ben birkaç kez yaptım yedim..ve kilo vermemde bir engel olmadı...
Soru : Sevgili Hocam,,bitter koymayı dusunmuyorum pekı dıyertımıze gore kac tane yıyebılırız cok soru sordum ama:)
kızlarrrrrr bugün baya kaçamak yaptımm benn
arkadaşlarla toplanmıştık
3 tane kuru dolma
kıymalı sebzeli krep
azcık tavuk göğsü
biraz nar yedimm...
şimdi 2 mil leslie yaptımm ama vicdanen kötü oldumm bayaa
afiyet olsun canım.sen de serbest gun yapmıssın saphıra gibi
2 mil daha yap vicdanın rahatsızsa
işe yarar mı dersin?
yaramazsa kolbastı yaparsın
bu hafta başka kaçamak yapma tatlım,bayram haftasına sakla hakkını
işte menüM:
sabah: 3 yumurtalı kasarlı maydanozlu omlet(idealistcım hepsini çiğden karıstırıp,tereyağında pişiriyorum.süper oldu.haslama yumurtaya alternatif işte)
4 zeytın
domates salatalık
4 kuru kayısı
1 avuc cevız
ogle: 1 avuc yerfıstıgı
akşam: fırında kırmızı et
ketentohumu eklenmıs yogurt
koca bır çanak salata
Tesekkurler denerım bende.yazın annemler domates biber patlıcan bamya kurutur. sabah canım çok çekti kuru soganı zaytın yağında soteledım sonra domates salçası çok az yarım yemek kaşığı ekledim sonra haşladıgım kuru sebzelerı ekledım sonra sarmısak kımyon az karabiber çok lezetli ve doğal artı bıber acı oldugu için bağırsakları çok guzel çalıştırıyor. dogulu oldugum için kuru sebze yemeklerı çok olur bence çok ta sağlıklılar. bundan 1 tabak yedım halen bırşey yemedım kahvaltıda sadece bunu ve cevız yedım. 400 gr fafan gıttı çunku wc ye çok çıktım. acısı eger fazla gelirse yoğurtluda yiyilebılır
arkadaşlar yarına karnabahar pişireceğim. sizler nasıl yapıyosunuz, tarif edebilir misiniz ?
bende de var pişirilmeyi bekleyen karnıbahar,wc yi zorlastırmasın o da diye,erteliyorum şimdilik
ben kıymalı yemegını yapıyorum genelde ama haslayıp üzerine sarımsaklı yogurt ve zaytınyagı eklenmıs halini de seviyorum.
bırde karnıbaharı haslarken ıcıne sut koyuyorum,o kötü koku çıkmasın diye
Sut ıyı fıkırbende de var pişirilmeyi bekleyen karnıbahar,wc yi zorlastırmasın o da diye,erteliyorum şimdilik
ben kıymalı yemegını yapıyorum genelde ama haslayıp üzerine sarımsaklı yogurt ve zaytınyagı eklenmıs halini de seviyorum.
bırde karnıbaharı haslarken ıcıne sut koyuyorum,o kötü koku çıkmasın diye
arkadaşlar yarına karnabahar pişireceğim. sizler nasıl yapıyosunuz, tarif edebilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?