Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

pampişim geçmişi okurken gördüm kıss senin kaderin bu misafir..

Bende bu gün okkalı bir çantayı hakkettim,kaçamağím bir simit...
Ama telafi edeceğim pazartesi kendimi kampa alıyorum.
Maydonoz kürü,protein,spor,2gün detox derken sonuca bakakım,belki insulin direncimde kírílír

eskileri 10 ar sayfa atlayarak şööle bi göz gezdiriyorum..hani sen,gül63,leylakım resim paylaşmışsınız o zamanlar belki denkgelirim diyorum

ben de maydanozu düşünüyorum ama benim de reflüm var..hoca gastriti olanlar yapmasın diyor..acep reflüye de dokunur mu:44::44:

ben nedne kılo veremıyorum :2::2::2::2::2:

ciddi anlamda sİNİRİM BOZULDU ANAMIŞ DEĞİLİM BENIM KILO VERMEM DURDU VE NEDEN BILMIYORUM SPOR LA DESTEKLEMEM MI GEREKIYO ÇILDIRCAM YAAA

yaaaaaaaaaaaa arkadaşlar soruma kendım cevap veremıyorum şüpheler mahvedıyo benı kaçamak bıle yamadım ama (dıun harıcınnde) 1 aydır kaçamakokkk

Afatmas, geçen günkü yazında 3 haftada 3,8 kg verdim ilk başta yazmıştın. Sen kaç haftadır kilo vermiyorsun canım, tam anlayamadım. 1 aydır mı???

Bugünkü menünü okudum (akşam hariç, onu okumadım daha) gayet iyi idi.

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım ya... Yürüyüş mecburiyettense diyecek birşey yok elbet ama yürüyüş olsun diyeyse ertele bari yaza kadar... Cansağlığı herşeyin başı.

ıgneoyam haftasonu mısafır olmazsa neden olmasın ayrıca bızım tarafa yolun duserse goruselım carrefoura ıkeaya falan gelmıyo musun hıc

Ben Bostancı sahil tarafında olduğum için pek o tarafa yolum düşmüyor ama bir gün özellikle senin için gelirim inş. Pazar günü gelsen ne güzel olur.

çok üzücü bir olay..ama günümüzü yaşamamız gerektiğini..eniyi zamanın şuan yaşadığımız an olduğunu hatırlatan bir olay..Allah yerinde dinlendirsin

Amin canım, sağol. Allah sevdiklerini kaybeden herkese sabır versin.

Canlarım iyi akşamlar , naabersiniz güzellerim

Selam birdy. Sen nasılsın?

sağol tatlım..yok be canım zorunlu yürüyüş yolu..kaza işte bundan sonra daha dikkatli olacağım inşallah
işin komiği geçen eşimle polis kantinine giderken arkasından yürürken pat diye düşmüştüm..eşim hem konuşuyo hem yürüyo.bi döndü baktı ben 2.80 yerde..kara düşmüştüm hiç canım yannmamıştı..ve tam o andada yanımızdan zırhlı polis aracı geçiyordu..bugün düştüğünmde de yanımdan polis aracı geçiyordu aynı yol..eşime anlattım eşim diyor ki hatun polisi görünce atıyor kendini yere..çok güldüm valla

amin..

Son düzenleme:

paylaşılamıyor canım..garip bi alıntılama yapmış:44::44:
sen resim paylaşmış mıydın canımcım??
paylasmıstım

bostancı sahılı cok severım yazın sık sık gıdıyoruz yuruyus yapıyorum cocuklar gezıyo oynuyo ıyı oluyo..oyam kız gel bır gun ıkea da sana kahvaltı ısmarlıyım valla

İyi akşamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar,menum ...... 1.ogun(sabah): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (13 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün (aksam)Lahmacun,ayran,omega3 baılık yagı takvıye 2 kapsul.................. ........ ...................... (Yemekten once aslında tokum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımımr cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)I

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahanadahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum. Ayran ya da sut ıcıyorum.

kızlar yaww..ben çok kıskandım şimdii..millet eskiden haftada 2 kilo bile veriyomuş yaww..ben niye veremiyomm

paylasmıstım

bostancı sahılı cok severım yazın sık sık gıdıyoruz yuruyus yapıyorum cocuklar gezıyo oynuyo ıyı oluyo..oyam kız gel bır gun ıkea da sana kahvaltı ısmarlıyım valla

buluciim inşallah foto nu..

ben de istiyom ben dee..

paylasmıstım

Gelirim bak... Yarım ağız davet etmiyosun değil mi?

E,sen geleceğin zaman haber var bana... Sen bu tarafa daha sık geliyorsun demek ki. Ama o zamana kadar ben gelirim senin o tarafa inş.

Ay, çok mutlu oldum.

kızlar yaww..ben çok kıskandım şimdii..millet eskiden haftada 2 kilo bile veriyomuş yaww..ben niye veremiyomm

Veriyosun ya, artık... Hem bi bak bakalım çizelgene... Kaçtan başladın, kaça geldin.

sersumcuum cok sagol paylasim icin, cok güzel anlatiyor.
bende deniyecegim hafta sonu, insallah ise yarar

gidin kıss benim yerime de yapın kahvaltı..

veriyom çok şükür ama biliyorsun..şimdi de 78.5 -79 arası takıldım kaldım..bakalım noolcak..sen bu gidişle yine beni sollıycan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…