Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tamam yarım yiyince bakacam

canım içim rahat etmedi 1 mil daha yaptım sonrasında duşa girdim
biraz daha iyi gibiyim ama karnım acıktı sankiii

İyi olmuş 1 mil 1 mildir.
acıkmadım diye düşün sen, acıktım dedikçe daha çok acıkıyor insan.
Yeşil çay, su falan içsen ..
Ya da kahve.

bu diyeti yapanlar biraz bana da anlatabilir mi neler yapmamız gerektiğini

hayırdır kız diyetmi yapacan....

evet ikiizim yaaa kocaaaa totomu inceltim birazzzz küçülsün malummmm yaza nişan yada düğün yapabiliriz biliosunnn hatta yazabile kalmayabilir :18::18:

bu diyeti yapanlar biraz bana da anlatabilir mi neler yapmamız gerektiğini
topigın ılk sayfasındakı örnegi okursanız...bır fıkrınız olur...1 hafta ara öğünleri yaptım ben daha sonra kaldırdım ara öğün cok szorlanınca konuluyor mantık 4 saatten once bir şey yememek lki leptin calışssın ve 3 ana öğün yemek özellikle kahvaltıyı eksıksız yemek,cünkü o tam yenmezse acıkılıyor ,kahvaltı tam yenırse acıkmıyorsunuz,öğlende ac olmadan mecburen yemek vücut savunmaya geçmesin diye ve gunluk almamız gereken kalorı alınsın dıye,her sey olabıldıgınce dogal olmalı,ekmek ıhtıyacı kahvaltı dısında dıger öğünlerde doğarsa ceviz vb...tüketmek _aşrıya kacmadan-meyve yok cok ıstenıyorsa sabahtan ve kuru olursa daha ıyı,2 yumurta sart-yenemıyorsa2 yerlı muz-
ekmek,tuz_krıstal kaya tuzu olmalı-(bulamadım deniz tuzu kullanıyorum),şeker hayatından cıkıyor ve inan canın ıstemıyor...yavas fakat anladıgım kadarıyla yaglardan veriyorsunuz saat 20 den sonra bır sey yemek yok_kızlar genelde 19 dan sonra yemiyorlar_zeytınyagı ve tereyagı kullanıyorsunuz aksam tatlı canınız cekerse tarcınlı ılık süt,mıdenız kazınırsa 1 bardak ayran ıcılebılır
turk kahvesı ekspreso ıslenmemış kahveler ıcılebılır sut konabılır.-hıcbır sey diyet olmayacak-
dıkkat edılmesı gerekenler bol su -2lıtre en az-yapamıyorum ama?yazayım -gunluk en az20 dak spor yuruyus-
bır dekabız olmamaya calışmak?keten tohumu salatalara konabılır kayısı sabah bunun için
hocanın tavsıyesı omega3 hapın etkın olması için de kuru erik
kolay gelsin

teşekkür ederim gülcümmm ilk gün biraz zor gibi ama sorasında alışırım sanırsam haydi bismillah o zaman

gülcüm elıne emegıne saglık bızde tekrar hatırlamıs olduk

Yaklaşık 10 gündür bu diyete göre besleniyorum, çok fazla olmasa da yürüyüş yapmaya dikkat ediyorum ama şu ana kadar birkaç gram dışında kilo veremedim. Bu diyeti yapan arkadaşlar sizler ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiniz? Bir tek ben mi kilo veremiyorum acaba?

Düzgün bi şekilde uyguladığımda haftada ortalama 1 kg gidiyor benim, en zor verdiğim kilolarda olmama rağmen.
Menülerini yazarsan eğer eksik veya fazla varsa burada fark edilir.

senin boyun kaçtı masalım...:26:

170 ikizcimm.

Kemik kas yapısı hatta yağ kas oranıyla bile alakalı olabilir ikizcim.

Aslına bakarsan şu anki fiziğim de hoşuma gidiyor ama birazcık daha alt tarafımdan gitsin istiyorum, biraz da alma payı bırakayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…