Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

olsun yavaş da yürüsen bir hareket sayılır..hareketsiz kalmaktan çok iyidir..zaten yürüyüsünü yapmışsın bu da ekstradan olacak..

Leylakım dışarıda yürüyorsun sanırım ohh mis gibi temiz havada yürüyüş bana da çok iyi geliyor
temiz hava..mis miss
Canım sağol sana da afiyet olsun
Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyoruz doyasıya hayatımızı yaşayamıyoruz bence de
haklısın..her günü seve seve yaşamalıyız....sindire sindire

selam arkadaşlar

hafta sonu hem sabahtan hemde öğleden sonraları sınavlarım vardı... hiç de iyi geçmedi.

Pazartesi :
Sabah: 2 yumurta( keten tohumu serptim), zeytin (10 tane) peynir, 1 bardak süt
2 incir, 1 omega 3 , 2 vitamin,

Öğle yok:
Akşam : 1 kase yoğurt, tavuk, turşu

Salı:
Sabah:2 yumurta (keten tohumlu) peynir, 1 bardak süt , zeytin (15 tane),
1 omega 3,2 vitamin

Öğle: koca bir paket çikolata yedim.

Akşam:1kase yoğurt, 1 tabak nohut, turşu,

yemekten sonra da 3-4 kaşık çok..rem kaşıkladım.
1 çatalda kadayıf yedim. Diyete başlayalı beri bu çapta cısı hiç tüketmemiştim. Ne oluyor bana anlayamıyorum....

Bu sabah tartılım 83,7
en son 80 idim . Üstüne tam 3,7 kg almışım...

:84: :84: :84:
Benimde sıkıyönetime katılmam lazım.. Kızlar ne olur beni dürtün , çantalayın motive edin... Kilo vermek istiyorum.

Bu sabah :2 yumurta , peynir, 1 bardak süt,
1 omega 3, 2 vitamin

Öğle: birazdan yemeğe gideceğim menüde ciğer varmış,

dönüşte yine yazarım

sabah esim omlet yapmaya calismis

malesef dibi yanik oldugu icin yiyemedim..

kahvaltim:
yarim cay bardagi ceviz, 4 kayisi, 2 incir
domates, salatalik, paprika
yesil cay ve keten tohumu

ögle:
bir bardak süt ve bir muz

aksam:
brokoli corbasi, sebzeli bulgur pilavi ve firinda som baligi
yanina salata ve keten tohumlu bol yogurt

WC problemem bi türlü düzelmiyor :2:

selam kızlarr, dün ne oldu biliyor musunuz nerden bilceksiniz dimi anlatmadan.. Dün gece karnım bi acıktı bi acıktı kendimi tuttum (zira şu sıralar hiç bunu yapamıyorum) tarçınlı süt içtim neyse saat 12 gibi yattım karnım guruldayarak ama mutluyumdum içim bi ferah bi ferah yarın hemen topiğe yazacağım diye hayal kurmaya başladım..o kadar huzurluydum ki kazasız belasız bi gün geçirdim, kızlar beni teprik etcek filan.. ay gözümün önüne öğlende oğlumla yedimiz rulo katlar geldi..aklımdan öyle çıkmış ki( o sırada çok sinirliydim), sonra sabah oğlumun ağzıma verdiği yarım kurabiye... offf offf, ya inanmıyacaksınız ama gerçekten aklımdan çıkıvemiş bu yediklerim, detaylı düşünmesem diyet yapıyorum sancağım kendimi. Şu sıralar moralimi bozan bir şeyler var,bunlar aklıma gelince yiyorum bunu da bilinçaltıma atıyorum ve hatırlamadığımı farkettim, karışık oldu emme anlatabilmişimdir umarım kendime çok üzüldüm doğrusu

yıne son noktayı sen koydun bebısım tsk paylasım ıcın

Papadiyam günaydın.

Dün Migrostan çocuk tiyatrosu için bilet aldım. Aklıma geldi sana da yazayım dedim. Maltepe, Türkan Saylan Kültür Mrk de, Şubat ayı boyunca her ctesi, pazar migros çocuk tiyatrosu var. Davetiyeler ücretsiz. Herhangi bir alışveriş karşılığında falan da verilmiyor. Ben bu pazar ordayım.

Senin küçük ne kadarlıktı?

15.30 akşam yemeği için idealdir demişsin , beni benden almışsın

Birdy, bak yanlış anlamışız ikimiz de... 15:30 dememiş İyiniyetlim. 16:00 ideal demiş! Tamam o zaman
Kız, yarım saati mi başımıza kakıyosun Ben 3 öğün yapıyorum da zor bekliyorum öğünlerimi. 2 öğün yapanları tebrik ediyorum

Bu arada yazı muhteşemdi. Ben bunu bizzat kendim gözlemledim. Eşimin kardeşi 24 yaşında vefat etti. Vefatından kısa süre önce Amerikaya gitmiştik beraber. Ordan kendine Timberland ayakkabı almıştı. Döndük, kıyamadı giymeye bir türlü. Hep özel bir zaman bekledi giymek için. Biz de diyemedik, oğlum 3 ayın kalmış diye... 13 yıl oldu öleli, ayakkabı hala odasında durur...

O yüzden, giyebileceğim birşeyse, mağazada hemen yeni aldığımı giyer, eskisini paketletirim ben.

ben günde 3 öğün yapıyorum , dün akşamki ve bugünü de yazayım, unutmadan

dün akşam yemeğim 18.3o sularında gerçekleşti

yumurtalı taze fasülye

sabah kahvaltım
1,5 haşlanmış yumurta(yarısını oğluştaaakım yedi)
ceviz badam 2 k.incir
1 dilim ince kaşar, beyaz peynir,tulum peyniri az az hepsinden
1 adet elma

üğlen yemeğeeem henüz cereyan etmedi, 13.30 da olması bekleniyor
1 tabak barbunya
yoğurt
havuç salata(belkim)

Bende ameliyat agrilarimin gecmesini bekliyorum.en kisa zamanda ben de donus yapicam.

Geçmiş olsun. Ne ameliyatı oldun?

Listeye girmek istiyorum , menü bildirimi derken her günkü öğünlerimizi yazıyoruz

Bu bir soru mu tam anlamadım ama öyleyse cevabı evet

Bence kendine günlük tut. Her yediğin lokmayı (öğün değil, LOKMA) saatiyle not et. Sonradan hatırlamamış olsan, diyete de uydum, niye kilo veremedim diyecektin.

Azim var sende, kesinlikle istediğin kiloya ulaşacağına inanıyorum

selam ıgneoyam nasılsın?

İyiyim. Öğle yemeğimi bekliyorum. Seni görmeden yazmıştım yukarıya

[Q

Bu arada yazı muhteşemdi. Ben bunu bizzat kendim gözlemledim. Eşimin kardeşi 24 yaşında vefat etti. Vefatından kısa süre önce Amerikaya gitmiştik beraber. Ordan kendine Timberland ayakkabı almıştı. Döndük, kıyamadı giymeye bir türlü. Hep özel bir zaman bekledi giymek için. Biz de diyemedik, oğlum 3 ayın kalmış diye... 13 yıl oldu öleli, ayakkabı hala odasında durur...

O yüzden, giyebileceğim birşeyse, mağazada hemen yeni aldığımı giyer, eskisini paketletirim ben.[/QUOTE]

Allah rahmet eylesin,genç ölüm ne kadar zordur. şu an tüylerim diken diken oldu, hastamıydı

günlük yazmak iyi fikir gerçeten, sonra moralim bozuluyo veremiyorum diye daha çok yemek istiyorum..teşekkürler umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız:13:

Acele gidip yemek yemeliyim. Oğlumun isteği üzerine kek yaptık ve şimdi burnuma nasıl güzel kokuyor, anlatamam! Karnım tokken, hayır demek daha kolay oluyor. Zaten kendime şöyle diyorum. "Yemek yedikten yarım saat sonra hala canım çok istiyorsa yiyebilirim".

Gitmeden sabahı da yazayım:

Kaşar peynir, tulum peyniri, salatalık, domates, maydonoz, 1 avuç badem (kayısı çekirdeği içi), 5 zeytin. Yumurta canım istemedi

4km/45 dakika yürüyüş.

Hepinizi öpüyorum. Görüşürüz.

merhaba kizlar..sabah kiymali yumurtali kahvaltimi ettim..aksama hamsi yapicam firinda..su maydonoz kurune bende baslayayim bari:) maydonozu cok seven biri olarak .. faydasi olsun bari..

Kızlar sabah kahvaltım bu şekildeydi

Bırazdan sabahtan arta kalan salatayla meyve yerim

Akşamda sadece çorba ve salata

sizi fıstıklar....

merhaba kizlar..sabah kiymali yumurtali kahvaltimi ettim..aksama hamsi yapicam firinda..su maydonoz kurune bende baslayayim bari:) maydonozu cok seven biri olarak .. faydasi olsun bari..

Mrb yıldızcım... Maydanoz kürü nedir merak ettim.. Bilgilendirirsen memnun olurum,teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…