol paneline gir seçenekleri düzenleye tıkla ve oradan Konu Görünüm Seçeneklerinden avatarları ve grafikleri göster işaretlenmiş olcak..sonra cevap yazarken altta gözükür onların üstüne tıklaman yeter..yazarken sayı olarak görürsün ama paylaşınca resim olarak çıkar..

Son düzenleme:
KIZLARRR

Ben eskiden diyet yapınca hemen kilo veren bir insanım. Bu hafta da yalnızca 600 gram vermişim. Karatay yaparken hep böyle mi olacak?

Ben aynı zamanda hafta sonları salsa yapıyorum. Nasıl bu kadar az kilo verebilirim? Kaçamaklarım da yok.

((

Rumuz: topalpire
Başlangıç tarihi : 26.12.2012
Başlangıç kilo : 85
Geçen hafta kilo : 81
Bu hafta kilo :81
Fark : 0
Fark yüzdesi :%0
Toplam fark : 4
Spor: haftada 3 gün fitness
Boy:1,70
Beden : 42

Çok istikrarlıyım çooook :)

Ramaskacım , canım benim o kadar mutlu oldum ki anlatamam...İnşallah sağlık-sıhhatle evinize döneceksiniz.İremsu ismiyle yaşasın , bahtı güzel olsun inşallah....Hep güzel haberler vermen dileğiyle...

Kızlar , annemler gelecek , o bakımdan kaçıyorum.İnşallah herkes için güzel bir tartı günüdür....

++++ 200 gramin etkisiiyle bol cissli bir kahvalti yaptim,aslinda 200 gram degil canimi sıkan,sersumum aksam acikmalarin gecti mi canim,ben cok fena durumdayim,gece uykudan kalkip biseyler yiyorum bikac gundur,niye boyle oluyor anlamiyorum,belki de gunduz yaptigim kacamaklardan midem kaziniyor gliba,eski sifir kacamakli gunlerime donmek istiyorum ama motivasyon yerlerde

ramaskacım çok sevindim..umarım pazartesi bebeğinle evinde olursun.....

Hoşbuldum teşekkürler.. Valla aşkımla çok güzel günler ama alışveriş yapmadık. başka zamana kaldı. Kısmet..
düğün tarihini belirlemişsiniz hayırlı olsun canım

ohh nekaa güzel..ellerine sağlık..ben de eşimin nöbetçi olduğu birgün pişiricem bamya..eşim sevmez malesef
sağol canımbamyayı yanımda getirdim öğlen yicem yoğurtlaben çok severimbizim de çocuklar asla yemez
Aynen, ben de canim

Gunaydin

Hayirli cumalar
günaydın canım nasılsın

kızının ismi ne kadar güzel..bahtı da güzel olsun inşallah..bizim yerimize de kokla onu...büyük kızının ismi de çok güzelmiş,insanın içini açıyor ikisi de...hepimizin yavrularına Allah sağlık,başarı ve mutluluk nasip etsin bir ömür inşallah...canım iyi haberlerini de bekliyoruz

imkanın varsa en basiti muz,biraz kuruyemiş,yoğurt filanla bir öğün yap canım...

süper benimde denemem lazim tavadan... tarifini alabilirmiyim canim??

azaldı diyeyim ama canım yine de arada tatlı istiyor..bana da tatil yaramadı canım..ama bunda eşimiz de evde olmasının sebebi var bence..o evde olmasa tutabilirdim kendimi..yine işe başlayınca daha iyi toparlıyacağım inşallah kendimi..sabır canım düzelicez..yeni sıkıyönetim ilan edelim bu hafta kendimize ne dersin

canım kendi gözlemimi söyliyim...o yemeler başladı mı toparlanmak kolay olmuyo..ben kendimi kontrol etmeye çalışıyorum,akşamları belli saatlerde midem kazınıyo..ucundan bi lokma alsam gerisi gelecek bildiğim için sabrediyorum..bitki çayı,çay kahve ile geçişitiryorum...200 gramın lafı mı olur yaa..ben kaçamak yapınca en az 1 kilo cepte...o kadar kilo vermişsin..haftaya gider o ve fazlası...moralini bozma canım..kaldığın yerden devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…