Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhabalar 15 gündür karatay diyeti yapıyorum, 58 kilo ile başladım 5 günde 55.9 a düştüm ,aynı kilo kaldım kilo kaybım durdu ama vazgeçmek yok tabiki devam :)))

Sabah canım istemediği için kuruyemiş ve yumurta yemedim. Şimdi de acıktım Daha da 1,5 saat var öğle yemeğime... Bari gidip süt içeyim. Bir daha da yumurtasız, kuruyemişsiz kahvaltı yok!

Canım günaydın afiyet olsun sporda yapılmış
benim de arada rüyalarıma giriyor sersumumu görmüştüm ben de

Aynen bende özledim, inşallah iyidir, benim telime de cevap vermedi, dönmedi:26:

Sağol canım dün iyiydi, ama bugün çıkamadım, evde üşüdüm biraz , yürüyüşde baya terlemiştim,:2:
Bugün hava çok güzel eşimle yürürüz inş. Propycili ben de çok merak ediyorum
Afiyet olsun canım
herkese günaydın bacılarım

kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
pastırma
çökelek
peynir
zeytin
gün kurusu

kahvaltıdan önce de 1 saat yürüyüş
ohhh afiyet olsun yürüyüş için de
gunaydın kızlar

kahvaltım

1 yumurta
1 bardak süt
1 kase yogurt
5 zeytın,3cevız
b.peynır,omega3
rezene çayı

Papişim afiyet olsun

İyiniyetlim, nasılsın? N'apmış senin bebeler? Verdiğin programa uymuşlar mı?

Sağol Oyamm çok iyiyim canım sen de iyisindir umarım

Çoook ama çok mutluyum çok güzel bir okul ve öğrencilerim mikemmeller yahuuuu

bazı sınıflar da hiç fire yok hepsi full eksiksiz dediğimi yapmış
bazı sınıflar da 1 fire hastalıktan
6larda 5-6 fire gibi çoğunlukla tekrarlar yapılmış testler çözülmüş ve de kitaplar okunmuş SÜÜPERRRLERRR ben burdan gitmek istemiyoruuummm

Merhabalarrr sınıflardan geri bildirim alıyorum ancak gelebildim kızlarrr

2 haşlanmış yumurta
2-3 zeytin
bolca fındık
peynir
bir ısırık tost
domates salatalık
çay
hıh omegalarımı unutmuşum

Maşallah hepsine.. En çok da sana Kendi çocuklarımdan ve arkadaşlarından biliyorum, öğretmenlerini sevmezlerse kesinlikle yapmıyorlar dediklerini... Kasten değilse bile bir şekilde unutuyorlar. Seninkiler,seni çok seviyor, belli

Ben yokken yazmışsın, bir tayin durumu var galiba ama tam anlamadım...

Afiyet olsun canım. Görüşürüz.

Canımcım teşekkür ederim severle onlar beni not vermem kızmamm şaka bi tarafa ben de onları seviyorum ve tatilde özlemişim hepsini

Size de afiyet olsun Oyam doğu görevimiz var ve kızım lisede iken doğuda olmak istemiyoruz şimdiden tayin istedik Hayırlısı olsun inş. Yazın olup olmayacağı belli olur

Genelde m.a.rincap kullanıyoruz. Günde 4 tane alıyorum ben. Solgar kullananlar da var. Fiyatı yüksek ama...

Noldu afatmas??? Bunalımda mısın???

canım kılo vermem durdu 1 ayda 84,4 den 80,5 e düştüm ruyalarımda çıkolatalar pastalar göruyorum ama kaçamak yapmıyorum ama bır turlu kılo vermem devam etmıyo
omega 3 de alıyorum

Kızlar mrb.... Sonunda buraya uğrayacak fırsatı buldum!
Dün menü yazamamıştım sabah normal kahvaltımı yapıp öğle yemeğimi yemedım canım istemediği için sadece bıraz fındık yıyıp süt içtim. Akşam çok ince lahmacun hamuruna kıymalı pide yedim ama yarısını pidenın hamurunu adam incelticem diye pideyı uzatmışta uzatmış benım boya yaklaşmıştı :)) o yüzden yarsını yedım... Ve kapanışı yaptım!

Bugün ise ;
Sabah sadece peynirli omlet ve zeytın yedım
Öğle tarhana çorbası içerim
Akşam meçhul belki bezelye yemeği yaparım ve onu yerim salatayla....

Hepinizi öpüyorum

selam kızlar, rmaskanın bebeği ameliyat olmicekmiş çok sevindim yav,gelmiş geçmiş olsun inş. Allah kimseye dert verip derman aratmasın,isteyen herkesi sağlıklı kilosuna kavuştursun ve amin diyorum hepimiz için..
sabah
kaşarlı sucuklu yumurta
badem ceviz, beyaz peynir, 1ince dilim kaşar
çayy
öğle:
fırında karışık kızartma
yoğurt
1 elma

merhaba,

mümkünse diyetisyeninizi öğrenebilir miyim

oglen kurufasulye ve yogurt yedım acayıp sıstım mıdem baya kuculmus cok sevındım
zamanm varken oglen arası yuruyus olsun dıye carsıdada bıraz dolandım bundan sonra dıkat edecem kıyafetım ve ayakkabım uygun oldugu surece 1 saat arayı degerlendırecem havalarda bu aralar baya guzel aksam yagmur yagıyor baya soguk gunduz yaz havası guneslı sıcak

canım kılo vermem durdu 1 ayda 84,4 den 80,5 e düştüm ruyalarımda çıkolatalar pastalar göruyorum ama kaçamak yapmıyorum ama bır turlu kılo vermem devam etmıyo
omega 3 de alıyorum

canım kilo vermem durduysa kesinlikle bir uzmandan yardım almalısın hormonların da
bir problem olabilir benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…