Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Aftamas,

Bence bir sorun yok. Kahvaltını peynir, zeytin, maydonoz vs ile zenginleştirebilirsin aslında. Bu kadarla doyuyor musun?

Şu bahsettiğin tatlı krizlerin ne zaman oluyor? Mesela benim çok acıktığımda oluyor. Yemek yiyince geçiyor.
Bir de kabızlık var mı?

Bu haftaki takip dışında önerebileceklerim:

-Omega 3 ile birlikte antioksidan olarak c vitamini kullanırsan, yağ yakımını hızlandırıyormuş (yine de eczacına sorarsın)
-Öğünlerine yoğurt ekleyebilirsin.
-Haftada 2-3 gün protein günü yapabilirsin.

Son düzenleme:
kizlar iyi dilekleriniz ve dualariniz icin cok tesekkurler.nihayet evimizdeyiz artik.
igneoyam canim kizim suan uyuyor ablasida okuldan yeni geldi.kardesinin basinda bekliyor.uyansada sevsem diye....

iyiniyetli canim cok sagol dayanamayip opuyorum.... dualarimiz seninle.ins.sizin icin hayirlisi olur.

hasta olan arkadaslara cok gecmis olsun.acil sifalar....

sersum canim ilk gunu atlatmana sevindim...

tayin konusunda hakkınızda hayırlısı neyse o olsun iyiniyetlim
geziyorum canım ya,arkadaşlarıma gidiyorum,onları çağırıyorum..evet diğer 2 yerde de çok canım sıkılıyodu.komşuluk ilişkileri de sıfırdı.yalnız takılıyodum evde

öğle yemeğim

bir kase mercimek çorbası
sayısını bilmediğim ve abarttığım bulgurlu yaprak sarması
yoğurt
maydanoz marul
Sade Türk kahvemi de içtim

afiyet olsun hepinize

afiyet olsun canım

afiyet olsun oyam

3 KÖFTE
bol salata
ve ayran ..

az öncede şekersiz bir kahve içtim.

ya kzlar ben bugn pek birşey de yemedim ama sabahtan beri çok şişliğim var yahu. geçmedi bir türlü. adette olmucam. niye böyle oldm ben yahu

kizlar iyi dilekleriniz ve dualariniz icin cok tesekkurler.nihayet evimizdeyiz artik.
igneoyam canim kizim suan uyuyor ablasida okuldan yeni geldi.kardesinin basinda bekliyor.uyansada sevsem diye....

ohhh ne güzelallah mutluluğunuzu hiç bozmasın ramaskacım

canım bebeğinle evne dönmenize nasıl sevindm anlatamam. iremsuyu benim yerime de öp kokla. Rabbim bir daha böyle üzüntüler yaşatmasın size inş.

canımmm sorularına sırayla cevap verebılıım
kahvaltıyı kuçuk kızım olduğu için acele omlet ceviz yıyıp işe gelıyorum ama taıllerde zeytın falan yıyorum ve doyuyorum çok şükür
omletı peynırle yapıyorum zeytın yaı ve tereyağı kullanıyorum
omega 3 alıyorum ama c vıtamını almadım alabılırım
yoğurt işyerınde çıkınca fazlaca alıyorum hatta akşamada ayırıyorum kı acıkınca ayran olarak tuketıyorum ve aralarda trk kahvesı ıçıyorum şekersız
prtein haftada 4-5 gun olabılıyo tavuk ama 1-2 gun de kırmızı et sporu bu hafta ara vermek zorunda kaldım boynum tutulduğu için
aklıma gelenler bunlar canım

merhabalar dun aksam yemegı etlı bamya bulgur pılavı yogurt oldu gece de bırsey yemeden gectı cok sükür
bugun kahvaltı
bır yumurta
ıkı kalın dılım beyaz peynır
bır cay bardagı cevız
cay

bır saat kadar sonra sade turk kahvesı

öğlen
sıkı durun aşure hiç olmadı farkındayım ama yedım ıste bır tabak cok ta severım dayanamadım ama bundan boyle yok boyle kacamaklar soz yapmamalıyım daha ıkıncı gunde ıyı olmadı bır kase de ezogelın çorba

ınsallh cnm 15 aylık bır oglum var gece cok problemlıyız ...

evet canım biraz daha sabır..daha küçük sayılır..ben 2 yaşına doğru rahata erdim desem doğru olur..gece kalkıp kalkıp sebepsiz bağıra bağıra ağlardı..daha aylar öncesine kadar..
zor ya ...ama az kalmış ...

öğlen öğünümü de yedim..ıspanak ve acı biber turşusu ..simdi çay içiyorum..canım birşey istemiyor ...öğlen öğünümde illa ki birşeyler atıştırmak ..tatlı yemek isterdim .ama yok bu kez..

Canim cok sevindim kizinin iyi olduguna Allah ona saglikli mutlu uzun omurler versin

Öğlen 1 çatal da helva yemiştim. İşime gelmediği için unuttum herhalde

Protein günü dediğim, sebze yemeden, sırf protein yiyerek geçirdiğin günler. Sersum bunu yapıyor birkaç haftadır. İşe yarıyor. Ayrıntılarını ondan öğrenebilirsin.

arkadaşım ben daha önca sana mı cevap vermiştim ben de öyleyim diye?ben başlayalı 3 hafta doldu,2 haftada ancak -400 verdim sonra +700 oldu,o da gitti şimdi hala 69'um,gitmiyor,gitmiyor.kendini iyi hissetmen için yazıyorum yalnız değilsin yani.iğneoyası arkadaşımızın dediği gibi belki yediklerinde problem vardır,bi gözden geçir.ben duraklamamın sebebini biliyorum;menepoz öncesi dönemdeyim(yaş:31) ve 9kg verdim vücut direnç gösteriyor...ama pes etmiyorum elbet direnci kırılacak ve gidecek kilocuklar.sana tavsiyem şunu aklından çıkarma;BEN BU KİLOLARI BİR GÜNDE ALMADIM Kİ!!!SAKIN PES ETME KAZANAN SEN OLACAKSIN...

maşallah canım ..abla şimdi merak ediyordur kardeşini...ay ne güzel..allah mutluluğunuzu hiç bozmasın..

evet canım kızıma hamıleyken 9 ayda aldım haklısın ben ama canım hemen hemn 3 haftada 3800 gr verdım durunca korktum ama kıayefetlerıme bakınca zayıflıyorum gıbı gelıyo ama tartıda değilim

destek olduğun için tşk ederim canım

korkacak bişey yok merak etme sen sadece vücuduna zaman tanı:)sonuçta alışkın olmadığı bir süreci yaşıyor,adapte olması biraz zaman alır,baksana 1 haftada 1kilodan fazla gitmiş,bi de şu var sen kimseyle kendini kıyaslama,başkalarından az da vermiş olabilirsin çok da...ama her metabolizma farklı çalışır,başarılar...

Son düzenleme:

sersum neler yaptığını bana anlatabılırmısın acaba faydası oldu mu

selam kızlar ...

akşam yemeğinden sonra genellikle birşey yemiyorum ama malum günleri yaşadığım için iştahım arttıdün akşam 1 avuç antepfıstığını 21.30 civarı yedimm
bugün öğlen yemeğimi yedikten sonra biraz yürüyüş yaptım hava güzelkendime çiğ fıstık aldım dönünce yiyecektim..ama odama döndüğümde hemen yemedim,su ve bitki çayları içtim,öyle 1 avuçla duramayacağımı bildiğim için hiç başlamadımmücadeleyi ben kazandım ve yemedim,cumaya kadar çekmecemde duracak ve tartıdan sonra yemeye karar verdim

menümü de yazayım
uyanınca 1 ufak elma ve yarım litre su
kahvaltı 08.00;2 yumurta,1 kk beyaz peynir,10 yeşil zeytin(yağsız),4 ceviz,omega 3
öğle 12.00;yarım tabak bezelye,1 kase yoğurt
akşam 18.00;hamsi buğulama ve salata olacak...

dün akşam yürüyemedim,bugün ne olur bilmem

sersum neler yaptığını bana anlatabılırmısın acaba faydası oldu mu

sersum işte olduğu için sanırım akşama kadar cevap veremeyecek protein diyeti uygulamış biri olarak ben cevap vereyim;hatta daha 3 gün önce ben 2 gün saf protein yaptım ama benim sürecimi hızlandırmadı ama sende işe yarayabilir;tüm öğünlerinde sadece protein tüketiyorsun yanında sebze,meyve olmadan,sersum yanında fındık,ceviz yiyor mu bilmiyorum ama bu şekliyle etkili oluyor,sebze tüketmediğin için ödem tutmuyor vücudun,inanılmaz hafif hissediyorsun kelebek gibi,ama çok uzun tutmamakte ve bol su içmekte yarar var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…