Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tebrik ederim iradeni canim bruchta dayanmak kolas degil

Canim yarini dortgozle bekliyorum.birazcikta stres yaptim.12 gunoldu.artik evime gitmek istiyorum.dua ediyorum ins.testler iyi cikar ve hayirlisiyla evime donerim...

Bu gece uyuyabilirmiyim. Bilmiyorum........

dualarımız seninle canım inşallah testler temiz çıkacak ve sağlıkla döneceksiniz evinize güzel kızınla birlikte

Bu hafta sonu diyet miyet hak getire valla. Dün nişan vardi esimin akrabimizin. Aile arasinda oldu. Sarmalar,poaça, pasta :)))) bugün de kiz kardesim ve esi geldi onlarla disarda kahvalti,aksam da disarda yemek. Baya cıslıyım :)))

öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar

Selam hanımlar..

Nasılsınız bakalım?

Ben cısslarla devam ediyorum. can sıkıntısı o bu şu derken baya gerildim. yiyorum.

Annem senin dedigin gibi okula donunce karataya donsem iiyi olacak. izin süremi uzatabilirsen sevirinirim.

ıgneoyam kız yazdıklarını okurken aklıma ne geldı bılıyomusun keske bende geleydım yaaa bır dahakıne takılayım bende sıze olmamı

ramaskam bıdenem ıyıyım canım ıyı gıdıyo bugun sınemaya gıttım guzel bır gundu...sen nasılsın yarın evıne hayırlısıyla gıdersın ınsaalah

1 hafta daha izin yaziim sana o zaman..benim dediğim gibi sen okula dönmeden olmayacak

Dene canım sen de

Afiyet olsun canım ,dur ben de seni

Canım sıkma canını, herşey hallolur, karataya da okul başlayınca tam uyarsın artık

kızlar ben şu an başka bir diyet yapıyorum ancak bu karatay diyeti çok ilgimi çekmekle beraber istediğim kiloya ulaşınca yapmak istiyorum...ilk 30 sayfayı okudum az çok anladım neler yapıldığını ancak şunu sormak istiyorum bu izin verilen yiyeceklerden doyana kadar yemek serbest mi??????????:26:

Afiyet olsun canım, tam karataylık

Kizlar uyuyamadimda bir bakayim dedim ne yapiyorsunuz...

Kaneelcim afiyet olsunda resmi merak ettim canim.

Sersum canim leslie icin

1karnibahari çiçeklerini ayırıp hasladım.
2kiymayi soğan ve salça ile biraz kavurdum
3karnibarlari tepsiye yaydım,kiymayi ustune serdim.
4yumurtalari ve şutu çırpım yemeğin ustune yaydım.
5 kasarlari dilimleyip yemeğin ustune serdim 180 derecede suyunu çekene kadar pişirdim
resimleri de çektim kolay gelsin afiyet olsun

Eklentiler

• $image.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $image.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 51
  • $image.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 41
  • $image.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 36
  • $image.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 47

canım ben de aynısını haşlamadan önce kıyma soğanı kavurup sonra da üstüne karnıbaharı koyup yemeğini yapar gibi karnıbahar yumuşayana kadar pişirdim..ayrı ayrı işlem olmadı..gerisi senin yaptığının aynısı..çok lezzetli oluyor ayrıca..

2. Öğünüm bol kaşarlı domates çorbası, kıymalı ıspanak yemeği, salata , yoğurt

Şimdi biraz acıkır gibi oldum, önce sıcak bişeyler içeyim, geçmezse ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…