merhaba kızlar..sabah annemi hastaneye götürdük..mamografi ve ultrason yaptırdık...cerrah gelmişken vücudunda çıkan bikaç beni de alıverdi yavv...ama sonuçlar iyi çıktı..pataloji sonucunu beklicez sadece..
bu hafta çok az kilo verdim ama suçlusu gene benimgeçen cuma cıslara başladım,cumartesi toparlarım dedim dışarıda yiyince yalan oldu pazar da haliyle cıslı devam etti,yani aslında ben sadece pazartesiden beri kaçamaksız devam ettim,cıslarla rahat 500 gram da almışımdır...yani anlaşılmıştır herhal oh itiraf ettim rahatladım....
geçmiş olsun..o cısları artık bırakmamız lazım
merhaba kızlar..sabah annemi hastaneye götürdük..mamografi ve ultrason yaptırdık...cerrah gelmişken vücudunda çıkan bikaç beni de alıverdi yavv...ama sonuçlar iyi çıktı..pataloji sonucunu beklicez sadece..
bu hafta çok az kilo verdim ama suçlusu gene benimgeçen cuma cıslara başladım,cumartesi toparlarım dedim dışarıda yiyince yalan oldu pazar da haliyle cıslı devam etti,yani aslında ben sadece pazartesiden beri kaçamaksız devam ettim,cıslarla rahat 500 gram da almışımdır...yani anlaşılmıştır herhal oh itiraf ettim rahatladım....
öğle yemeğimi yedim,kahvemi arkadaşlarla içmek üzere ayrılıyorum canlar,Nurudilara kolay gelsin canım...
canım kızının ismi çok güzelmiş,iremsu adıyla yaşasın inşallah,sağlıklı mutlu ve huzurlu bi hayatı olsun
sağol canımbırakalım tabii bu arada bamya nefis olmuş her sene atarım artık,ilk defa atmıştın buzluğa
Kizlar merhaba.biraz once kizima kavustum nihayet.hemsire odama getirdi kizimi.suan cok mutluyum.doktor pazartesi yapicaz dedi testleri.eger hersey yolunda giderse eve pazartesi gidersiniz dedi.hadi bakalim hayirlisi umutla bekliyoruz.....
Gecmise birazdan bakicam bakalimgizel kilolar verilmistir ins.....hepinizi yuzu gulsun ins......
canım üst sağdan kullanıcı kontrol paneline gir seçenekleri düzenleye tıkla ve oradan Konu Görünüm Seçeneklerinden avatarları ve grafikleri göster işaretlenmiş olcak..sonra cevap yazarken altta gözükür onların üstüne tıklaman yeter..yazarken sayı olarak görürsün ama paylaşınca resim olarak çıkar..
:106: :106: :106: :106: :106: :106: :106: :106: :106: :106:
Çok sevgili kızçeler bakın öğle arası oturup ne yaptım...
İfadeleri benim gibi merak edenler için hepsi birarada....
Güle güle kullanın...
:2:
:13: :18:
:26:
:44:
:76:
:78: :79: :80: :81: :82: :83: :84: :85: :86:
:87: :88: :89: :90::92: :93: :94: :95: :96:
:97: :98: :99: :100: :101: :102: :103: :104:
:105: :106: :107: :108: :109::111: :112:
:113: :114: :115: :116: :117: :118: :119: :120:
:121: :122: :123: :124: :125: :126: :127: :128:
:129: :130: :131: :132:
Bunlar Benim keşfettiklerim...
Dahası var galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?