Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım sağolasın ama pek tavuk sevnmıyorum ama göğüs etını yıyebılırım sırf denerım olmazsa haftada 2 gun mu sadece evde olduğum zaman 2 gun boyunca fleto yıyebılırım

canım sağolasın ama pek tavuk sevnmıyorum ama göğüs etını yıyebılırım sırf denerım olmazsa haftada 2 gun mu sadece evde olduğum zaman 2 gun boyunca fleto yıyebılırım

Hayvansal proteinler

Yumurta,et, süt, balık, sakatat, midye, istiridye, peynir ve diğer süt ürünleri.

Bitkisel proteinler

Soya fasulyesi, badem, fındık, tahıl ürünleri.

Günlük protein ihtiyacı

Günlük protein ihtiyacınızı, vücut ağırlığınızı 0.8 ile çarparak bulabilirsiniz. Vücut geliştirme yapıyorsanız 1.5-2 grama kadar çıkabilirsiniz.

Çeşitli Besinlerdeki protein Miktarları
•100 gr yağsız dana eti 30 gr protein
•100 gr tavukda 30 gr protein bulunur
•1 yumurta 7 gr protein
•1 bardak süt 6 gr protein
•100 gr fındık 30 gr protein
•100 gr peynir 30 gr protein
•100 gr sardalya 24 gr protein
•100 gr kuru fasulye 6 gr protein
ALINTI

sabah kkkahvaltısı,ara kuruyemiş+1saat yürüdüm dışarda,akşama çorba +yaprak sarma+salata+yogurt yiyecem ve 30dak bisiklet yaparım

Marincap special 750mg omega 3 kapsülü varmış kullananlar var mı?

canım bilmiyorum ki ,,

eczaneden alıyorsan bir bak bakalım içindekilere ..gereksiz yağlar olmasın içinde..mesela soya yağı , ayçiçek yağı bile oluyormuş için de ..çanan karaday demişti bir proğramda..içinde sadece balık yağı olsa iyi olur..

Kızlar;
Bende birşey sormak istiyorum.
Bõyle duraklama evrelerinde detox diyetleri yapıyorlar ya,acaba bende öyle birşey denesem okurmu?
Karataya uygun olmayacağı kesinde ne bileyim bir çıkış arıyorum

canım 2 gün şartı yok 3 gün de 4gün deyapabilirsin ancak uzun olduğu zaman böbrekleri yorabiliyormalum protein=üre demek o yüzden normalden biraz daha fazla su içmelisin:)

saat 15:30 da 2.öğünümü yedim ve tükkanı kapadım3 öğünden vazgeçtim
1 kase et suyuna çorba
6 tane köfte
yoğurt

geçmiş olsun canım
Günaydın arkadaşlar,

Karatay hocamızın yeni kitabı çıkmış sıcak sıcak haber vereyim dedim.. "Karatay diyetiyle obezite ve diyabete son"..
güzel haber..
herkese günaydın bacılarım

kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
pastırma
çökelek
peynir
zeytin
gün kurusu

kahvaltıdan önce de 1 saat yürüyüş

Bulaşık makinem anormal şekilde çiziyordu. Değişim için onay verdi firma. Hangi modelle değişsem bilemedim. Bayiler, servisler, herkes senin model çok iyi aynısından al diyor. Bile bile lades olmak da istemiyorum... Ay kafam karıştı!

Herhalde aynı model getirsinler diyeceğim. Zor bir kararmış

hekıss beni görmüştün..benziyomuydum barii kendime..

ben kk topiği yazışmaları görüyorum..rüyamda da yazıyorum size..

Hepimiz dua ederiz tabii ki... Zaten biliyorsun bu topiğin duaları işe yarıyor. Memleketi bırak, dünyanın dört tarafından dua alınıyor ne de olsa Sersum da bi secret patlattı mı tamamdır
patlatırım tabee
canım Oyam sağolun

Sersumumun secreti de oldu mu tamamdır
yaptım gitti..hayırlısı inşallah canımm

nekaa güzel..benimkini de değiştirirlermi kine..15 yıllık oldu çok kireçlendiriyo.. yerlerse

Teşekkürler şimdi eczaneye gidecem soracam bilgilendiririm sizleride

bugün çok başım ağrıdı hala da ağrıyor..sanırım dayanamayıp hap alıcam..

sabah

kıymalı yumurta
peynir

öğle

yoğurt çorbası
etli bezelye yemeğinin sadece etleri ve suyu
ayva hoşafının 2 parça ayvası

akşam

2 çupra
bol salata
1 bardak şalgam suyu
3 çiğ köfte

1 kupa maydanozlu limonlu form çayım..ve şimdide normal çayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…