masal şimdi gördümyeni gırdım kk ya ... yapıyorum leslıyı 1 dak içinde hadi kızlar hep beraber
idealist sende kacamakcılar ben de yani haydiiiiiiiiiiiiiii
Tebrıkle oncelıkle..........Ben bu dıyete baslamadan once ayda 45 ekmek,90 cıkolata,15 kg meyve ve 30 tabak pılav tuketıyordum,dıger besınlere ılaveten ve doymuyordum bır turlu. Sımdı 7 ay kadar oldu vE ıkı ogunle tok gezıyorum,damar saglıgım duzelıyor daha cok hareket edebılıyorum.Daha az uyuyorum ve daha aktıf olabılıyorum.Yuzumde gunes lekesı sandıgım lekeler kayboldular.Zıhnım daha berrak ve daha ıyı hıssedıyorum.Bu dıyette lezzet ve sAglık bırarada,sabah acıktıgınızda ellerınız tıtrıyorsa ya da gergın oluyorsanız,gun boyu celık gıbı sınırlere sahıp degılsenız,konsantrasyon sorunu yasıyorsanız,hıcbır saglık problemınız olmasa bıle bence bu hocanın kıtabını bır okuyun derım.Moralinizi bozmak istemem ama diyetle kilo verenlerin çoğu geri alıyor.Yemek yaşam biçiminiz olmalı.Üç beyazı az kullanın.Abur cubur yemeyin.Akşam yediden sonra hiç bir şey yemeyin.Çok acıkırsanız yoğurt yiyin.Sofranızdan yoğurdu eksik etmeyin.Şeker kullanmayın.Yürüyüşe zaman ayıramıyorsanız günlük yaşantınızda alışkanlık haline getirin.Mesela asansör kullanmayın.Bir-iki durak yürüyün sonra binin vs.vs.Gençliğimden beri şeker kullanmam.Ama tatlı yerim.Aşırıya gitmem.Canım istesede beklerim.Bilirimki on dakika sonra beyne iletildiğinde şeker isteği ortadan kalkar.Aç kalmadan herşeyi yemek akşam yememek yaşam tarzım.Bu sayede hiç kilo problemim olmadı.Tavsiye ederim.
kızlarrrrrr bugün baya kaçamak yaptımm benn
arkadaşlarla toplanmıştık
3 tane kuru dolma
kıymalı sebzeli krep
azcık tavuk göğsü
biraz nar yedimm...
şimdi 2 mil leslie yaptımm ama vicdanen kötü oldumm bayaa
işte menüM:
sabah: 3 yumurtalı kasarlı maydanozlu omlet(idealistcım hepsini çiğden karıstırıp,tereyağında pişiriyorum.süper oldu.haslama yumurtaya alternatif işte)
4 zeytın
domates salatalık
4 kuru kayısı
1 avuc cevız
ogle: 1 avuc yerfıstıgı
akşam: fırında kırmızı et
ketentohumu eklenmıs yogurt
koca bır çanak salata
arkadaşlar yarına karnabahar pişireceğim. sizler nasıl yapıyosunuz, tarif edebilir misiniz ?
bende de var pişirilmeyi bekleyen karnıbahar,wc yi zorlastırmasın o da diye,erteliyorum şimdilik
ben kıymalı yemegını yapıyorum genelde ama haslayıp üzerine sarımsaklı yogurt ve zaytınyagı eklenmıs halini de seviyorum.
bırde karnıbaharı haslarken ıcıne sut koyuyorum,o kötü koku çıkmasın diye
masal şimdi gördümyeni gırdım kk ya ... yapıyorum leslıyı 1 dak içinde hadi kızlar hep beraber
ya leslii işe yarıyomu netten baktım hareketleri hem sıkıcı hemde yavas sankı yapmadım sadece izledim birkaç dakıka yaparken sıkılmıyor musunuz bide nohut yemeği acıktırıyor galiba bıraz yedım öncelerı oldugu gibi içim geçiyor önceden tatlı bışe yedıgımde ole oluyordu
Leslie bana da basit geliyor.
Dediğin gibi sıkıcı da.
Ama yanına bir film açarsan 5 mil film ile beraber bitiveriyor.
Spor yapasım olmasa da filmin yanında kolaylıkla gidiyor.
Kilo verme konusunda ise çok etkili olduğuna emin olabilirsin.
Ama tam spor yapma modundaysan tae bo tavsiye ederim.
yeterince zorlayıcı ve sırılsıklam oluyorsun.
Ben ne zamandan beri yapmıyordum.
Dün yaptım.
Ve wcye çıkmamama rağmen tartı da 600 gr eksik çıktım.
Tamamen ona bağlıyorum.
famircigim bu tarif çok güzel geldi 3 hafta tatlı namına bisey yemiyince Canan hoca ne der acabamedine hurması,toz tarçın,kuru incir ve ceviz malzemeeler..
kuru meyveler ince ince doğranır yada robattan geçitilir,üzerine iri kıyılmış ceviz ve tarçın eklenir,ıslatmak için sadece biraz süt eklenir yoğurulur.
ceviz büyüklüğünde toplar yapılıp dolaba konur.
eritilmiş bitterle bulanabilir ama koymasanda oldukça lezzetliii.
idealistcim afiyet olsun hasta mı olacaksın dıkkat etkızlar karnabaharı pişirdim kıymasız yaptım bu sefer. yarın yanında kendi mayaladığım yoğurt ile yiyeceğim.
masalcımm senin tarifi pişirdikten sonra gördüm hemen hemen aynısı bi kıymasız benimkisi yarın ısıtırken kaşarları rendelerim ohhhhh
bilmiyorum yediklerimden midir çok halsiz hissediyorum kendimii kolumu kaldıracak halim yok gibii 2 mil leslie daha yapacaktım ama kendimi pek iyi hissetmiyorumm
idealistcim afiyet olsun hasta mı olacaksın dıkkat etkızlar karnabaharı pişirdim kıymasız yaptım bu sefer. yarın yanında kendi mayaladığım yoğurt ile yiyeceğim.
masalcımm senin tarifi pişirdikten sonra gördüm hemen hemen aynısı bi kıymasız benimkisi yarın ısıtırken kaşarları rendelerim ohhhhh
bilmiyorum yediklerimden midir çok halsiz hissediyorum kendimii kolumu kaldıracak halim yok gibii 2 mil leslie daha yapacaktım ama kendimi pek iyi hissetmiyorumm
aa hoşmuş sure olarak ne kadar yapıyorsun bıde hangı adresten yapıyorsun
kızlar karnabaharı pişirdim kıymasız yaptım bu sefer. yarın yanında kendi mayaladığım yoğurt ile yiyeceğim.
idealistcim afiyet olsun hasta mı olacaksın dıkkat et
masalcım
senın dedıgın yerdenonce 1 mıl yaptım sonra 2 mılletdedıgın gıbı tv seyrederkensonra ddıgın yerın ustune bastım 4 mıl cıktı onu da yaptım sözümü tuttum yani pek yorulmadım hatta hiç hareketsızlıkten ıyıdır sagol
masal şimdi gördüm yukarıları sorunun cevabını cok sagol cok tatlısın zaten adet halime 1 hafta var bır de bu olabılır yani moral bozmadan devam edelim
lesliyıde yapmışsın ok
önce 1 sonra2 sonra 4 art arda cünkü benım bıl görüntü yu ındırmıyor kk dan dedıgın yerden baktım sonra1 ve 2yı baktım kesmedı ustune tıklaadım you toube dan 4 cıktı rastlantılarıtabı sauna esortman ıle süper olur
canım ben harekete alışkınım ondandır cok destek oldun cok sagol
yoksa ben saprınanın dedıgı gıbı totomu kaldırmazdım baklava otururdu
iyigeceler kızlarrrrrrrrrrrr
arkadaşlar ağır bir gripin pençesine düşmek üzereyim galiba sanırım ishalden sonra vücudum dirençsiz kaldı eğer birkaç gün giremezsem haberiniz olsun
Ohh afiyet olsun.
Ben de yaparım bir kaç güne ama bağırsaklarına bir bak olur mu ..
O gün ondan mı o kadar hareketlendiler merak ettim.
Yediklerinden olabilir ama sen yine de zorlama kendini.
Spor konusunda çok da zorlamamak lazım yetince yetti de boşver yarın telafi edersin artık.
tarifi:
16 adet mantar
100 gr ceviz
200 gr lor
1 demet dereotu
pul biber,tuz
Yapılışı:
Mantarları kök kısımlarını temizleyip,yıkadıktan sonra fırın tepsisine dizin.lor peyniri,kırık cevizi,ince kıyılmış dereotunu,baharatları karıştırıp mantarların içine doldurun,bence hafifte zeytinyağı üzerine dökün.180 derece fırında pişirin.afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?