- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
haksızlık yok müdür haksızlık yok
ona ne hacet canım :)) bu ara da ben yine beceremedim canım. şu sizin yaptığınız simgeleri. kontrol panelinden hepsine tick koydm yine olmadı yine olmadı
bendede olmuyor canim, acaba niye yapamadik ??
canım bizde var herhalde bir ayarsızlık :)
tamamdır canım seni çıkarıyorum o zaman listeden..Canım ben Cuma'ları ofiste yoğun olduğum için liste yapamayacağım. Ama her gün menü paylaşıp boş zamanlarımda sizi okumaya devam edeceğim.
[/I] canımcım iğneleme yapmak için yazmadım onu..:26:anladım ben senin yoğun olduğunu zaten..canım arkadaşım
bi bilsen nasıl yoğundum.
on tane insana laf anlat.
bir yandan liste yapmaya çalış.
acaip bir gündü.
neyse ki sağ salim bitirdim listeyi..
bir dahakine rabbim kerim...
sersumcum benim bugün 7. günüm haftaya insallah 14 olcak? benide alirmisiniz haftaya listenize? insallah bende becerebilirim listeyi yapmayi, ama cok karisik görünüyor
Tamam ozaman çözüldüyse problem yok
slm kizlar hayirli cumalar..
cok sukur daha iyiyim dun karatayima dondum bile dogal olarak tarti oynadi:) 80.5 olmusum..
ama kucugum 1 haftadir hasta yavrucagimi memedende kestim ben hastalaninca ..ilac yuzunden onami icerledi napti antibiyotikde kullandigi halde tam duzelemedi daha..istahi sifir biberon almiyo cok zayif kaldi bu cocuk..14 aylik onerilerinizi bekliyorum istahi konusunda..bu arada kuru fasulye muhabbeti yuzunden bende dun yaptim yedim miss gibi 2 tabak..
kilo verwnleri tebrik ederim ..
ramaskacim iremsuyunla saglik dolu gunler dilerim..
geçmiş olsun canım
ahh o cısslar ahhhh:97::97::97::97::97:
[/QUOTE
sağol canımcım,cısslara ölüümmm....
canım senin yazın paylaştığın bamya saklama tarifini kaydetmiştim onun gibi yaptım,pişirmeden bol domates ve limonlu yapıp buzluğa attım..bayıla bayıla da yedimmm...sana da teşekkürler tarif için canım...Pişirip mi(kavurup mu demek istedim) koydun canımcım güle güle ye..
Ben de dolaba koyduklarımdan pişirip pişirip eşime yediriyorum bayıla bayıla yiyor eşim bayağı bi yaptım onun için
çok teşekkür ederim canım...çok geçmiş olsun canım
aynen katılayoruummm..Eki Görüntüle 627566 edi edii ben çook susadım...biz eşimle hala yaparız bu espriyi
+Çok mutsuzum edi
-Neden ?
+Çünkü büyüdük..
Susam Sokağı
çocukluğumm...
slm kizlar hayirli cumalar..
cok sukur daha iyiyim dun karatayima dondum bile dogal olarak tarti oynadi:) 80.5 olmusum..
ama kucugum 1 haftadir hasta yavrucagimi memedende kestim ben hastalaninca ..ilac yuzunden onami icerledi napti antibiyotikde kullandigi halde tam duzelemedi daha..istahi sifir biberon almiyo cok zayif kaldi bu cocuk..14 aylik onerilerinizi bekliyorum istahi konusunda..bu arada kuru fasulye muhabbeti yuzunden bende dun yaptim yedim miss gibi 2 tabak..
kilo verwnleri tebrik ederim ..
ramaskacim iremsuyunla saglik dolu gunler dilerim..
geçmiş olsun canım,inşallah tez vakitte iyileşir yavrun..
kızlar çok acelem var menümü paylaşıp kaçıyorum..nurudilara liste için teşekkürler eline sağlık canım,bu hafta 200 gramla 3. olmuşum şansa bak ...geçen hafta herkes iyi vermişti bu hafta az verilmesi normal moralinizi bozmayınnn...
kahvaltı 08.30;2 yumurta,1 kk beyaz ve kaşar peynir,8 siyah zeytin,yarım çay bardağı fındık,omega3
öğle 12.00;1 kase bamya,birkaç kaşık yoğurt
ara 15.00;1 minik kase yoğurt(öğlenden kaldıydı)
akşam 17.30;1 kase mercimek çorba,1 tabak bulgurlu yaprak sarma,1 kase yoğurt
hepiciğinize iyi geceler dinlenin bol bol
Sevgili Karatay Çıtırları.......
adigegupse: % 1,54
Meleksin : % 0,42
Özlemkartal: % 0,22
sebnemguducu: % 0,15
Sivasın gülü: % 0,13
topalpire: % 0
birdy: % 0
fbmy8785: % 0,14
ficans: % 0,29
sersum: % 0,63
iyiniyetli: %0,91
Kanael: %1,14
Bruxelles: %1,49
NuruDilara: %2,75
inşşallah kimseyi atlamamışımdır...
kilo verenleri tebrik ediyorum.
+++ lar inşallah olmaz önümüzdeki hafta....
kolay gelsın canım gule gule oturun mıs gıbıPapiş ben taksitle yapıyorum temizliği :86: bugün bi cam perdesini yıkayıp sildik, bir de mutfağı biraaz temizledik accuk da ev sildim süpürdüm yemekti filan akşam oldu:86:
sagol bıdenem sızde afıyet sıfa olsunEllerine sağlık hayatım , güle güle oturunYaaa ben hiç sevmiyorum bu ev işlerini yaaa...Üç-beş parça ütü var taa yılbaşından önce yıkamıştım , düşün..hala duruyo , hiç elim gitmiyo valla
Ben de alıcaktım bugün karalahana ama pırasa aldım diye onu erteledim.Yapıcam ben de bikaç gün sonra...Size şimdiden afiyet&sağlık olsun bebeğimmm
enson başka bi doktor daha bakmış ve ameliyat olmayabilir dedi..inşallah atlatıcak bebişimiz
sağol canımm..daha iyi çok şükür
evet ya benim de elim ayağım..özellikle de kızım için..tüpten çok korkarım kızım için ben ..ben işteyken o yemeklerini ısıtsın diye aldıydım..aslında benim ki bile bile ladess oldu..beklesene azcukk
he kıss öyle dediydik yaa senle yakına gelirsem bak bigün sana yapçaz temizlik yemek sonrada bana..unutma
ohh ellerine sağlık.ben iyi ki dün bitirmişim o işi yoksa bu elle yapamazdım hiç bişey
Aaaa hadi inşallah , Allahım kolayca şifasını versin inşallah ...
Yaptım bişiler canımcım .Her gün yemek yapmayı sevmiyorum , böyle toplu yapınca daha pratik geliyo bana.Buyur gel , misafirim ol , beraber yiyelim hayatım
Ohh senin de ellerine sağlık hayatım , güle güle oturun.Benim de mutfağı temizlemem lazım..Yeni yaptım ama hiç durmuyo yaaaaaa
canımmm sağol yaa
Az öksürüyorum ama dikkat etmem gerek daha:112: camı içten ben sildim dıştan bakıcım sildi mesela evi ben sildim
yürüyüş yapacaktık eşimle ne güzel yürüyüşe belki yarın başlarım
ben de ben dehele ütü ayynen...eşimle sırayla yapıyoz bazen rüşvet veriyom(el açımı kol böreği yapıyom )sıramı savıyorum
durmaz o körolasıca mutfak durmazzzz
Kızlar ben eşyalarımı kolilemeye başladımYİNE
[/I] canımcım iğneleme yapmak için yazmadım onu..:26:anladım ben senin yoğun olduğunu zaten..sonuçta geç olsun güç olmasın di mi [/I]
:44::44::44::44:ona ne hacet canım :)) bu ara da ben yine beceremedim canım. şu sizin yaptığınız simgeleri. kontrol panelinden hepsine tick koydm yine olmadı yine olmadı
kolay gelsın canım gule gule oturun mıs gıbı
sagol bıdenem sızde afıyet sıfa olsun :16
kızlar bunlar 3 gun oncesının alıntıları malum yıne yatılı mısafır ve ben yıne servıs dısı modunu aldım 2 saatırde gecmısı okumaya calıstım
ıynıyetlım tayın konusunda allah gonlune gore versın canımcım
sersumum esının dgunu kutlu olsun mamalar super ellerıne saglık
leylakım yenı ev yenı komsular anne falan derken sosyallestın ıyıce
ramaskam ıremsumuza saglık ve hayırlı bır omur dılıyorum
ve yenı gelen arkadaslar hosgeldınız..kanellcım senle aynıyız 68-69 larda baya bı durup yukarı dogru cıkısa gectık buna bır dur demek lazım ama nasıl bılemıyorum
2 mil leslie..
dujj
mücveri firindami yapiyorsun canim, yoksa teflon tavadami?
ben firindan bir tarif buldum, kücük mafin kagitlari icerisinde mutlaka denemeliyim
ellerine sağlık canım..
tüm arkadaşlarımı kutluyorum..burada olmak ve azimle kilo vermeye çalışmak bile başarıdır..kutlarım biziiii
adıgupse az daha 1. lik gidiyodu sersumun yüzünden kıss..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?