Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

gunaydın kızlar.leylakım tarıf ıcın sagol en kısa zamanda deneyecem.sersumum alısmıstık sabahları burda olmana ozledık bacım

kahvaltım

1 yumurta
zeytın,peynır
cevız,yogurt
omega3,çayy

Papişiiimm kızlarrr günaydın

kahvaltım
1 haşlanmış köy yımırtası
3-4 zeytin
peynir
yarım bazlamadan tost
maydanoz
fındık
domates salatalık
çay
üzerine kahvem

Sizlere de afiyet olsun

canim nasil bir kür? söyle bizde faydanalim

ben de burda görmüştüm kürü 15-16 dal maydanoz saplarıyla beraber 1 bardak su 2 yemek kaşığı limon suyu hepsini blendera atıyoruz 1 dakika kadar parçalanıyor koyu yeşil rengini alıyor posalarıyla beraber içiyoruz ama benim boğazıma takılıyordu süzüyordum posalarını önce suyunu içip sonra posalarını yiyordum :)

Günaydin 2 adet yagda yumurta
Bir bardak süt
Biraz ceviz, peynir ve zeytin.
Köşe ekmek ucu azicik

Regl oldum beybiler. Dün halim yoktu giremedim hic nete. Cuma artilardayiz heralde (

kızlar günaydın. naslsınız bakalım? keyifler yerindedr umarım. nedense bugn ben pek bir sevinçliyim ama nedni de yok. Allah sonumu hayır etsin inş

sabah kahvaltım;
2 adet haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
10 zeytin
bir avuç fndık
şekerszaçık çay

şimdide yeşil çayımı içiyorum. işlerde yok zaten.sakin bugün büro. ohhhh missss

Los Angles Times yazarlarından Ann yazısı...
Eniştem; kız kardeşimin tuvaletinin en alt gözünü açtı ve ince kağıda sarılmış bir paket çıkardı. “Bu” dedi, “sıradan bir çamaşır değil.” Kağıdı açtı ve çamaşırı bana uzattı. Zarif ve ipekliydi. Kenarları elişi dantelle süslenmişti. Astronomik bir fiyat taşıyan etiketi hala üstündeydi. “Jan bunu New York’a ilk gittiğimizde almıştı. Nereden baksan sekiz, dokuz yıl olmuştur. Hiç giymedi. Özel bir gün için saklıyordu.”
Çamaşırı benden aldı ve cenaze evine götürmek üzere ayırdığımız diğer giysilerle birlikte yatağın üzerine koydu. Bırakırken eli bir an yumuşak kumaşı okşar gibi oyalandı. Tuvaletin gözünü hızla kapattı ve bana döndü ve dedi ki: “Hiçbir şeyini özel bir gün için saklama. Yaşadığın her gün özeldir.” Cenazeyi izleyen günlerde enişteme ve yeğenime beklenmeyen bir ölümün arkasından yapılması gereken tüm üzücü işlerde yardımcı olurken sık sık bu sözleri hatırladım. Kardeşimin ailesinin yaşadığı şehirden California’ya dönerken uçakta yine bu sözleri düşündüm. Kardeşimin göremediği, duyamadığı veya yapamadığı bütün şeyleri düşündüm.
Hala eniştemin sözlerini düşünüyorum ve hayatım değişti. Artık daha çok okuyor, daha az toz alıyorum. Balkonda oturup bahçemi seyrediyorum, uzayan çimlere aldırmadan. Ailem ve dostlarımla daha çok vakit geçiriyorum, iş toplantılarında daha az. Mümkün olduğu kadar sık “hayatın katlanılması gereken bir dertler zinciri yerine zevk alınacak olaylar silsilesi olarak örülmesi” gerektiğini hatırlatıyorum kendime. Her anın güzelliğini duyumsayarak yaşamak istiyorum. Hiçbir şeyimi özel günler için saklamıyorum. Kıymetli tabak çanağımı her “özel” olayda kullanıyorum. Birkaç kilo vermek, tıkanan lavaboyu açmak bahçede ilk açan çiçek gibi özel olaylarda. En pahalı ceketimi canım isterse süper markete giderken giyiyorum. Teorime göre eğer zengin görünürsem, küçük bir torba erzak için o kadar parayı daha rahat ödeyebilirim. Pahalı parfümü özel partiler için saklamıyorum. Mağazalardaki tezgahların ve banka memurlarının burunları da en az parti parti gezen arkadaşlarımınkiler kadar iyi koku alır. “bir gün” kelimesi dağarcığımdaki yerini kaybetti. Bir şey eğer görmeye, duymaya veya yapmaya değerse, onu şimdi görmek, duymak ve yapmak istiyorum. Hepimizin “Yaşayacağımıza garanti gözüyle baktığımız yarını görmeyeceğini” bilseydi eğer kız kardeşim, neler yapardı kim bilir? Sanırım aile fertlerini veya yakın arkadaşlarını arardı. Belki eski birkaç arkadaşını arayıp aralarında geçen sürtüşmeler için özür dilerdi. Belki bir lokantaya en sevdiği çin yemeğini ısmarlardı. Bunların hepsi birer tahmin. Kardeşimin neler yapamadan öldüğünü hiçbir zaman bilemeyeceğim. Ya ben?.
Eğer sayılı saatimin kaldığını bilseydim, yapamadığım şeyler olduğu için kızardım. Yazmayı ertelediğim mektupları yazmadığım için kızardım. “Bir gün ararım” dediğim dostları görmediğim için kızardım. Eşime ve kızıma onları ne kadar çok sevdiğimi yeterince sık söylemediğim için kızardım. Artık hayatlarımıza kahkaha ve renk katacak hiçbir şeyi yarına ertelemeye, duygularımı dizginlememeye çalışıyorum. Ve her sabah gözlerimi açtığımda kendime o günün “Özel bir gün”olduğunu söylüyorum. Her gün, her dakika her nefes gerçekten Allah’tan bize bir armağan.

eferim..bak böyle ol canımı yee

canım ben metabolizmam hızlansın diye arada 1-2 gün sadece proteinle besleniyorum..sebze,bakliyat ve diğer şeylerri yemiyorum bu yanii..

Heh , zopadan yırttık bu sefer

iyiyim bacım sen nasılsın?
valla şimdilik çok güzel gidiyo birdycim,mutluyuz daha ne olsun dimi ama

yiyemem hemşire yiyememleptinim gider sonra
Oh oh Allah ziyade etsin
Yeme , aç kal o vakit
yeme sakın leylakım 15:30 erken değil leylakım için
15.30 akşam yemeği için idealdir demişsin , beni benden almışsın

Günaydın canlarım , nasılsınız ?
Biz dışarı çıkıcaz birazdan , akşama görüşürüz yine.Öptüm hepinizi

kahvaltım
3-4 zeytin
peynir
yarım bazlamadan tost
maydanoz
fındık
domates salatalık
çay
üzerine kahvem

Sizlere de afiyet olsun
afıyet olsun datlumm

yıne son noktayı sen koydun bebısım tsk paylasım ıcın

sagol canim

sorun olacagini sanmiyorum, bende bazen sabahlari kuru kayisiyi ilik suda bekletip önce suyunu sonra kendilerini yiyorum.
ikiside karataya uyuyor bence

maydonoz kürünü uyguliyanlar söylesin bakemm ise yarayip yaramadigini, bende yapem

Heh , zopadan yırttık bu sefer

Oh oh Allah ziyade etsin
Yeme , aç kal o vakit

Birdy merhaba canımcım

Akşam yemeği 15.30 idealdir demedim bi kere kıss nerden çıkardın? o mesajımda leylakıma zor gelmeyeceğini yazmıştım sanırım.

Ama doğru olan saat 16.00 gibi 2 .öğünü yapmak benim ve Canan Hoca için

Canan hocamız bu aralar sık tv programlarına katılıyor. 2 öğün sağlıklıdır diyor.. Ki zaten 6 ayın( benim için öyleydi) üstünde karatay usülu beslendiğinde en az 6-7 saat acıkmıyorsun. sabah 9 gibi yersen 15.00 ya da 16.00 arasın acıkıyorsun ve 2. öğününü yapıyorsun olay bu
Leylakım da 2 öğüne ve bu düzene alışkın biliyorum o yğzden dedim

Son düzenleme:
2 öğüne haftaya başlıyorum kızlar

sabah 7.30 da yiyorum ve 2. öğünümü de 15.30 da yapıyorum bu düzene tekrar döneceğim:112:

Şimdi annem burada onu yemekte yalnız bırakmak olmaz

leylakcığım ..baya bir aç kaldın..ama sanırsam duraklama dönemini bu şekilde yeneceksin..ve kilo vereceksin..hatta çubuk kraker olacaksın .bana öyle geliyor ...

inşallah canım yaa,,o kadar yürüyüp yediklerime dikkat ediyorum yine de 200 gramcık vermişim daha..öff oysa ki eskiden 1-2 gün dikkat etsem 1 kg garanti veriyodum.noldu bana bilmiyorum ki:44::44:inşallah herşey dediğin gibi olur bebişim
gunaydın kızlar.leylakım tarıf ıcın sagol en kısa zamanda deneyecem.sersumum alısmıstık sabahları burda olmana ozledık bacım

kahvaltım

1 yumurta
zeytın,peynır
cevız,yogurt
omega3,çayy

afiyet olsun bebeğem

kahvaltım
3-4 zeytin
peynir
yarım bazlamadan tost
maydanoz
fındık
domates salatalık
çay
üzerine kahvem

Sizlere de afiyet olsun

sana da afiyet olsun iyiniyetlim
bu arada paylaştığın yazı da süper
nedense ben de aynen öyle düşünüyorum bu aralar
Oh oh Allah ziyade etsin
Yeme , aç kal o vakit

kahvaltım
1 rafadan yımırta
zeytin
peynir
pastırma
fıstık
domates
3 gün kurusu
çay
omega 3

1 saat yürüyüş

Canım sağol sana da afiyet olsun
Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyoruz doyasıya hayatımızı yaşayamıyoruz bence de

günaydın arkadaşlar kahvaltımı yaptım
2 yumurtalı melemen
3 hurma 2 kayısı 2 incir
8 zeytin
1 çay bardağı badem ceviz fıstık

dayanamadım yine basküle çıktım 67.4 çıktım çok sevindim 600 gr gitmiiş şubatın sonuna kadar 65 olsam çok sevinicem

sevgilimle tanıştığımızda 58 kiloydum kızlar nisanın 12 si yıldönümümüz o zamana kadar 58 olmalıyım

Canım sağol sana da afiyet olsun
Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyoruz doyasıya hayatımızı yaşayamıyoruz bence de

sağol canımm
aynen öyle bebişim

Leylakım dışarıda yürüyorsun sanırım ohh mis gibi temiz havada yürüyüş bana da çok iyi geliyor

evet canım dışarda yürüyorum ve de yürüyen onca insanı gördükten sonra çok seviniyorum neden bilmem

iyiniyetlim pazara gidicem bugün bir de(sen de seviyosun benim gibi pazarları)annemle yürüyerek gidecez.yaklaşık 40 dk da varıyoruz oraya(o biraz yavaş yürüyo da)ee pazarın içinde de çokça yürüyorum zaten.bugün yürüyüş manyağı olucam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…