Kizlar merhaba.biraz once kizima kavustum nihayet.hemsire odama getirdi kizimi.suan cok mutluyum.doktor pazartesi yapicaz dedi testleri.eger hersey yolunda giderse eve pazartesi gidersiniz dedi.hadi bakalim hayirlisi umutla bekliyoruz.....
Gecmise birazdan bakicam bakalimgizel kilolar verilmistir ins.....hepinizi yuzu gulsun ins......
Canım gözün aydın olsunKızına İremsu adını vermişsin.Allah adıyla yaşatsın.Çok sevindim canım.Herşey yolunda gitsin diye dualarımız sizinle
Nurudilara ellerine sağlık.Tüm arkadaşlarımı tebrik ederim
Sevgili Karatay Çıtırları.......
adigegupse: % 1,54
Meleksin : % 0,42
Özlemkartal: % 0,22
sebnemguducu: % 0,15
Sivasın gülü: % 0,13
topalpire: % 0
birdy: % 0
fbmy8785: % 0,14
ficans: % 0,29
sersum: % 0,63
iyiniyetli: %0,91
Kanael: %1,14
Bruxelles: %1,49
NuruDilara: %2,75
inşşallah kimseyi atlamamışımdır...
kilo verenleri tebrik ediyorum.
+++ lar inşallah olmaz önümüzdeki hafta....
Ben de azar azar derken +++++2000gramdayım şu anda ve dur demezsem 70 e çok bişey yok, bahanem de yok,yeter
evet evet kızlar yarından tezi yok başlıyoruz..kaçamak yok.Ben varım
Şuanda elimde cısslı bişey var malesef((((
Yarın protein yaparak işe başlıyorum... Artık 67 yi görmem lazım. 67.9 olsada razıyım. Nerdeyse 1 aydır 68 69 arası geziyorum
arkadaşlar çabuk a haberi açın deşifrede canan hocamız var
evet evet kızlar yarından tezi yok başlıyoruz..kaçamak yok..sopa var ona göre
hala devam ediyor mu acep..:44:açtım ama reklam var.
Tamam canim,kacamak yok bak ben de karismam
yaşasın bitmemiş..
ben de karışmam zopa serbest..
sersum,ficans naber kızlar,hocayı izleyemiyorum dizi izliyo evdekilerakşam sarmaları fazla kaçırdım ayıptır söylemesi biraz da çiğ çekirdek yedim çayla amaaa gidip bantta 5 km 1 saat yürüdüm rahatladım valla..film izlicem şimdi
sersum,ficans naber kızlar,hocayı izleyemiyorum dizi izliyo evdekilerakşam sarmaları fazla kaçırdım ayıptır söylemesi biraz da çiğ çekirdek yedim çayla amaaa gidip bantta 5 km 1 saat yürüdüm rahatladım valla..film izlicem şimdi
Tamam,mutfaga gidiyordum,dondum,uykuda uyanip gitmem insallah uyur gezerler gibi,cocukken biraz vardi da
Yaa hocam cok tatli anlatiyor,şu anki kardiyoloji dernegi baskani kendisine medya gűlű diyormus,o ,benim de başkanım diyor
benim eşim sızdı tv bana kaldı izliyorum..
Çok içten gerçekten , ilk defa bir doktor hakkında böyle bir düşüncem var.
O yüzden tamamen onun diyetine teslim oldum
benimkide sızdı ama tv bana kalmadı maalesef,kızlarım ve babam kaptılarbenim eşim sızdı tv bana kaldı izliyorum..
Iyidir canim,tam canta geliyor diyecektim ki yurumussun oh ne guzeli,sen de tekrarini izlersin canim,ben de salona kactim izlemek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?