Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

evet zopalayalım kaçamak yapanı... bitti program canım..

kızlar topiği okuyan sayısı 64 oldu şuan..hocayı izleyen gelmiş herhal..

Çok içten gerçekten , ilk defa bir doktor hakkında böyle bir düşüncem var.
O yüzden tamamen onun diyetine teslim oldum

Cok samimi ve ozgur,bizim sagligimiz disinda hicbisey umurunda degil

bu hafta denetleme haftası ona göre...

Bizim icin yeni bisey yok,ama tekrar tekrar dinlemeyi seviyorum

Merhaba..
Sonuçlarınız hayırlı olsun öncelikle,sıkıyönetim kararınızı destekliyorum
Bu hafta bir bardak şalgam suyu kaçamağımı hala hazmedemedim bende,muhtemelen çok su topladım o tuzdan dolayı

Sabah:Mantar,paprika,maydanoz ve yumurtadan oluşan bir omlet yaptım.
Mantarı ilk defa yumurtayla yedim yıllarca neden aklıma gelmemiş harika oldu ,diyete kısmetmiş.
Salatalık,domates,fındık,ceviz .. zeytin yemeği unutmuşum :)
Yeşil çay,omega,keten tohumu

Öğle: Adaçayı,testere dişli arslan pençesi çayı

Akşam:Yarım porsiyon ıspanak yemeği,
bir porsiyon mercimek yemeği,
birkaç adet brokoli,keten tohumlu bolca yoğurt,omega

2,5 lt su yatana kadar 3 lt geçer inşallah..

1 saat tempolu,1 saatte klasik yürürüş.

Şöyle bir detay var anlatmadan geçmek istemedim.
Çünkü bu konuyu üye olmayan yüzlerce kişi takip ediyor.
Diyete başladım ve akabinde yüzümde alnımda burnumda hayatım boyunca çıkmayan sivilceler çıktı.
Adet dönemim değildi üstelik ergenlikte bile bu kadar sivilcelenmedim.
Sonra ikinci haftanın ortasından itibaren geçmeye başladılar aksine yüzüm daha az yağlı olmaya başladı.
Sanırım ödem atarken sivilcelerle de bir şekilde ödem attım.
Bir araştırma yaptım karatay diyeti yapan çoğu kişi bu durumu fındık fıstığa bağlayıp diyeti bırakmış !
Tamamen düşüncesizlik çünkü yediğimiz bir paket 80 gr çikolatadaki veya kızarmış patatesteki yağ fındık fıstıktan aldığımız yağdan binlerce kat zararlı.
Sivilceler telaş yaptırmasın ben bir nevi arınma olduğuna karar verdim.

Hocanın görüşüne katılmayan hekimlerin açıklamalarını izledim.
Dukan ile hocayı aynı kefeye koyup yorumlamışlar.
Yakın vadede bir açık bulamadıkları için bu diyetleri yapanlar 10 -15 yıl sonra bir anda hasta olacak ,ölecek demişler.
Yani ekmekten,şekerden,yapay gıdalardan,zehir koladan ölemeyeceğiz ama iki öğün yapıp yumurta et yedik diye öleceğiz ?
Öyleyse bile en azından kalan 15 yıllık hayatımı huzurla,sağlıkla,dinç yaşarım.

Canim bir cok arkadasimiz ben dahil hepimizin cildi eskiye gore daha iyi oldu,zamanla sen de goreceksin

işlerine gelmiyor..para kapıları kapandı ondan..ağzı olan konuşuyo..

slm kızlar bişi sorcam karatay dieti yapıyosunuz ama et ağırlığı var hepside ızgara nasıl yapıyosunz ızgarayı hergün ve et almak sorun olmuyomu alternatif varmı cewap lütfen

öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar

işlerine gelmiyor..para kapıları kapandı ondan..ağzı olan konuşuyo..

Ben doktorlardan pek hoşlanmıyorum temelde yani hoca gibi tiplerin dışında.
Genelde o kadar çok teşvik (!) alıyorlar ki o yüzden bir süre sonra karakterleri,idealist tutumları değişiyor.
Çoğu zaten zeki ,parayı hemen vurayım türünde doktor olanlar.
Diet kola iç diyen doktor olur mu ya,bu adamın suratına tükürmesi lazım bütün doktorların !
Ama işte dediğin gibi para...

slm kızlar bişi sorcam karatay dieti yapıyosunuz ama et ağırlığı var hepside ızgara nasıl yapıyosunz ızgarayı hergün ve et almak sorun olmuyomu alternatif varmı cewap lütfen

et ağırlığı diye bişey yok canım çoğu gıda sebest..bunu dukanla karıştırmayın lütfen..baklagiller sebzeler..ızgara değil haşlama ve fırın da alternatif..yada yemeklerin içinde..

Diyetisyenlere gidip para dokmeyecegiz cunku,ya da kolesterol ve seker ilaclari kullanmayacagiz,dukanla ayni kefeye koyanlar ise karatayin k sindan haberleri yok

evde ne pisiyorsa yasaklilar disinda onu yiyoruz,etli veya zeytinyagli baklagiller ve tum sebze yemekleri,corbalar,cig kuru yemisler,peynir,yumurta,zeytin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…