Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sağol canım iyiyim sen nasılsın, öğlen çıkmam gerekiyordu,yeni geldim

Tamam canım ben varım

İnşallah canım

Sabah

2 kuru kayısı
1 fincan ılık su

Kahvaltı

Sucuklu yumurta
6 zeytin
Ezine peyniri
lor peyniri
Form çayı

Şekersiz Türk kahvesi

Akşam

6 mercimek köftesi
Yeşil salata
1 bardak ayran

Şimdide bi kahve içerim

Eki Görüntüle 627566 edi edii ben çook susadım...biz eşimle hala yaparız bu espriyi

+Çok mutsuzum edi

-Neden ?

+Çünkü büyüdük..

Susam Sokağı

çocukluğumm...

Bence de

ona ne hacet canım :)) bu ara da ben yine beceremedim canım. şu sizin yaptığınız simgeleri. kontrol panelinden hepsine tick koydm yine olmadı yine olmadı

bendede olmuyor canim, acaba niye yapamadik ??

Kızlar bir de mesaj editörünüzü basit değil de gelişmiş olarak değiştirin

Ellerine sağlık canım

kızlar bugün yine bir sürü misafirim vardı ve akşam yine var. misafir ağırlamayı seviyorum ama ah şu ikramlar gözüm kalıyorrrrrrrrrr ama tabi yemiyorum. bugünkü mönüm:

sabah 2 yumurta, 5 zeytin, iki dal kıvırcık, bir kaşık labne, iki domates ve ceviz

ara: türk kahvesi ve 1 lokum ( ah şu misafirler)

2.öğün üç kaşık akşamdan kalma barbunya bir kase yoğut ve bi parça haşlanmış karnıbahar

3. öğün: bi tabak mercimek çorbası ve az bulgur pilavı

akşama misafirlere yalancı tavukgöğsü yaptım allahım güç verrrrr yemicemmmmmm!!!!!

Papişimm sağol canım benim inş. hayırlısı olur
Canım Allah misafirler konusunda yardımcın olsun

bende bugun dısarda 50dk yurudum

kahvaltı klasık karatay

aksam yemegı

karalahana yemegı
kısır,cevız,1yumurta
1 dılım kek(x)
Yürüyüşün için Papişim
Ellerine sağlık Dilara

Yeme şeker var

iyi yolculuklar ve
başarılar..

2. öğünüm

sulu köfte
karnıbahar kızartması
yoğurt
fasulye piyazı

çayla 1 tane ekler yedim eşim getirmiş..çok kızdım çok..bugünden tezi yok sıkı yönetim ilan ediyorum ve 0 kaçamak diyorum..okaaa

Neden kilo veremiyoruz?

Yaptığınız sayısız diyete rağmen bir türlü fazla kilolarınızdan kurtulamıyor musunuz? Bir de Naturabella Medikal Estetik Merkezi Hekimi Dr. Neslihan ıbrahimoğlu'nun önerilerine kulak verin

ınsan vücudu zamanla gevşemeye başlar, kaslarını kaybeder, suyu tutma özelliği azalır. Yağlanma artar. Sarkmalar meydana gelir. Orantısız yağ birikimi ve kasların gevşemesiyle hiç de estetik olmayan şekil bozuklukları meydana gelir. Bu sorunu diyet ve egzersizle düzeltmeye çalışmanıza rağmen başarısız oluyorsanız; hormon yetersizliklerini ve dengesizliklerini mutlaka düşünmelisiniz, çünkü hiçbir diyetle altta yatan hormon dengesizliği düzeltilmeden sonuç alınamaz. Hormon seviyeleri yaşla birlikte değişmeye başlar. Bazen de yaşla ilgisi olmayan hormon dengesizlikleri görülebilir, Üreme sistemlerindeki hormon bozuklukları çok önemlidir. Hormonal sistemdeki denge, kilonuzun sabit kalmasını sağlar. Dengesizliğin nereden geldiğini ortaya çıkarmak en önemli basamaktır. Kendinizi aşağıdaki soruları sorarak değerlendirebilirsiniz:

1- Sabah uyanınca yüzünüz şiş mi? Özellikle sabahlan yanaklarında ve göz kapaklarınızda şişkinlik, gözlerinizin altında torbalanma görülüyor mu? Ayak ve el bileklerinizde şişme var mı? Cevabınız evet ise; muhtemelen tiroid beziniz iyi çalışmıyor olabilir.

2- Yüzünüz şişiyor mu? Stres hormonu olan kortizol fazlalığı olabilir.

3- Adet döneminiz öncesinde göğüslerinizde aşın bir şişkinlik hissediyor musunuz? Göğüsleriniz normal ölçülerinden çok fazla mı büyüyor? Basenlerinizde ve kalçalarınızda yağ birikimi çok mu fazla? Armut tipinde bir kilo fazlalığınız mı var? Sürekli şekerli yiyecekleri mi tüketmek istiyorsunuz?

Büyük olasılıkla insülin salınımında bir fazlalık olabilir. ınsülin, vücudumuzun karın, kalça, basen bölgelerinde yağ depolayarak yedek enerji oluşturur, çok fazla insülin yağ demektir. Yukarıdaki sorulardan en az birine evet diyorsanız, mutlaka doktorunuza danışmalısınız.

Ne yapmalı?

Beslenme şeklinizle de hormonal dengenizi destekleyebildiğinizi unutmayın! ınsülin değerinizi düşürmek için bol sebze ve meyve yemelisiniz, özellikle meyveleri ayrı bir öğün ya da ara öğün olarak tüketin. Balık gibi et ürünleri ve faydalı yağlar insülin salınımını düşürür. Ekmek, makarna ve şekerli gıdalardan kaçınmalısınız, Proteinli gıdalar ve faydalı yağlar aynı zamanda hem erkek hem de kadınlarda cinsiyet hormonlarının artmasını sağlar. Bu yüzden diyetinizdeki protein miktarı önemlidir.

son pişmanlık işe yaramıyor..artık bahane bulmak istemiyorum..biri bana dur desin

Ben varım

Şuanda elimde cısslı bişey var malesef ((((

Yarın protein yaparak işe başlıyorum... Artık 67 yi görmem lazım. 67.9 olsada razıyım. Nerdeyse 1 aydır 68 69 arası geziyorum

Tüm kitaplarını okudum başlamak istiyorum inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…