Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

slm kızlar..
yazmıyorum dıye sızı takıp etmıyor degılım..halen ıskenderundayım..
yarın karamana donuyorum..
pazartesınden ıtıbaren menu bıldırımlerımle sızınleyım..
bu arada ramaska nasılsın,bebegın nasıl..optum..

Canım ellerinize sağlık Bu diyetle dünyam değişti 47 kg olursam bile devam ederim bildirimlere.

Listeye girmişim

ben yazi tipimi herzaman buradan ayarlamak zorundamiyim ? kullanici kontrol panelinden yaptim fakat hala kirmizi buyuk yazamiyorum illaki her seferinde ben bu konuya cevap ver bolunden mi secmem mi gerekiyor ???

Pro üye olmayanlar maalesef her seferinde ayarlamak zorunda

herkese iyi akşamlarbugün eşimle yürüyüşe çıktık tam 4 saat yürümüşüzher yere yürüyerek gittik ama sonunda pestilimiz çıktı

İyi akşamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar,dunku menum ...... 1.ogun(sabah): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (13 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün (aksam)Patlıcan yemeği ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında tokum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıyeç tk olmama ragmen yedım.)I

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahanadahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum. Ayran ya da sut ıcıyorum.

Son düzenleme:
ıyı aksamlar kızlar
bugun evde bıraz temızlık yapıyım dedım bır tarfatan cocuk bırtaraftan temızlık derken cok yorulmusum sımdı dusumu aldım oglumu uyuttum daha yenı oturdum
bugunku menumu verıyım
sabah karatay kahfaltısı

ıkındın :bol yesıllıklı kısır+ brokolı haslama
aksam : turk kahvesı

Önce sonra fotğrafı ekledin mi hiç gül :26::26::26: Harikasın

selm kızlar uzun zamandır yazamadım grip oldum ilaçlar felan benim ağır geçiyor bende grip neyse karatay dıyetını uygulmkta zorluk çekıyorum ama olsun azımlıyım en azından akşmları yememeye özen gösterıyorum bugnku yedklerım kahvaltada ekmek yasak ama bı dılım yemekten vazgecemıyorum ikındıde paça çorbası yedım yanında lahana sarması daha sonra çay yanında vazgecemdım bisküvi aksama doğru iki kivi sonrasında cekırdek yedım çekırdek yasakmı bılmıyorum ? akşamda cay içtim bidem bıraz karışık ilaçlarında etkısı var dun tartıldım 200 gram vermışım bu yedıklerımle nasıl verdım bende anlamadım kilom şuan 67.6 iki kilo versem yeter ya :)

Çok sevındım iyi olmanıza.. Pzts de güzel haberlerı alıp evınıze gitmenızı dılıyorum canım

Benım 5 kg vermem lazım! Ama çok gaza gelırsem 8 de olabılır:)) 58 kıloyum şu an

mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bu diyeti yapmaya da yeni başladım
foruma yazdıklarınızı okumak istedim ama çok fazla sayfa oluşmuş size bir kaç soru sormam
lazım 12 gündür bu diyeti yapıyorum ve 1.5 kilo verdim henüz spora başlamadım
12 günde 2 bardak nescafe içtim, bu günde bir aile dostumuz cok ısrar etti kıramayıp
1 tane börek yedim diyeti bozmuş sayılırmıyım nedersiniz ama asıl sormak istediğim bulgur pilavı ve
dövme pilavı kesinlikle yenmemeli mi bide su omega3 ü mutlaka almam gerek mi

iyi geceler kızlar

kahvaltı 12 de bitti

1 kase menemen
2 kk peynir
8 zeytin
4 ceviz-8-10 badem
2 kuru kayısı

akşam 17.30 da bitti

4 iri köfte
salata-piyaz
1 bardak ayran

alışveriş merkezinde dolaştık bugün yorgunum yatıyorum,herkese bol leptinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…