Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar konuşasım da vardı emme bu dümbülük oğlan durmuyor, sürekli tepemde,burda durdukça emmek istiyo süt danasıöüyorum by

merhaba kızlar bu hafta geçen haftaya göre daha iyisiniz güzel kilo vermişiniz tebrikederim...sersum zor yaşadıkların gerçekten allah yardımcınız olsun arkadaşım..menümü paylaşayım sabah kkkahvaltısı arakuruyemiş+ayran akşam karnıbahar yemegi+bulgur pilavı+salata bu gün 1 saat yürüdüm yagmurda

canım çok zor bi gün geçirmişsin,allah yardımcınız olsun:26::26:eşin de hayırlısıyla gelir inşallah...

canlar ınsılun dırencı ıçın tahlıller sağlık ocaklarında yapılabılır mı bılıyomusunuz

haber vereyim dedim eşimde geldi çok şükür..şimdi film izlemece..görüşürüz canlarım

merhaba kizlar nasilsiniz ?

sersum canim gecmis olsun .. cok uzuldum .. insallah hersey duzelir .. tek yapabilecegimiz sey durumlarin duzelebilmesi icin dogru secimler yapmaktir ve dua etmektir .. insallah hersey yoluna girer .. cok cok gecmis olsun ..

bugun tatil gunum du evdeydim .. ama tum gunum ev isi ev odevi yapmak ile gecti .. ama yurumeyi alisverisi de ihmal etmedim.

yediklerime gelince ;

sabah;
1 mango
yarim kase yogurt
bir kac zeytin
bir dilim kasar peyniri
1 kase kabuklu fistik
kahve
omega 3

aksam ;
biraz sebzeli kavurma ve yanina bir kozlenmis patlican .. yetmeyecek sandim bir de bi kase patlamis misir yedim.

haber vereyim dedim eşimde geldi çok şükür..şimdi film izlemece..görüşürüz canlarım

hadi bakalim gozun aydin canim tekrar tekrar gecmis olsun Allah bir daha yasatmasin .. Simdi dusunmeyin bunlari biraz huzu icinde filminizi izleyin .. iyi seyirler

sabah kahvaltısı 08:00
2 haslanmıs yumurta
kücük biber ve minik domates
1 ceviz
1kuru kayısı
1 avuc kadar badem kavrulmus (yasak değildir umarım)
1 bardak beşibiryerde çay.

10:30 a doğru türk kahvesi içtim sade yanında bir şey yemeden :)

öğle 13:30 - 14:00 arası yaptım
tavuk döner eti 1 tabak
1 tabak salata acı tursu biberle

2 ltre su bitti aksama kadar.

aksam 19:30

1 tabak karnıbahar
1 kase tavuk corbası
bol salata
1 avuc kadar kavrulmus badem
1 kuru incir
1 bardak beşibiryerde çay.

şimdi suyu 3 ltreye tamamlıcam ve spor yapıcam 1 saat sonra

canım çok zor bi gün geçirmişsin,allah yardımcınız olsun:26::26:eşin de hayırlısıyla gelir inşallah...

canım ne var ne yok sersum ve sen varsın sanırım gecen yıldan bende yarın baslıycam karataya 73 75 kılo falanım ya dur demem lazım artık kıs boyunca yedım yeter artık dedım sen 72 mı oldun 60 lardaydın sanırım ben gıbı

sersum sanada cok uzuldum senden naber

Canım öncelikle sağlıklı bir şekilde yavruna kavuştuğun ve evine döndüğün için gözün aydın ,Allah analı babalı, sağlıklı ,mutlu bir ömür versin.İnşallah sütün bol olur,takip edebildiğim kadarıyla karatayın beslenme konusunda tecrübeli ve bilinçlisin o nedenle emzirirken bilinçli besleneceğinden eminim.Benimde bugün d. günüm sevdiklerimizle nice seneler diliyorum.

ya kızlar yarın misafirim gelcek.Onlara hazırlık yapcam ama kendim de onların yanında yiyebileceğim birşeyler yapmak istiyorum karataya uygun elinizde böle tarifler var mı

sersum kullanıcısından alıntı

yarım saattir ağlıyorum..sakinleşmek için yanınıza geldim..keşke işe gitmeseymişim derken yaşadığım kötü deneyimi paylaşayım..

sabah hiçbir minübüs ve taksi çalışmıyordu..eşimin servisi 7 de gitti zaten..ben de yola çıkıp taksiyi aradım..neyseki biri geldi..öğlen dönüştede alıım dedi..buraya kadar normal..
çalıştık..öğle arası oldu taksileri arıyorum hiçbiri telefonu açmıyor..bizim ev merkezin dışında anayol üzerinde..merkezde olaylar vardır anayolda yoktur yol da yokuş aşağı hemde yürüyüş yapmış olurum diye başladım yürümeye.
.yanımdan tek tük insanlar geçiyor..eşimde cumaya gitmiş telefonu kapalı ona da haber veremedim..15-20 dk yürüdüm ama aşağı indikçe patlama sesleri artmaya başladı..sonra önüme su sıkan şu polis aracı geldi arıza yapmış onarıyolar polislere yaklaştım dedim böyle böyle ben asker eşiyim yürüyerek lojmana gidebilirmiyim..:26::26: abla yol berbat niye çıktın dedi..valla işe geldim dedim.:26:.bekle biz seni götürelim dedi.neyse beklemeye başladım yanlarında..sonra küçük zırhli polis aracı da geldi..aracı onardılar..polis arkadaşına ablayı bırakalım dedi..bindim o hergün yanımdan geçen zırhlı hapishane gibi araca..arkada da 6 polis sıkıştılar benim için.önde biz arkada su sıkan büyük araç tam olayların ortasından geçiyoruz..telsizde sürekli dikkat anonslarıı..molotoflar taşlar arasında kalbim çarpa çarpa onların sayesinde kendimi sıka sıka eve geldim ..eve girip eşim arayınca kendimi tutamadım başladım ağlamaya..kalbim hala çarpıyor..inanın korkudan çok polisimize askerimize üzüldüğüm için ağladım.
.o kadar zor şartarda görev yapıyorlar ki..insan televizyondan görünce film gibi geliyor..ama gerçekler..o izbe araçlarda her an üzerlerine molotof bomba atılma riskiyle..meğer o su sıkan araç peşimizden eğer üzerimize molotof atarlarsa söndürmek için geliyormuş..
Allah bin kere razı olsun..inerken de hepsine dua ettim Allahım sizleri korusun diye..

eşim akşam gelemeyecek..hastanede mahsur kaldılar..aman dedim çıkmayın.
.yani arkadaşlar..çok uzun oldu biliyorum ama paylaşmazsam çıldırıcam..annemlere zaten anlatamıyorum..sizlere anlatmak bi nebze rahatlatıyor beni..

bunlar nasıl insan ..insan nasıl bu kadar nefretle dolu olur anlayabilmiş değilim..Allah bunu yapanların hepsinin cezasını versin..
Allah Askerimizi Polisimizi korusun..

Canim kardesim inan cok üzülerek okudum. Ruh halinizi düsünemiyorum bile.
Ailene bildirmak istemiyorsun, am aonlarda diken üzerindedir.
Rabbim sabir versin Yar & yardimciniz olsun. Lesleride degerli cakallarin.
Mecliste ürerlerse kervanlarida yürür canim.
Bizim ülkemiz cennet gibi ama o picler cehenneme ceviriyor, Cakal soylari.
Ne haklari var ekmegini yedigi ülkede terör estirmeya.
Tabi Piclerin basi teröristi cam kafeste besleyip baskabanimizda ayagina giderse.
O adillerde böyle kudurur. bize saldirilar iste.
Ne hallere düstük terøristlerle anlasma yapiyoruz.
sana & sevgili asker, polis kardeslerime RABBIM yardim eylesin canim.
Ben de onlara inat diyorum ki;

Son düzenleme:
gerçekleri hiçbir tv vermiyor canım..buralar çok kötü çokk...amin.

Canım çok çok geçmiş olsun Allah kurtarsın diyorum daha önce hep merak edip sorasım vardı ama keyif kaçırmamak için soramamıştım yazını okuyunca anladımki gerçeklerin

çok azını öğreniyoruz , doğunun iletişim yoluyla bildirilenlerden çok farklı olduğunu az çok biliyorduk ama yinede oralarda yaşamayan bilmez anlayamaz.Allah yardımcınız olsun

en kısa zamanda gittiğiniz gibi sağ salim dönersiniz inşallah.

Bu arada tatilde internete bir iki girebildim ondada topiğe girmeye vaktim olmadı, bu hafata işbaşı ve ev işleri derken ancak geç saatlerde okumaya çalıştım ve dün gece çizelge

ve sarı kafaları ayarlamaya çalıştım anca avatarı yapabildim:26: ,bugünde yazmaya fırsat buldum biraz yavaş yazıyorum siz geldiğinizde çıkmış olabilirim ama geç saatte (yani

bilgisayarı kızım ve eşimden bana sıra gelince) yine geleceğim çizelge konusunda yardımcı olursanız bende cuma akşamları yada cumartesi kilo bildiriminde bulunabilirim.

Bu vesileyle özelden mesajla soran arkadaşlara çizelgemle cevap ta vermiş olurum çünki mesaj sayım yetersiz olduğundan özelden yazamıyorum.

Kızlar diyet çok iyi gidiyor..

(08:00)Kahvaltı:
2 Haşlanmış Yumurta
Zeytin Ezmesi
Domates
Peynir
Ceviz
Kuru Kayısı
Süt

(12:30)Öğlen:
Haşlama et ve çorba gibi suyundan içtim
Salata

(19:00)Akşam:
Etli Kuru Fasülye
Bulgur Pilavı
Köfte
Yoğurt
Turşu
Şalgam Suyu.... :))

Evde uzay bisikleti ile 35 dakika boyunca kardiyo egzersiz..
Mışıl mışıl uyurum bu akşam..

Canim ben yazin 60 kiloydum evet ama alerji ilaclarindan dolayi+kacamaktan kilo aldim.bir de vucudumun bu beslenmeye alistigini dusunuyorum artik.

Sen de en son hatirladigimda 65 falandin galiba,sen de cok almissin benim gibi...
İnsallah en kisa zamanda kurtuluruz fazlalikarimizdan pepeti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…