Güzel taktik canım, ben de yapayım, bu dediğini uzmanlar su için de söylüyor, susama ve açlık merkezi çok yakın olduğu için susayınca da bişeyler yeme isteği olabiliyormuş ve bu durumda su içmek de işe yarayabiliyormuş
Aynen ben de protein yapamam ama inşallah 0 kaçamak 3 öğün KaratayKaratay
Afiyet olsun canım
sağol canımaynen ben de,çok çok dikkat edicem artık...cumaya bolca - görmek istiyorum tartıda
İnşallah hep beraber görürüz canım, sen dışarıda da yürüyorsun bence bol --- görürsün canım, belki yarın ben de başlarım yürüyüşe çocuklar okula gidince bakalım
inşallah canımevet ben artık dışarda yürüyorum,bugün çok yağmur vardı yürüyemedim hala daha da yağıyo zaten yarın yürürüm artık
kesinlikle başla canım,yürüyüşü bırakınca kilolar çok çabuk geliyo malesef:105::105:
Benım adımın yanında 26 Nisan yazıyor. Bu neyin tarihi bilemedim :26:
Canim yarini dortgozle bekliyorum.birazcikta stres yaptim.12 gunoldu.artik evime gitmek istiyorum.dua ediyorum ins.testler iyi cikar ve hayirlisiyla evime donerim...
Bu gece uyuyabilirmiyim. Bilmiyorum........
Canim kizimin ameliyat olmasi gerek demisti doktor....daha sonra baska hastaneden uzman doktor getirtti hastane.testler yapildi doktor gerek yok dedi.serumu ve cihazlari cikarttilar kontrol altinda tuttular.sonrada benim odama getirdiler kizimi 2 gundur yanimda.yarin doktor gelip tekrar test yapacaklar.ins.iyi cikarsa bizi eve gonderecekler.dua ediyorum ins.ameliyata gerek kalmaz ve hayirlisiyla evimize gideriz diye canim....
Canim senin icinde degisiklik olmus.eglenmenize sevindim....
Bu arada iyi dileklerin ve dualariniz icin cok sagolun kizlar.allah razi olsun..... Hepinizin okuyorum mesajlarinizi.
Ben şöyle bir yöntem buldum: Mesela dün çok açtım. Ekşili ekmek nasıl güzel koktu anlatamam! Ben de kendi kendime dedim ki, yemeği yedikten yarım saat sonra hala canım istiyorsa, ekmekten ben de yiyeceğim. Bu yöntem çok işe yarıyor. Çoğu zaman karnım doyunca canım istemez oluyor. Hem de kendime yasak koymuşum gibi hissetmiyorum.
Okudum, okudum. Ben protein yapamam ama kaçamaksız 3 öğün yapacağım . Arz ederim!
deneyeceğim en kısa sürede canım..Canım ben yapıyorum, ayva yediğimde çekirdeklerini hemen ayırır, çay bardağına koyarım, yarısına kadar da su, jöle gibi olur o, sabah kalktığında yüz yıkama jeli olarak da kullanabilirsin,cilde güzel bir ışıltı veriyor
Yapınca dayanılmıyor, ben de oğlumun isteği üzerine sütlaç yaptım, ama yemeyeceğim, yaparken kokusu yetti bana
sana çantaGelsin çantalar bavullar...yarım karışık tost yedim.
10 gün gecikmeden sonra malum günümdeyim. Ve canım hiçbirşey yapmak hazırlamak yemek istemedi .
Bi tek tost cazip geldi
hoşgeldin bebeemmmMerhaba canlarım,
Cuma gecesi döndüm hamam tatilinden. 8 kadın, 13 çocuktuk. Çok eğlendim:)
Ctesi bavul boşalt, çamaşır yıka, saçını boyat, kayınvalideye git derken gece oldu...
Bugün de 14:30 da evden çıkıcam. Eşimin bir arkadaşı evleniyor. Biz gelin arabası olacakmışız. Sen de gel diye tutturdu. Açıkçası gelin arabası olmayı kabul etmesine çok şaşırdım. Çünkü arabası çok kıymetlidir. Utanmasa bize galoş giydirecek:) E, gelin arabası olunca neler olduğu da malum... O yüzden şaşırdım. O da dedi ki:" çocukken mahallede 1-2 çocukta bisiklet vardı. Bende yoktu. Beklerdim ki biri bana bisikletini verse de 1 tur atsam diye... Sadece Ali verirdi bisikletini" Yani arkadaşı ona bisikletini verdiği için, o da şimdi arabasını veriyor. Ben duygulandım dinlerken.
Dünkü menümü yazayım hemen:
Sabah: 3-4 tane zeytin, 1 avuç badem, 1 kalın dilim peynir.
Öğlen: 1 tabak mercimek çorbası, 1 avuç badem, 1 tabak patlıcan oturtma, 1 kase yoğurt
Akşam: 1 tabak boranı, 1 kase yoğurt (annem ekşili ekmek yapmış. Mayalı, çok güzel bir ekmek, tadına bile bakmadım valla)
Bu sabah: 5 kaşık Menemen, 4 zeytin, tulum peyniri, domates.
Sersum, iyiniyetlim, papadiya, leylak, birdy ve tüm arkadaşlar... Hepiniz iyisinizdir umarım.
Ramaska sanırım kızın ameliyat olmuş. Umarım iyidir. Henüz geçmişi okuma fırsatım olmadı. Yavaş yavaş okuyacağım inş.
Afiyet olsun canım
merak etme canım..güzel sonuçlar çıkacak inşallah.Canim yarini dortgozle bekliyorum.birazcikta stres yaptim.12 gunoldu.artik evime gitmek istiyorum.dua ediyorum ins.testler iyi cikar ve hayirlisiyla evime donerim...
Bu gece uyuyabilirmiyim. Bilmiyorum........
Ben şöyle bir yöntem buldum: Mesela dün çok açtım. Ekşili ekmek nasıl güzel koktu anlatamam! Ben de kendi kendime dedim ki, yemeği yedikten yarım saat sonra hala canım istiyorsa, ekmekten ben de yiyeceğim. Bu yöntem çok işe yarıyor. Çoğu zaman karnım doyunca canım istemez oluyor. Hem de kendime yasak koymuşum gibi hissetmiyorum.
Okudum, okudum. Ben protein yapamam ama kaçamaksız 3 öğün yapacağım . Arz ederim!
sağol canımaynen ben de,çok çok dikkat edicem artık...cumaya bolca - görmek istiyorum tartıda
geçmiş olsun canım.inşallah testleriniz iyi çıkar da ameliyata gerek kalmaz...
kızın kac yaşında canım...küçük mü?
leylak canım hoş geldin...yeni evine alışabildin mi??
ben öğlen yemeğinde mercimek çorbamı içtim..1 kuru kayısı yedim ..ama canım inanılmaz çikolata istedi..ve açık bir tane vardı ..ucundan azıcık ısırdım...hepsini yememek için kendimi zor tuttum..birkaç günde bünyem alışmış tatlıya..bu gün kriz gibiydi..
simdi çay demledim yeniden ,,ondan içiyorum..ve artık canım çikolata istemiyor..umarım daha da hiç istemez...
Merhaba Kizlar biraz erken oldu AMA yemegimi Yedim bir buyuk Kase mercimek corbasi ictim Bundan sonra yemek yemem AMA acikirsam kuru Yemiş Yerim belki simdi de yuruyuse çikiyorum :116: :116: :116:
Leylakcim sersumcum iyi dilekleriniz icin cok sagolun.....sersum canim tatilden sonra mesai yarin zor gelir diye dusunuyorum....kolay gelsin....
Papadiyam canim nasilsin...nasil gidiyor..
Benım adımın yanında 26 Nisan yazıyor. Bu neyin tarihi bilemedim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?