Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kizlar gunaydin.....

Ins.herkese iyi haftasonlari diliyorum......sIkI yonetim ilan edilmis hadi bakalim hayirlisi....

Sadece askim. Ngunaydin canim sen nasilsin nasil gidiyor.bu siralar cok takip edemedim.nisanlinin yanina gittin galiba nasil gecti?.....

Son düzenleme:
Sanada günaydın ramaskacım mis kokulu kızın nasıl? Sen nasılsın? Herşey yolundadır umarım

Canim sanada gunaydin yeni gordum geldigini....canim simdilik sukur iyi benim yanimda.suan cirkin ordek yavrum uyuyor.pazartesi yi bekliyoruz testler ins.iyi cikarsa evimize gidicez....

Senin kackilo vermen lazim nasil gidiyor canim.....bu siralar cok takip edemedim.zaten biraz da dalgindim okudugumuda unutuyordum....

Nurudilara canim liste icinde ellerine saglik....

Adigupse canim sana da iyi yolculuklar sinavda basarilar.....

Iyiniyetlim tayin stresi baslamis galiba.ins.hayirlisi olur.ins.kalbinizden gecen yer olur.allah kalbinize gore versin....

Leylakim canim arkadasin dedigi gibi iyice sosyallestin bu gidisle komsunla annenden vakit bize bulamiycaksingaliba...saka bir yana senin adina cok seviniyorum....ayri gecirdigin zamanin acisini cikart canim....

Papadiya canim sana soyledim sen benim yanima gel baska turlu misafirlerden kurtulus yok.....

günaydin arkadaslar,

dünki menümü paylasmadim henüz:

sabah: kasarli yumurta, beyaz peynir, salatalik, domates, pastirma, 1 kasik keten tohumu

ögle: bir bardak süt

aksam: yine balik ve sebze, salata, yogurt

spor yine yok :2:
su: 2 litrr

merhaba arkadaslar,herkese iyi haftasonlari diliyorum.2 gündür giremedim,teknik sorunlardan dolayi (Henüz listeye bakmadim ama kilo verenleri tebrik ediyorum,insallah veremeyen yoktur varsa da haftaya misli misli verirler insallah.Ben tartilmadim dün ve de demir ilaclarim bitene kadar tartilmayi düsünmüyorum.Vermedigimi hissediyorum ama sanirim almadimda,kiyafetlerim herzamanki gibi cünkü.
Yediklerime gelince

Persembe:sabah klasik kahvalti,kan portakali,omega 3,kuruyemis,demir ilaci,antioksidan
ögle:köfteli pirasa
ara:filtre kahve
aksam:yine köfteli pirasa

Cuma:kalsik kahvalti,kan portakali,omega3,kuruyemis,antioksidan ve demir ilacim
ögle:tereyagina kirilmis 2 yumurta,1 kase ketentohumlu yogurt,peynir,kuruyemis
ara:sütlü filtre kahve
aksam:etli nohut,yogurt,salata

bugün sabah ise yine klasik kahvaltimi ettim,kuruyemis,Omega3,antioksidan ve demir ilacimi da aldim.

öglen icin yine etli nohutum var ama aksami bilemiyorum.

herkese keyifli vakitler ,görüsmek üzere

bende katılmak ıstıyorum epey arastırdım ve sonunda karatay diyetinde karar kıldım bugun de bu foruma baktım ve burdakı paylasımların cok yardımı olacagına ınanıyorum bırakmadan ıstıkrarlı bır sekılde kılo vermelıyım

Gunaydin arkadaslar dun disarda oldugum icin aksam I paylasamadim
Dun aksam bir Kase mercimek corbasi 2 kasik bulgur pilavi 4 kasik fasulye 4-5 incir dayanamadim 8 Gibi bir bardak Şalgam ictim
10 Gibi de sekersiz Turk kahvesi

Bugun Sabah 2 haslanmis yumurta 4 hurma 3 incir 2 kayisi (cok mu olmus ne ) 1 cay bardagindan az badem fistik ceviz 6 tane de Zeytin maydanoz ve dere otu

cok haklısın canım hem ıremsuyuda koklarım bol bol

kahvaltım

2 yumurta
zeytın,peynır
yogurt,cevız
tb.ekmegı(x)
cay,tkahvesı
rezene çayı

hepımız ıcın bol ıradelı sıfır kacamaklı bır haftasonu dılıyorum

Bugün protein yapmaya karar verdim..

Kahvaltım (12.00)

Önce 1 bardak ılık su
3 yumurta ile yapılmış kaşarlı omlet
(Birazını kızım yedi)
Lor peyniri
Az ezine peyniri
Form çayı

Şekersiz Türk kahvesi içicem

Akşam ( şimdiden ayarladım)

fırında patatesli kaşarlı köfte
(Patateslerini kızım yer)
Yoğurt
Ayran

MRB arkadaşlar... ya bu diyet bana hiç kilo verdirmez gibi geliyoo bol bol yemek var??? ya bu diyetle cok kilo vern arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz lütfen. şimdiden tskler

önemli olan almamak canım..sonra yine katılırsın listeye.sen iyileşene kadar böyle devam et..
ramaskam hayırlısıyla pazartesi kızınla beraber kavuşacaksınız evinize..Allaha emanetsiniz
kahvaltım

2 yumurta
zeytın,peynır
yogurt,cevız
tb.ekmegı(x)
cay,tkahvesı
rezene çayı

hepımız ıcın bol ıradelı sıfır kacamaklı bır haftasonu dılıyorum

afiyet olsun bebişim..

sabah

yumurta salatası
peynir
ev sucuğu
çay çayy

hepimize kaçamaksız bir hafta sonu dilerim... tatilimin son 2 günü benim de:18::18::18: 2 eleman geldi diye sevinirken 2 tanesinin de tayini çıktı..yani ben yine tam gün çalışmaca

öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar

sabahın köründe kalkıp oglumu yüzmeye götürdüm evden çıkmadan kahvaltı yapamadım ama kuruyemişimi yedim allahtan pazar günleri eşim götürüyor yüzmeye yoksa ne yaparım bilemiyorum eve gelince 13.00 klasik karatay kahvaltımı yaptım tersim döndü düzenim altüst oldu yaaa..iş güç yemek beni bekler....

inşallah canım..

çok çabuk bitti valla..dün yine kar yağdı ama bugün yumuşadı hava..inşallah çok yağmaz bundan sonra işe gitmek çok zor oluyor çünkü:26::26:

Evet rahat oldugumuz zaman zaman çok hızlı geçiyor. nişanlımın yanınada benim için de öyleydi. inşallah yagmaz canım. hayırlısı artık.

Sağol canımcım, kilo dışında iyiyim

Kilolarda gider artık. bende artıdayım bu hafta urfada 1 kilo almışım yahu

döndüm kıss döndüm

:86::86::86:

Bende bende

düğün tarihini belirlemişsiniz hayırlı olsun canım

sağol canımbamyayı yanımda getirdim öğlen yicem yoğurtlaben çok severimbizim de çocuklar asla yemez

aynen canım 30 Haziran benim memleketim 6 Temmuz onun

bu arada ben bamya sevemiyorum yavv

Hoşgeldin canım bol iradeli bol leptinli günler..

Oyy oyyy ismide çok güzelmiş canım benım. inşallah sağlıkla evinize gidersiniz

Bana da lazım o kaçamaksız günlerden.. 1 kilo aldım geldim off. her yerde herkes ye ye ye . nişanlım desen kurumuşsun diye tutturdu. diyet tok falan diyor. ama allah kerim. Ama sıkı yönetim banada şart

Bende size katılıyorum annemm..

Günaydım canım benim. Gittim geldim nişanlımın yanına. düğün tarihi belirledik. eşya henüz almadık. 1 aya kalmaz alırız herhalde Allah Kerim. Okula 18 inde başlıcam. 1 hafta daha tatilim var anlayacagın. kısmet.

Sen iyisin demi canım. moralin yerinde olsun. dualarımız seninle canımcım..

Karatayima bugün dönerim diye düşüüyordum ama kardeşim ve yengemin gazabına ugradım. kardeşim fırında patates. yengemde börek. bugün yattı anlayacagınız. urfa da zaten karatay hak getire. Şuan dan itibaren karataya devam 142 gün sonra gelinlik giycem benn

Sersum noldu protein günü. Sonraya mı erteledin? :) yumurta salatasında yeşillik varmı bilmiyorum gerçi ama sanki protein yapmıyorsun gibi geldi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…