herkese gunaydın.ıkı gundur gıremıyodum yanı gırıp bıkac yorum okuyup cıkıyodum cumadan berı mısafırım vardı hem oturmaya hem yatılı ay oyle zorkı evde mısafır varken dıyet yapmak baklavalar borekler pastalar havalarda ucusurken yemeden durabılmek.sızınle paylasmazsam rahat edemıycem cuma gunu bır dılım zyagıyla yapılmıs t.gogsu,dun bır dılım baklava eee bu kadar cesıtın ıcınde bu kadarcık kacamak olur dımı.15 gundurkı ılk kacamaklarım.bu sabah hıc ıstahım yoktu 1yumurta 1zeytın 3cevız 2kayısıdan baska hıcbırsey yıyemedım aksamada az corba bır parcada tavuk yemeyı dusunuyorum o kadar.kacamakların bır cezası olmadı dımı:)))))
sağol canımGeçmiş olsun canım,aman dikkat et kendine...
sersumum gecmıs olsun datlumm
Bende bu gün okkalı bir çantayı hakkettim,kaçamağím bir simit...
Ama telafi edeceğim pazartesi kendimi kampa alıyorum.
Maydonoz kürü,protein,spor,2gün detox derken sonuca bakakım,belki insulin direncimde kírílír
pampişim geçmişi okurken gördüm kıss senin kaderin bu misafir..
gül63 ün resmini buldum sanırsam 745. sayfada kıslar..
ben nedne kılo veremıyorum :2::2::2::2::2:
ciddi anlamda sİNİRİM BOZULDU ANAMIŞ DEĞİLİM BENIM KILO VERMEM DURDU VE NEDEN BILMIYORUM SPOR LA DESTEKLEMEM MI GEREKIYO ÇILDIRCAM YAAA
sabah kahvaltısında yağda omlet yedığım için mı kılo veremıyorum
bulgurpilavını 3-4 kaşıktan fazla yemek zorunda kalıyorum nohut yemeğını de 4-5 kaşıktabn fazla yemek zorunda kalıyoum iş yerınde oludğum için ya fazla yıycem yada aç kalıcam yaa çıldırcam neden kılo veremıyorumm
yaaaaaaaaaaaa arkadaşlar soruma kendım cevap veremıyorum şüpheler mahvedıyo benı kaçamak bıle yamadım ama (dıun harıcınnde) 1 aydır kaçamakokkk
sersumum ya nerden buldun kıs bunu cok duygulandım:)))bı dılım baklava yedım dıye neka uzulmus neka vıcdan yapmısım:))sımdı ıse ohoooo:)))
paylassanaaa
bugün işten dönerken 40 dk yürüdüm..
minübüsten inip lojmanlara doğru giderkenki yol çok dar ve her iki tarafı 1 metre kar..kenarları da buz..karşıdan araba gelirken o buzların üstüne çıkmak gerekiyor ki bana da öyle oldu elimde poşetlerle araba geçsin diye buzun üstüne çıkmamla ayağımın kayması ve benim yere kapaklanmam bir oldu..elimde 2 yara açıldı..offf nefret ediyorum kışştann
ıgneoyam haftasonu mısafır olmazsa neden olmasın ayrıca bızım tarafa yolun duserse goruselım carrefoura ıkeaya falan gelmıyo musun hıc
çok üzücü bir olay..ama günümüzü yaşamamız gerektiğini..eniyi zamanın şuan yaşadığımız an olduğunu hatırlatan bir olay..Allah yerinde dinlendirsin
Canlarım iyi akşamlar , naabersiniz güzellerim
Geçmiş olsun canım ya... Yürüyüş mecburiyettense diyecek birşey yok elbet ama yürüyüş olsun diyeyse ertele bari yaza kadar... Cansağlığı herşeyin başı.
Amin canım, sağol. Allah sevdiklerini kaybeden herkese sabır versin.
paylasmıstım
paylaşılamıyor canım..garip bi alıntılama yapmış:44::44:
sen resim paylaşmış mıydın canımcım??
bostancı sahılı cok severım yazın sık sık gıdıyoruz yuruyus yapıyorum cocuklar gezıyo oynuyo ıyı oluyo..oyam kız gel bır gun ıkea da sana kahvaltı ısmarlıyım vallaGeçmiş olsun canım ya... Yürüyüş mecburiyettense diyecek birşey yok elbet ama yürüyüş olsun diyeyse ertele bari yaza kadar... Cansağlığı herşeyin başı.
Ben Bostancı sahil tarafında olduğum için pek o tarafa yolum düşmüyor ama bir gün özellikle senin için gelirim inş. Pazar günü gelsen ne güzel olur.
Amin canım, sağol. Allah sevdiklerini kaybeden herkese sabır versin.
Selam birdy. Sen nasılsın?
paylasmıstım
bostancı sahılı cok severım yazın sık sık gıdıyoruz yuruyus yapıyorum cocuklar gezıyo oynuyo ıyı oluyo..oyam kız gel bır gun ıkea da sana kahvaltı ısmarlıyım valla
paylasmıstım
bostancı sahılı cok severım yazın sık sık gıdıyoruz yuruyus yapıyorum cocuklar gezıyo oynuyo ıyı oluyo..oyam kız gel bır gun ıkea da sana kahvaltı ısmarlıyım valla
kızlar yaww..ben çok kıskandım şimdii..millet eskiden haftada 2 kilo bile veriyomuş yaww. .ben niye veremiyomm
sersumcuum cok sagol paylasim icin, cok güzel anlatiyor.
bende deniyecegim hafta sonu, insallah ise yarar
Gelirim bak... Yarım ağız davet etmiyosun değil mi?
E,sen geleceğin zaman haber var bana... Sen bu tarafa daha sık geliyorsun demek ki. Ama o zamana kadar ben gelirim senin o tarafa inş.
Ay, çok mutlu oldum.
Veriyosun ya, artık... Hem bi bak bakalım çizelgene... Kaçtan başladın, kaça geldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?