Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım gözün aydın olsun Kızına İremsu adını vermişsin.Allah adıyla yaşatsın.Çok sevindim canım.Herşey yolunda gitsin diye dualarımız sizinle

Nurudilara ellerine sağlık.Tüm arkadaşlarımı tebrik ederim

Ben de azar azar derken +++++2000gramdayım şu anda ve dur demezsem 70 e çok bişey yok, bahanem de yok,yeter

Ben varım

Şuanda elimde cısslı bişey var malesef ((((

Yarın protein yaparak işe başlıyorum... Artık 67 yi görmem lazım. 67.9 olsada razıyım. Nerdeyse 1 aydır 68 69 arası geziyorum
evet evet kızlar yarından tezi yok başlıyoruz..kaçamak yok..sopa var ona göre
arkadaşlar çabuk a haberi açın deşifrede canan hocamız var

hala devam ediyor mu acep..:44:açtım ama reklam var.

Sabah (09:30) klasik karatay kahvaltım
öğlen (13:30)1 lokma peynirli börek
Akşam(17:30) 1 tbk tarhana çorbası,2 kşk yoğurt

sersum,ficans naber kızlar,hocayı izleyemiyorum dizi izliyo evdekilerakşam sarmaları fazla kaçırdım ayıptır söylemesibiraz da çiğ çekirdek yedim çaylaamaaa gidip bantta 5 km 1 saat yürüdümrahatladım valla..film izlicem şimdi

benim eşim sızdı tv bana kaldı izliyorum..

Iyidir canim,tam canta geliyor diyecektim ki yurumussun oh ne guzel,sen de tekrarini izlersin canim,ben de salona kactim izlemek icin

benim eşim sızdı tv bana kaldı izliyorum..
benimkide sızdı ama tv bana kalmadı maalesef,kızlarım ve babam kaptılarfilm açtım bende..
Iyidir canim,tam canta geliyor diyecektim ki yurumussun oh ne guzeli,sen de tekrarini izlersin canim,ben de salona kactim izlemek icin

bu çanta olayının yeniden başlaması iyi oldukaçamak yapanı zopalıyalımcanım siz izliyosunuz hocayı,değişik bişey söylerse bize de söylersiniz e mi:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…