Canım günaydın afiyet olsun sporda yapılmışGünaydın canlarım,
Sabah 8:30
1 yumurta sarısı, kaşar peynir, tulum, 4 zeytin, domates, salatalık, maydonoz.
1 litre su
4km/40 dakika yürüyüş.
Ramaska, çok şükür evinize dönmüşsünüz... Çok sevindim canım.
Rukiye hoşgeldin.
İlginçtir, ben seni şu anda ilk kez görüyorum sitede... Veya daha önce gördüm ama farkında değilim... Oysa 3 gün önce seni rüyamda gördüm. Şöyle ki, rukiye rumuzlu birisi benim evime çok yakın, günaydın apt, diye bir apartmanda oturuyormuş. Ben de bunu öğrenip senin kapına gelmişim. Çok heyecanlıydım ama sonrasını hatırlamıyorum:)
Yaaa, böyle işte... Artık topik rüyalarıma giriyor kızlar:)))
Bugün hava çok güzel eşimle yürürüz inş. Propycili ben de çok merak ediyorum
Aynen bende özledim, inşallah iyidir, benim telime de cevap vermedi, dönmedi:26:
Sağol canım dün iyiydi, ama bugün çıkamadım, evde üşüdüm biraz , yürüyüşde baya terlemiştim,:2:
Afiyet olsun canımGünaydınlar hepinize, herkes iyidir umarım
Dün öğlen yemeğim köfte, bulgur pilavı, yoğurt, siyah çekirdekli kuru üzüm
Yeşil çay
Akşam mantar sote, ayran
Ekinezyalı bitki çayı
Bu sabah 2 yağda yumurta, domates, peynir, zeytin, ceviz, siyah çekirdeklerini kuru üzüm
ohhh afiyet olsun yürüyüş için deherkese günaydın bacılarım
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
pastırma
çökelek
peynir
zeytin
gün kurusu
kahvaltıdan önce de 1 saat yürüyüş
gunaydın kızlar
kahvaltım
1 yumurta
1 bardak süt
1 kase yogurt
5 zeytın,3cevız
b.peynır,omega3
rezene çayı
İyiniyetlim, nasılsın? N'apmış senin bebeler? Verdiğin programa uymuşlar mı?
Sağol Oyamm çok iyiyim canım sen de iyisindir umarım
Çoook ama çok mutluyum çok güzel bir okul ve öğrencilerim mikemmeller yahuuuu
bazı sınıflar da hiç fire yok hepsi full eksiksiz dediğimi yapmış
bazı sınıflar da 1 fire hastalıktan
6larda 5-6 fire gibi çoğunlukla tekrarlar yapılmış testler çözülmüş ve de kitaplar okunmuşSÜÜPERRRLERRR ben burdan gitmek istemiyoruuummm
Kızlar yemeğe çıkıyorum gelince bakacağım ve öğleyin ne yediğimi yazacağım
Merhaba arkadaşlar omega 3 hangi markayı kullanıyorsunuz ?
:2::18:
Afiyet olsun canım. Görüşürüz.
Genelde m.a.rincap kullanıyoruz. Günde 4 tane alıyorum ben. Solgar kullananlar da var. Fiyatı yüksek ama...
Noldu afatmas??? Bunalımda mısın???
merhaba arkadaşlar,doktor gözetiminde 4 aydır dukan diyeti benzeri zannettiğim diyetimle 17 kilo verdim,karatay diyetini hiç bilmiyordum ama okuduktan sonra anladım ki benim diyetim dukan ve karatay karışımı bir diyetmiş.çünkü ilk beş gün sadece proteinle beslenerek atak yaptık,beş gün sonrası protein artı pişmemiş sebze yiyorum ve haftanın bir günü sebzesiz sadece protein(yumurta,peynir,et,balık,tavuk,kefir)tüketiyorum,belli bir kiloya inince ödül yemekler var,bu uygulamalar dukan diyetine uyuyor,ekmek,makarna,bulgur,pirinç ve en önemlisi şeker kesinlikle yok tabiki meyva bile yok içindeki şeker yağ yakımını yavaşlatıyormuş bu yönleriyle de karatay diyetine benziyor diyetim,ama inanın çok memnunum şubatın ilk haftası 90 kilo ile başladığım diyetime 72,600 ile devam ediyorum toplam 17 kilo verdim aşırı bir yağ kaybı yaşıyorum görenler inanamıyor gitgide daraldığımı söylüyorlar,şubat ayında 46 beden giyerken,40 beden kıyafet alabilmenin keyfini yaşıyorum..bir kere başlayınca çok alışıyorsunuz kaçamak yapınca mesela ağıza atılan bir kaşık makarnanın midenizi patlayacak kadar şişirdiğini zannediyorsunuz:))benimle aynı diyeti yapıp 15 kilo veren annemde aynı duyguları paylaşıyor.uygulaması çok kolay bir diyet,sadece yağsız et ve salata çabucak hazırlanıyor insanı sıkmıyor,ara öğün yapmıyorum,spor derseniz hiç yapamadım,evde ip atlıyorum bazen,bazende yürüyüşe gidiyorum.hiç bozmuyormuyum diyetimi ohhoooo çok kaçamak yapıyorum çoook ekmek,makarna değilde şekerli şeylere zaafım var benim,çikolata gofret kek pasta gördüğümde az da olsa yedim,yeşil çay ve 5 i bir yerde çayı içiyorum,c vitamini ve omega 3 takviyeleri kullanıyorum,ilk aylarda exodex adlı şeker isteğini baskılayan bitkisel destek kullandım,1,5 aydır kullanmıyorum.c vitamini protein diyetiyle yağ yakımını çok hızlandırıyor.inşallah başlar ve başarıı olursunuz kilo vermek harika bir duygu arkadaşlar
canım kılo vermem durdu 1 ayda 84,4 den 80,5 e düştüm ruyalarımda çıkolatalar pastalar göruyorum ama kaçamak yapmıyorum ama bır turlu kılo vermem devam etmıyo
omega 3 de alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?