Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

masal şimdi gördümyeni gırdım kk ya ... yapıyorum leslıyı 1 dak içinde hadi kızlar hep beraber
idealist sende kacamakcılar ben de yani haydiiiiiiiiiiiiiii

ya leslii işe yarıyomu netten baktım hareketleri hem sıkıcı hemde yavas sankı yapmadım sadece izledim birkaç dakıka yaparken sıkılmıyor musunuz bide nohut yemeği acıktırıyor galiba bıraz yedım öncelerı oldugu gibi içim geçiyor önceden tatlı bışe yedıgımde ole oluyordu

Tebrıkle oncelıkle..........Ben bu dıyete baslamadan once ayda 45 ekmek,90 cıkolata,15 kg meyve ve 30 tabak pılav tuketıyordum,dıger besınlere ılaveten ve doymuyordum bır turlu. Sımdı 7 ay kadar oldu vE ıkı ogunle tok gezıyorum,damar saglıgım duzelıyor daha cok hareket edebılıyorum.Daha az uyuyorum ve daha aktıf olabılıyorum.Yuzumde gunes lekesı sandıgım lekeler kayboldular.Zıhnım daha berrak ve daha ıyı hıssedıyorum.Bu dıyette lezzet ve sAglık bırarada,sabah acıktıgınızda ellerınız tıtrıyorsa ya da gergın oluyorsanız,gun boyu celık gıbı sınırlere sahıp degılsenız,konsantrasyon sorunu yasıyorsanız,hıcbır saglık problemınız olmasa bıle bence bu hocanın kıtabını bır okuyun derım.

Çook fazla değil ama yapmasan iyi olurmuş idealist.
Beence de hemen kalk 2 mil daha yap için rahat olsun sonra.

Yarın sabah deneyeceğim omleti.
Merak ettim ben de.

arkadaşlar yarına karnabahar pişireceğim. sizler nasıl yapıyosunuz, tarif edebilir misiniz ?

Ben önce karnabaharı haşlıyorum.
Borcama döküyorum.
Sonra kıymayı kavuruyorum.
İçine domates bol baharat.
Karnabaharla karıştırıyorum.
Üstüne de kaşar döküp fırına veriyorum.
Yerken de üstüne yoğurt ve keten tohumu ekliyorum.
Çok hoşuma gidiyor.

Aksine kolaylaştıyor gibi hissettim ben de wc olayını.
Geçen gün problemliydim yedikten sonra akşam mükemmel derece bağırsaklarım çalıştı.
İnternetten baktım hemen acaba karnabahardan mı diye öyleymiş.

masal şimdi gördümyeni gırdım kk ya ... yapıyorum leslıyı 1 dak içinde hadi kızlar hep beraber

5 mil yapacaktım 3 milde bıraktım asmam bu akşam.

Leslie bana da basit geliyor.
Dediğin gibi sıkıcı da.
Ama yanına bir film açarsan 5 mil film ile beraber bitiveriyor.
Spor yapasım olmasa da filmin yanında kolaylıkla gidiyor.
Kilo verme konusunda ise çok etkili olduğuna emin olabilirsin.
Ama tam spor yapma modundaysan tae bo tavsiye ederim.
yeterince zorlayıcı ve sırılsıklam oluyorsun.
Ben ne zamandan beri yapmıyordum.
Dün yaptım.
Ve wcye çıkmamama rağmen tartı da 600 gr eksik çıktım.
Tamamen ona bağlıyorum.

Asmam seninle ilgili sorduğum sorunun cevabı
Ayrıca hocaya mail atabileceğim adres.
Bu gece yazıp göndermeyi düşünüyorum ben.

Merhaba hocam.
Öncelikle çok sevindik kadınlar kulubünde karatay diyetini uygulayan arkadaşlarla, bizim tecrübelerimizi de kitabınıza almak istediğiniz için.
Acaba nereden paylaşabiliriz sizinle ?
Buradan hepimizinkini iletmek mümkün olmayacaktır sanırım.

Soruma gelince.
Dün bir arkadaşımız tansiyonu düşünce tuzlu ayran içmiş, şimdiye kadar hep yaptığımız gibi.
Acaba tuzu azaltmamız hatta kesmemizle alakalı mıdır bu durum ?
Ayrıca bu sabah tartıldığında, tartının fazla gösterdiğini görmüş.
Vücudun tuzdan dolayı su tutmasıyla ilgili bir durum olabilir mi bu ?
Ben tuzlu yiyecekler tükettiğimde ertesi gün 1 kg civarında fazla çıktığımı görüyorum nedeni tuz mudur yoksa tamamen başka nedenlerden kaynaklanıp tesadüf mü olmuştur ?

Ve böyle bir durumda tuzlu ayran yerine tüketebileceğimiz başka bir besin var mıdır ?

Şimdiden çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için.
28.10.2011 14:00:00 tarihinde sorulmuştur.
Şikayet Et

Prof. Dr. M Canan
Efendigil KARATAY Kardiyoloji

Cevap :

Tuz ve un vücutta su tutar ve kilo aldırır. Ayrıca adet döneminde de şişkinlik ve huzursuzluk nedeni aşırı tuzdur. Tam tuzsuzluk tabii ki olmaz.

Bana yazacağınız ve de deneyimlerinizi benimle paylaşacağınız için teşekkürler. Hemen bekliyorum. Bayramdan önce baskıya gidecek çünkü. Herkese kolay gele, selam ve sevgilerimle,

Prof. Dr M Canan Efendigil Karatay

posta adresim. karatay43@yahoo.co.uk

aa hoşmuş sure olarak ne kadar yapıyorsun bıde hangı adresten yapıyorsun

kızlar karnabaharı pişirdim kıymasız yaptım bu sefer. yarın yanında kendi mayaladığım yoğurt ile yiyeceğim.
masalcımm senin tarifi pişirdikten sonra gördüm hemen hemen aynısı bi kıymasız benimkisi yarın ısıtırken kaşarları rendelerim ohhhhh

bilmiyorum yediklerimden midir çok halsiz hissediyorum kendimii kolumu kaldıracak halim yok gibii 2 mil leslie daha yapacaktım ama kendimi pek iyi hissetmiyorumm

famircigim bu tarif çok güzel geldi 3 hafta tatlı namına bisey yemiyince Canan hoca ne der acaba

idealistcim afiyet olsun hasta mı olacaksın dıkkat et
masalcım
senın dedıgın yerdenonce 1 mıl yaptım sonra 2 mılletdedıgın gıbı tv seyrederkensonra ddıgın yerın ustune bastım 4 mıl cıktı onu da yaptım sözümü tuttum yani pek yorulmadım hatta hiç hareketsızlıkten ıyıdır sagol

idealistcim afiyet olsun hasta mı olacaksın dıkkat et
masalcım
senın dedıgın yerdenonce 1 mıl yaptım sonra 2 mılletdedıgın gıbı tv seyrederkensonra ddıgın yerın ustune bastım 4 mıl cıktı onu da yaptım sözümü tuttum yani pek yorulmadım hatta hiç hareketsızlıkten ıyıdır sagol
sen yapmışşsındır dimi

aa hoşmuş sure olarak ne kadar yapıyorsun bıde hangı adresten yapıyorsun

66 dakikaydı yanlış hatırlamıyorsam.
Önce filmi başlatıyorum.
Biraz dolaşıyorum giyiniyorum falan.
Oyalanıyorum.
Bazen aralarda durduruyorum spor yaparken gözüme bir şey takılıyor yapmadan edemiyorum falan
Filmin bitimine denk getiriyorum mümkün oldukça ki kendimi direk duşa atabileyim.
Duşta da sıcak ve soğuk suyu açıp kapatıyorum.
Kan akışı hızlansın diye.
Çıktıktan sonra da bebe yağıyla masaj yapıyorum.
Çatlak oluşumunu engelliyor.

Site özel mesajla da atınca çıkmıyor.
Şöyle tarif edeyim.
Googlea leslie küçültülmüş tek linkler yazınca çıkan ilk siteden rahatlıkla indirebilirsin.
5 mil indirmeni tavsiye ederim.
İstediğin milde bırakabilirsin.
Her mil bitimini yazıyor çünkü.

Ohh afiyet olsun.
Ben de yaparım bir kaç güne ama bağırsaklarına bir bak olur mu ..
O gün ondan mı o kadar hareketlendiler merak ettim.

Yediklerinden olabilir ama sen yine de zorlama kendini.
Spor konusunda çok da zorlamamak lazım yetince yetti de boşver yarın telafi edersin artık.

masal şimdi gördüm yukarıları sorunun cevabını cok sagol cok tatlısın zaten adet halime 1 hafta var bır de bu olabılır yani moral bozmadan devam edelim
lesliyıde yapmışsın ok

devamı şeklinde miydi yoksa toplam 7 mil mi yaptın ?
Yorgunluğu çok hissetmiyorsun ama cidden tartı da çok etkili oluyor.
Sauna şort giyiyorum ben bir de terlemeyi arttırıyor ama kilo konusunda ne kadar etkilidir pek fikrim yok.

3 mil yaptım filme yarıdan başlamıştım.
Film bitti.
Yenisini de açasım gelmedi bıraktım bend e

masal şimdi gördüm yukarıları sorunun cevabını cok sagol cok tatlısın zaten adet halime 1 hafta var bır de bu olabılır yani moral bozmadan devam edelim
lesliyıde yapmışsın ok

Rica ederim ne demek asmam.
Hep beraber cevapları öğreniyoruz.
Birbirimizi motive ediyoruz.
İyiki varsınız hepinizz ..

önce 1 sonra2 sonra 4 art arda cünkü benım bıl görüntü yu ındırmıyor kk dan dedıgın yerden baktım sonra1 ve 2yı baktım kesmedı ustune tıklaadım you toube dan 4 cıktı rastlantılarıtabı sauna esortman ıle süper olur
canım ben harekete alışkınım ondandır cok destek oldun cok sagol
yoksa ben saprınanın dedıgı gıbı totomu kaldırmazdım baklava otururdu
iyigeceler kızlarrrrrrrrrrrr

arkadaşlar ağır bir gripin pençesine düşmek üzereyim galiba sanırım ishalden sonra vücudum dirençsiz kaldı eğer birkaç gün giremezsem haberiniz olsun

Harikasın asmam.
Çok güzel olmuş maşallah.
Ama devamını getir mutlaka olur mu ?

arkadaşlar ağır bir gripin pençesine düşmek üzereyim galiba sanırım ishalden sonra vücudum dirençsiz kaldı eğer birkaç gün giremezsem haberiniz olsun

Çok geçmiş olsun profit.
Umarım bir an önce iyi olursun.
Bol bol limon tavsiye ediyorum.

tarifi:
16 adet mantar
100 gr ceviz
200 gr lor
1 demet dereotu
pul biber,tuz

Yapılışı:
Mantarları kök kısımlarını temizleyip,yıkadıktan sonra fırın tepsisine dizin.lor peyniri,kırık cevizi,ince kıyılmış dereotunu,baharatları karıştırıp mantarların içine doldurun,bence hafifte zeytinyağı üzerine dökün.180 derece fırında pişirin.afiyet olsun.

tamam yarım yiyince bakacam

canım içim rahat etmedi 1 mil daha yaptım sonrasında duşa girdim
biraz daha iyi gibiyim ama karnım acıktı sankiii

hımmm eminimm çok lezzetli olurrr topricimm. teşekkürlerr tarif için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…