Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

slm kızlar

bugun kendıme proteın gunu yaptım
menum
sabah :1 yumurta bıraz peynır
oglen :tavuk ızgara+yogurt

aksam :Allah buyuk ....

simdide yesıl cayımı ıcıom

Selam kızlarrr

Bu sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım. Öğlen 3 tane İzmir köfte-bulgur pilavı ve yoğurt yedim.

Akşama evde mercimek çorbası ve ıspanak yemeği yiyeceğim.

kızlar öğle yemeğinde sadece 1 tabak çorba içtim. başka birşey istemedi canım. şimdide yeşil çayımı hazırlamaya gidiyorum.. hepinizi

ARSKA cim kahvaltin süpermis

oh ne güzel, senin esinde ekmek yemiyor herhalde?

bence böyle resimler tesvik ediyor, saglikli sofralarda gayet cekici durabiliyor dimi ama

dun akşam ılk kaçmağımı yaptım :)
bu gunku menumu yazıyorum
sabah kahvalım: 7;30 da tereyağlı peynırlı omlet salatalık domates 5-6 ceviz
öğlen mecburen nohut yemeği yedım yoğurt la
akşama bılmıyorum
benı takıp eden arkadaşım yazdım emnumu

Mrb yıldızcım... Maydanoz kürü nedir merak ettim.. Bilgilendirirsen memnun olurum,teşekkürler

canim bende az evvel burda okudum bir arkadas yazmisti.14-15 dal maydonuzu rondodan gecirip 2 kasik limon suyuyla karistirip icilecekmis yemeklerden once..umarim ise yarar..

canim bende az evvel burda okudum bir arkadas yazmisti.14-15 dal maydonuzu rondodan gecirip 2 kasik limon suyuyla karistirip icilecekmis yemeklerden once..umarim ise yarar..

canım ben onu yapıyorum ..ama kahvaltıda ..15 tane maydonoz ve 10 tanede dereotunu bir kaseye iri iri doğrayıp üzerine 1 limon sıkıyorum..kahvaltıda çatal çatal alıyorum sonra..
kızlar ben kahvaltının aynısını öğlen öğünümde yedim..hata mı yaptım acaba..

2 yumurta kırdım..bol maydonoz ve dereotu ile omlet yaparak...

1 avuç dolusuda fıstık yedim...

yarım portakal ..

ve bir de kaçamak yaptım..yarım gofret...

Son düzenleme:
slm kızlar

bugun kendıme proteın gunu yaptım
menum
sabah :1 yumurta bıraz peynır
oglen :tavuk ızgara+yogurt

aksam :Allah buyuk ....

simdide yesıl cayımı ıcıom
ay az yemişsin..bravo arkadaşım sana...
Eki Görüntüle 632078

Kızlar sabah kahvaltım bu şekildeydi

Bırazdan sabahtan arta kalan salatayla meyve yerim

Akşamda sadece çorba ve salata

sizi fıstıklar....
yemeğe kıyamaz insan ya..oy ...nefisss
hımmm...naptın yedin mi kekten...hay allah ya ..haftasonu geliyor bak .tartılcazzzz

Amin canım, sağol... Evet, hastaydı.

başınız sağolsun..allah genç ölüm yaşatmasın kimseye ...
allah kimselere evlat acısı vermesin...zor .çok zor...

Yemeklerden once degil sadece sabah ac karna kahvaltidan once forumda zaten maydanoz kürü konusu var ordan daha detayli ogrenirsiniz

Yemeklerden once degil sadece sabah ac karna kahvaltidan once forumda zaten maydanoz kürü konusu var ordan daha detayli ogrenirsiniz

anladım canım ..ama onu ben yapamam..kahvaltımı yapmadan önce 2 çocuğa kahvaltı yaptırıyorum..onlar doyduktan sonra kendim oturuyorum..
ve ben kahvaltıya oturunca da küçük yanıma 10 kez gelip kahvaltıdan beni kaldırıp birşeyler istiyor..o yüzden benim onu sıkmaya vaktim olmaz..ama çok sağlıklı ...
bu kürün ne gibi bir faydası var vücuda ...

Yag yakimina yardimci oluyormus cilde faydasi varmis karaciger yaglanmalarinda etkiliymis vs

Yag yakimina yardimci oluyormus cilde faydasi varmis karaciger yaglanmalarinda etkiliymis vs

anladım canım .teşekkür ederim cevabın için..

yeşillik her zaman yararlı galiba..ama aç karnına daha çabuk kana karışır ...hele rondo olursa daha da çabuk kana karışır..

iyi fikir...

ben de biraz ders çalışacağım...

kendinize iyi bakın..

akşam oldu bile...

Kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…