Kizlar kilo verenleri tebrik ediyorum .....artida olan arkadaslarda ins.onumuzdeki hafta telafi ederler onumuze bakalim.....
Kanelcim bogazlarin agriyormus gecmis olsun canim....
Sersum canim elin yanmis gecmis olsun.simdi ins.daha iyidir....
Biraz once ilk kez cirkin ordek yavrumu emzirdim.simdi uyuyor....
onu listeye alıcaktık biz zaten ama gelemedi..efsane olucaktı birinci olarak..
ay ilahii çok güldüm ciğer nerde hee.
İremsu'yuna kavusmussun canim. Ne buyuk bir mutluluk. Hastaneden de cikarsiniz insallah en yakin zamanda.
oh maşallah canımo kadar üzüldün sütün geliyor değil mi..
sağol canım küçük bir ev kazası işte..geçti çok şükür..
sen kaç kilo verdin bu arada
benim ikizlerin sade kilo toplamı bile 5,6 ediyordu ama doğum sonrası benden eksilen 4,5 kiloydu
kedi buysa ciğer nerde misali
kızını da kucağına almışsın, şimdi güzeel güzel iyileşin ödemleriniz çözülsün takıma 1. sıradan girersin artıkın
onu listeye alıcaktık biz zaten ama gelemedi..efsane olucaktı birinci olarak..
ay ilahii çok güldüm ciğer nerde hee.
ayyyy ne çi'kindir şimdi o...gözleri yumuk yumuk, aradan zorla göz kapağını kaldırıp bakmaya çalışıyodur bi de bööyle tosbağa gibi dizlerini karınlarına çekip yüz üstü uyurlar ya... bol bol emzir inşallah. Allah tabi uyku versin iremsuya da sen de dinlen. sevmesi çok güzel ama çıok sık uyanınca uykusuzluk da alıp başını gidince insan sahip olduğu güzelliği unutabiliyor.
sorma ya aynen öyle oldu,
kendimizi zayıflamış görmek için çatlıyos ya e sık sık tartılma huyu da geçmiyo eve gelince bak ki giden sadece 4,5 kilo
tecrübeli bi doğurucu olarak diyebilirim ki doğumdan 10 gün sonra tartılmak lazım anca ödemler gidiyor. 10 gün sonunda bi 10 kilo daha azaldı çünkü....
canım sana özelden attığım mesajda arska yerine adıgupse yazmış olabilirim..yeni olan arkadaşımız arska ..adıgupse listede canım..
canım listeye gircem diye göbeğim çatladı. yapma yahuuu. okuyunca tırstım bir an :))
sorma ya aynen öyle oldu,
kendimizi zayıflamış görmek için çatlıyos ya e sık sık tartılma huyu da geçmiyo eve gelince bak ki giden sadece 4,5 kilo
tecrübeli bi doğurucu olarak diyebilirim ki doğumdan 10 gün sonra tartılmak lazım anca ödemler gidiyor. 10 gün sonunda bi 10 kilo daha azaldı çünkü....
ama canımcım ben ona mesaj attım anlaşıldı olay.Beyhan25 arkadaşımız benim yakın arkadaşım olur.. Benim tavsiyemle geldi. 1 aya yaklaştı aramıza katılması.onunde benim kadar bebeği olduğu için + çalıştığı için çok aktif değil. Ama menü bildirimlerini ben gördüm. Listeye katılabilir bence.
son durum nedir beyhan25 listede mi değil mi?
bu kuralları hepimiz daha iyi motive olalım ve şu kilolardan daha çabuk kurtulalım diye koyduk beraberce..uygulamada da haksızlık olmasın istiyoruz..
olay budur..ama listeye katılmayıp(zamanı olmayanlar vb..) sadece bizimle olup menü ve konu takibi yapan hatta sadece aramıza sohbete gelen arkadaşlarımız da var..
kısaca eğer listeye girmeyi istiyorsak düzenli menü bildirimi yapıp(izin olanlar hariç) 2 hafta sonunda da liste yapma sırasına girenler kilo listemize dahil oluyor..
amacımız kurallara uyarak, motive olarak kilo vermek..bu topiğimizin ortak kararıdır ve ben iletici kişi oluyorum..liste sırasınıda gönüllü olarak ele aldım..
açıklama gereği duydum teşekkürler..
ama canımcım ben ona mesaj attım anlaşıldı olay..kural kuraldır ve kimseye haksızlık olmamalı..mesela melexin arkadaşımız tümgün yok ama listede olabilmek için gece yarısı bile olsa gelip menü bildirimi yapıyor..çoğumuz çalışıyoruz bu arada
canım haftaya aramızda..
liste gelene kadar leslie yapiim barii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?