Sizler bu diyetin duayenkeri olarak arada bizi gazlamak adına birşeyler paylaşabilirmisiniz?
Mesela anı,resim gibi yada işte ne bileyim
Teşekkür ederim leylakım. Sen neler yapıyorsun? Annenle sık sık görüşüyorsundur artık, ne güzel
Sabah canım istemediği için kuruyemiş ve yumurta yemedim. Şimdi de acıktımDaha da 1,5 saat var öğle yemeğime... Bari gidip süt içeyim. Bir daha da yumurtasız, kuruyemişsiz kahvaltı yok!
ohhh afiyet olsun yürüyüş için de
Merhabalarrr sınıflardan geri bildirim alıyorum ancak gelebildim kızlarrr
2 haşlanmış yumurta
2-3 zeytin
bolca fındık
peynir
bir ısırık tost
domates salatalık
çay
hıh omegalarımı unutmuşum
canım kilo vermem durduysa kesinlikle bir uzmandan yardım almalısın hormonların da
bir problem olabilir benim gibi
Canımcım teşekkür ederim severle onlar beni not vermem kızmammşaka bi tarafa ben de onları seviyorum ve tatilde özlemişim hepsini
Size de afiyet olsun Oyam doğu görevimiz var ve kızım lisede iken doğuda olmak istemiyoruz şimdiden tayin istedikHayırlısı olsun inş. Yazın olup olmayacağı belli olur
canım kılo vermem durdu 1 ayda 84,4 den 80,5 e düştüm ruyalarımda çıkolatalar pastalar göruyorum ama kaçamak yapmıyorum ama bır turlu kılo vermem devam etmıyo
omega 3 de alıyorum
mümkünse diyetisyeninizi öğrenebilir miyim
bu sıralar sosyalleşmekle meşgulum oyacımyılların acısını çıkarıyorum
evet sık sık görüşürüyoruz,sıkıldığımız zaman birbirimizdeyiz hep
aynen ben de canım ya..sabah tek yumurta yedim ve kuruyemiş yemedim,acıktım...mecbur 3 öğün olacak bugün
Oyam sağol canım inş hayırlısı olur dualarınızı esirgemeyin
Leylakımmm sağol canımcım bol bol gez acısını çıkar, taşındığın yerde canın sıkılıyordu di mi şimdi ben de böyleyim anlıyorum
Omega 3ü günde kac tane aliyosunuz
Hepimiz dua ederiz tabii ki... Zaten biliyorsun bu topiğin duaları işe yarıyor. Memleketi bırak, dünyanın dört tarafından dua alınıyor ne de olsaSersum da bi secret patlattı mı tamamdır
öğle yemeğim
bir kase mercimek çorbası
sayısını bilmediğim ve abarttığım bulgurlu yaprak sarması
yoğurt
maydanoz marul
Sade Türk kahvemi de içtim
afiyet olsun hepinize
Hayırlısı olsun canım. Allah gönlünüze göre versin.
Afatmas, izin verirsen, bu hafta menülerini takip edeyim. Ama boğazından geçen her lokmayı, saatiyle yazmalısın. Hatta bence kendine bir günlük yap. Hem menülerini yaz, hem de ne zaman acıktın, canın tatlı mı istedi, yorumlar yaz... Canının tatlı istediği zamanlarda, geriye dönüp önceki menünü kontrol et.
Benim aklıma gelenler:
- Doğru sandığın yanlışlar yapıyor olabilirsin.
- Öğünler arası süre 4-5 saatten az mı?
- Öğünlerde tam doymuyor olabilirsin. Mesela ben bu sabah az yediğim için, öğlen canım feci tatlı istedi ve maalesef biraz helva yedim.
- Akşam geç mi yiyorsun?
Açıkçası ben öğünlerde az yemiş olabileceğini düşünüyorum.
Umarım herhangi bir sağlık sorunu yüzünden değil de, benim saydığım türden bir sebebi vardır. Bunları çözmesi kolay.
bende umarım canım akşam yemeğini 7-8 arası yiyorum mecburen işten 7 de çıkıp 7:30 da yemek yemış olabılıyorum
dunku menumu yazıyorum hemen:
sabah30 da 2 yumurtalı peynırlı omlet 6-7 ceviz
öğlen 12:30 da bulgur pilavı tavuk
akşam 1 yumurtayla ıspanak yemeği 7:30 da yedim akşam geç kaldığım için 5 veya 6 da süt içiyorum
doyana kadar yıyorum en az 4 saat ara verıyorum
Anladim tesekkur ederim2-3 gr olacak kadar. Benim içtiğim 500mg lık olduğundan günde 4 tane içiyorum.
Sosyalleş tabii ya... Bugünleri bulana kadar ne kadar bekledin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?