Kanelciim öncelikle Allah rahmet eylesin, babanin mekani cennet olur insallah.
yasimiz aynismissendemi yurtdisindansin?
haber vereyim dedim eşimde geldi çok şükür..şimdi film izlemece..görüşürüz canlarım
haber vereyim dedim eşimde geldi çok şükür..şimdi film izlemece..görüşürüz canlarım
canım çok zor bi gün geçirmişsin,allah yardımcınız olsun:26::26:eşin de hayırlısıyla gelir inşallah...
afiyet olsun ..çok dikkat ederek yiyorsun..tebrikler..
ben de piriçsiz ıspanak yedim simdi..yanında turşu suyu
aslında marketten şalgan suyu alacaktım ama unuttum..
kizlar gunaydin...
dort gundur gelemedim catladim meraktim neler yaptiniz diye....
kizimin birazcik uyku problemi var o kadarcikta olucak tabiiki cok sukur sagligi iyi...
kizlar oncelikle gecmise cok bakamadim.sevgililer gununuz kutlu olsun.herkese sevgilisi esi cocuklariyla saglikli mutlu ve huzurlu bir omur diliyorum...
bugun benim dogumgunum ins.bugun 33 yasina girdim.her ne kadar yaslaniyor olsamda kizlarim ve esimle beraber evimdeyim.sagligimiz huzurumuz yerinde cok sukur o yuzden mutluyum....
kizlar ben 2 haftadir tartilamadim.bugun bende kilo bildiriminde bulunucam....
2 hafta once :90
bugun:80
verilen kilo :10kilo
yuzdeyi hesaplayamadim kusura bakmayin...
sersum canim anladin sen onu...
sersum canim ins.hayirlisiyla mesaiden eve donersin.allah kolaylik versin...
sivasin gulu canim sana simdiden kolay gelsin.bugun listeyi sen yapiyormussun...
kizlar ins.herkes guzel kilo verir herkesin yuzu guler ins....
ya kızlar yarın misafirim gelcek.Onlara hazırlık yapcam ama kendim de onların yanında yiyebileceğimbirşeyler yapmak istiyorum karataya uygun elinizde böle tarifler var mı
gerçekleri hiçbir tv vermiyor canım..buralar çok kötü çokk...amin.
canım ne var ne yok sersum ve sen varsın sanırım gecen yıldan bende yarın baslıycam karataya 73 75 kılo falanım ya dur demem lazım artık kıs boyunca yedım yeter artık dedım sen 72 mı oldun 60 lardaydın sanırım ben gıbı
sersum sanada cok uzuldum senden naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?