lahana işini ben yarım bıraktım yaww..dayanamadım..ben yine 2-3 gün protein diyorum canım..
valla canim ben bugun alisveriste lahana da aldim her ihtimale karsi .. ama protein de candir ... insallah kismet olursa sali carsamba persembe
canım ben yarın başlıyom proteine..kızlarla biz sıkıyönetim ilan ettik. .sende katılırsın dedim ben. .kaçamak yapanı zopalıycaz yarından itibaren
valla canim ben bugun alisveriste lahana da aldim her ihtimale karsi .. ama protein de candir ... insallah kismet olursa sali carsamba persembe
Koca bir bardak ayran içtim şimdi, az midem kazındıydı
Sevgili Karatay Çıtırları.......
adigegupse: % 1,54
Meleksin : % 0,42
Özlemkartal: % 0,22
sebnemguducu: % 0,15
Sivasın gülü: % 0,13
topalpire: % 0
birdy: % 0
fbmy8785: % 0,14
ficans: % 0,29
sersum: % 0,63
iyiniyetli: %0,91
Kanael: %1,14
Bruxelles: %1,49
NuruDilara: %2,75
inşşallah kimseyi atlamamışımdır...
kilo verenleri tebrik ediyorum.
+++ lar inşallah olmaz önümüzdeki hafta....
ah maricim az once kotu bir supriz ile karsilastim... yani ozel gunumdeyim .. yarin baslamak isterdim ama galiba biraz zor canim ben ozel gunum sona erdiginde protein yapsam daha iyi .. kocis hepden deli olmasin hem ozel gun stresi hem protein adamcagiz kaldiramaz maricanım ben yarın başlıyom proteine..kızlarla biz sıkıyönetim ilan ettik. .sende katılırsın dedim ben. .kaçamak yapanı zopalıycaz yarından itibaren
canım ben yarın başlıyom proteine..kızlarla biz sıkıyönetim ilan ettik. .sende katılırsın dedim ben. .kaçamak yapanı zopalıycaz yarından itibaren
Sersum, kaneel iyi geceler, bol leptinler
ah maricim az once kotu bir supriz ile karsilastim... yani ozel gunumdeyim .. yarin baslamak isterdim ama galiba biraz zor canim ben ozel gunum sona erdiginde protein yapsam daha iyi .. kocis hepden deli olmasin hem ozel gun stresi hem protein adamcagiz kaldiramaz mariona bu iskenceyi yapmayayim ama pazar gunu belki ????????????? olabilir
sanaa iyi geceler canim leptinin bol bol olsunnnnnkızlar hepinize iyi geceler bol leptinler.yarın yeni bir başlangıca uyanalım. .kaçamaksız..
sersum kaçar..
sanaa iyi geceler canim leptinin bol bol olsunnnnn
iyi geceler arkadaşlar listenize baktım eskilerden pek kimse kalmamış sanırım gülde yok gülün son halinden beni haberdar edermisiniz
merhaba benim kilo problemim kalmadı çok şükür.umarım hepiniz istediğiniz kiloya kavuşursunuz.ancak canan karatay ın ideal kilonun nasıl hesaplanması konusunda bir yazısına rastlamadım.karatay diyetinde ideal kilo nasıl hesaplanıyor?çok teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?