Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sersum kullanıcısından alıntı

haber vereyim dedim eşimde geldi çok şükür..şimdi film izlemece..görüşürüz canlarım
Gözün aydin canim. liste icinde kocaman öpüyorum seni.
Allahim ne muradin varsa versin. Her yanim sizliyor epey uyumusum.
ilaclar az hafifletiyor ama etki kisa sürüyor. Benden kolay kolay gitmez beni cok sever grip.
epey memmun ediyorum demek ki; gelince gitmek istemiyor.
Sabahlari & aksamlari daha beter ya.

kızlar kahvaltı dışında öğlen-akşam yemeklerinde ceviz-fındık-fıstık-badem vs.. yiyor musunuz?

Kuru kayisi ve bol miktarda keten tohumu da etki ediyordur ama hazimsizligima en iyi cozum sade bol telveli Türk kahvesi oldu motivasyon sagladi valla mutluyum iradeliyim :))

ben ekmeksiz yapamam diyenlere mükemmel bir tarif veriyorum hazır mısınız? :) (bir internet sitesinde okumuştum arada bir yaparım.. internette nerede olduğunu bulamıyorum)

Malzemeler:
Yarım su bardağı badem unu (bildiğimiz kavrulmamış bademi evde alet varsa evde, yoksa aktarda çektiriyoruz un olana kadar)
1 yumurta
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı keten tohumu
1 çay kaşığı karbonat
Tuz (çok az)

Yapılışı:
Tereyağını eritiyoruz. Erimiş tereyağı ile yumurtayı iyice çırpıyoruz. Bu karışımın içine diğer malzemeleri ekleyip karıştırıyoruz. Bu karışımı mikrodalgaya atıyoruz ve sadece 2 dakikada ekmeğiniz hazır :))
normal fırında da yapmıştı annem. zaman olarak bilemiyorum da işte kontrol ede ede yaparsınız kızlar.

Bir de bazen içine ceviz atıyoruz iri iri. ayçekirdeği içi, hindistan cevizi rendesi, kuru üzüm... istedğiniz gibi yapabilirsiniz. kek gibi de olur, ekmek gibi de oluyor. Bazı kahvaltılarda bunu yapardık geçen yaz. Bu aralar yine diyete başlayınca yine yapmak kısmet oldu. Bir dahakine fotolarını yüklerim..

Şimdiden afiyet olsuuuuuun

Benim sabah ki kahvaltim. 12 siyah zeytin. 1 dilim beyaz peynir, 4 tane ceviz. 1 muz,
1 parca ekmek kibrit kutusu kadar, cay.

Ögle. 1 tane ton baligi konserve.
Aksam yarim yufka, Bulgur pilavi, tursu, 1 tane domates 2 dal yesil sogan.

Benim sabah ki kahvaltim. 12 siyah zeytin. 1 dilim beyaz peynir, 4 tane ceviz. 1 muz,
1 parca ekmek kibrit kutusu kadar, cay.

Ögle. 1 tane ton baligi konserve.
Aksam yarim yufka, Bulgur pilavi, tursu, 1 tane domates 2 dal yesil sogan.

ne güzel kilo vermişsin sivasın gülü.. maşallah maşallah sana.. ne kadar zamanda verdin bu kadar?

Kızlar habertürkte şu an yeni kitabını anlatıyor Canan hoca.. Kaçırmayın..

Kahvaltı:10.302yumurta haşlanmış,1yerli muz,7tane ceviz,peynir,3zeytin,Limonlu çay,omega 3 Öğlen:15.30 1kase yoğurt keten tohumlu ve biraz cevizli Akşam:20.00 trafik olunca yemek saatin geçikti 3'er kaşık ıspanak yemeği ile bulgur pilavı Sıvı:2,5 litre su. Spor : leg Magic'im bugün geldi başladım:)

Sersum, eşin gelmiş, gözün aydın. Beraber film seyretmek de size iyi gelmiştir. Kızın nasıl?

Bu arada liste için hem sana hem Sivasın gülüne teşekkür ediyorum.

Doğumgünü çocukları, ramaska ve öylesarhoşolsamki (yanlışım yok umarım) sevdiklerinizle nice yıllara!

Hepimizi tebrik ediyorum

Pepeti tekrar hoşgeldin.
Ben birkaç gündür eski sayfalara göz atıyorum (sersum resim aradığını yazmıştı. Ben de takıldım:)) Burda yazını okuyunca kafam karıştı. Eski sayfaları okuyorum sandım:))

Menüm:

Sabah klasik karatay kahvaltısı yaptım. Yalnız yumurta yemedim, hamsi yedim. Evet, yanlış okumadınız, akşamdan kalan soğuk hamsileri yedim:) Bu lazla yata kalka, ona benzedim yav:))) Değme lazlara taş çıkartırım:)))

Öğlen: Arkadaşlarımlaydım. Çok güzel şeyler vardı. Yoğurtlu bir salata- 2 kaşık-, kısır-2kaşık-, 1 dilim börek(X) yedim. Baklava, kurabiye ve tiramisu ya HAYIR diyebildim

Akşam: 2 kaşık barbunya, 1 tabak mercimek çorba, 4 kaşık kavurma.

Evde bana yardımcı olan bir kadın vardı ya... Bugün iş çıkışı minibüsten inerken, daha adım atar atmaz minibüz hareket etmiş. Kadıncağız çok fena yuvarlanmış. Tendonlarına bişey olmuş, zedelenmiş mi, yırtılmış mı, tam anlayamadım ama yarım alçıdaymış. Çok üzüldüm ya... Yuh diyorum! Hergün kaç kişiyi taşıyor bu adamlar ya... Kaç kişinin canını tehlikeye atıyorlar...

sersumum çok geçmiş olsun canım.Üzüldüm orası da bizim toprağımız burası da.Ben o insanlara kızmıyorum,o insanların cahilliklerini kullananlara çok sözüm var.Onlar cahil deyip geçiyorum ama şu çok okuyupta hala askere,polise düşman olan zihniyetlere binlerce kez lanet okuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…