haber vereyim dedim eşimde geldi çok şükür..şimdi film izlemece..görüşürüz canlarım
Benim sabah ki kahvaltim. 12 siyah zeytin. 1 dilim beyaz peynir, 4 tane ceviz. 1 muz,
1 parca ekmek kibrit kutusu kadar, cay.
Ögle. 1 tane ton baligi konserve.
Aksam yarim yufka, Bulgur pilavi, tursu, 1 tane domates 2 dal yesil sogan.
karatay diyetine nasıl ayak uyduruyosunuz çok şaşırıyorum kızlar.
karatay diyetine nasıl ayak uyduruyosunuz çok şaşırıyorum kızlar.
1-KRoNiKDeLi:%3.364
2-Ficans:%2.089
3-özlemkartal:% 1.882
4-beyhan25:%1,428
5-Selmaninkizi:%1.329
6-fbmy8785:%1.021
7-sersum:%0.886
8-kaneel:%0.423
9-igneoyasi:00 :44::44:
10-melexin:00 :44::44:
11-papadiya:00 :44::44:
12-bruxelles:00 :44::44:
13-NuruDilara :%++0.729
14-Birdy:%++1.11
15-sıvasıngulu:%++3.621
16-adilemir:%++3.703
iyiniyetli,topalpire,sebnemguducu,arska,reyhan_55 bildirim yapmadı..
Sadece_Askiim,adigegupse izinli..
canım ne var ne yok sersum ve sen varsın sanırım gecen yıldan bende yarın baslıycam karataya 73 75 kılo falanım ya dur demem lazım artık kıs boyunca yedım yeter artık dedım sen 72 mı oldun 60 lardaydın sanırım ben gıbı
sersum sanada cok uzuldum senden naber
sersumum çok geçmiş olsun canım.Üzüldümyarım saattir ağlıyorum..sakinleşmek için yanınıza geldim..keşke işe gitmeseymişim derken yaşadığım kötü deneyimi paylaşayım..
sabah hiçbir minübüs ve taksi çalışmıyordu..eşimin servisi 7 de gitti zaten..ben de yola çıkıp taksiyi aradım..neyseki biri geldi..öğlen dönüştede alıım dedi..buraya kadar normal..
çalıştık..öğle arası oldu taksileri arıyorum hiçbiri telefonu açmıyor..bizim ev merkezin dışında anayol üzerinde..merkezde olaylar vardır anayolda yoktur yol da yokuş aşağı hemde yürüyüş yapmış olurum diye başladım yürümeye.
.yanımdan tek tük insanlar geçiyor..eşimde cumaya gitmiş telefonu kapalı ona da haber veremedim..15-20 dk yürüdüm ama aşağı indikçe patlama sesleri artmaya başladı..sonra önüme su sıkan şu polis aracı geldi arıza yapmış onarıyolar polislere yaklaştım dedim böyle böyle ben asker eşiyim yürüyerek lojmana gidebilirmiyim..:26::26: abla yol berbat niye çıktın dedi..valla işe geldim dedim.:26:.bekle biz seni götürelim dedi.neyse beklemeye başladım yanlarında..sonra küçük zırhli polis aracı da geldi..aracı onardılar..polis arkadaşına ablayı bırakalım dedi..bindim o hergün yanımdan geçen zırhlı hapishane gibi araca.. arkada da 6 polis sıkıştılar benim için.önde biz arkada su sıkan büyük araç tam olayların ortasından geçiyoruz..telsizde sürekli dikkat anonslarıı..molotoflar taşlar arasında kalbim çarpa çarpa onların sayesinde kendimi sıka sıka eve geldim .. eve girip eşim arayınca kendimi tutamadım başladım ağlamaya. .kalbim hala çarpıyor..inanın korkudan çok polisimize askerimize üzüldüğüm için ağladım.
.o kadar zor şartarda görev yapıyorlar ki..insan televizyondan görünce film gibi geliyor..ama gerçekler..o izbe araçlarda her an üzerlerine molotof bomba atılma riskiyle..meğer o su sıkan araç peşimizden eğer üzerimize molotof atarlarsa söndürmek için geliyormuş..
Allah bin kere razı olsun..inerken de hepsine dua ettim Allahım sizleri korusun diye..
eşim akşam gelemeyecek..hastanede mahsur kaldılar..aman dedim çıkmayın.
.yani arkadaşlar..çok uzun oldu biliyorum ama paylaşmazsam çıldırıcam..annemlere zaten anlatamıyorum..sizlere anlatmak bi nebze rahatlatıyor beni..
bunlar nasıl insan ..insan nasıl bu kadar nefretle dolu olur anlayabilmiş değilim..Allah bunu yapanların hepsinin cezasını versin..
Allah Askerimizi Polisimizi korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?