Sabah 1 muz, bir avuc badem, 1 tas mürdüm erikli (1avuc) yogurt. 2 tane kuru kaysi.
1 dilim bayaz peynir. Cay. Kizlar ben cok bitkinim grip beni yorgun & bitkin birakti.
Simdi cikip ilac almaya gidecegim.
herkese günaydın bacılarım
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
pastırma
çökelek
peynir
zeytin
gün kurusu
kahvaltıdan önce de 1 saat yürüyüş
affiyet olsun...güzelmiş kahvaltın...
avatarın bence de güzel leylak..ama ben eskisine çok alışmışım...ilk önceleri başka bir arkadaş da programa katıldı sandımm
affiyet olsun...güzelmiş kahvaltın...
sivasın gülü ne güzel bir günaydın resmidir öyle ...teşekkür ederiz...
avatarın bence de güzel leylak..ama ben eskisine çok alışmışım...ilk önceleri başka bir arkadaş da programa katıldı sandımm
reyhan ..normaldır o zaman yorgunluğun ..çünkü diyette olmasan bile çocuk gece sık uyanıyorsa halsiz kalmaya yeter artar bile...
ben de yaşadım o dönemleri ..kaç yaşında çocuğun
ben de günlerce uykusuz kaldım...ama bugünlerde geçecek ..uyuyacak..olsun bu gün de 3 saat uyumuş olayım .. vs ..gibi telkinlerle kolayca atlattım...
senin de yakında geçer uykusuzluğun inşallah
herkese günaydın bacılarım
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
pastırma
çökelek
peynir
zeytin
gün kurusu
kahvaltıdan önce de 1 saat yürüyüş
arkadaşlar çıldırcam ya hiç bır kaçamak yapmadığım halde kılo vermem durdu hatta bazen alıyrum neden çözemedım
siteye gırmeyışımın nedenı geçici vergıler nedenıyle yoğun olmam bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşk ederim
inşallah iyi sonuçlar alırsın canım
saol canım inş
Gunaydinlar :) dun baslayacagimi soylemistim ve basladim tartildigimda da tam 68 kilo ciktim. Kahvalti
2 yumurta
10 tane zeytin
5 ceri domates
Yarim yesil biber
Findik
Sekersiz cay.
İradeli günler :))
Dün öğlen: Türlü-bulgur pilavı-ayran
Akşam: Tavuk şiş-salata-ayran
Bu sabah: tereyağına dometesli-kaşarlı yumurta, bir avuç çiğ badem, iki kuru kayısı.
Hala hastayım. Hepimiz için şifalı ve güzel bir gün olur inşallah.
geçmiş olsun tatlım. umarım en kısa sürede kendini toparlarsın..
ah,arkadasim ayni sorun bendede var.bir ileri,iki geri nedeni insulin direncin olabilir benimji ondan kaynaklaniyor
sende bir baktir derim ben
merhana be3n yeni başladım karatay diyetini yapmaya gerçekten bu diyetle 91.5 72 kiloyamı indin ne kadar sürede
ah canım Propycilim benim..çoook özledim onu yaww. .hiç haber de çıkmadı sağlığı nasıl acaba. .asyaateşin tellerine de geri dönmemiş..
Allahım inşallah iyidir..:26::26:
Günaydın ficansım afiyet olsun ooooo harikayız yürüyüşler de yapılmış
Günaydın iyi yürüyüşlerr
Evet Leylakım tatilin ilk haftası pertoldumdu 2. haftası temizlik yaptım annem geldi filan derken gelemedim e biraz da karataya pek uymadığımdan tabiisiii
Ama karataya başladım devam devam devam
İyi olduğuna da çok sevindim bence süpper olmalısın arkadaşların ve anneciğinin yanıbaşındasın
ben de ben deafiyet olsun
Canım köy tavuğuna ben pek alışamadımSadece çorbası ve keşkek yapabiliyorum. Market tavukları gibi karbonhidratla beslenmediklerinden yağlı değil. Ama köy yumurtasına bayılıyorum
evet karatayla bu kiloya düştüm hatta yazın 60 kiloydummerhana be3n yeni başladım karatay diyetini yapmaya gerçekten bu diyetle 91.5 72 kiloyamı indin ne kadar sürede
Günaydın canlarım,
Sabah 8:30
1 yumurta sarısı, kaşar peynir, tulum, 4 zeytin, domates, salatalık, maydonoz.
1 litre su
4km/40 dakika yürüyüş.
Ramaska, çok şükür evinize dönmüşsünüz... Çok sevindim canım.
kıme baktırcam canım
evet karatayla bu kiloya düştüm hatta yazın 60 kiloydumbazı sebeplerden dolayı bi kısmını geri aldım.10 ayda vermiştim hepsini
afiyet olsun oyam
spor için de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?