Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Afiyet olsun canım ,dur ben de seni

Dene canım sen de

canım 8243. sayfada ayrıntılar var..

Gel kız, gel... Bebelerin en küçüğü benim 3,5 yaşında olandı. 3 tane 9-10 yaşında, 9 tane 13 yaşında vardı. Benim küçükle çok ilgilendiler. Ben de rahat rahat eğlendim. Gündüz havuza, kaplıcaya, masaja bilem gittim... O kadar yaniii... Gece de canlı müzik vardı. Hatunlar 2 gece de 1 büyük devirip koptular... Tabii ben de içmeden koptum:) Bir grup daha vardı. Bize soruyorlar, bundan sonra ne zaman, nerde olacaksanız biz de gelelim diye:))) Telefon alıp verdiler bizimkilerle...

Yani, keşke gelseydin, çok eğlenirdik inan ki...

Bugünkü menümü de yazayım:

Sabahı yazmıştım.
Öğlen: Kız almaya gittiğimiz evde ikramlar oldu. Yediğim: 2 kaşık kavurma(pilavın üstündekileri seçtim), 1 bardak ayran. Yemediklerim: Pilav, baklava, su böreği. Kendimle gurur duyuyorum, müsaadenizle

Akşam: 1 tabak mercimek çorbası, 2 köfte, 1 kase yoğurt.

Papadiyam, hangi filme gittin kız?

Bunu denemem lazim ins.deniycem.afiyet olsun.ustundeki sut yumurta kasar agir olmuyordur insallah....

iyi aksamlar kizlar .. nasilsiniz?

yedik ictik bir tatil gunu daha neredeyse bitirdik ..

cok sukur ki kacamaksiz geciverdi gunumuz..

sabah;
1 kase kabuklu fistik,
biraz salatalik ve biraz renkli minik biberlerdemn,
biraz salatalik
5 zeytin
omega 3
ve kahve

aksam;
karnibahar sufle
yogurtlu beyaz lahana
kahve
su

spor bugun yine kocis ile karlar altinda 1 saat tempolu yuruduk

Kizlar uyuyamadimda bir bakayim dedim ne yapiyorsunuz...

Sersum canim leslie icin
canımm gece yatmadan dua edicem tahliller iyi çıksın diye..herşey çok güzel olucak inan..
2. Öğünüm bol kaşarlı domates çorbası, kıymalı ıspanak yemeği, salata , yoğurt

Şimdi biraz acıkır gibi oldum, önce sıcak bişeyler içeyim, geçmezse ayran
eferim

anemmm tam benlikmiş kııı...batıya döneyim ben de katılıcam hamam sefasına..

Son düzenleme:
Bunu denemem lazim ins.deniycem.afiyet olsun.ustundeki sut yumurta kasar agir olmuyordur insallah....

Dene canim hic agir olmuyor hem ustelik cok da doyucucu hicc ole agir besamel soslara gerek yok ..zaten biz karataycilar kalori hesabi yapmiyoruz ki gi dusuk olan herseyden doyana kadar yiyebiliyoruz ..afiyet olsun

Igneoyam canım eglenıp stres atmana sevındım.ayrıca yemedıklerın ıcınde

Papadıyam senın ıcın cok sevındım gunun guzel gecmıstır ıns
sınemaya gıtmıssın

Bende hayırlısıyla yarını beklıyorum stres yaptım uyuyamıyorum bıraz sonrada benım cıkın ordek yvrum uyanır heralde

aFiyet olsun sersumum .. o da baska bir guzel oluyor .. hem kolay hem doyucucu

Bugünsinav vardı ve ben son birhaftadir aşırı yüklendim yemeğe.

Kahvaltım:
Bir bardak açık çay
Bir domates
Bolyeşillik
Zeytin
B.peynir

Akşam:
Et haşlama
İki. Kaşık pirinç pilavı
Yoğurt
Ne yazık ki sabah ekmekte yedim
Yarından itibaren sıkı ve sağlıklı ir şekilde besleneceğim...

Sağol canım.

Stres yapman çok normal. İnşallah yarın güzel haberler alırsın da bunların hepsini unutursun. Dua ediyorum İremsu ve senin için.

Canim yarini dortgozle bekliyorum.birazcikta stres yaptim.12 gunoldu.artik evime gitmek istiyorum.dua ediyorum ins.testler iyi cikar ve hayirlisiyla evime donerim...

Bu gece uyuyabilirmiyim. Bilmiyorum........

gecmis olsun canimmmmm insallah en kisa zamandaa iyi olur ve en yakin zamanda evinize giderseniz ve insallah sonuclar da cok guzel cikar ve rahat rahat uyursunuz canim insallah

Sersum, gerçekten senlikti bu hamam tatili... Spa tatili desem daha mı havalı olur acaba???:44:

Bu arada, bu haftaki liste de neredeyse benimki kadar efsane olmuş

Sersum, gerçekten senlikti bu hamam tatili... Spa tatili desem daha mı havalı olur acaba???:44:

Bu arada, bu haftaki liste de neredeyse benimki kadar efsane olmuş

evet evet spa diyelim biz..

he kıss efsaneydi yine senin ki kadar olamasa da

Geçmişi epeyce okumaya çalıştım ama 2 konuyu tam anlayamadım:

-Sersum, eline bişey mi oldu?
-İyiniyetlim, tayininiz mi çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…