Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bunlara bayıldım

meraba arkadaşlar bikaç haftadır birinci sayfadan başlayarak okumaya başladım yazdıklarınızı ama sonra vazgeçtim sondan başladım hatta gül63 nickli üyenin verdiği kiloları okuyunca hemen üye oldum çok çok tebrik ediyorum kendisini ve kilosunu korumasını diliyorum canı gönülden. ben kitapları okumuştum ama çook uygulayamamıştım bi aydır uyguluyorum ve 4 kilo verdim hedefim en az 40 kilo. ilk sayfalarda hep bi kilo 3 kilo vardı son sayfalarda baya artmış verilen kilolar gerçekten tebrik ediyorumve bende istiyorum:) site ve forum hakkında hiçbirşey bilmiyorum işte dediğim gibi hoşgeldim:)

ben farketmiştim de hevesin kursağında kalmasın diye söylemedim.. cevap yazarken sarı kafaların altında fazlası diye yazıyor..oraya tıklarsan hepsini görebiliyorsun zaten

hoşgeldin aramıza...altta verdiğim linkler işine yarayacaktır..başarılar...

http://www.kadinlarkulubu.com/porta...an-efendigil-karatay-son-gunlerin-e-6020.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/karatay-diyeti-nedir-6025.html

hoşgeldin

Son düzenleme:

ben farketmiştim de hevesin kursağında kalmasın diye söylemedim.. cevap yazarken sarı kafaların altında fazlası diye yazıyor..oraya tıklarsan hepsini görebiliyorsun zaten

yok canım benim...
ben cevap yazarken mesaj kutusunun altında çıkmıyordu bunlar.
az önce senin tarif ettiğin gibi seçenkler kısmından değişiklik yapınca hepsiciği çıverdi karşıma...
Jeton şimdi düştü yani...
eski mesaj aklıma geliverdi.

selam
ne kadar sürede verdiniz 11 kiloyu ?????

1-kullanıcı kontrol paneli
2-seçenekleri düzenle
3-mesaj elementlerini değiştir kısmından
4-imzaları göster ikonunu tıkla
5-sayfanın en altından değişiklikleri kaydet

cevap yazarken hepsiciği sırada bekliyor...

hııımmm anladım..ama ççocuk gibi sevinmiştin ya önemli olan o

edi edii ben çook susadım...biz eşimle hala yaparız bu espriyi

+Çok mutsuzum edi

-Neden ?

+Çünkü büyüdük..

Susam Sokağı

çocukluğumm...

Son düzenleme:

bir bilgisayarci olarak utanarak söylüyorumki hala anlamadim :2:

tüm 5 adimlarida uyguladim..

ama mesaj yazarken hic biri sirada beklemiyor yaaa

Arkadaşlar un olmadan mücver nasıl yapabılırım? Acil yardım edin lütfen! Nette bulamadım bir an evvel yapmam lazımmmmmm

Help mee

Rumuz:beyhan25
Başlangıç tarihi:10,01,2013
Başlangıç kg:74
Geçen hafta:70,4
Bu hafta:70
Fark:_400
Toplam fark:4 kg
Beden:42-44
Spor:yok
Boy:1,55
Hedef:55
Verılen kılo yuzdesı:0,568

Arkadaşlar un olmadan mücver nasıl yapabılırım? Acil yardım edin lütfen! Nette bulamadım bir an evvel yapmam lazımmmmmm

Help mee

kabağın suyunu iyice sıkarsan ve 1 kaşık da un koyarsan bişey olmaz canım..o birkaşıktan sana düşen çok az..hocamız bazı tariflerde az miktar una müsade ediyor.. mesela ben akşama karnıbahar kızartması yapıcam actifray da yumurtasının içine yarım kaşık kadar un katıyorum..

Rumuz:beyhan25
Başlangıç tarihi:10,01,2013
Başlangıç kg:74
Geçen hafta:70,4
Bu hafta:70
Fark:_400
Toplam fark:4 kg
Beden:42-44
Spor:yok
Boy:1,55
Hedef:55
Verılen kılo yuzdesı:0,568

canım senin 2 haftan dolmadı sanırım:44:kilo listesine giremiyorsun..diğer arkadaşlara haksızlık olmasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…