Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sizler bu diyetin duayenkeri olarak arada bizi gazlamak adına birşeyler paylaşabilirmisiniz?
Mesela anı,resim gibi yada işte ne bileyim

ilk başlarda full motivasyon varken papiş de ben de paylaşmıştık resim.ama şimdilerde +lardayken ve motivasyonu yeniden sağlamaya çalışırken fotoğraf paylaşmamız zor gibi.ama fazlalıklardan kurtulduğumuzda neden olmasın
Teşekkür ederim leylakım. Sen neler yapıyorsun? Annenle sık sık görüşüyorsundur artık, ne güzel

bu sıralar sosyalleşmekle meşgulum oyacımyılların acısını çıkarıyorum
evet sık sık görüşürüyoruz,sıkıldığımız zaman birbirimizdeyiz hep

Sabah canım istemediği için kuruyemiş ve yumurta yemedim. Şimdi de acıktım Daha da 1,5 saat var öğle yemeğime... Bari gidip süt içeyim. Bir daha da yumurtasız, kuruyemişsiz kahvaltı yok!

aynen ben de canım ya..sabah tek yumurta yedim ve kuruyemiş yemedim,acıktım...mecbur 3 öğün olacak bugün
ohhh afiyet olsun yürüyüş için de

sağol bebeğem
Merhabalarrr sınıflardan geri bildirim alıyorum ancak gelebildim kızlarrr

2 haşlanmış yumurta
2-3 zeytin
bolca fındık
peynir
bir ısırık tost
domates salatalık
çay
hıh omegalarımı unutmuşum

sana da afiyet olsun iyiniyetlim

Hayırlısı olsun canım. Allah gönlünüze göre versin.

canım kılo vermem durdu 1 ayda 84,4 den 80,5 e düştüm ruyalarımda çıkolatalar pastalar göruyorum ama kaçamak yapmıyorum ama bır turlu kılo vermem devam etmıyo
omega 3 de alıyorum

Afatmas, izin verirsen, bu hafta menülerini takip edeyim. Ama boğazından geçen her lokmayı, saatiyle yazmalısın. Hatta bence kendine bir günlük yap. Hem menülerini yaz, hem de ne zaman acıktın, canın tatlı mı istedi, yorumlar yaz... Canının tatlı istediği zamanlarda, geriye dönüp önceki menünü kontrol et.

Benim aklıma gelenler:
- Doğru sandığın yanlışlar yapıyor olabilirsin.
- Öğünler arası süre 4-5 saatten az mı?
- Öğünlerde tam doymuyor olabilirsin. Mesela ben bu sabah az yediğim için, öğlen canım feci tatlı istedi ve maalesef biraz helva yedim.
- Akşam geç mi yiyorsun?

Açıkçası ben öğünlerde az yemiş olabileceğini düşünüyorum.

Umarım herhangi bir sağlık sorunu yüzünden değil de, benim saydığım türden bir sebebi vardır. Bunları çözmesi kolay.

mümkünse diyetisyeninizi öğrenebilir miyim

Ben nonnis in yazdıklarını okumuştum başladığım ilk zamanlar. Diyetisyene gitmiyordu. Bu önerileri yapan çocuklarının doktoruydu. Yanlışım yoksa adı Emin Mindan'dı. İstanbul, Bakırköy'de bir çocuk doktoruydu.

Sosyalleş tabii ya... Bugünleri bulana kadar ne kadar bekledin.

Öğlen:

Yarım porsiyon sebze çorbası

Kereviz-mercimek köftesi

Şimdi de şekersiz sütlü kahve.

Bakalım bu hafta kilo verebilecek miyim? aminnnnnnn

Oyam sağol canım inş hayırlısı olur dualarınızı esirgemeyin
Leylakımmm sağol canımcım bol bol gez acısını çıkar, taşındığın yerde canın sıkılıyordu di mi şimdi ben de böyleyim anlıyorum

Hepimiz dua ederiz tabii ki... Zaten biliyorsun bu topiğin duaları işe yarıyor. Memleketi bırak, dünyanın dört tarafından dua alınıyor ne de olsa Sersum da bi secret patlattı mı tamamdır

öğle yemeğim

bir kase mercimek çorbası
sayısını bilmediğim ve abarttığım bulgurlu yaprak sarması
yoğurt
maydanoz marul
Sade Türk kahvemi de içtim

afiyet olsun hepinize

öğle yemeğim

bir kase mercimek çorbası
sayısını bilmediğim ve abarttığım bulgurlu yaprak sarması
yoğurt
maydanoz marul
Sade Türk kahvemi de içtim

afiyet olsun hepinize

Benim de canım kahve istedi.

Öğlen 13:30 da yemem gerekiyordu ama 13:00e kadar durabildim. 4,5 saat oldu yani.

1 tabak bulgur pilavı (aslında 3-4 kaşık olmalı)
1 tabak yeşil fasulye
1 kase yoğurt.

Gidip namazı kılıp, kahvemi alıp geleyim.

Görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…