Kizlar gunaydin.....
Sanada günaydın ramaskacımmis kokulu kızın nasıl? Sen nasılsın? Herşey yolundadır umarım
cok haklısın canım hem ıremsuyuda koklarım bol bolNurudilara canim liste icinde ellerine saglik....
Adigupse canim sana da iyi yolculuklar sinavda basarilar.....
Iyiniyetlim tayin stresi baslamis galiba.ins.hayirlisi olur.ins.kalbinizden gecen yer olur.allah kalbinize gore versin....
Leylakim canim arkadasin dedigi gibi iyice sosyallestin bu gidisle komsunla annenden vakit bize bulamiycaksingaliba...saka bir yana senin adina cok seviniyorum....ayri gecirdigin zamanin acisini cikart canim....
Papadiya canim sana soyledim sen benim yanima gel baska turlu misafirlerden kurtulus yok.....
önemli olan almamak canım..merhaba arkadaslar,herkese iyi haftasonlari diliyorum.2 gündür giremedim,teknik sorunlardan dolayi(Henüz listeye bakmadim ama kilo verenleri tebrik ediyorum,insallah veremeyen yoktur varsa da haftaya misli misli verirler insallah.Ben tartilmadim dün ve de demir ilaclarim bitene kadar tartilmayi düsünmüyorum.Vermedigimi hissediyorum ama sanirim almadimda,kiyafetlerim herzamanki gibi cünkü.
Yediklerime gelince
Persembe:sabah klasik kahvalti,kan portakali,omega 3,kuruyemis,demir ilaci,antioksidan
ögle:köfteli pirasa
ara:filtre kahve
aksam:yine köfteli pirasa
Cuma:kalsik kahvalti,kan portakali,omega3,kuruyemis,antioksidan ve demir ilacim
ögle:tereyagina kirilmis 2 yumurta,1 kase ketentohumlu yogurt,peynir,kuruyemis
ara:sütlü filtre kahve
aksam:etli nohut,yogurt,salata
bugün sabah ise yine klasik kahvaltimi ettim,kuruyemis,Omega3,antioksidan ve demir ilacimi da aldim.
öglen icin yine etli nohutum var ama aksami bilemiyorum.
herkese keyifli vakitler ,görüsmek üzere
ramaskam hayırlısıyla pazartesi kızınla beraber kavuşacaksınız evinize..Allaha emanetsinizKizlar gunaydin.....
Ins.herkese iyi haftasonlari diliyorum......sIkI yonetim ilan edilmis hadi bakalim hayirlisi....
Sadece askim. Ngunaydin canim sen nasilsin nasil gidiyor.bu siralar cok takip edemedim.nisanlinin yanina gittin galiba nasil gecti?.....
kahvaltım
2 yumurta
zeytın,peynır
yogurt,cevız
tb.ekmegı(x)
cay,tkahvesı
rezene çayı
hepımız ıcın bol ıradelı sıfır kacamaklı bır haftasonu dılıyorum
inşallah canım..
çok çabuk bitti valla..dün yine kar yağdı ama bugün yumuşadı hava. .inşallah çok yağmaz bundan sonra işe gitmek çok zor oluyor çünkü:26::26:
Sağol canımcım, kilo dışında iyiyim
döndüm kıss döndüm
:86::86::86:
düğün tarihini belirlemişsiniz hayırlı olsun canım
sağol canımbamyayı yanımda getirdim öğlen yicem yoğurtla ben çok severim bizim de çocuklar asla yemez
meraba arkadaşlar bikaç haftadır birinci sayfadan başlayarak okumaya başladım yazdıklarınızı ama sonra vazgeçtim sondan başladım hatta gül63 nickli üyenin verdiği kiloları okuyunca hemen üye oldum çok çok tebrik ediyorum kendisini ve kilosunu korumasını diliyorum canı gönülden. ben kitapları okumuştum ama çook uygulayamamıştım bi aydır uyguluyorum ve 4 kilo verdim hedefim en az 40 kilo. ilk sayfalarda hep bi kilo 3 kilo vardı son sayfalarda baya artmış verilen kilolar gerçekten tebrik ediyorumve bende istiyorum:) site ve forum hakkında hiçbirşey bilmiyorum işte dediğim gibi hoşgeldim:)
Kizlar kilo verenleri tebrik ediyorum .....artida olan arkadaslarda ins.onumuzdeki hafta telafi ederler onumuze bakalim.....
Kanelcim bogazlarin agriyormus gecmis olsun canim....
Sersum canim elin yanmis gecmis olsun.simdi ins.daha iyidir....
Biraz once ilk kez cirkin ordek yavrumu emzirdim.simdi uyuyor....
Tesekkur ederim canim sagol..
artik artilari gorduk onumuze bakacagimiza birazcik hareket edip kacamak yapmamaya gayret etmeliyiz subat mart derken aha da geldi yaz dugun nisan tatil mevsimi .. azim , sabir , gayret lazim ... birazcik gayret etmeliyiz insallah
evet kızlar..bugünden tezi yok dayak serbest..sıkıyönetim ilan edilmiştir sanırım kaneel de katılır..birbirimizin menülerini denetleyelim . .ama önce irademize hakim olalım. .ben vallaa çookkk saldım çok...
Kizlar gunaydin.....
Ins.herkese iyi haftasonlari diliyorum......sIkI yonetim ilan edilmis hadi bakalim hayirlisi....
Sadece askim. Ngunaydin canim sen nasilsin nasil gidiyor.bu siralar cok takip edemedim.nisanlinin yanina gittin galiba nasil gecti?.....
sabah
yumurta salatası
peynir
ev sucuğu
çay çayy
hepimize kaçamaksız bir hafta sonu dilerim...tatilimin son 2 günü benim de:18::18::18: 2 eleman geldi diye sevinirken 2 tanesinin de tayini çıktı..yani ben yine tam gün çalışmaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?