Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

lahana işini ben yarım bıraktım yaww..dayanamadım..ben yine 2-3 gün protein diyorum canım..

valla canim ben bugun alisveriste lahana da aldim her ihtimale karsi .. ama protein de candir ... insallah kismet olursa sali carsamba persembe

valla canim ben bugun alisveriste lahana da aldim her ihtimale karsi .. ama protein de candir ... insallah kismet olursa sali carsamba persembe

canım ben yarın başlıyom proteine..kızlarla biz sıkıyönetim ilan ettik..sende katılırsın dedim ben..kaçamak yapanı zopalıycaz yarından itibaren

canım ben yarın başlıyom proteine..kızlarla biz sıkıyönetim ilan ettik..sende katılırsın dedim ben..kaçamak yapanı zopalıycaz yarından itibaren

Ben de 0 kaçamaklı tam Karatay yapacağım inşallah

eline saglik canim liste cok guzel olmus .. birinci olan arkadasimiz da tebrik eder basarilarinin devamini dilerim

kızlar hepinize iyi geceler bol leptinler.yarın yeni bir başlangıca uyanalım..kaçamaksız..

sersum kaçar..

ah maricim az once kotu bir supriz ile karsilastim... yani ozel gunumdeyim .. yarin baslamak isterdim ama galiba biraz zor canim ben ozel gunum sona erdiginde protein yapsam daha iyi .. kocis hepden deli olmasin hem ozel gun stresi hem protein adamcagiz kaldiramaz mari ona bu iskenceyi yapmayayim ama pazar gunu belki ????????????? olabilir

bekle canım bitmesini..hadi geçmiş olsun marii

Kızlar protein ağırlıklı beslenırken neleri tüketmeliyiz? Ve bunu haftada 1 kaç kez yapmalı mıyız?

merhaba benim kilo problemim kalmadı çok şükür.umarım hepiniz istediğiniz kiloya kavuşursunuz.ancak canan karatay ın ideal kilonun nasıl hesaplanması konusunda bir yazısına rastlamadım.karatay diyetinde ideal kilo nasıl hesaplanıyor?çok teşekkürler şimdiden

iyi geceler arkadaşlar listenize baktım eskilerden pek kimse kalmamış sanırım gülde yok gülün son halinden beni haberdar edermisiniz

Gul ara ara geliyor,toplam 61.5 kilo verdi,su anda 58.5 kilo

Ideal kilonuza geldiginizde kilo vermezsiniz diyor Canan Hoca

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…