- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Cok sagol canim tesekkurler.yeni dogum yaptim kizim 10 gunluk.....
Canim kuruyemis aksamlari pek tavsiye edilmiyor ama yinede sen bilirsin.sut kefir daha iyi olur sanki....
Tesekkur ederim canim uyardigin icin Ben aksam da serbest saniyordum sutle Yeşil cayla idare edecegiz artik :125:
Bugün brunch'a gideceğimizi bildiğim için korkarak aldım tabağı ellime böreklere fılan dayanamıcam dıye ama korkulan olmadı ve yemedım :))
Kaşarlı omlet,zeytin, 3 brd çay bir kaç çeşit kaşar peyniri yedım ve sadece 2 çatal açma kestim onu yedım yasaklar listesınden :)
Kocam bıle şaşırdı :)) ne börek yedin nede açmayı bitirdin dedi bende kendımı tebrık ettım tabii
Öğlen 5-6 tane etli yaprak sarma yoğurtlu
Akşamda komşum bulgurdan bır salata yapmış getırdı onu yerim yanında bır avuç fındıkla...
Bugünü böyle geçirdim sayılır işte
tartı almayı unuttum sinir oldum
Canim yarini dortgozle bekliyorum.birazcikta stres yaptim.12 gunoldu.artik evime gitmek istiyorum.dua ediyorum ins.testler iyi cikar ve hayirlisiyla evime donerim...
Bu gece uyuyabilirmiyim. Bilmiyorum........
ıgneoyam kız yazdıklarını okurken aklıma ne geldı bılıyomusun keske bende geleydım yaaa bır dahakıne takılayım bende sıze olmamıMerhaba canlarım,
Cuma gecesi döndüm hamam tatilinden. 8 kadın, 13 çocuktuk. Çok eğlendim:)
Ctesi bavul boşalt, çamaşır yıka, saçını boyat, kayınvalideye git derken gece oldu...
Bugün de 14:30 da evden çıkıcam. Eşimin bir arkadaşı evleniyor. Biz gelin arabası olacakmışız. Sen de gel diye tutturdu. Açıkçası gelin arabası olmayı kabul etmesine çok şaşırdım. Çünkü arabası çok kıymetlidir. Utanmasa bize galoş giydirecek:) E, gelin arabası olunca neler olduğu da malum... O yüzden şaşırdım. O da dedi ki:" çocukken mahallede 1-2 çocukta bisiklet vardı. Bende yoktu. Beklerdim ki biri bana bisikletini verse de 1 tur atsam diye... Sadece Ali verirdi bisikletini" Yani arkadaşı ona bisikletini verdiği için, o da şimdi arabasını veriyor. Ben duygulandım dinlerken.
Dünkü menümü yazayım hemen:
Sabah: 3-4 tane zeytin, 1 avuç badem, 1 kalın dilim peynir.
Öğlen: 1 tabak mercimek çorbası, 1 avuç badem, 1 tabak patlıcan oturtma, 1 kase yoğurt
Akşam: 1 tabak boranı, 1 kase yoğurt (annem ekşili ekmek yapmış. Mayalı, çok güzel bir ekmek, tadına bile bakmadım valla)
Bu sabah: 5 kaşık Menemen, 4 zeytin, tulum peyniri, domates.
Sersum, iyiniyetlim, papadiya, leylak, birdy ve tüm arkadaşlar... Hepiniz iyisinizdir umarım.
Ramaska sanırım kızın ameliyat olmuş. Umarım iyidir. Henüz geçmişi okuma fırsatım olmadı. Yavaş yavaş okuyacağım inş.
ramaskam bıdenem ıyıyım canım ıyı gıdıyo bugun sınemaya gıttım guzel bır gundu...sen nasılsın yarın evıne hayırlısıyla gıdersın ınsaalahCok sagol canim tesekkurler.yeni dogum yaptim kizim 10 gunluk.....
Canim kuruyemis aksamlari pek tavsiye edilmiyor ama yinede sen bilirsin.sut kefir daha iyi olur sanki....
Leylakcim sersumcum iyi dilekleriniz icin cok sagolun.....sersum canim tatilden sonra mesai yarin zor gelir diye dusunuyorum....kolay gelsin....
Papadiyam canim nasilsin...nasil gidiyor..
Selam hanımlar..
Nasılsınız bakalım?
Ben cısslarla devam ediyorum. can sıkıntısı o bu şu derken baya gerildim. yiyorum.
Annem senin dedigin gibi okula donunce karataya donsem iiyi olacak. izin süremi uzatabilirsen sevirinirim.
deneyeceğim en kısa sürede canım..
aferin sanasıkı yönetime uyana öpücük var çanta yok..
sana çantabahane yok
hoşgeldin bebeemmm
ohh misler gibin kokmuşundurçok kir çıktı mı kıss
iyiyiz Allaha şükür..sıkıyönetim var duymuşun. .ona göre
merak etme canım..güzel sonuçlar çıkacak inşallah..dualarımızdasın
adınızın yanındaki tarihte liste yapacaksınız anlamına geliyor canımliste yapma tarihleri yani..
2. öğünüm belli yazıyım..
1 kaşık kadar arnavut ciğeri
3-4 kaşık tavuk sote
bol yoğurt ve maydanoz..
acıkmaya başladım ama ficansımın dediği gibi su içeyim de biraz daha sabredeyim 2. öğün için ..erken yersem acıkıyorum..:18::18:
Selam hanımlar..
Nasılsınız bakalım?
Ben cısslarla devam ediyorum. can sıkıntısı o bu şu derken baya gerildim. yiyorum.
Annem senin dedigin gibi okula donunce karataya donsem iiyi olacak. izin süremi uzatabilirsen sevirinirim.
1karnibahari çiçeklerini ayırıp hasladım.
2kiymayi soğan ve salça ile biraz kavurdum
3karnibarlari tepsiye yaydım,kiymayi ustune serdim.
4yumurtalari ve şutu çırpım yemeğin ustune yaydım.
5 kasarlari dilimleyip yemeğin ustune serdim 180 derecede suyunu çekene kadar pişirdim
resimleri de çektim kolay gelsin afiyet olsun
1karnibahari çiçeklerini ayırıp hasladım.
2kiymayi soğan ve salça ile biraz kavurdum
3karnibarlari tepsiye yaydım,kiymayi ustune serdim.
4yumurtalari ve şutu çırpım yemeğin ustune yaydım.
5 kasarlari dilimleyip yemeğin ustune serdim 180 derecede suyunu çekene kadar pişirdim
resimleri de çektim kolay gelsin afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?