ARSKA cim kahvaltin süpermis
oh ne güzel, senin esinde ekmek yemiyor herhalde?
bence böyle resimler tesvik ediyor, saglikli sofralarda gayet cekici durabiliyor dimi ama
ben de alışmıştım canım yaa.gunaydın kızlar.leylakım tarıf ıcın sagolen kısa zamanda deneyecem.sersumum alısmıstık sabahları burda olmana ozledık bacım
kahvaltım
1 yumurta
zeytın,peynır
cevız,yogurt
omega3,çayy
evet 2 hafta düzenli bildirim yapmalısınListeye girmek istiyorum , menü bildirimi derken her günkü öğünlerimizi yazıyoruz
selam kızlarr, dün ne oldu biliyor musunuz nerden bilceksiniz dimi anlatmadan.. Dün gece karnım bi acıktı bi acıktı kendimi tuttum (zira şu sıralar hiç bunu yapamıyorum) tarçınlı süt içtim neyse saat 12 gibi yattım karnım guruldayarak ama mutluyumdum içim bi ferah bi ferah yarın hemen topiğe yazacağım diye hayal kurmaya başladım..o kadar huzurluydum ki kazasız belasız bi gün geçirdim, kızlar beni teprik etcek filan.. ay gözümün önüne öğlende oğlumla yedimiz rulo katlar geldi..aklımdan öyle çıkmış ki( o sırada çok sinirliydim), sonra sabah oğlumun ağzıma verdiği yarım kurabiye... offf offf, ya inanmıyacaksınız ama gerçekten aklımdan çıkıvemiş bu yediklerim, detaylı düşünmesem diyet yapıyorum sancağım kendimi. Şu sıralar moralimi bozan bir şeyler var,bunlar aklıma gelince yiyorum bunu da bilinçaltıma atıyorum ve hatırlamadığımı farkettim, karışık oldu emme anlatabilmişimdir umarım kendime çok üzüldüm doğrusu
Papadiyam günaydın.
Dün Migrostan çocuk tiyatrosu için bilet aldım. Aklıma geldi sana da yazayım dedim. Maltepe, Türkan Saylan Kültür Mrk de, Şubat ayı boyunca her ctesi, pazar migros çocuk tiyatrosu var. Davetiyeler ücretsiz. Herhangi bir alışveriş karşılığında falan da verilmiyor. Ben bu pazar ordayım.
Senin küçük ne kadarlıktı?
Birdy, bak yanlış anlamışız ikimiz de... 15:30 dememiş İyiniyetlim. 16:00 ideal demiş! Tamam o zaman
Kız, yarım saati mi başımıza kakıyosunBen 3 öğün yapıyorum da zor bekliyorum öğünlerimi. 2 öğün yapanları tebrik ediyorum
Bu arada yazı muhteşemdi. Ben bunu bizzat kendim gözlemledim. Eşimin kardeşi 24 yaşında vefat etti. Vefatından kısa süre önce Amerikaya gitmiştik beraber. Ordan kendine Timberland ayakkabı almıştı. Döndük, kıyamadı giymeye bir türlü. Hep özel bir zaman bekledi giymek için. Biz de diyemedik, oğlum 3 ayın kalmış diye... 13 yıl oldu öleli, ayakkabı hala odasında durur...
O yüzden, giyebileceğim birşeyse, mağazada hemen yeni aldığımı giyer, eskisini paketletirim ben.
Geçmiş olsun. Ne ameliyatı oldun?
Bu bir soru mu tam anlamadım ama öyleyse cevabı evet
Bence kendine günlük tut. Her yediğin lokmayı (öğün değil, LOKMA) saatiyle not et. Sonradan hatırlamamış olsan, diyete de uydum, niye kilo veremedim diyecektin.
Azim var sende, kesinlikle istediğin kiloya ulaşacağına inanıyorum
İyiyim. Öğle yemeğimi bekliyorum. Seni görmeden yazmıştım yukarıya
Papadiyam günaydın.
Bu arada yazı muhteşemdi. Ben bunu bizzat kendim gözlemledim. Eşimin kardeşi 24 yaşında vefat etti. Vefatından kısa süre önce Amerikaya gitmiştik beraber. Ordan kendine Timberland ayakkabı almıştı. Döndük, kıyamadı giymeye bir türlü. Hep özel bir zaman bekledi giymek için. Biz de diyemedik, oğlum 3 ayın kalmış diye... 13 yıl oldu öleli, ayakkabı hala odasında durur...
O yüzden, giyebileceğim birşeyse, mağazada hemen yeni aldığımı giyer, eskisini paketletirim ben.
harika gözüküyor.Eki Görüntüle 632078
Kızlar sabah kahvaltım bu şekildeydi
Bırazdan sabahtan arta kalan salatayla meyve yerim
Akşamda sadece çorba ve salata
sizi fıstıklar....
spor hızlandırır canım metabolizmanıciddi anlamda sİNİRİM BOZULDU ANAMIŞ DEĞİLİM BENIM KILO VERMEM DURDU VE NEDEN BILMIYORUM SPOR LA DESTEKLEMEM MI GEREKIYO ÇILDIRCAM YAAA
bugün işten dönerken 40 dk yürüdüm..
minübüsten inip lojmanlara doğru giderkenki yol çok dar ve her iki tarafı 1 metre kar..kenarları da buz..karşıdan araba gelirken o buzların üstüne çıkmak gerekiyor ki bana da öyle oldu elimde poşetlerle araba geçsin diye buzun üstüne çıkmamla ayağımın kayması ve benim yere kapaklanmam bir oldu..elimde 2 yara açıldı..offf nefret ediyorum kışştann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?