- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
kızlar meğer ne komik duruma düşmüşüm hiç birinizde söylememişsiniz....
bu ifadelerin otomatik olarak atılabileceğini bilmiyordum .
bi öğlen oturup tek tek rakamları yaza yaza bunu oluşturmuştum.
bu nasıl olur ya...
kızlar meğer ne komik duruma düşmüşüm hiç birinizde söylememişsiniz....
bu ifadelerin otomatik olarak atılabileceğini bilmiyordum .
bi öğlen oturup tek tek rakamları yaza yaza bunu oluşturmuştum.
bu nasıl olur ya...
meraba arkadaşlar bikaç haftadır birinci sayfadan başlayarak okumaya başladım yazdıklarınızı ama sonra vazgeçtim sondan başladım hatta gül63 nickli üyenin verdiği kiloları okuyunca hemen üye oldum çok çok tebrik ediyorum kendisini ve kilosunu korumasını diliyorum canı gönülden. ben kitapları okumuştum ama çook uygulayamamıştım bi aydır uyguluyorum ve 4 kilo verdim hedefim en az 40 kilo. ilk sayfalarda hep bi kilo 3 kilo vardı son sayfalarda baya artmış verilen kilolar gerçekten tebrik ediyorumve bende istiyorum:) site ve forum hakkında hiçbirşey bilmiyorum işte dediğim gibi hoşgeldim:)
meraba arkadaşlar bikaç haftadır birinci sayfadan başlayarak okumaya başladım yazdıklarınızı ama sonra vazgeçtim sondan başladım hatta gül63 nickli üyenin verdiği kiloları okuyunca hemen üye oldum çok çok tebrik ediyorum kendisini ve kilosunu korumasını diliyorum canı gönülden. ben kitapları okumuştum ama çook uygulayamamıştım bi aydır uyguluyorum ve 4 kilo verdim hedefim en az 40 kilo. ilk sayfalarda hep bi kilo 3 kilo vardı son sayfalarda baya artmış verilen kilolar gerçekten tebrik ediyorumve bende istiyorum:) site ve forum hakkında hiçbirşey bilmiyorum işte dediğim gibi hoşgeldim:)
ben farketmiştim de hevesin kursağında kalmasın diye söylemedim..cevap yazarken sarı kafaların altında fazlası diye yazıyor..oraya tıklarsan hepsini görebiliyorsun zaten
ben farketmiştim de hevesin kursağında kalmasın diye söylemedim..cevap yazarken sarı kafaların altında fazlası diye yazıyor..oraya tıklarsan hepsini görebiliyorsun zaten
ben hala bulamadim bende hep nömaralari yaziyorum yaaa
baslangic kg. 83
gecen haftaki 71.900 kg
bu hafta 71,8oo kg
dogruysa gösterdigi sevgili herkülmüün.
Bazen akla karayi seciyorum. öyle farkli raham gösteriyorki.
Sabak 1 lahmacun büyüklügünde ekmek (pizzapanda yaptigim yufkamdan).
1 yumurta, maydanoz, salatalik, bir dal marul dürüm yaptim. 10 tane zeytin, 1 avuc badem, 1 büyük kupa nescafem.
yok canım benim...
ben cevap yazarken mesaj kutusunun altında çıkmıyordu bunlar.
az önce senin tarif ettiğin gibi seçenkler kısmından değişiklik yapınca hepsiciği çıverdi karşıma...
Jeton şimdi düştü yani...
eski mesaj aklıma geliverdi.
hoşgeldin
hoşgeldin aramıza...altta verdiğim linkler işine yarayacaktır..başarılar...
http://www.kadinlarkulubu.com/porta...an-efendigil-karatay-son-gunlerin-e-6020.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/karatay-diyeti-nedir-6025.html
1-kullanıcı kontrol paneli
2-seçenekleri düzenle
3-mesaj elementlerini değiştir kısmından
4-imzaları göster ikonunu tıkla
5-sayfanın en altından değişiklikleri kaydet
cevap yazarken hepsiciği sırada bekliyor...
Arkadaşlar un olmadan mücver nasıl yapabılırım? Acil yardım edin lütfen! Nette bulamadımbir an evvel yapmam lazımmmmmm
Help mee
Rumuz:beyhan25
Başlangıç tarihi:10,01,2013
Başlangıç kg:74
Geçen hafta:70,4
Bu hafta:70
Fark:_400
Toplam fark:4 kg
Beden:42-44
Spor:yok
Boy:1,55
Hedef:55
Verılen kılo yuzdesı:0,568
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?