kahvaltım
2 yumurta
zeytın,peynır
yogurt,cevız
tb.ekmegı(x)
cay,tkahvesı
rezene çayı
hepımız ıcın bol ıradelı sıfır kacamaklı bır haftasonu dılıyorum
hadi hayırlısı ben başladım sıkıyönetime .Evet rahat oldugumuz zaman zaman çok hızlı geçiyor. nişanlımın yanınada benim için de öyleydi. inşallah yagmaz canım. hayırlısı artık.
Bende size katılıyorum annemm..
Karatayima bugün dönerim diye düşüüyordum ama kardeşim ve yengemin gazabına ugradım. kardeşim fırında patates. yengemde börek. bugün yattı anlayacagınız. urfa da zaten karatay hak getire. Şuan dan itibaren karataya devam142 gün sonra gelinlik giycem benn
Sersum noldu protein günü. Sonraya mı erteledin? :) yumurta salatasında yeşillik varmı bilmiyorum gerçi ama sanki protein yapmıyorsun gibi geldi:)
güzeldileklerin için çok geç:26:
yiyom işte ben
ama bişideniyorum: lahana suyu ve limon bütün günahları siliyo muuuu silmiyo mu onu deniyorum
ben lahana suyuna 1 hafta dayandım hiç bişey de fark etmedi yawww
Kizlar iyi aksamlar birsey sormak istiyorum....dijital tarti almayi dusunuyorum....ama mesela tartildim sonra bir bardak su ictim sonra tekrar tartildigimda bir bardak ictigim suyu .50 gr.fazla gosteriyormu yani hassasmi veya kullandiginiz dijital tartidan memnunmusunuz...ins.anlatabilmisimdir.....
Ben kizimi kucagimi alip tartmak icin istiyorum acikcasi....
Canim bildigim kadariyla lahana odem atiyor.acaba vucudunda odem mi yoktu....adet doneminden sonrami yapmak lazim acaba.....hatirladigim kadariyla nurudilara iyi sonuc almisti....
Ben cok onceden denemistim 1-2 kilo vermistim hatirladigim kadariyla....
ramaska o kadar hassas bi tartı bulman zor.
daha önce arzum vento vardı şimdi voitin dijital tartısı var 200 grama duyarlılar. bi de 250 milyonluk omronun vücut analiziyapan cihazını aldım o bile 100 grama duyarlı. Sağlık ocaklarındaki o mekanik tartılar 50grama duyarlı oluyor.şimdiye kadar dijital de 50 grama duyarlı görmedim, ürün özellikleri kısmını internetten okuyabilirsin alacağın cihazın , muhakkak yazar kaç grama duyarlı olduğu
valla ben bi tuhafım canım biliyorsun.Canim bildigim kadariyla lahana odem atiyor.acaba vucudunda odem mi yoktu....adet doneminden sonrami yapmak lazim acaba.....hatirladigim kadariyla nurudilara iyi sonuc almisti....
Ben cok onceden denemistim 1-2 kilo vermistim hatirladigim kadariyla....
Oo süper ozaman
sersumum naber canım nasıl gıdıyor
iyidir bebeemm..sen nasılsın ..misafir yok de mi..
ben 2 gün proteine karar verdim bakalım cuma ya kadar noolcak..
ben de ıyıyım canım mısafırlerı dun gonderdım bugun yarın kımse olmıycak ınsaallahproteının kolay gelsın ben kahvaltıdatam karatay yaptım fakat bıraz once kendı yaptıgım sıcacık acmalara dayanamadım maalesef leylakım naaptı acep gırmıyo bu ara hıc..bu mısafırlıklerde onun karatayına darbe vurmasa barı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?