Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bitter koymayı dusunmuyorum pekı dıyertımıze gore kac tane yıyebılırız cok soru sordum ama:)
Soru : Sevgili Hocam,,
Kitabınızı zevkle okudum, emeğinize sağlık. Benim merak ettiğim birkaç sorum olacaktı. Ekstradan vitamin veya benzeri ürünler almamız gerekiyor mu? Karbonhidratı nasıl alacağız? Ton balığı yiyebiliyor muyuz? Salataya katmak için nar ekşisi kullanabiliyor muyuz? Az da olsa bitter çikolata yiyebiliyor muyuz? Şimdilik aklıma gelen sorular bunlar. Zaman zaman size danışma ihtiyacı duyacağım.
Saygı ve sevgilerimle,
07.07.2011 12:05:00 tarihinde sorulmuştur.

--------------------------------------------------------------------------------

Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap :
Fındık fıstık ceviz doğal karbonhidrat kaynağıdı. Omega-3 almalısınız. Ton balığı konserve kullanmamalısınız. Nar ekşisi taze ve doğal olamalı....

Çikolata azıcık yiyebilirsiniz ama insülin direncini başlattığını hatırlayın.

Prof. Dr.M Canan Efendigil Karatay

................Artı hazır gıda trans yag ıcerıyorlar,damarlarımız bır omur lazım bıze.

kızlarrrrrr bugün baya kaçamak yaptımm benn
arkadaşlarla toplanmıştık
3 tane kuru dolma
kıymalı sebzeli krep
azcık tavuk göğsü
biraz nar yedimm...

şimdi 2 mil leslie yaptımm ama vicdanen kötü oldumm bayaa

afiyet olsun canım.sen de serbest gun yapmıssın saphıra gibi

2 mil daha yap vicdanın rahatsızsa

işte menüM:
sabah: 3 yumurtalı kasarlı maydanozlu omlet(idealistcım hepsini çiğden karıstırıp,tereyağında pişiriyorum.süper oldu.haslama yumurtaya alternatif işte)
4 zeytın
domates salatalık
4 kuru kayısı
1 avuc cevız

ogle: 1 avuc yerfıstıgı

akşam: fırında kırmızı et
ketentohumu eklenmıs yogurt
koca bır çanak salata

afiyet olsun cnm en kısa zamanda deneyeceğimm

Tesekkurler denerım bende.

arkadaşlar yarına karnabahar pişireceğim. sizler nasıl yapıyosunuz, tarif edebilir misiniz ?

bende de var pişirilmeyi bekleyen karnıbahar,wc yi zorlastırmasın o da diye,erteliyorum şimdilik

ben kıymalı yemegını yapıyorum genelde ama haslayıp üzerine sarımsaklı yogurt ve zaytınyagı eklenmıs halini de seviyorum.

bırde karnıbaharı haslarken ıcıne sut koyuyorum,o kötü koku çıkmasın diye

sağol tatlım .
kabızlık mı yapıyor karnabahar?:26::26::26:

Sut ıyı fıkır

masal şimdi gördümyeni gırdım kk ya ... yapıyorum leslıyı 1 dak içinde hadi kızlar hep beraber

masal şimdi gördümyeni gırdım kk ya ... yapıyorum leslıyı 1 dak içinde hadi kızlar hep beraber
idealist sende kacamakcılar ben de yani haydiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…