Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kahvaltım

2 yumurta
zeytın,peynır
yogurt,cevız
tb.ekmegı(x)
cay,tkahvesı
rezene çayı

hepımız ıcın bol ıradelı sıfır kacamaklı bır haftasonu dılıyorum

güzeldileklerin için çok geç:26:

yiyom işte ben
ama bişideniyorum: lahana suyu ve limon bütün günahları siliyo muuuu silmiyo mu onu deniyorum

Evet rahat oldugumuz zaman zaman çok hızlı geçiyor. nişanlımın yanınada benim için de öyleydi. inşallah yagmaz canım. hayırlısı artık.

Bende size katılıyorum annemm..
hadi hayırlısı ben başladım sıkıyönetime ..uymayana zopa var..ama bence sen sıkıyönetime okula dönünce başla annenlerin yanında da zor olur gibime geliyor..:26:

Sersum noldu protein günü. Sonraya mı erteledin? :) yumurta salatasında yeşillik varmı bilmiyorum gerçi ama sanki protein yapmıyorsun gibi geldi:)

protein yapıyorum canım..yumurta salatası dediğim haşlanmış yumurta bol baharat üstüne limon ve zeytinyağı..biz kahvaltıda öyle yaparız..yeşillik yok yanii

Kizlar iyi aksamlar birsey sormak istiyorum....dijital tarti almayi dusunuyorum....ama mesela tartildim sonra bir bardak su ictim sonra tekrar tartildigimda bir bardak ictigim suyu .50 gr.fazla gosteriyormu yani hassasmi veya kullandiginiz dijital tartidan memnunmusunuz...ins.anlatabilmisimdir.....

Ben kizimi kucagimi alip tartmak icin istiyorum acikcasi....

protein yapıyorum canım..yumurta salatası dediğim haşlanmış yumurta bol baharat üstüne limon ve zeytinyağı..biz kahvaltıda öyle yaparız..yeşillik yok yanii[/QUOTE]

Oo süper ozaman

ben lahana suyuna 1 hafta dayandım hiç bişey de fark etmedi yawww

Canim bildigim kadariyla lahana odem atiyor.acaba vucudunda odem mi yoktu....adet doneminden sonrami yapmak lazim acaba.....hatirladigim kadariyla nurudilara iyi sonuc almisti....

Ben cok onceden denemistim 1-2 kilo vermistim hatirladigim kadariyla....

ramaska o kadar hassas bi tartı bulman zor.
daha önce arzum vento vardı şimdi voitin dijital tartısı var 200 grama duyarlılar. bi de 250 milyonluk omronun vücut analiziyapan cihazını aldım o bile 100 grama duyarlı. Sağlık ocaklarındaki o mekanik tartılar 50grama duyarlı oluyor.şimdiye kadar dijital de 50 grama duyarlı görmedim, ürün özellikleri kısmını internetten okuyabilirsin alacağın cihazın , muhakkak yazar kaç grama duyarlı olduğu

sebzeler kanı alkali yapıyormuş bu sayede kilo veriliyormuş. alkali meselesi aklıma yattı ama lahana suyu içmek çok zor, yemeğini yemeyi tercih ederimzaten suyunu içmek tembeller için

Canim cok sagol.bende ne kadar duyarli onu merak etmistim.....ins.hayirlisiyla cikiyim markalari arastiriyim canim internetten....

Merhaba guzel karatay kizlari

Nasilsiniz??

Malum cumatesi benim tatil gunumun tembelligi .. ozel gunumun huysuzlugu derken buraya gelmem bu saati buldu ..

sabah kahvaltimi gec yaptim guzel ve klsik karatay kahvaltisiydi ..

1 saat yurudum geldim ..

birazdan aksam yemegini hazirlayacagim bugun yemek yapmadim cunku cok karnim agriyor ..lahmacun salata ve biraz belki yumurtali kavurma yada bi cabuk fasulyeli meksika yemegi deneyecegim optum sizleri .. aksama gorusuruz...

kızlar ben niye buraya gelmiştim
25 dakika trambolin egzerszi yaptım demeye gelmiştimevet

sizin de canınız spor yapmak çektiyse youtube ' zumba don omar kuduro' yazın kudurun:)

valla ben bi tuhafım canım biliyorsun..belki bende işe yaramamıştır..
Oo süper ozaman

Son düzenleme:
merhabalar bayanlar.. bu karatay diyeti uzun zamandır gözüme çarpıyor. fazlam pek yok ama kalçalarım ve ufak göbeğim var. ayrıca sağlıklı yaşamak fikri bana cazip geldi biraz da vücudumda birikmiş yağları düzene sokmak isterim, 1.69-1.71 civarı boyum, kilom 65+ (uzun zamandır tartılmadım...) ve yaşım 18. yalnız sorunum şu, ben bir AB ülkesinde yaşıyorum ve burda kitabı nasıl satın alabilirim? satın alabileceğim bir site var mı?? lütfen yardımcı olun bana :)

Son düzenleme:
öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar

iyidir bebeemm..sen nasılsın ..misafir yok de mi..

ben 2 gün proteine karar verdim bakalım cuma ya kadar noolcak..

ben de ıyıyım canım mısafırlerı dun gonderdım bugun yarın kımse olmıycak ınsaallahproteının kolay gelsın ben kahvaltıdatam karatay yaptım fakat bıraz once kendı yaptıgım sıcacık acmalara dayanamadım maalesefleylakım naaptı acep gırmıyo bu ara hıc..bu mısafırlıklerde onun karatayına darbe vurmasa barı

insan yapınca o mis gibi kokuya dayanamıyor yaa...evet leylak da misafirden kaldıramıyor başını..hoşgeldinler bitene kadar bakalım noolcak:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…