Afiyet olsun canım ,dur ben de seni
Dene canım sen de
kızlar ben şu an başka bir diyet yapıyorum ancak bu karatay diyeti çok ilgimi çekmekle beraber istediğim kiloya ulaşınca yapmak istiyorum...ilk 30 sayfayı okudum az çok anladım neler yapıldığını ancak şunu sormak istiyorum bu izin verilen yiyeceklerden doyana kadar yemek serbest mi??????????:26:
ıgneoyam kız yazdıklarını okurken aklıma ne geldı bılıyomusun keske bende geleydım yaaa bır dahakıne takılayım bende sıze olmamı
ramaskam bıdenem ıyıyım canım ıyı gıdıyo bugun sınemaya gıttım guzel bır gundu...sen nasılsın yarın evıne hayırlısıyla gıdersın ınsaalah
1karnibahari çiçeklerini ayırıp hasladım.
2kiymayi soğan ve salça ile biraz kavurdum
3karnibarlari tepsiye yaydım,kiymayi ustune serdim.
4yumurtalari ve şutu çırpım yemeğin ustune yaydım.
5 kasarlari dilimleyip yemeğin ustune serdim 180 derecede suyunu çekene kadar pişirdim
resimleri de çektim kolay gelsin afiyet olsun
canım ben de aynısını haşlamadan önce kıyma soğanı kavurup sonra da üstüne karnıbaharı koyup yemeğini yapar gibi karnıbahar yumuşayana kadar pişirdim..ayrı ayrı işlem olmadı..gerisi senin yaptığının aynısı.. çok lezzetli oluyor ayrıca..
canımm gece yatmadan dua edicem tahliller iyi çıksın diye..Kizlar uyuyamadimda bir bakayim dedim ne yapiyorsunuz...
Sersum canim leslie icin
eferim2. Öğünüm bol kaşarlı domates çorbası, kıymalı ıspanak yemeği, salata , yoğurt
Şimdi biraz acıkır gibi oldum, önce sıcak bişeyler içeyim, geçmezse ayran
Gel kız, gel... Bebelerin en küçüğü benim 3,5 yaşında olandı. 3 tane 9-10 yaşında, 9 tane 13 yaşında vardı. Benim küçükle çok ilgilendiler. Ben de rahat rahat eğlendim. Gündüz havuza, kaplıcaya, masaja bilem gittim... O kadar yaniii... Gece de canlı müzik vardı. Hatunlar 2 gece de 1 büyük devirip koptular... Tabii ben de içmeden koptum:) Bir grup daha vardı. Bize soruyorlar, bundan sonra ne zaman, nerde olacaksanız biz de gelelim diye:))) Telefon alıp verdiler bizimkilerle...
Yani, keşke gelseydin, çok eğlenirdik inan ki...
Bugünkü menümü de yazayım:
Sabahı yazmıştım.
Öğlen: Kız almaya gittiğimiz evde ikramlar oldu. Yediğim: 2 kaşık kavurma(pilavın üstündekileri seçtim), 1 bardak ayran. Yemediklerim: Pilav, baklava, su böreği. Kendimle gurur duyuyorum, müsaadenizle
Akşam: 1 tabak mercimek çorbası, 2 köfte, 1 kase yoğurt.
Papadiyam, hangi filme gittin kız?
Bunu denemem lazim ins.deniycem.afiyet olsun.ustundeki sut yumurta kasar agir olmuyordur insallah....
aFiyet olsun sersumum .. o da baska bir guzel oluyor .. hem kolay hem doyucucucanım ben de aynısını haşlamadan önce kıyma soğanı kavurup sonra da üstüne karnıbaharı koyup yemeğini yapar gibi karnıbahar yumuşayana kadar pişirdim..ayrı ayrı işlem olmadı..gerisi senin yaptığının aynısı.. çok lezzetli oluyor ayrıca..
aFiyet olsun sersumum .. o da baska bir guzel oluyor .. hem kolay hem doyucucu
Igneoyam canım eglenıp stres atmana sevındım.ayrıca yemedıklerın ıcınde
Bende hayırlısıyla yarını beklıyorum stres yaptım uyuyamıyorum bıraz sonrada benım cıkın ordek yvrum uyanır heralde
Canim yarini dortgozle bekliyorum.birazcikta stres yaptim.12 gunoldu.artik evime gitmek istiyorum.dua ediyorum ins.testler iyi cikar ve hayirlisiyla evime donerim...
Bu gece uyuyabilirmiyim. Bilmiyorum........
canımm gece yatmadan dua edicem tahliller iyi çıksın diye..herşey çok güzel olucak inan.. :
Canım cok sagol allah razı olsun
Dene canim hic agir olmuyor hem ustelik cok da doyucucu hicc ole agir besamel soslara gerek yok ..zaten biz karataycilar kalori hesabi yapmiyoruz ki gi dusuk olan herseyden doyana kadar yiyebiliyoruz ..afiyet olsun
çok hafif oluyor aksine bak benimkinin resmini de koyiimm..[/
Kızlar harıka gozukuyor ıkınızınde elıne saglık. Evet besamel sos agır oluyor
Thalıa sende hosgeldın. Ok zor degıl yasakları yemıyorsun ekmek pırınc tatlı hamurısı makarna sabahları yumurta ve kuruyemıs tuketıyorsun
normalde doyuncaya kadar yıyorsun. Illakı su ogun sunu yıyeceksın dıye bır menu yok evde ne pısıyorsa corba sebze salata vs
Sersum, gerçekten senlikti bu hamam tatili... Spa tatili desem daha mı havalı olur acaba???:44:
Bu arada, bu haftaki liste de neredeyse benimki kadar efsane olmuş
Canım cok sagol allah razı olsun
Kızlar harıka gozukuyor ıkınızınde elıne saglık. Evet besamel sos agır oluyor
bir de boyle deneyecegim canim sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?