Oyam sağol canım inş hayırlısı olur dualarınızı esirgemeyin
Leylakımmm sağol canımcım bol bol gez acısını çıkar, taşındığın yerde canın sıkılıyordu di mi şimdi ben de böyleyim anlıyorum
öğle yemeğim
bir kase mercimek çorbası
sayısını bilmediğim ve abarttığım bulgurlu yaprak sarması
yoğurt
maydanoz marul
Sade Türk kahvemi de içtim
afiyet olsun hepinize
Benim de canım kahve istedi.
Öğlen 13:30 da yemem gerekiyordu ama 13:00e kadar durabildim. 4,5 saat oldu yani.
1 tabak bulgur pilavı (aslında 3-4 kaşık olmalı)
1 tabak yeşil fasulye
1 kase yoğurt.
Gidip namazı kılıp, kahvemi alıp geleyim.
Görüşürüz.
kizlar iyi dilekleriniz ve dualariniz icin cok tesekkurler.nihayet evimizdeyiz artik.
igneoyam canim kizim suan uyuyor ablasida okuldan yeni geldi.kardesinin basinda bekliyor.uyansada sevsem diye....
Hayırlısı olsun canım. Allah gönlünüze göre versin.
Afatmas, izin verirsen, bu hafta menülerini takip edeyim. Ama boğazından geçen her lokmayı, saatiyle yazmalısın. Hatta bence kendine bir günlük yap. Hem menülerini yaz, hem de ne zaman acıktın, canın tatlı mı istedi, yorumlar yaz... Canının tatlı istediği zamanlarda, geriye dönüp önceki menünü kontrol et.
Benim aklıma gelenler:
- Doğru sandığın yanlışlar yapıyor olabilirsin.
- Öğünler arası süre 4-5 saatten az mı?
- Öğünlerde tam doymuyor olabilirsin. Mesela ben bu sabah az yediğim için, öğlen canım feci tatlı istedi ve maalesef biraz helva yedim.
- Akşam geç mi yiyorsun?
Açıkçası ben öğünlerde az yemiş olabileceğini düşünüyorum.
Umarım herhangi bir sağlık sorunu yüzünden değil de, benim saydığım türden bir sebebi vardır. Bunları çözmesi kolay.
bende umarım canım akşam yemeğini 7-8 arası yiyorum mecburen işten 7 de çıkıp 7:30 da yemek yemış olabılıyorum
dunku menumu yazıyorum hemen:
sabah30 da 2 yumurtalı peynırlı omlet 6-7 ceviz
öğlen 12:30 da bulgur pilavı tavuk
akşam 1 yumurtayla ıspanak yemeği 7:30 da yedim akşam geç kaldığım için 5 veya 6 da süt içiyorum
doyana kadar yıyorum en az 4 saat ara verıyorum
İZİN VERIRIM NEDNE IZIN VERMIYIM KI CNM
aftamas,
bence bir sorun yok. Kahvaltını peynir, zeytin, maydonoz vs ile zenginleştirebilirsin aslında. Bu kadarla doyuyor musun?
şu bahsettiğin tatlı krizlerin ne zaman oluyor? Mesela benim çok acıktığımda oluyor. Yemek yiyince geçiyor.
Bir de kabızlık var mı?
Bu haftaki takip dışında önerebileceklerim:
-omega 3 ile birlikte antioksidan olarak c vitamini kullanırsan, yağ yakımını hızlandırıyormuş (yine de eczacına sorarsın)
-öğünlerine yoğurt ekleyebilirsin.
-haftada 2-3 gün protein günü yapabilirsin.
ınsallh cnm 15 aylık bır oglum var gece cok problemlıyız ...
kizlar iyi dilekleriniz ve dualariniz icin cok tesekkurler.nihayet evimizdeyiz artik.
igneoyam canim kizim suan uyuyor ablasida okuldan yeni geldi.kardesinin basinda bekliyor.uyansada sevsem diye....
iyiniyetli canim cok sagol dayanamayip opuyorum.... dualarimiz seninle.ins.sizin icin hayirlisi olur.
hasta olan arkadaslara cok gecmis olsun.acil sifalar....
sersum canim ilk gunu atlatmana sevindim...
Benim de canım kahve istedi.
Öğlen 13:30 da yemem gerekiyordu ama 13:00e kadar durabildim. 4,5 saat oldu yani.
1 tabak bulgur pilavı (aslında 3-4 kaşık olmalı)
1 tabak yeşil fasulye
1 kase yoğurt.
Gidip namazı kılıp, kahvemi alıp geleyim.
Görüşürüz.
canımmm sorularına sırayla cevap verebılıım
kahvaltıyı kuçuk kızım olduğu için acele omlet ceviz yıyıp işe gelıyorum ama taıllerde zeytın falan yıyorum ve doyuyorum çok şükür
omletı peynırle yapıyorum zeytın yaı ve tereyağı kullanıyorum
omega 3 alıyorum ama c vıtamını almadım alabılırım
yoğurt işyerınde çıkınca fazlaca alıyorum hatta akşamada ayırıyorum kı acıkınca ayran olarak tuketıyorum ve aralarda trk kahvesı ıçıyorum şekersız
prtein haftada 4-5 gun olabılıyo tavuk ama 1-2 gun de kırmızı et sporu bu hafta ara vermek zorunda kaldım boynum tutulduğu için
aklıma gelenler bunlar canım
arkadaşlar çıldırcam ya hiç bır kaçamak yapmadığım halde kılo vermem durdu hatta bazen alıyrum neden çözemedım
siteye gırmeyışımın nedenı geçici vergıler nedenıyle yoğun olmam bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşk ederim
iyiniyetli canim cok sagol dayanamayip opuyorum.... dualarimiz seninle.ins.sizin icin hayirlisi olur.
hasta olan arkadaslara cok gecmis olsun.acil sifalar....
sersum canim ilk gunu atlatmana sevindim...
arkadaşım ben daha önca sana mı cevap vermiştim ben de öyleyim diye?ben başlayalı 3 hafta doldu,2 haftada ancak -400 verdim sonra +700 oldu,o da gitti şimdi hala 69'um,gitmiyor,gitmiyor.kendini iyi hissetmen için yazıyorum yalnız değilsin yani.iğneoyası arkadaşımızın dediği gibi belki yediklerinde problem vardır,bi gözden geçir.ben duraklamamın sebebini biliyorum;menepoz öncesi dönemdeyim(yaş:31) ve 9kg verdim vücut direnç gösteriyor...ama pes etmiyorum elbet direnci kırılacak ve gidecek kilocuklar.sana tavsiyem şunu aklından çıkarma;ben bu kiloları bir günde almadım ki!!!sakın pes etme kazanan sen olacaksın...
korkacak bişey yok merak etme sen sadece vücuduna zaman tanı:)sonuçta alışkın olmadığı bir süreci yaşıyor,adapte olması biraz zaman alır,baksana 1 haftada 1kilodan fazla gitmiş,bi de şu var sen kimseyle kendini kıyaslama,başkalarından az da vermiş olabilirsin çok da...ama her metabolizma farklı çalışır,başarılar...evet canım kızıma hamıleyken 9 ayda aldım haklısın ben ama canım hemen hemn 3 haftada 3800 gr verdım durunca korktum ama kıayefetlerıme bakınca zayıflıyorum gıbı gelıyo ama tartıda değilim
destek olduğun için tşk ederim canım
öğlen 1 çatal da helva yemiştim. Işime gelmediği için unuttum herhalde
Protein günü dediğim, sebze yemeden, sırf protein yiyerek geçirdiğin günler. Sersum bunu yapıyor birkaç haftadır. Işe yarıyor. Ayrıntılarını ondan öğrenebilirsin.
sersum neler yaptığını bana anlatabılırmısın acaba faydası oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?