Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sersumcum benim bugün 7. günüm haftaya insallah 14 olcak? benide alirmisiniz haftaya listenize? insallah bende becerebilirim listeyi yapmayi, ama cok karisik görünüyor

Son düzenleme:
Mesaj Elementlerini Değiştir:
  • İmzaları Göster
  • Grafikleri göster (Mesaja eklenmiş Resimler, Gülümsemeler ve Kodları ile eklenmiş Resimler ve Grafikler dahil)[/COLOR]
    [/LIST]
    Mesajları gösteriş olmadan sade bir şekilde görmek istiyorsanız veya yavaş bir internet bağlantısına sahipseniz aşağıdaki seçeneklerin görüntülenmesini iptal ederek sitenin daha hızlı açılmasını sağlarsınız.

[I][B][SIZE=2][COLOR=#006400]bu üçüde işaretli olacak

en son sayfanın en alt kısmında değişiklikleri kaydet var onada basacaksınız
    değişiklikler kaydediliyor diye bir uyarı geliyor.

ondan sonra cevap yazarken mesaj alanının altında çıkıyorlar.[/COLOR][/SIZE][/B][/I]

bnde de mesaj simgelerinden başka bir şey görünmüyor. söylenilenlerin hepsini de yaptm üstelik

Canım ben Cuma'ları ofiste yoğun olduğum için liste yapamayacağım. Ama her gün menü paylaşıp boş zamanlarımda sizi okumaya devam edeceğim.
tamamdır canım seni çıkarıyorum o zaman listeden..
canım arkadaşım
bi bilsen nasıl yoğundum.

on tane insana laf anlat.
bir yandan liste yapmaya çalış.
acaip bir gündü.

neyse ki sağ salim bitirdim listeyi..
bir dahakine rabbim kerim...
[/I] canımcım iğneleme yapmak için yazmadım onu..:26:anladım ben senin yoğun olduğunu zaten..sonuçta geç olsun güç olmasın di mi[/I]
sersumcum benim bugün 7. günüm haftaya insallah 14 olcak? benide alirmisiniz haftaya listenize? insallah bende becerebilirim listeyi yapmayi, ama cok karisik görünüyor

tamam canım alıyorum seni listeye 1 haftan dolmuş haftaya listedesin o zaman

Tamam ozaman çözüldüyse problem yok

geçmiş olsun kuzuna canım..:26:acil şifalar dilerimm..

ellerine sağlık canım..

tüm arkadaşlarımı kutluyorum..burada olmak ve azimle kilo vermeye çalışmak bile başarıdır..kutlarım biziiii

adıgupse az daha 1. lik gidiyodu sersumun yüzünden kıss..

Papiş ben taksitle yapıyorum temizliği :86: bugün bi cam perdesini yıkayıp sildik, bir de mutfağı biraaz temizledik accuk da ev sildim süpürdüm yemekti filan akşam oldu:86:
kolay gelsın canım gule gule oturun mıs gıbı

sagol bıdenem sızde afıyet sıfa olsun

ben de ben de hele ütü ayynen...eşimle sırayla yapıyoz bazen rüşvet veriyom(el açımı kol böreği yapıyom)sıramı savıyorum

durmaz o körolasıca mutfak durmazzzz

Kızlar ben eşyalarımı kolilemeye başladım YİNE

kızlar bunlar 3 gun oncesının alıntıları malum yıne yatılı mısafır ve ben yıne servıs dısı modunu aldım 2 saatırde gecmısı okumaya calıstım

ıyınıyetlım tayın konusunda allah gonlune gore versın canımcım
sersumum esının dgunu kutlu olsun mamalar super ellerıne saglık
leylakım yenı ev yenı komsular anne falan derken sosyallestın ıyıce
ramaskam ıremsumuza saglık ve hayırlı bır omur dılıyorum

ve yenı gelen arkadaslar hosgeldınız..kanellcım senle aynıyız 68-69 larda baya bı durup yukarı dogru cıkısa gectık buna bır dur demek lazım ama nasıl bılemıyorum

ona ne hacet canım :)) bu ara da ben yine beceremedim canım. şu sizin yaptığınız simgeleri. kontrol panelinden hepsine tick koydm yine olmadı yine olmadı
:44::44::44::44:

anladım ki ben zaten misafir olduunu..

Son düzenleme:
mücveri firindami yapiyorsun canim, yoksa teflon tavadami?
ben firindan bir tarif buldum, kücük mafin kagitlari icerisinde mutlaka denemeliyim

Canım fırında yaptım tavada pişirdiğimiz gibi şekil vererek ama baya yayıldılar üşenmiştim muffin kalıplarını çıkartmaya :) bır daha ki sefere kalıpta denemek daha iyi olacaktır kesınlıkle

Öğle yemeği yemedim bugün acıkmadım hiç çünkü!
Sadece 1 tane mandalına yedim ve şu an hala tokum baya :)

akşam.

Fırında mücver
Yoğurtla pazı yemeği
Belki mercimek çorbası te o kaaa işte

Bugün yıne marketten bır sürü çikolata aldım sankı yıyormuşum gibi ve attım çekmeceye:) eşim yıyınce de yeme Yaaa dıye söylenıyorum! Mideme girmesede, ağzımda o lezzeti hissedemesemde almak ve elimin altında tutmak bıle yetiyor herhalde

Durum vahim
Psikopata bağladım

kızlar bu hafta bayagı cıslı olmuş galiba...ama üzülmeyin haftaya daha iyi olur inşallah hepinizi kutluyorum ..bugünki menüm sabah kk kahvaltısı ,ara kuruyemiş akşamada yeşilmercimek yemegi+tavuk+salata yerim bitti...

ellerine sağlık canım..

tüm arkadaşlarımı kutluyorum..burada olmak ve azimle kilo vermeye çalışmak bile başarıdır..kutlarım biziiii

adıgupse az daha 1. lik gidiyodu sersumun yüzünden kıss..

ucuz yıırttım canım :)

kızlar birazdan otobüsüm var. hafta sonu sınavlarım olduğu için şehir dışında olucam. bu yüzden nete giremicem. hepiniz dualarınızı benden eksik etmeyin ne olur. son senemi de kazasız belasız geçeyim. kendinize çok iyi davranın kızlar. görüşürüzzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…