Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

eferim..bak böyle ol canımı yee

canım bu protein diyeti nasıl bir diyet ?

​bu arada akşam yemekte balık vardı. yanında da bol salata tükettim. ama bizimkiler tulumba almış 1 tanecik yedim... ama bir daha tutucam kndimi. sözzzzzz
canım ben metabolizmam hızlansın diye arada 1-2 gün sadece proteinle besleniyorum..sebze,bakliyat ve diğer şeylerri yemiyorum bu yanii..
Benzemiyodun canım Teşekkürler Sersumum olay tamamdır

Kızlar ben kaçıyorum , iyi geceler hepinize , öptümmmmm

Birdy gibi ben de kaçtım iyi gecelerrrr

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
Ne zor şeymiş diş ağrısı ,Allah kimseye vermesin.
Bugün ilk defa üç öğün yaptım çünkü dün hiç yatmadım kahvaltıyı 06:00 da yaptım.
Ne yedim ne yemedim bilmiyorum bile.. Biraz ceviz,omega ,peynir,paprika
Öğlen: Yeşil mercimek yemeği+ yoğurt,omega
Akşam 3 köfte bol salata

Hiç iştahım yok diyet yapıyorum diye zorla yedim.
Doğru dürüst su içmedim bitki çayları yok keten tohumu yok.
Keyfim hiç yok !

Hepinize sağlık sıhhat diliyorum ,daha önemli hiçbirşey yok.
Öğretmen arkadaşlara da yeni öğretim yılı çabukcak hayırlı şekilde geçer inşallah.
Geçmişi okuyamadım ,dilerim yarın daha güzel bir gün olur.

ben geldim

bugün yine niyetliydim ins...

sahuru yine yapmadim.

iftara et sote (mantar ve domatesli) ve firinda hafif zeytinyagi sürdügüm kabak ve patlicanin yanina haslanmis brokoli ve havuc vardi
ayrica beyaz peynir, ceviz, hurma, incir ve kuru kayisi yedim..

ara ögünümde bir bardak süt oldu

hayirli geceler

yarın tekrar baslıyorum ben geçen sene uygulamıstım 1 ay kadar yine 52 kilodan 48 e düşmek için kolları sıvamıştım ve yine aynı sekilde 4 kilo fazlam var geri kilo aldım yaklasık 5-6 aydır kabızlık gibi bir problemle karşı karşıyayım arkadaşlar daha doğrusu tam kabız denmez ama sabah ihtiyac gideremez oldum gün sonunda türk kahvesi içip anca yapıyorum söylemesi ayıp ve ben 3 lt su içen kuru kayısı yiyen bir insanım ama olmuyor nedenini çözemedim :S normalde cok düzenliydi simdi psikolojikte etkilenmeye basladım ve bu bende siskinlik yaptı ödem attıran kabızlığı gideren bir karışımda biliyormusunuz diyet yanında?

İyi akşamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar,menum ...... 1.ogun(sabah): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (13 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün (aksam)Dolma,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul..................P. .......... ...................... (Yemekten once aslında tokum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıyeç tk olmama ragmen yedım.)I

O

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahanadahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum. Ayran ya da sut ıcıyorum.

en son 15:30 da yemek yediğim için çok acıktııııım:84::84:ama yemiycem bişey işte yemiycem

en son 15:30 da yemek yediğim için çok acıktııııım:84::84:ama yemiycem bişey işte yemiycem

Kızım çıldırdın mı uleynnnn , 15.30 da akşam yemeği mi olurmuş Saatler geçmiş üzerinden , git bişi ye , sıkma benim canımı

Leylakım nasılsın yavlucum ? Nasıl gidiyo yeni hayat , mutlu musun ?

iyiyim bacım sen nasılsın?
valla şimdilik çok güzel gidiyo birdycim,mutluyuz daha ne olsun dimi ama

Kızım çıldırdın mı uleynnnn , 15.30 da akşam yemeği mi olurmuş Saatler geçmiş üzerinden , git bişi ye , sıkma benim canımı

yiyemem hemşire yiyememleptinim gider sonra

Kizlar herkeze iyi geceler neyse Ki bir bardak sutle Atlattim geceyi leptinli geceler herkeze opuyorum sizi :124:

bende diyet yapmaya karar verdim,her Pzt yazacağım kilomu buraya. herşey iyi güzelde ben ekmeksiz yapamam ama sabah akşam yemektense sadece sabahları tüketeceğim artık. abur cuburdan vazgeçeceğim. special k ları doldurmuştuk eve zaten abur cubur yerine onlarla idare ederim. sözümde duracağımı düşünüyorum elveda kilolar

sabah (08:00)2 ymrt,5 zeytin,1 kk peynir,1 közlenmiş kırmızı biber,1 çay k. fıstık ezmesi
akşam (18:30) 3 bulgurlu biber dolması,yoğurt

herkes gitmiş ben geldim ..
çocukları zar zor uyuttum..büyük iyide küçük zor uyuyor ya,,kızdırıyor beni ..hep itiraz hep itiraz..yatırıyorum..çıkıp çıkıp geliyor ..yine yaırıyorum yine geliyor..uyutuncaya kadar zaten 1 saatten fazla yanında yattım ..bana mısın demedi..artık sıkıldım kalktım yanından ...
baktım peşimden geldi..hay allahım ya ..bunlar büyürken biz yaşlandığımızın farkına varamıyoruz..bir bakmışım ki bir gün bir kırışık .ertesi gün bir kırışık .kendine bakmaya bile vakit yok..

leylakcığım ..baya bir aç kaldın..ama sanırsam duraklama dönemini bu şekilde yeneceksin..ve kilo vereceksin..hatta çubuk kraker olacaksın .bana öyle geliyor ...

makbuleciğim sen de sütle geçiştirmişsin geceyi.iyi yapmışsın..sevindim..yaz gelene kadar kilolar gidecek anlaşılan...

ben de saçlarımı boyamak istiyorum ama ne renk yapsam karar veremedim...
uçları açık saçlarımın..kumral gibi yani..söyle dipleri koyu bir renk yapsam acaba gölge gibi olur mu??
kuaföre gitmeyeceğim..abuk subuk yapıyorlar her gittiğimde...pişman ediyorlar beni...yeminliyim..o derece yani...en son gittiğimde babaannemin rengi gibi olmuştu..güyya sarı..ama beyaza yakın bir sarı..oldum annemden yaşlı...

işte böyle gevezelik etmeyeyim..

iyi uykular...zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

saat 1 oldu..ve artık yatmaya gidiyorum..heryere girdim okudum baktım..iyi oldu..saatin nasıl geçtiğini anlayamamışım yalnız..

yatmak lazım.sabah da 2 yumurtalı kahvaltımı iple çekiyorum..iyi geceler tekrar..bol bol leptinler sizin olsun..

Günaydın. Diyetle beraber ibrahim saracoglunun maydanoz kürünü uygulayaniniz var mi ? Diyetten once 5 gün kadar uyguladim ise yaradigini dusunuyorum diyetle beraber uygularsam kahvaltidan once icersem bir sorun olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…