Listeye girmişim
Pro üye olmayanlar maalesef her seferinde ayarlamak zorunda
günaydın arkadaşlarGunaydin Kizlar hepinize Bol leptinli gunler diliyorum erisin yaglarimiz artik
Kahvaltim
2 yumurta 3 kayisi 3 hurma 3 incir 5 Zeytin bir cay bardagi ceviz badem fistik ve cay
Canim tavsiyelerin icin tesekkurler.deniycem. Ins....herkese iyi geceler.....
Sersum canim senin tatilde bitiyor....pazartesi mi mesAi var...???.
Ben kactim
kızlar kilo verme çizelgesinde hareket nasıl saglanıo acaba ?
merhaba arkadaşlar bende karatay diyeti yapmak istiyorum kitabınımı aldınız nette listeler var onlardanmı yaptınız benim 25 kilo vermem gerek,yor mümkünmü ?
olmuş çizelgen..inşallah istediğin kilona kavuşursun..
burada var 25 kilo verenler..sen de verirsin..yeter ki başla karatay a...
Cok sagolun kizlar iyi dilekleriniz ve dualariniz icin....canim isim konusunda kararsizdik 3-4 isim vardi karar verememistik.doktor kalbinde problem var deyince o psikolojiyle insan hicbirsey dusunemiyor....sonra dokuman icin ismini sordular bizde iremsu koyduk....buyuk kizimin adida elifsude....isimde fena degil zaten kizimida kucagima alinca icime sindi.....
Tek istedigim saglikli olsun yeter.....cirkin ordek yavrum benim.....
herkese iyi akşamlarbugün eşimle yürüyüşe çıktık tam 4 saat yürümüşüz her yere yürüyerek gittik ama sonunda pestilimiz çıktı
AYVA ÇEKİRDEĞİ KREMİ
Ayva çekirdeği ile kusursuz bir cilt
7-8 tane ayvanın çekirdeklerini çıkartıp 1/2 çay bardağı ılık suda, ağzı açık şekilde 1 gün bekletin. Jölemsi kıvama gelince yüz, boyun bölgesine sürün ve 20 dakika cildinizde bekletin. Cildinizdeki lekelerin yok olduğunu ve cildinizin sıkılaştığını göreceksiniz. Ayrıca, eğer hassas bir cilde sahipseniz ve cilt bakım ürünlerine döktüğünüz paralarının cildinize herhangi bir geri dönüşümü olmadıysa, doğallıktan yanaysanız bu maskeyi kullanmalısınız. Ayva çekirdeği maskesi ile aknelerinizdeki belirgin düşüşe şahit olacaksınız.
Su yerine gülsuyu da sürebilirsiniz.
Emziren anneler; göğüsleriniz yara olduysa mutlaka ayva çekirdeği uygulayın. Akşam uygularsanız sabaha kadar göğüs yaralarınız geçecektir.
denemek lazım..:44::44:
insan yapınca o mis gibi kokuya dayanamıyor yaa...evet leylak da misafirden kaldıramıyor başını..hoşgeldinler bitene kadar bakalım noolcak:18::18::18:
merhaba arkadaşlar
nasılsınız..biz bugün ankaradan geldik evimize..
tatil bitti..
tatilde dikkat edemedim tabi yediklerime içtiklerime
bugün de abarttım...hazır kek çikolata gofret vs .çantama doldurmuştum ..çocukların canı isterse diye..ama gece yolculuğu yaptığımız için uyudular ...yemediler birşey..bende bugün evde onları oturdum yedim..2 gofret..2 kek..1 de çikolata yedim...
midem yanıyor simdi..ama çok canım istedi ..dayanamadım nedense...
yarın başlıyorum yeniden dikkat etmeye yediklerime..2 yumurtalı kahvaltımı özledim ....
fındık fıstığımı özledim..
tatilde ekmek de yedim , patateste yedim, pilavda ....
siz nasılsınız. herkes iyi mi ..
2 büyük bardak ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?