düğün tarihini belirlemişsiniz hayırlı olsun canım
sağol canımbamyayı yanımda getirdim öğlen yicem yoğurtla ben çok severim bizim de çocuklar asla yemez
günaydın canım nasılsın
kızının ismi ne kadar güzel..bahtı da güzel olsun inşallah..bizim yerimize de kokla onu...büyük kızının ismi de çok güzelmiş,insanın içini açıyor ikisi de...hepimizin yavrularına Allah sağlık,başarı ve mutluluk nasip etsin bir ömür inşallah...canım iyi haberlerini de bekliyoruz
imkanın varsa en basiti muz,biraz kuruyemiş,yoğurt filanla bir öğün yap canım...
azaldı diyeyim ama canım yine de arada tatlı istiyor..bana da tatil yaramadı canım. .ama bunda eşimiz de evde olmasının sebebi var bence..o evde olmasa tutabilirdim kendimi..yine işe başlayınca daha iyi toparlıyacağım inşallah kendimi..sabır canım düzelicez..yeni sıkıyönetim ilan edelim bu hafta kendimize ne dersin
canım kendi gözlemimi söyliyim...o yemeler başladı mı toparlanmak kolay olmuyo..ben kendimi kontrol etmeye çalışıyorum,akşamları belli saatlerde midem kazınıyo..ucundan bi lokma alsam gerisi gelecek bildiğim için sabrediyorum..bitki çayı,çay kahve ile geçişitiryorum...200 gramın lafı mı olur yaa..ben kaçamak yapınca en az 1 kilo cepte...o kadar kilo vermişsin..haftaya gider o ve fazlası...moralini bozma canım..kaldığın yerden devam
Eki Görüntüle 627566 edi edii ben çook susadım...biz eşimle hala yaparız bu espriyi
+Çok mutsuzum edi
-Neden ?
+Çünkü büyüdük..
Susam Sokağı
çocukluğumm...
ona ne hacet canım :)) bu ara da ben yine beceremedim canım. şu sizin yaptığınız simgeleri. kontrol panelinden hepsine tick koydm yine olmadı yine olmadı
bendede olmuyor canim, acaba niye yapamadik ??
Sevgili Karatay Çıtırları.......
adigegupse: % 1,54
Meleksin : % 0,42
Özlemkartal: % 0,22
sebnemguducu: % 0,15
Sivasın gülü: % 0,13
topalpire: % 0
birdy: % 0
fbmy8785: % 0,14
ficans: % 0,29
sersum: % 0,63
iyiniyetli: %0,91
Kanael: %1,14
Bruxelles: %1,49
NuruDilara: %2,75
inşşallah kimseyi atlamamışımdır...
kilo verenleri tebrik ediyorum.
+++ lar inşallah olmaz önümüzdeki hafta....
Benimde sıkıyönetime ihtiyacım var.. Kaç haftadır takıldım kaldım aynı kiloya...
Papişimm sağol canım benim inş. hayırlısı olurkolay gelsın canım gule gule oturun mıs gıbı
sagol bıdenem sızde afıyet sıfa olsun
kızlar bunlar 3 gun oncesının alıntıları malum yıne yatılı mısafır ve ben yıne servıs dısı modunu aldım 2 saatırde gecmısı okumaya calıstım
ıyınıyetlım tayın konusunda allah gonlune gore versın canımcım
sersumum esının dgunu kutlu olsun mamalar super ellerıne saglık
leylakım yenı ev yenı komsular anne falan derken sosyallestın ıyıce
ramaskam ıremsumuza saglık ve hayırlı bır omur dılıyorum
ve yenı gelen arkadaslar hosgeldınız..kanellcım senle aynıyız 68-69 larda baya bı durup yukarı dogru cıkısa gectık buna bır dur demek lazım ama nasıl bılemıyorum
Yürüyüşün için Papişim
bende bugun dısarda 50dk yurudum
kahvaltı klasık karatay
aksam yemegı
karalahana yemegı
kısır,cevız,1yumurta
1 dılım kek(x)
Ellerine sağlık Dilara
Sevgili Karatay Çıtırları.......
adigegupse: % 1,54
Meleksin : % 0,42
Özlemkartal: % 0,22
sebnemguducu: % 0,15
Sivasın gülü: % 0,13
topalpire: % 0
birdy: % 0
fbmy8785: % 0,14
ficans: % 0,29
sersum: % 0,63
iyiniyetli: %0,91
Kanael: %1,14
Bruxelles: %1,49
NuruDilara: %2,75
inşşallah kimseyi atlamamışımdır...
kilo verenleri tebrik ediyorum.
+++ lar inşallah olmaz önümüzdeki hafta....
kızlar bugün yine bir sürü misafirim vardı ve akşam yine var. misafir ağırlamayı seviyorum ama ah şu ikramlar gözüm kalıyorrrrrrrrrr ama tabi yemiyorum. bugünkü mönüm:
sabah 2 yumurta, 5 zeytin, iki dal kıvırcık, bir kaşık labne, iki domates ve ceviz
ara: türk kahvesi ve 1 lokum ( ah şu misafirler)
2.öğün üç kaşık akşamdan kalma barbunya bir kase yoğut ve bi parça haşlanmış karnıbahar
3. öğün: bi tabak mercimek çorbası ve az bulgur pilavı
akşama misafirlere yalancı tavukgöğsü yaptım allahım güç verrrrr yemicemmmmmm!!!!!
ucuz yıırttım canım :)
kızlar birazdan otobüsüm var. hafta sonu sınavlarım olduğu için şehir dışında olucam. bu yüzden nete giremicem. hepiniz dualarınızı benden eksik etmeyin ne olur. son senemi de kazasız belasız geçeyim. kendinize çok iyi davranın kızlar. görüşürüzzz :)
Tamam canım ben varım
Benimde sıkıyönetime ihtiyacım var.. Kaç haftadır takıldım kaldım aynı kiloya...
Evet canım sıkıyönetim şart
Sersumum Ficansım çocukluğumu ben de geri istiyoruuuuummmmmm:84::84::84:
Ediy büdü-kurabiye canavarı heidi:84:
son pişmanlık işe yaramıyor..artık bahane bulmak istemiyorum. .biri bana dur desin
evet kızlar..bugünden tezi yok dayak serbest..sıkıyönetim ilan edilmiştir sanırım kaneel de katılır..birbirimizin menülerini denetleyelim . .ama önce irademize hakim olalım. .ben vallaa çookkk saldım çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?