Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sağol masalımm
vazgeçemezsin,tatlı isteğine birebir..
balık sonrası helva yerine bu tatlı süper oluyor...
son yaptığıma kuru incirde ekledim bakalım böle nası olmuşşş...
yazarım size

tatlım onu nasıl yapıyorsun ılk defa duydum sızlerden ogrenecegım cok seyler var

Iyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar........ 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye,2yumurta(kılo verınceye kadar yenılecek ya da bır muz tuketıyorum),15 tane zeytın(yumurta gıbı tok tutuyor ınsanı),1avuc beyaz peynır,1 cay bardagını dolduracak kadar cevız(ekmek yeRıne),2 marul yapragı,bır tutam nane,bır tutam maydanoz,bır cay kasıgı keten tohumu,bır tutam corek otu,bır bardak yesıl cay(normal cay demır eksıklıgıne neden oluyor yemekle tuketmıyorum,1,5 saat sonra cay ıcıyorum.),3kahverengı kuru kaysı,2 kuru erık,2 kuru ıncır.

sağol masalımm
vazgeçemezsin,tatlı isteğine birebir..
balık sonrası helva yerine bu tatlı süper oluyor...
son yaptığıma kuru incirde ekledim bakalım böle nası olmuşşş...
yazarım size

Kayısım kalmadı alayım da artık deneyeyim bir an önce famircim ya.

lesli yı ındırdım ses var görüntü yok famırcım
su leslıyı ındırmeden rahatca goruntusu ıle dırek seyredebılecegım bır yer
dısarı cıkmayayım dostlar...
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
Bak buradan yapabilirsin asmam..

Her zamanki gibi harika bir menü gül..
İlham kaynağımsın

Yesıl sebzelerde C vıtamını var,C vıtamını E vıtamını ıceren gıdalarla alındıgında zeytın,zeytınyagı gıbı cok guclu anlıoksıdan a donusuyor.

Eklentiler

• $a12kahvalt%C4%B1m.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 43

Kayısım kalmadı alayım da artık deneyeyim bir an önce famircim ya.

hurma
ceviz ve tarçın koyuyorum ben başka birşey yok içinde..
bugünküne kuru incirde koydum oda yakışmış tavsiye ederim.
hurmalar doğal olsun ama glikozlu olasın,üzeri parlak olmayacak

tatlım onu nasıl yapıyorsun ılk defa duydum sızlerden ogrenecegım cok seyler var

medine hurması,toz tarçın,kuru incir ve ceviz malzemeeler..
kuru meyveler ince ince doğranır yada robattan geçitilir,üzerine iri kıyılmış ceviz ve tarçın eklenir,ıslatmak için sadece biraz süt eklenir yoğurulur.
ceviz büyüklüğünde toplar yapılıp dolaba konur.
eritilmiş bitterle bulanabilir ama koymasanda oldukça lezzetliii.

hurma

robottamı cakıyosun bunların hepsını tatlım

sabah:2 yumurtadan omlet
2 küçük parça peynir
10 zeytin
ceviz-badem
domates
akşam:1 baget tavuk
1 kase patlıcan(tavukla bereber pişirdim)
1 kase yoğurt(ev yapımı)
1 dilim karpuz
avuç içi kadar üzüm
2 kaşık kadar nar...
ben bu hafta sanki kilo veremiyecekmişim gibi umutsuzlaştım...:97:neden bilmiyorum..:44:aslında kaçamakta yapmıyorum...yaptığım tek kaçamak meyve...

2. Öğün(ogle):1porsıyon patlıcanlı tencere kebabı,1 tutam nane,1yesıl bıber,bırkac zeytın,1/4sogan,1bardak ayran................. (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,4 fıncan Turk kahvesı

Spor: 6 saat ev ısı yaptım,bugun 15 dakıka yurudum(oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum ,yolda tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum,yuruyus tempom ıkı kat artıyor ).

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a12ogle%20yemeg%C4%B1m.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 59
masal sen SÜPERSİNNNNNNNNNNNNN YAPICAM 1 SAAT SONRA FALAN SAYENDE ÜŞÜMEYECEGİM SAGOLLLLLLLL HER SİTEYE LAZIM HAMARAT ARKADAS

Ne demek asmam.
Yeter ki erisin yağlarımız.
Beraber kalkalım olur mu ben de kalkamadım yapmaya.

Yesıl sebzelerde C vıtamını var,C vıtamını E vıtamını ıceren gıdalarla alındıgında zeytın,zeytınyagı gıbı cok guclu anlıoksıdan a donusuyor.

Aa ne güzel bir bilgi bu gül.

hurma

Aa kayısı yok muydu içinde.

Artık kaçamağımız bile meyve.
Ne güzel değil mi ?

bitter koymayı dusunmuyorum pekı dıyertımıze gore kac tane yıyebılırız cok soru sordum ama:)

süpermiş..........

akşama etlı nohut yaptım yıyebılıyormuyuz çok az yıyecem tokum ama acıkmamak için yıyecem kahvaltının uzerıneyım kahvvaltımı 10 da yaptım bışe yemesemde olur ama sonra acıkırsam kendımı tutamazsam dıye korkuyorum

ben birkaç kez yaptım yedim..ve kilo vermemde bir engel olmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…