Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sağol canımaynen ben de,çok çok dikkat edicem artık...cumaya bolca - görmek istiyorum tartıda

sağol canımaynen ben de,çok çok dikkat edicem artık...cumaya bolca - görmek istiyorum tartıda

İnşallah hep beraber görürüz canım, sen dışarıda da yürüyorsun bence bol --- görürsün canım, belki yarın ben de başlarım yürüyüşe çocuklar okula gidince bakalım

İnşallah hep beraber görürüz canım, sen dışarıda da yürüyorsun bence bol --- görürsün canım, belki yarın ben de başlarım yürüyüşe çocuklar okula gidince bakalım

inşallah canımevet ben artık dışarda yürüyorum,bugün çok yağmur vardı yürüyemedim hala daha da yağıyo zatenyarın yürürüm artık
kesinlikle başla canım,yürüyüşü bırakınca kilolar çok çabuk geliyo malesef:105::105:

Kesinlikle haklısın canım,yürüyüş bırakınca biraz da kaçamaklar eklenince kilo almamız kaçınılmaz:18:

Benım adımın yanında 26 Nisan yazıyor. Bu neyin tarihi bilemedim :26:

Nerde yazıyor ben göremedim :26::26::26:

Canim yarini dortgozle bekliyorum.birazcikta stres yaptim.12 gunoldu.artik evime gitmek istiyorum.dua ediyorum ins.testler iyi cikar ve hayirlisiyla evime donerim...

Bu gece uyuyabilirmiyim. Bilmiyorum........

İnşallah hayırlısı ile evinize dönersiniz yarın ramaska

Sabah;
Tereyağlı omlet
Peynir
Zeytin
Bir tane küçük muz
Çeri domates
Kuruyemiş

Kahvaltı öncesi limonlu suyumu içtim...Şimdide omegalarımı alayım

geçmiş olsun canım.inşallah testleriniz iyi çıkar da ameliyata gerek kalmaz...

kızın kac yaşında canım...küçük mü?

leylak canım hoş geldin...yeni evine alışabildin mi??

ben öğlen yemeğinde mercimek çorbamı içtim..1 kuru kayısı yedim ..ama canım inanılmaz çikolata istedi..ve açık bir tane vardı ..ucundan azıcık ısırdım...hepsini yememek için kendimi zor tuttum..birkaç günde bünyem alışmış tatlıya..bu gün kriz gibiydi..

simdi çay demledim yeniden ,,ondan içiyorum..ve artık canım çikolata istemiyor..umarım daha da hiç istemez...

oya cığım ekşili ekmek nedir ..nasıl birşey ..ben de yapabilir miyim acaba...buralarda hiç duymadım da ekşili ekmek...

deneyeceğim en kısa sürede canım..

aferin sana sıkı yönetime uyana öpücük var çanta yok..

Gelsin çantalar bavullar...yarım karışık tost yedim.
10 gün gecikmeden sonra malum günümdeyim. Ve canım hiçbirşey yapmak hazırlamak yemek istemedi .
Bi tek tost cazip geldi
sana çanta bahane yok
hoşgeldin bebeemmm

ohh misler gibin kokmuşundur çok kir çıktı mı kıss

iyiyiz Allaha şükür..sıkıyönetim var duymuşun..ona göre

Afiyet olsun canım

Canim yarini dortgozle bekliyorum.birazcikta stres yaptim.12 gunoldu.artik evime gitmek istiyorum.dua ediyorum ins.testler iyi cikar ve hayirlisiyla evime donerim...

Bu gece uyuyabilirmiyim. Bilmiyorum........
merak etme canım..güzel sonuçlar çıkacak inşallah..dualarımızdasın

adınızın yanındaki tarihte liste yapacaksınız anlamına geliyor canım liste yapma tarihleri yani..

2. öğünüm belli yazıyım..

1 kaşık kadar arnavut ciğeri
3-4 kaşık tavuk sote
bol yoğurt ve maydanoz..

acıkmaya başladım ama ficansımın dediği gibi su içeyim de biraz daha sabredeyim 2. öğün için ..erken yersem acıkıyorum..:18::18:

Merhaba Kizlar biraz erken oldu AMA yemegimi Yedim bir buyuk Kase mercimek corbasi ictim Bundan sonra yemek yemem AMA acikirsam kuru Yemiş Yerim belki simdi de yuruyuse çikiyorum :116: :116: :116:

Cok sagol canim tesekkurler.yeni dogum yaptim kizim 10 gunluk.....

Merhaba Kizlar biraz erken oldu AMA yemegimi Yedim bir buyuk Kase mercimek corbasi ictim Bundan sonra yemek yemem AMA acikirsam kuru Yemiş Yerim belki simdi de yuruyuse çikiyorum :116: :116: :116:

Canim kuruyemis aksamlari pek tavsiye edilmiyor ama yinede sen bilirsin.sut kefir daha iyi olur sanki....

Leylakcim sersumcum iyi dilekleriniz icin cok sagolun.....sersum canim tatilden sonra mesai yarin zor gelir diye dusunuyorum....kolay gelsin....

Papadiyam canim nasilsin...nasil gidiyor..

Leylakcim sersumcum iyi dilekleriniz icin cok sagolun.....sersum canim tatilden sonra mesai yarin zor gelir diye dusunuyorum....kolay gelsin....

Papadiyam canim nasilsin...nasil gidiyor..

evet canım..ama kendimi dinlenmiş hissediyorum..bu da bişeydir değil mi

2. öğünümü yedim ama ilaveten 1 tabak kızılcık tarhanası yedim..ama canım sulu bişeyler istedi napiim..protein yarı protein oldu

slm kizlar..sabah mayasiz hamurdan gozleme yaptim bende yedim.ispanakli peynirli..simdide kisir yapip yiyecem ins..bol marul ayran esliginde:) herkese guzel bir hafta dilerim..izine gitmemize 5-6 hafta kaldi o zamana kadar 3 kilo versem super olucak..daha fazlasida kabulum:))daha dikkatli ve sporla birlikte devamdayim..bugun annemede bahsettim bu diyetten ama sekeri cok yuksek annemin..biraz cekindi o kadar ac kalmaya ama kesin karar almis ekmegi birakmis..

Bugün brunch'a gideceğimizi bildiğim için korkarak aldım tabağı ellime böreklere fılan dayanamıcam dıye ama korkulan olmadı ve yemedım :))
Kaşarlı omlet,zeytin, 3 brd çay bir kaç çeşit kaşar peyniri yedım ve sadece 2 çatal açma kestim onu yedım yasaklar listesınden :)
Kocam bıle şaşırdı :)) ne börek yedin nede açmayı bitirdin dedi bende kendımı tebrık ettım tabii
Öğlen 5-6 tane etli yaprak sarma yoğurtlu
Akşamda komşum bulgurdan bır salata yapmış getırdı onu yerim yanında bır avuç fındıkla...
Bugünü böyle geçirdim sayılır işte
tartı almayı unuttum sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…