sersum işte olduğu için sanırım akşama kadar cevap veremeyecek protein diyeti uygulamış biri olarak ben cevap vereyim;hatta daha 3 gün önce ben 2 gün saf protein yaptım ama benim sürecimi hızlandırmadı ama sende işe yarayabilir;tüm öğünlerinde sadece protein tüketiyorsun yanında sebze,meyve olmadan,sersum yanında fındık,ceviz yiyor mu bilmiyorum ama bu şekliyle etkili oluyor,sebze tüketmediğin için ödem tutmuyor vücudun,inanılmaz hafif hissediyorsun kelebek gibi,ama çok uzun tutmamakte ve bol su içmekte yarar var...
canım sağolasın ama pek tavuk sevnmıyorum ama göğüs etını yıyebılırım sırf denerım olmazsa haftada 2 gun mu sadece evde olduğum zaman 2 gun boyunca fleto yıyebılırım
Marincap special 750mg omega 3 kapsülü varmış kullananlar var mı?
Marincap special 750mg omega 3 kapsülü varmış kullananlar var mı?
sabah kkkahvaltısı,ara kuruyemiş+1saat yürüdüm dışarda,akşama çorba +yaprak sarma+salata+yogurt yiyecem ve 30dak bisiklet yaparım
merhaba, ben sersumu dinleyerek 500mg.lık olanı kullanıyorum; 2 sabah 2 akşam yemeklerle alıyorum,
kizlar iyi dilekleriniz ve dualariniz icin cok tesekkurler.nihayet evimizdeyiz artik.
igneoyam canim kizim suan uyuyor ablasida okuldan yeni geldi.kardesinin basinda bekliyor.uyansada sevsem diye....
Gözün aydıııın :) Rabbim sana yavrularınla sağlıklı bir ömür versin :)
canım sağolasın ama pek tavuk sevnmıyorum ama göğüs etını yıyebılırım sırf denerım olmazsa haftada 2 gun mu sadece evde olduğum zaman 2 gun boyunca fleto yıyebılırım
canım 2 gün şartı yok 3 gün de 4gün deyapabilirsin ancak uzun olduğu zaman böbrekleri yorabiliyormalum protein=üre demek o yüzden normalden biraz daha fazla su içmelisin:)
Ramaska, günün en güzel haberi senden geldi. Çok sevindim canım. Allah analı babalı büyütsün.
Menülerimi de yazayım:
Sabah: Klasik karatay ve çeyrek gözleme(X)
Öğlen: 1 portakal, 1 avuç badem, yoğurt
Akşam: 1 tabak yeşil fasulye, 1 kase yoğurt.
Suyu az içtim
Spor yok
Sersum, ilk günün güzel geçmiş, sevindim.
Leylak, yeni avatarını çok sevdim, çok sevimli...
Yarın görüşürüz canlarım.
Herkese iyi geceler.
geçmiş olsun canımMerhaba Arkadaşlar..
Berbat bir gün geçirdim.Korkunç bir diş ağrısıyla uyandım.
Ama neden bilmem geçer düşüncesiyle sürekli erteledim gün boyu.
En sonunda diş hekimimi aradım ki doğum yapmış!
Yemek işi bütünüyle zulüm oldu bugün yine de pes etmedim.
Gece nihayet bir hekime gittim ve durumun düşündüğümden vahim olduğunu gördüm.
Aldığım ağrı kesicinin etkisiçok kısa sürede geçti.Hastanede iğne vurulmak istemedim .
Uyuyamıyorum sabah randevum var.Gerçekten sıkıntılı bir durum diş ağrısı.
Sabah:Yarım yamalak klasik karatay kahvaltısı +omega
Akşam:Tavuk sote+ yoğurt +omega
Sıvı çok az tükettim bugün çünkü dişim ne soğuk ne sıcak hiçbirşeye imkan vermiyor.
Yürüyüş de yapamadım :/
Uyusam yeter ama onu da beceremiyorum...
İnşallah hayırlısıyla sabahı ederim
güzel haber..Günaydın arkadaşlar,
Karatay hocamızın yeni kitabı çıkmış sıcak sıcak haber vereyim dedim.. "Karatay diyetiyle obezite ve diyabete son"..
herkese günaydın bacılarım
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
pastırma
çökelek
peynir
zeytin
gün kurusu
kahvaltıdan önce de 1 saat yürüyüş
Rukiye hoşgeldin.
İlginçtir, ben seni şu anda ilk kez görüyorum sitede... Veya daha önce gördüm ama farkında değilim... Oysa 3 gün önce seni rüyamda gördüm. Şöyle ki, rukiye rumuzlu birisi benim evime çok yakın, günaydın apt, diye bir apartmanda oturuyormuş. Ben de bunu öğrenip senin kapına gelmişim. Çok heyecanlıydım ama sonrasını hatırlamıyorum:)
Yaaa, böyle işte... Artık topik rüyalarıma giriyor kızlar:)))
hekıss beni görmüştün..benziyomuydum barii kendime..Canım günaydın afiyet olsun sporda yapılmış
benim de arada rüyalarıma giriyor sersumumu görmüştüm ben de
Bugün hava çok güzel eşimle yürürüz inş. Propycili ben de çok merak ediyorum
Afiyet olsun canım
ohhh afiyet olsun yürüyüş için de
Papişim afiyet olsun
Sağol Oyamm çok iyiyim canım sen de iyisindir umarım
Çoook ama çok mutluyum çok güzel bir okul ve öğrencilerim mikemmeller yahuuuu
bazı sınıflar da hiç fire yok hepsi full eksiksiz dediğimi yapmış
bazı sınıflar da 1 fire hastalıktan
6larda 5-6 fire gibi çoğunlukla tekrarlar yapılmış testler çözülmüş ve de kitaplar okunmuşSÜÜPERRRLERRR ben burdan gitmek istemiyoruuummm
patlatırım tabeeHepimiz dua ederiz tabii ki... Zaten biliyorsun bu topiğin duaları işe yarıyor. Memleketi bırak, dünyanın dört tarafından dua alınıyor ne de olsaSersum da bi secret patlattı mı tamamdır
yaptım gitti.canım Oyam sağolun
Sersumumun secreti de oldu mu tamamdır
kizlar iyi dilekleriniz ve dualariniz icin cok tesekkurler.nihayet evimizdeyiz artik.
igneoyam canim kizim suan uyuyor ablasida okuldan yeni geldi.kardesinin basinda bekliyor.uyansada sevsem diye....
iyiniyetli canim cok sagol dayanamayip opuyorum.... dualarimiz seninle.ins.sizin icin hayirlisi olur.
hasta olan arkadaslara cok gecmis olsun.acil sifalar....
sersum canim ilk gunu atlatmana sevindim...
Bulaşık makinem anormal şekilde çiziyordu. Değişim için onay verdi firma. Hangi modelle değişsem bilemedim. Bayiler, servisler, herkes senin model çok iyi aynısından al diyor. Bile bile lades olmak da istemiyorum... Ay kafam karıştı!
Herhalde aynı model getirsinler diyeceğim. Zor bir kararmış
canım bilmiyorum ki ,,
eczaneden alıyorsan bir bak bakalım içindekilere ..gereksiz yağlar olmasın içinde..mesela soya yağı , ayçiçek yağı bile oluyormuş için de ..çanan karaday demişti bir proğramda..içinde sadece balık yağı olsa iyi olur..
nekaa güzel..benimkini de değiştirirlermi kine. .15 yıllık oldu çok kireçlendiriyo.. yerlerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?