Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ayyyy ne çi'kindir şimdi o...gözleri yumuk yumuk, aradan zorla göz kapağını kaldırıp bakmaya çalışıyodur bi de bööyle tosbağa gibi dizlerini karınlarına çekip yüz üstü uyurlar ya... bol bol emzir inşallah. Allah tabi uyku versin iremsuya da sen de dinlen. sevmesi çok güzel ama çıok sık uyanınca uykusuzluk da alıp başını gidince insan sahip olduğu güzelliği unutabiliyor.

onu listeye alıcaktık biz zaten ama gelemedi..efsane olucaktı birinci olarak..

ay ilahii çok güldüm ciğer nerde hee.

sorma ya aynen öyle oldu,

kendimizi zayıflamış görmek için çatlıyos ya e sık sık tartılma huyu da geçmiyo eve gelince bak ki giden sadece 4,5 kilo

tecrübeli bi doğurucu olarak diyebilirim ki doğumdan 10 gün sonra tartılmak lazım anca ödemler gidiyor. 10 gün sonunda bi 10 kilo daha azaldı çünkü....

Beyhan25 arkadaşımız benim yakın arkadaşım olur.. Benim tavsiyemle geldi. 1 aya yaklaştı aramıza katılması.onunde benim kadar bebeği olduğu için + çalıştığı için çok aktif değil. Ama menü bildirimlerini ben gördüm. Listeye katılabilir bence.

listeye katılma şartı nedır surelı yazmak mı ve yedığın menuyu belırtmek mı

canım benim gördüğüm senin bizim aramıza katılma süren 1 hafta olmuş(düzenli olarak) yanlışım varsa düzelt

1 şubat listesi için ilk günden bildirim yapmışsın ve ben seni listeye katılırsan seni de listemize alırız diye mesaj yazmışım

İremsu'yuna kavusmussun canim. Ne buyuk bir mutluluk. Hastaneden de cikarsiniz insallah en yakin zamanda.

oh maşallah canım o kadar üzüldün sütün geliyor değil mi..

sağol canım küçük bir ev kazası işte..geçti çok şükür..

onu listeye alıcaktık biz zaten ama gelemedi..efsane olucaktı birinci olarak..

ay ilahii çok güldüm ciğer nerde hee.

Kizlar oncelikle suan tartilmadim.ama gecen hafta listeye girip hava atacaktim bir haftada en az 3-4 kilo verdim diye ama kismet olmadi hevesim kursagimda kaldi saglik olsun.....

Canim burda tartilmadim ne kadar eksideyim bilmiyorum.ama moralim bozuk oldugu icin surekli yedim baskasi olsa istahi kesilir benim aksine istahim artti.....suan cok sukur moral olarak iyiyim.hayirlisiyla pazartesiyi bekliyorum....ins.eve gidince tartilcam....

Canim suan sutum az. Ama artar diye dusunuyorum.4 litre su iciyorum......
,moralimin duzelmesiyle daha iyi olur ins.....

Elifezgi canim ciger nerde??? Beni guldurdun canim.....bakalim evde tartilayimbende gorucem kedi nerde ciger nerde.....

Kizim gercekten anlattigin gibi canim cok cirkin.bosuna cirkin ordek yavrum demiyorum......ama unutmayin buyuyunce kugu olucak......

1 haftada sadece 600 gram vermiş biri olarak canım çok sıkkın. Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum.

Ama yenilmicem! Sabırla devam ediyorum. Metabolizmam elbet hızlanacak.

Sabah: Klasik Karatay Kahvaltısı

Öğlen: Yarım porsiyon sebze çorbası, patlıcan musakka ve yarım porsiyon bulgur pilavı

Akşam da tavuklu bir salata ve yoğurt yemek niyetindeyim.

ama canımcım ben ona mesaj attım anlaşıldı olay..kural kuraldır ve kimseye haksızlık olmamalı..mesela melexin arkadaşımız tümgün yok ama listede olabilmek için gece yarısı bile olsa gelip menü bildirimi yapıyor..çoğumuz çalışıyoruz bu arada
son durum nedir beyhan25 listede mi değil mi?

canım haftaya aramızda..

hoşgeldin bebeemm..yine mi misafir kıss..

bildirimini yap da görelim şu listeyi artıkın

bu kuralları hepimiz daha iyi motive olalım ve şu kilolardan daha çabuk kurtulalım diye koyduk beraberce..uygulamada da haksızlık olmasın istiyoruz..

olay budur..ama listeye katılmayıp(zamanı olmayanlar vb..) sadece bizimle olup menü ve konu takibi yapan hatta sadece aramıza sohbete gelen arkadaşlarımız da var..

kısaca eğer listeye girmeyi istiyorsak düzenli menü bildirimi yapıp(izin olanlar hariç) 2 hafta sonunda da liste yapma sırasına girenler kilo listemize dahil oluyor..

amacımız kurallara uyarak, motive olarak kilo vermek..bu topiğimizin ortak kararıdır ve ben iletici kişi oluyorum..liste sırasınıda gönüllü olarak ele aldım..

açıklama gereği duydum teşekkürler..

Canım ben Cuma'ları ofiste yoğun olduğum için liste yapamayacağım. Ama her gün menü paylaşıp boş zamanlarımda sizi okumaya devam edeceğim.

Tamam ozaman çözüldüyse problem yok

slm kizlar hayirli cumalar..
cok sukur daha iyiyim dun karatayima dondum bile dogal olarak tarti oynadi:) 80.5 olmusum..
ama kucugum 1 haftadir hasta yavrucagimi memedende kestim ben hastalaninca ..ilac yuzunden onami icerledi napti antibiyotikde kullandigi halde tam duzelemedi daha..istahi sifir biberon almiyo cok zayif kaldi bu cocuk..14 aylik onerilerinizi bekliyorum istahi konusunda..bu arada kuru fasulye muhabbeti yuzunden bende dun yaptim yedim miss gibi 2 tabak..
kilo verwnleri tebrik ederim ..
ramaskacim iremsuyunla saglik dolu gunler dilerim..

Sevgili Karatay Çıtırları.......

adigegupse: % 1,54

Meleksin : % 0,42

Özlemkartal: % 0,22

sebnemguducu: % 0,15

Sivasın gülü: % 0,13

topalpire: % 0

birdy: % 0

fbmy8785: % 0,14

ficans: % 0,29

sersum: % 0,63

iyiniyetli: %0,91

Kanael: %1,14

Bruxelles: %1,49
NuruDilara: %2,75

inşşallah kimseyi atlamamışımdır...

kilo verenleri tebrik ediyorum.

+++ lar inşallah olmaz önümüzdeki hafta....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…